Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Aimedpain - Hunter

+5
Immortalis
Siem
piggy
Vesemir
SOLTY.tk
9 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Aimedpain - Hunter Empty Aimedpain - Hunter Sun May 23, 2010 1:34 pm

SOLTY.tk

Nickname: Aimedpain
WoW hraji: 7 měsíců

Class: Hunter
Race: Blood Elf
Main Spect: Marksmanship
Za tuto postavu hraji: 3 měsíce
Played postavy: 42 dní, 70lvl-32 dní

Zkušenosti: Tuto postavu jsem dostal od kamaráda, co se týká raidů které jsem chodil já, tak je podle nazvů neznam ale KZ, rampy, Grull jinak nazvy fakt zatím neovládám sry. Ale chtěl bych být skvělý PVE hráč jako jste vy.

Talent build: 14 / 44 / 3
http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/talents/talents.html?en&hunter&0520300130000000000000505051005013253135003000000000000000000000

Armory: (odkaz na tvoji postavu)
http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/Armory/index.php?searchType=profile&character=Aimedpain&realm=Narnias

- bohužel asi uvidíte jen můj PVP eqip protože se armory aktualizují pouze 1x deně a to kolem 6 hodiny raní myslím.

Staty: PVE

HP: 9941
MANA: 7153

Damage: 879-1062
Crit chance: 24,89%
Hit rating:73
Speed: 2,48
Power: 2240

Staty: PVP

HP: 12870
MANA: 7138

Damage: 826-1009
Crit chance: 31,43%
Hit rating:64
Speed: 2,56
Power: 2006

Profese: Skinning, Leatherworking, Enchanting
Sekundární: Firs Aid

Chybí ti nějaké enchanty nebo gemy ? Ne
Je toto tvoje pravá main postava ? Nebo jsi měl/la za main v minulosti jinou ? Jinou
Máš nějaké ALTy ? LongHero, SOLTEK
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? Nyní jsem v gildě Noryahu, ale to co chodí za raidy je pro mého huntera zbytečné.
Přoč chceš jít právě k nám ? Slyšel jsem že chodíte T6 raidy a byli jste mi doporučeny.
Co nám můžeš nabídnout ? Smile zajímavá otázka, je to jedna z nejtěžších otázek, na které se většina gild ptá, a proto je třeba se dlouze zamyslet, protože odpovědí získáte nejvíce informací o mě.
- Odpovídám tedy jednoduše: DPS, aktivitu a chuť hrát

Kolik hodin průměrně denně strávíš hraním wow ? 6
Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ? mám nainstalovaný TS ale s ventrilem nemám problém.

Město: Louny
Věk: 17
Večerka: 22:30; Pá,So neomezeně

P.S: Kdyžtak přes noc necham na sobě PVE eqip a zítra rano ho uvidíte.

2Aimedpain - Hunter Empty Re: Aimedpain - Hunter Sun May 23, 2010 2:18 pm

Vesemir

1.-Hunterov máme dosť
2.-Celkovo,členov v guilde máme dosť
3.-Nízka večierka,keď už nabrať nového člena,tak nech tu može byť do konca raidov(23:00-00:00)
4.-MM talenty do PvE?Podľa mňa s tým nedáš dmg Very Happy Do PvE je podľa mňa proste určený BM
5.-Podla vypracovania prihlášky vypadáš ako inteligentný človek,to je asi jediné plus,takže

PROTI

3Aimedpain - Hunter Empty Re: Aimedpain - Hunter Sun May 23, 2010 7:50 pm

piggy

piggy

(Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? Nyní jsem v gildě Noryahu, ale to co chodí za raidy je pro mého huntera zbytečné.)
chceš tím říci že až by si dal t6 eq a nemel by si co lootnout (což se jentak nestane) tak by si taky řekl jezisi naco se budu srát do hyjalu vždyt je to vlastne pro meho huntera zbytečné.. Myslím si že 2 hunti na raide stačí navíc by si se ani nedostával na raidy kvuli počtu hráču.A jak řekl vesemir stou večerkou to neni žádná sláva protože nekdy se začíná s raidem v 7:00-8:00 a to by si po chvíli leavnul když se nekdy raid protahne až do ranních hodin zamě
PROTI ..

4Aimedpain - Hunter Empty Re: Aimedpain - Hunter Sun May 23, 2010 9:17 pm

Siem

Siem

1. darovana postava
2. zkusenosti male ne-li zarazili me tam ty rampy
3. talenty podivne MM vypovida o tom ze PvE moc nevis
4. pristup na co budu chodit t5 kdyz chci t6
5. cas raidu

takze huntera bych bral ale musel by me oslnit coz v tomto pripade urcite neni tudiz PROTI.

5Aimedpain - Hunter Empty Re: Aimedpain - Hunter Sun May 23, 2010 10:08 pm

SOLTY.tk

Připomínky k eqipu jsou myslím předčasné.., Čas neovlivním, ale pokud hrajete deně do půlnoci tak to asi opravdu nemá cenu, jelikož stávám v pět do školy...
Připouštím že zkušeností nemám dost a právě proto se chci zlepšit...
Co se týče talentů tak mi bylo řečeno že MM jsou do PVE nejlepší jinak mi s talenty mi pomáhal zkušenější kamarád = věřím více jemu...

6Aimedpain - Hunter Empty Re: Aimedpain - Hunter Tue May 25, 2010 3:53 am

Immortalis

Immortalis

Abych se vyjadřil taky... Ten eq je celkem dost podprůměrný, máš neskutečně malej hit, úplně špatně gemy, na botech enchlý +10 stam, atd... K tomu trinketu za repku s Netherwingem nebo S2 ramenama kontrastujícíma s lukem z Illíka se radši ani nevyjadřuju. Co se talentů týče, viděl jsem hodně variací na MM ale toto je pro mě skutečně novinkou a celkem rád bych poznal toho Tvýho kamaráda co Ti s nima radil a tvrdí jak jsou úžasné.
Píšeš "Co nám můžeš nabídnout ? ... DPS, aktivitu a chuť hrát "
Nůže kolik máš DPS? No a závěrem snad jen dodat že zase bude víc času abych byl aktivní tudíž je zase o hunta víc a na Tvou poznámku "pokud hrajete deně do půlnoci tak to asi opravdu nemá cenu" taky Tě zklamu páč většinou jsou raidy o HODNĚ delší než do 22:30. Jo a abych nezapomněl, vzkaž kamarádovi aby se trošku prokousal těma talentama než Ti doporučí totální šílenost a Ty se s touto hrůzou navezeš do jednoho z nej hunterů serveru Laughing
Můj názor: PROTI Evil or Very Mad

7Aimedpain - Hunter Empty Re: Aimedpain - Hunter Tue May 25, 2010 3:44 pm

lorain

lorain

PROTI

8Aimedpain - Hunter Empty Re: Aimedpain - Hunter Wed May 26, 2010 8:24 am

MandiaK

MandiaK

Proti

Ps: Zdravím immo:) kedy sa ukazes v hre?Smile

9Aimedpain - Hunter Empty Re: Aimedpain - Hunter Fri May 28, 2010 12:57 am

Drobec

Drobec

proti

10Aimedpain - Hunter Empty RE: Aimedpain Mon May 31, 2010 11:29 am

Quake

Quake

Takže se plně přikláním k názoru Siema, když už huntu do full stavu, tak alespoň někoho s bohatými zkušenostmi a více vyhovujícími vlastnostmi, jako je například večerka. Je nám jasné, že ji ovlivnit nemůžeš, ale nám se hold raidy sem tam protáhnou do 11, 12 hod a leavem před ukončením raidu by jsi nám nepomohl. Hele zkus to zatím někde jinde, naber zkušenosti za huntu, průběžně se informuj o stavu huntrů v naší guildě a zkus to kdyžtak za nějaký ten čas znovu.

NEPŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: