Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Enha Enha-sajdi

+12
Notorious
lorain
MandiaK
Quake
psychaz
Vesemir
Kira
xenasvk
frezar
Monse
Mcprasak
Sajdi
16 posters

Jdi na stránku : Previous  1, 2

Goto down  Zpráva [Strana 2 z 2]

26Enha Enha-sajdi - Stránka 2 Empty Re: Enha Enha-sajdi Sun May 02, 2010 2:58 am

Monse

are u scared?

27Enha Enha-sajdi - Stránka 2 Empty Re: Enha Enha-sajdi Sun May 02, 2010 4:23 am

Drobec

Drobec

frezar napsal:mrdozně? ctj? Very Happy
to je niečo ako imbozne ale je toho moc až k pomrdaniu tak mrdozne :-D

28Enha Enha-sajdi - Stránka 2 Empty Re: Enha Enha-sajdi Sun May 02, 2010 10:33 am

Kira

Kira

ale sajdiačik.. :X

29Enha Enha-sajdi - Stránka 2 Empty Re: Enha Enha-sajdi Sun May 02, 2010 12:24 pm

Thali

Thali

Pro tvou informaci an VT mluvi skoro vsichni, zacal uz i Jahan.

Nikdo po tobe nechce, aby jsi kecal na raidu jak Kvejk ci Vlado.

Staci, aby se vedelo, ze mluvis a kdyz se te clovek na neco duleziteho zeptal, tak mu slusne na VT odpovedel. Navic to, ze mluvis s jinyma nas sere jeste vic.

A tve vymluvy ze se stydis za hlas neberu v potaz Shocked Prijdou mi naprosto detinske a neoduvodnene.

Cili timto ti davam sve PROTI

P.S Vtip, jen jsem te chtel zmrdat, mas me PRO, ale jsi koko, zacni mluvit na VT!

30Enha Enha-sajdi - Stránka 2 Empty Re: Enha Enha-sajdi Sun May 02, 2010 3:14 pm

xenasvk

xenasvk

thali to myslel zo srandy, ja to myslim vazne... Smile PROTI Smile ked dokaze na VT rozpravat 23 z 25 ludi a nerozprava jeden lebo nema mikrak alebo ho ma nefunksny, je to pochopitelne, ale ked nerozprava niekto, kto moze a nerozprava sa len s nami, tak to berem ako ze nas ma hlboko v pici a nestojime mu za to...

31Enha Enha-sajdi - Stránka 2 Empty Re: Enha Enha-sajdi Sun May 02, 2010 3:25 pm

Vesemir

Po tom ako sa táto prihláška rozvinula suhlasim s Xenou a mením názor na NEUTRAL ale skor PROTI.

32Enha Enha-sajdi - Stránka 2 Empty Re: Enha Enha-sajdi Sun May 02, 2010 3:31 pm

galloper

galloper

Rozpravat , nerozpravat, nechapem o co vam tu ako ide...to riesite aj v inych prihlaskach, snad an kazdeho rovnakym metrom ne? xena ma sice pravdu ale v podmienkach prijatia do g nic o rozpravani na vnt napisane nieje...nemal som chut nic pisat do tejto prihlasky, lebo mam sajdiho uz precitaneho a viem o co tu ide, takze sa hlasovania zdrzujem.ale moznooo ma presvedci o opaku, mozno.

33Enha Enha-sajdi - Stránka 2 Empty Re: Enha Enha-sajdi Sun May 02, 2010 4:04 pm

Sajdi

Sajdi

Lock pls...dva roky u vás nejsou dostačující aby někdo věděl že mi to u piče není..no comment ban na forko pls hned ! že já kokot sem se nechal ukecat

34Enha Enha-sajdi - Stránka 2 Empty Re: Enha Enha-sajdi Sun May 02, 2010 4:07 pm

galloper

galloper

jj kazdopadne urcite nieje ked nevies ani zachovat chladnu hlavu a aspon sa slusne vyjadrovat v prihlaske :DD

35Enha Enha-sajdi - Stránka 2 Empty RE: Galloper Sun May 02, 2010 4:08 pm

Quake

Quake

Vlado, kdyby běžně nemluvil s šaškami na VT, tak bych nic neřešil. Kolik bylo wipu jen proto, že lidi nemůžou mluvit na VT, Sajdi může a nemluví -> mam ho v p***. Na raidech potřebujeme okamžité reakce a hlášení, ne buzicke vypisování do chatu. Nejde mi o to, jaký má kdo hlas, určitě jsou tu větší individua, jde mi o zlepšení kvalit raidu. Požadavek pro přijetí do guildy, mluvení na VT není, ale on už v guildě byl, tak proč ho brát zpět, když jsme teďka nabrali tolik cementů? Jak je napsáno v informacích, požadavky se s početností dané classy zvyšují, takže pokud nepředvede lepší kvalitu alespoň tím mluvením na VT, tak bohužel… a myslím to vážně.

Takže konečné vyjádření, Sajdi?

36Enha Enha-sajdi - Stránka 2 Empty Re: Enha Enha-sajdi Sun May 02, 2010 4:09 pm

Sajdi

Sajdi

Quake napsal:Vlado, kdyby běžně nemluvil s šaškami na VT, tak bych nic neřešil. Kolik bylo wipu jen proto, že lidi nemůžou mluvit na VT, Sajdi může a nemluví -> mam ho v p***. Na raidech potřebujeme okamžité reakce a hlášení, ne buzicke vypisování do chatu. Nejde mi o to, jaký má kdo hlas, určitě jsou tu větší individua, jde mi o zlepšení kvalit raidu. Požadavek pro přijetí do guildy, mluvení na VT není, ale on už v guildě byl, tak proč ho brát zpět, když jsme teďka nabrali tolik cementů? Jak je napsáno v informacích, požadavky se s početností dané classy zvyšují, takže pokud nepředvede lepší kvalitu alespoň tím mluvením na VT, tak bohužel… a myslím to vážně.

Takže konečné vyjádření, Sajdi?
Já to taky myslím vážně-NepřijaT- at se daří

37Enha Enha-sajdi - Stránka 2 Empty RE: Sajdi Sun May 02, 2010 4:26 pm

Quake

Quake

OK, vidím, že ti nestojíme za nic, takže ty nám taktéž. Enchacementů máme aktuálně dostatek a ty nám krom předčasného leavování raidu nic nového nenabídneš, takže bohužel...

NEPŘIJAT

P.S. Doufám, že ti to jednou dojde a bude ti to líto. Protože když si vzpomenu, co jsme všechno už prožili, od doby co sem tě přijal, jak si břečel na islu. Všechen progress, atd. …mě to lito je.

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 2 z 2]

Jdi na stránku : Previous  1, 2

Povolení tohoto fóra: