Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Fargo enha saman

+10
Notorious
Jehnátko
Monse
Frittol
piggy
Sajdi
disciple
Quake
Drobec
Zlisen
14 posters

Jdi na stránku : 1, 2  Next

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 2]

1Fargo enha saman Empty Fargo enha saman Sat Mar 27, 2010 12:10 pm

Zlisen

Nickname: Fargo
WoW hraji: -24- měsíců (případně -2- let)

Class: Shaman
Race: Tauren
Main Spect: Enhacement
Za tuto postavu hraji: -6- měsíců
Played postavy: -27- dní -8- hodin

Zkušenosti:T5 raid + BT dva bosse + hyjal

Talent build: enha http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/talents/talents.html?en&shaman
Armory: T5 4x fistky za badge a z hyjalu, Feet:Star-Strider Boots,Waist: Belt of the Silent Path, Wrist: Bracers of the Pathfinder, Chest Tunic of the Ranger Lord, Back: Blood Knight War Cloak, Neck Pendant of the Perilous, Trinket jeden za bojky druhy za q, fingr Z KZ za crepku a 2 z BT
Staty:
HP:8703
MANA:7095

Attack power:1472
Crit chance:26.76%
Hit rating:203
Haste:
Armor ignore:
Resillience:

Profese:Herbalismus Alechmka
Sekundární:

Chybí ti nějaké enchanty nebo gemy ? NE
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? kvuli tomu ze ssem skousel dat prihlasku do vasi guildy alt xD tak mi za to krivdi a je uz to dost davno a az ted mi to rekli ze jim to vadi
Přoč chceš jít právě k nám ? Hodne sem o vas slysel ste good
Co nám můžeš nabídnout ? Plne nasazeni do hry
Kolik hodin průměrně denně strávíš hraním wow? tak 5 hod
Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ? Xenasvk
Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ? NE zadny problem

Město:Světlá nad Sázavou
Věk:16
Večerka: Neni
Něco o mě:Rad hraju wow

Naposledy upravil Zlisen dne Sat Mar 27, 2010 12:39 pm, celkově upraveno 4 krát

2Fargo enha saman Empty Re: Fargo enha saman Sat Mar 27, 2010 12:22 pm

Drobec

Drobec

skontroluj si prihlašku maš tam nezrovnalosti ako ignor armor 5859 a tiež nemam rad ctrl+c a ctrl+v

3Fargo enha saman Empty Re: Fargo enha saman Sat Mar 27, 2010 12:28 pm

Zlisen

ja nedaval ctrl+c a ctrl+v krome skopceni ty hrihlaky

4Fargo enha saman Empty Re: Fargo enha saman Sat Mar 27, 2010 12:33 pm

Drobec

Drobec

Zlisen napsal:ja nedaval ctrl+c a ctrl+v krome skopceni ty hrihlaky
presne o tom hovorím a kedže je to odflaknute polka udajov chyba vieš vzorova prihlaška je tam preto aby si vedel čo tam dať pripadne skopčiť a vyplniť všetko ale ked je to vyplnene napoly čo si mam o tom myslieť ? (keby netreba cementa bol by som proti ale zatial neutral a sprav niečo z tou prihlaškov je to tvoja vyzitka)

5Fargo enha saman Empty RE: Fargo Sat Mar 27, 2010 1:49 pm

Quake

Quake

1) Podrobněji objasni otázku "Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ?" to, co jsi napsal, nedává smysl, tak abych si to nepřebral nějak špatně. Nevím zda tě kickly, nebo si odešel...prostě podrobně vysvětlit.

2) Naklikej a pošli odkaz na tvůj talent build

3) Po EQ stránce se jedná o takový průměr, pokud chceš být přijat, tak musíš:
- přeenchantovat na boty - agi
- vyfarmit trinket z BM (3-ti bos) namísto toho co máš "na crit a use"
- koupit alespoň ring za boj, ty dva, co máš, jsou totalní shity
Toto je takový základ, s ostatním by jsme ti poradili později, takže LD Very Happy

6Fargo enha saman Empty Re: Fargo enha saman Sat Mar 27, 2010 2:24 pm

Zlisen

pro to abych se kvam dostal udelam cokoli takze ty prstynky co nejrychleji vymenim !! a ten enchant na boty udelam jeste dneska

7Fargo enha saman Empty Re: Fargo enha saman Sat Mar 27, 2010 3:37 pm

disciple

Předem se omlouvám, že zasahuji do vašeho fora... jen bych rád uvedl věci na pravou míru...Ano Fargo udělá vše pro to, aby se k vám dostal, asi tak jako k Tolh http://tolh.ipbfree.com/index.php?showtopic=240

Mimo jiné je to také tentýž "člověk" ,jenž se u vás snažil uchytit alta, jelikož jsme mu ho odmítli equipovat ve velkych raidech...udělejte si o něm představu sami...
https://darklords.catsboard.com/vyesene-pihlasky-f9/zlisen-druid-t596.htm?sid=1af932acfbe247c01f44f8c0cf7b5d96 Exclamation

8Fargo enha saman Empty Re: Fargo enha saman Sat Mar 27, 2010 3:45 pm

Sajdi

Sajdi

Ringy určitě jiný,HIT dobrý,Crit low,AP low,ale dá neutrál zatím počkám si ještě na TB a jestli zmeníš ty ringy Very Happy Líbí se mi "Večerka: Není" Smile

9Fargo enha saman Empty Re: Fargo enha saman Sat Mar 27, 2010 3:48 pm

Zlisen

Mno odšel sem proto ze sem si dal prihlasku do vasi guildy za alt prekli mi v minuli guilde ze me eq kdyz byklo malo tanku tak hned ze mi pomuzou atd adt.... ale kdyz sem neco chtel vysrali se na me ..... jo a ta prihlaska do TOLH sem skousel pred tim ted uz chci jen kva a udelam proto cokoli zmenim ty prstynka trinkety atd... vse co reknete udelam Sad prosim Sad

10Fargo enha saman Empty Re: Fargo enha saman Sat Mar 27, 2010 4:00 pm

piggy

piggy

no asi to nejak kapku nepobíram ale vpohode Very Happy a tim když napíšeš prosim prosim si moc nepomužeš Very Happy nechci dotoho nejak zasahovat ale mě se to moc tedy nezdá :-P toť můj názor Very Happy

11Fargo enha saman Empty Re: Fargo enha saman Sat Mar 27, 2010 4:02 pm

piggy

piggy

co sem si přečetl tak už sis u nás dával prihlášku za druida což je tvuj alt že? ..to ti nevyšlo tak skoušíš maina je to tak? Very Happy

12Fargo enha saman Empty Re: Fargo enha saman Sat Mar 27, 2010 4:06 pm

Zlisen

jo ale proste to sem byl blbej ze sem si daval za alta proste blbost

13Fargo enha saman Empty Re: Fargo enha saman Sat Mar 27, 2010 4:08 pm

Frittol

Omlouvám se že vám zasahuji do fora jen bych chtěl uvest na pravou miru to co fargo psal o nasi guilde...nevysrali sme se na jeho alta brali sme ho na grulla atd. Ale mu se nelibilo ze se se zelenym altem nedostane do scc bt a hyjalu protože tam sme brali jenom mainy tak si podal s altem prihlasku k vam coz by nam az tak nevadilo kdyby v te prihlasce neudelal z nasi guildy bandu dementu...z guildy leavnul sam protoze mu prej krivdime...a to ,,vecerka neni´´ je dobrej joke fargo pri progresu voida musel jit spat o půl 10 dokonce sme museli na vt premlouvat i jeho mamku aby mu dovolila dyl. Pardon ze sem do toho zasahl jenom sem to chtel uvest na pravou miru dekuji

Naposledy upravil Frittol dne Sat Mar 27, 2010 4:09 pm, celkově upraveno 1 krát

14Fargo enha saman Empty Re: Fargo enha saman Sat Mar 27, 2010 4:09 pm

piggy

piggy

no a nemel sis to rozmyslet dřív? Very Happy šak když nekam chci tak tam chci za maina ne? a ne za nejakyho zelenyho alta kteryho ti predchozí guilda odmítla naequipovat.. !!
afro

15Fargo enha saman Empty Re: Fargo enha saman Sat Mar 27, 2010 4:12 pm

piggy

piggy

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy:D:D tak pardon že tu spamuji ale jak by řekl Quake <TO mi zavání kanajismem > Very Happy což mě tedy docela zavání :-P

16Fargo enha saman Empty Re: Fargo enha saman Sat Mar 27, 2010 4:13 pm

Zlisen

mno do hylajalu ani BT ani ssc sem nechtel Very Happy sas si neco prebiraj jak nemaj

17Fargo enha saman Empty Re: Fargo enha saman Sat Mar 27, 2010 4:18 pm

Zlisen

ssc sem chtel tresh vzali me a uz nic jeneho sem nechtel o BT ani HYjalu Nebyla nikdy rec !!!!

18Fargo enha saman Empty Re: Fargo enha saman Sat Mar 27, 2010 4:20 pm

piggy

piggy

to si snima vyřeš jak chceš :-P

19Fargo enha saman Empty Re: Fargo enha saman Sat Mar 27, 2010 4:24 pm

Zlisen

jo ale nachapu proc se sem serou Sad s vecerkou o pul10 sem musil 1 jedinkrat a oni stoho delaj jak kdybych tak chodil porad demnce nechapu co se sem serou

20Fargo enha saman Empty Re: Fargo enha saman Sat Mar 27, 2010 4:35 pm

Monse

silny flame, takze PROTI, deti navyse treba

21Fargo enha saman Empty Re: Fargo enha saman Sat Mar 27, 2010 4:36 pm

Frittol

Zlisen napsal:ssc sem chtel tresh vzali me
To si trosku protirecis ne pred chvilkou si rikal ze sme te nikam nebrali tady už te berem na ssc trash za chvilku dojdes mozna k pravde...já se do toho nechci montovat ale kdyz tu na nasi guildu vytahujes spinu a pomluvy ktere nejsou pravda tak promin ale proti tomu neco reknu...
Omlouvam se za dalsi prispevek (pokud už nebudes zhazovat nasi guildu ktera ti mimochodem zaridila celej eq tak už nemam sem duvod psat) dekuji

22Fargo enha saman Empty Re: Fargo enha saman Sat Mar 27, 2010 4:40 pm

Zlisen

omg tak proc to pises sem mi to rekni jen me ne ?? ssc bylo jednou . ja to tady proste nehci rozebirat ve forku to pis me a ne jinym Evil or Very Mad

23Fargo enha saman Empty Re: Fargo enha saman Sat Mar 27, 2010 4:42 pm

piggy

piggy

PROTI dmce a přijde mi že pokaždy řiká neco ine Very Happy

24Fargo enha saman Empty Re: Fargo enha saman Sat Mar 27, 2010 5:00 pm

Drobec

Drobec

Zlisen napsal:omg tak proc to pises sem mi to rekni jen me ne ?? ssc bylo jednou . ja to tady proste nehci rozebirat ve forku to pis me a ne jinym Evil or Very Mad
no ja som rad že to sem piše aspon si utvaram celkový obraz tak pekne pokračujte už som sa skoro rozhodol

25Fargo enha saman Empty Re: Fargo enha saman Sat Mar 27, 2010 5:09 pm

Frittol

Ja to pisu abych vyvratil ty pomluvy co o nas rozhlasujes a to ze to budu psat tobe nic nevyresi 10 lidi ti rikalo co si udelal blbe a ty se zmuzes jen nato mi zacit pres whisp nadavat pote reknes cituji: Jestli me chcete zpatky tak to reknete hned a neprudte me!
A prosim Fargo nevymyslej si pomluvy na nasi guildu která pro tebe udelala moc a moc! Dekuji

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 2]

Jdi na stránku : 1, 2  Next

Povolení tohoto fóra: