Nickname: Bloodknight
Class: Paladin
Race: Blood Elf
Talent build: PvE 41/20/0
WoW hram: asi 3 roky na narnu asi o neco vic nez rok
Za tuto postavu hram: asi 10 mesiacov
Zkusenosti: 5many, 10many, z 25manov SSC, Gruul, SwP trash taktiky mozem kuknut z nejakych stranok neni problem..
Staty:
HP: 8907
Mana: 10623
BH: 2040
Spell crit: 22,03 holy crit
Spell haste: 38
Mana reg: 194
IQ: nechcete vediet..
EQ:
head: s3, neck: shatared sun exa rep, shouldery: bs crafting, back: AC Hero, Chest: Sunblessed, wristy: s3 doplnok, ruky: zatim t4 chyba mi 1 sunmote na sunblessed inak mam neto vsetko.., waist: OHF hero cloth , legy: BoJ, ringy: kara exa rep a s3 doplnok, trinkety: epic z jwc a z world bossu
weapony: Gavel of Naaru Blessing + stit proste za bojky ma taky dlhy nazov.. libram tiez boj
Chyba ti nejaky ench??
jo na back mam PvE
Chyba ti nejaky gem??
nn mam tiez PvE
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ?
este som v Sargeras ale ta sa nepohina ani v smere PvE ani PvP takze by som ju klidne leavol..
Přoč chceš jít právě k nám ?
chcem sa odskusat na kvalitnych raidech a kde inde ak ne v kvalitnej pve guilde??
Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ?
jo znam Vesemira v poho clovek..
Je pro tebe problém používat VT?
nie nieje mam ho stiahnute..
Profese: BS, Mining, Jwc vse 375 sekondarne nechcete vediet..
vek: 14
mesto: Šahy xD ak ho niekto bude poznat ma u mna 50g..
Neco o mne..??
tak nvm podla mna som v pohode chlapec, rad hram futbal hram za klub a mavame treningy v utorok a vo stvrtok od 16:00 do 18:30 (len pre info kedy tu niesom) a este cez vykend zapas
Class: Paladin
Race: Blood Elf
Talent build: PvE 41/20/0
WoW hram: asi 3 roky na narnu asi o neco vic nez rok
Za tuto postavu hram: asi 10 mesiacov
Zkusenosti: 5many, 10many, z 25manov SSC, Gruul, SwP trash taktiky mozem kuknut z nejakych stranok neni problem..
Staty:
HP: 8907
Mana: 10623
BH: 2040
Spell crit: 22,03 holy crit
Spell haste: 38
Mana reg: 194
IQ: nechcete vediet..
EQ:
head: s3, neck: shatared sun exa rep, shouldery: bs crafting, back: AC Hero, Chest: Sunblessed, wristy: s3 doplnok, ruky: zatim t4 chyba mi 1 sunmote na sunblessed inak mam neto vsetko.., waist: OHF hero cloth , legy: BoJ, ringy: kara exa rep a s3 doplnok, trinkety: epic z jwc a z world bossu
weapony: Gavel of Naaru Blessing + stit proste za bojky ma taky dlhy nazov.. libram tiez boj
Chyba ti nejaky ench??
jo na back mam PvE
Chyba ti nejaky gem??
nn mam tiez PvE
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ?
este som v Sargeras ale ta sa nepohina ani v smere PvE ani PvP takze by som ju klidne leavol..
Přoč chceš jít právě k nám ?
chcem sa odskusat na kvalitnych raidech a kde inde ak ne v kvalitnej pve guilde??
Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ?
jo znam Vesemira v poho clovek..
Je pro tebe problém používat VT?
nie nieje mam ho stiahnute..
Profese: BS, Mining, Jwc vse 375 sekondarne nechcete vediet..
vek: 14
mesto: Šahy xD ak ho niekto bude poznat ma u mna 50g..
Neco o mne..??
tak nvm podla mna som v pohode chlapec, rad hram futbal hram za klub a mavame treningy v utorok a vo stvrtok od 16:00 do 18:30 (len pre info kedy tu niesom) a este cez vykend zapas