Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Holyhand - all spec paladin (main retro)

+5
lorain
Boxerman
Vesemir
Kira
Holyhand
9 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Holyhand - all spec paladin (main retro) Empty Holyhand - all spec paladin (main retro) Tue Apr 27, 2010 4:45 pm

Holyhand

Holyhand

Holyhand

Wofko hrám dlho, tu (Sargeras / Narnias), už cez 3 roky
Som BE palatin.
Main spec je retro, ale zväčšsa chodím v tom, čo je najviac treba.
Za Holyhanda hrám 3 roky
Played postavy: 132 dní 21 hodín.

Zkušenosti:všetko po Brutallusa.

Talent build: resetujem často a podľa toho je robený build (podľa raidu)

Armory: http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/Armory/index.php?searchType=profile&character=Holyhand&realm=Narnias

Staty: 1994 AP / 94 hit / 34,69% crit / 17 expertise / 300 ignore armor

HP: 9957
MANA: 6918

Heal full t6 (4x) 2.3k BH cca 30% crit (v ratane 5% za talent), nejaky mana regen, cca 230, / Tank full t6 (4x), cca 15-16k HP, 550 def, ostatné si nepamätám a resetovať to kvôli tomuto nebudem, retro je hybridné, 1x t6, pár doplnkov, inak zväčša s4 (s4 je lepšia, než t5 v retro).

Profese: Ench / JWL / Engineering, ale myslím, že na nejakom altovy sa nájde aj ostatok.

Chybí ti nějaké enchanty nebo gemy ? Nič mi nechýby, možno 2 miliony euráčov
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? Eternity sa rozpadla :-P
Přoč chceš jít právě k nám ? Pretože sem ide podstatná časť exguildy, ktorú mám "rád".
Co nám můžeš nabídnout ? Ochotu chodit všetko od AQ / BWL, po Kara, Grulla, či samotné SWP.
Kolik hodin průměrně denně strávíš hraním wow ? momentálne mám skúškové obdobie (za pár týždňov), ale prihára mi už teraz, takže hrávam tak cez víkend, možno utorok. (v budúcnosti sa to zlepší)
Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ? Nie, i keď mi občas freezuje (následný reštar to vyrieši).

Město: Zvolen
Věk: 19
Večierka: (do kedy chcem)

Něco o mě: Metalhead, trochu nervák, ale rád sa nechám poučiť, mám rád fajnovú spoločnosť, dúfam, že vy ňou budete. Mám aj t4 priesta (heal), bo t4-t5 locka.

Naposledy upravil Holyhand dne Wed Apr 28, 2010 11:45 am, celkově upraveno 2 krát

Kira

Kira

Zvolen? to si robíš srandu Very Happy Inak chcelo by to nahodiť pve eq v armoroch ti ukazuje len pvp. + vypíš staty v ostatných eq melee mame už celkom dosť :X

Vesemir

Vypiš sem aspoň PvE eq lebo ak si v PvP eq ťažko sa to hodnotí.Btw:hádam máš PvE eq?Very Happy

Boxerman

Holy je kamos jeste ze sargerasu, za paladina umi. netreba nic psat
PRO

lorain

lorain

holy pala bych bral, jsem PRO

Drobec

Drobec

ZA

galloper

galloper

lorainik, klop klop retardin, ten nick pletie co? Very Happy:D inak nvm zdal si sa mi v poho healoval si ma v bg tak mas +, boxer ta tiez chvalil tak mu neurob hanbu pro play for fun Smile

Holyhand

Holyhand

galloper napsal:lorainik, klop klop retardin, ten nick pletie co? Very Happy:D inak nvm zdal si sa mi v poho healoval si ma v bg tak mas +, boxer ta tiez chvalil tak mu neurob hanbu pro play for fun Smile

Chodím v tom, čo je treba, ale určite nebudem len healovať...

Destinny

Myslim, že na Sargerasu jsme se rádi neměli, ale to jsem byl ještě tupí FREEčkař, takže co bylo - bylo
Jednoznačně PRO

Vesemir

Tak co...T6 token somnou nezdielaš takže tenisky z felma mi kradnut nebudeš na to su tu ini aby mi to čorli Razz Vypadáš v pohode PRO

11Holyhand - all spec paladin (main retro) Empty RE: Holyhand Wed Apr 28, 2010 6:33 pm

Quake

Quake

EQ je dostačující, skill předpokládám taktéž, v přihlášce je většina pro a vzhledem k tomu, že máme paladinů málo, jsme na včerejší poradě rozhodli, že ti šanci dáme.

PŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: