Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Prochyy - warrior

+7
Quake
sindel333
Manhunt
Sajdi
Stormx
Blind3rr
Platorian
11 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Prochyy - warrior Empty Prochyy - warrior Sat Jun 13, 2009 8:58 pm

Platorian

Nickname : Prochyy
class : Warrior
Race : Undead

talenty : PVE 10/5/46
WoW hraji : 2 roky (ztoho mesiac prestavka koli presunu charu)
Za tuto postavu hraji : za warriora hram odkedy hram wow takze 2 roky Smile a zatuto postavu som moc nehral ale to sa zmeni...

Zkušenosti : vše co na serverech OG jde ale len ako dmg, s tankovanim nemam problem...

Staty : ( unbuffed )
HP: 16204
armor: 16709
Defense: 476
dodge: 22,77%
parry: 16,31%
block: 18,84%

Equip : Full epic.(okrem jedneho blue ringu ktory mi pride mrte koli tomu ze pridava def rat aj dodge rat..)
weapons : [Heartless] [Aldori Legacy Defender]

Chybí ti nějaké enchanty ? ne

PvE nebo PvP ? ja som clovek prevsetko x)

Chybí ti nějaké gemy ? ne

Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? ja som neodisel z minule gildy Very Happy pretoze som zo sargu, ale bol som asi vkazdej gilde ktora zanieco stala Smile, takze ked zanieco stoji vasa gilda...ehm Very Happy

Přoč chceš jít právě k nám ? Chcem si poriadne zaparit nejake dungy. Ale aj koli tomu ze som spoznal Blinderra, kt mi prisel dost vpoho clovek a mi vasu gildu odporucil Very Happy

Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ? ako som uz vyssie spomenul Blinderra

Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ? Ventrilo je skor relax ako povinnost x) nevim co bysom si bez neho pocal

Profese : BS/Min 375

Něco o mě : Student matickeho gympla Grosslingova 18, Blava, vek 18. Online som skoro stale od 6 rana po 10 vecer.(obcas idem papat a umyt sa a anomalne idem von do lesa s kamosmi sa nadrbat)
Milujem pekne brunetky , matiku, wowko a samozrejme dobru muzicku ako napr disturbed,soil,dope,soad,mudvayne,rage,billy talent,avenged sevenfold,celldweller,nickelback,bullet for my valentine,children of bodom,adema,hammerfall,Ill nino,p.o.d,korn,evanescence,lacuna coil,limp bizkit,the prodigy,RHCHP a mnoho dalsich:).
rekreacne hravam cs 1.6 steamko (to ked sa mi nejde lognut wow Very Happy,mohli bysme dat duel na awp mape =P)
btw koli jebnutemu presunu charu som stratil 70 full epic pve holy pala este to predychavam Very Happy affraid

2Prochyy - warrior Empty Re: Prochyy - warrior Sat Jun 13, 2009 10:22 pm

Blind3rr

Blind3rr

rozhodně PRO je to v pohodě týpek co to umí hrát...
navíc má několik altů takže když by nebyl potřeba tank tak může jít dmg Smile

3Prochyy - warrior Empty Prihlaska Sun Jun 14, 2009 12:12 pm

Stormx

Stormx

Matika rofl Very Happy
ZA

4Prochyy - warrior Empty Re: Prochyy - warrior Sun Jun 14, 2009 1:28 pm

Sajdi

Sajdi

PRO Miluje Brunety :-D .....

5Prochyy - warrior Empty Re: Prochyy - warrior Sun Jun 14, 2009 5:10 pm

Manhunt

Manhunt

to je pěkný výpis moderní popmusic pro náctileté, nicméně staty jsou pěkný takže ano

6Prochyy - warrior Empty Re: Prochyy - warrior Mon Jun 15, 2009 11:25 pm

sindel333

sindel333

Za me proti přijde mi že jede jen do hp a staty jse mohou rovnat modremu tankovi 476 def jsem mel jako modrý tank a ostatní staty jsou taky velmi slabé za me proti

7Prochyy - warrior Empty Re: Prochyy - warrior Mon Jun 15, 2009 11:58 pm

Platorian

kks tak si to presockujem na def aby si bol spokojny len klud ...dakujem za pochopenie bounce

8Prochyy - warrior Empty Re: Prochyy - warrior Tue Jun 16, 2009 12:26 am

sindel333

sindel333

ale stejne mi to přijde málo 19% block na wara to je vela malo taky sry já nazor nezmením tanku mame už fakt hodne a z mnohem lepšími staty

9Prochyy - warrior Empty Re: Prochyy - warrior Tue Jun 16, 2009 12:48 am

Blind3rr

Blind3rr

equip ma na ZA/T5 urovni, navic kdyz presockuje tak se mu block podstatne zvedne

10Prochyy - warrior Empty RE: Prochyy Tue Jun 16, 2009 11:44 am

Quake

Quake

Zkus přesocketovat, výjde tě to daleko lépe, jinak mě se docela i pozdáváš... domluv se se skullem na nějakém tom inspectu...

11Prochyy - warrior Empty Re: Prochyy - warrior Tue Jun 16, 2009 12:03 pm

Thali

Thali

Platorian napsal:kks tak si to presockujem na def aby si bol spokojny len klud ...dakujem za pochopenie bounce

Nejaky drzy na sindelse ne? Len klid? spis ty se uklidni, jen ti radil, aby jsi na tom byl lip, pac u warru neni stamka to jedine.

Jsem neutral...prijali jsme Taurruse, takze pocet tanku se zvedl

12Prochyy - warrior Empty Re: Prochyy - warrior Tue Jun 16, 2009 1:11 pm

Sajdi

Sajdi

scratch scratch scratch Mad Mad Mad Tak tak thali !!!

13Prochyy - warrior Empty Re: Prochyy - warrior Tue Jun 16, 2009 1:42 pm

Blind3rr

Blind3rr

no mě to moc jako rada nevyznělo, spíš jako důvod proč ho nechce, on se logicky proti tomu bránil, protože už předtím sem s ním o tom mluvil a říkal že si to přesocketuje Smile

14Prochyy - warrior Empty Re: Prochyy - warrior Wed Jun 17, 2009 1:29 pm

xenasvk

xenasvk

co sa tyka EQ, je pekny, co sa tyka toho, ci potrebujeme dalsieho prot wara, to je otazka... ak si myslite, ze potrebujeme, tak som PRO, ak ich mame pozehnane, tak proti...

15Prochyy - warrior Empty Re: Prochyy - warrior Wed Jun 17, 2009 2:13 pm

Thali

Thali

Mame vic protectu, jak feralu
(Skull, Sindels, Fox, Ruf, Tauruss, Bighmburger...mozna jsem nekoho vynechal) x (Galloper, LAciwfh, Binderr)...rekl bych, ze protecta moc nepotrebujem

16Prochyy - warrior Empty Re: Prochyy - warrior Wed Jun 17, 2009 3:57 pm

Blind3rr

Blind3rr

má jěště dmg warriora a shadow priesta

17Prochyy - warrior Empty RE: Blinderr Wed Jun 17, 2009 4:08 pm

Quake

Quake

Už ho neobhajuj blinďo Very Happy mě se fakt líbí, jen ať si domluví inspect. Myslím, že pokud je takový, jako ty říkáš, tak nebude problém Smile pro člověka s dobrým charakterem se místeško vždy najde Smile

18Prochyy - warrior Empty Re: Prochyy - warrior Wed Jun 17, 2009 11:12 pm

Skull

ja sem ho inspectoval.... myslim v sobotu...a jeho eq je ze ZA prevazne, co si pamatuju..., sice jako tank by nepatril k elite, ale kdyz si vemu ze o nem Blinderr rika, ze je v pohode a umi hrat, tak to mi staci, prece jen nezalezi nejvic na eq, ale na schopnostech, eq se v nasich podminkach da sehnat... a jeho velky plus, je ten jeho fury war...ten je opravdu na urovni aspon vzhledem k tomu co mame zatim k dispozici, kdyz neberu Thaliho. Ja sem PRO

19Prochyy - warrior Empty Re: Prochyy - warrior Thu Jun 18, 2009 7:03 am

Kryse

Kryse

Tou Matikou si to zabil lol! Very Happy

Prihlaska sa mi paci.... no este by som rad dal ten duel na awp mapke Very Happy:D

zatial ZA

avsak pozor overim si ta ci netaras skusim nieco jednoduchsie Very Happy

(Nech F_n je n-té Fibonacciho číslo (F_0=0, F_1=1 a F_{n+2}=F_{n+1}+F_n pre každé n\ge 0). Dokážte, že http://img268.yfrog.com/i/mimetexcgi.gif/

cakam riesenie co najskor:)
(BA matfyz powa)Very Happy

20Prochyy - warrior Empty RE: Prochyy Fri Jun 19, 2009 1:43 pm

Quake

Quake

Skull je taky pro, takže bych to tímto uzavřel, a tím pádem ti dávám šanci ukázat nám, co v tobě je....

PŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: