Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Trylies - Rogue

+4
psychaz
piggy
Jehnátko
Trylies
8 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Trylies - Rogue Empty Trylies - Rogue Sun Apr 25, 2010 10:11 pm

Trylies

1.Osobní info
Jméno : Dominik Mrvik
Věk : 18
MMO Zkušenosti : WoW,AoC,Warhammer
neco o sobě : Jsem trochu zavislak co se tyka mmo ale precijen wow je wow hral jsem dlouhou dobu na offiku je to uz pet let mam odprogressovano MC cele za paladina flashspam Very Happy potom mam Cele BC odprogressovane az po SWP kde sme skoncili na Twinech a pote se prestalo protoze prisel patch s talentama s wotlk a lidi uz na progresss nemeli naladu to jsem absolvoval s rogunou.Dale jsem progressoval s magem a resto shamanem vsechny tydle tri classy umim a znam celej jejich theorycraft na 100%. Po vstupu do wotlk nase guilda transerovala na server BurningBlade kde jsme se chopili progressu jako TOP guilda na serveru sme zacali s HC progressem od 6 do 12 pres vsedni dny a od 4 do 12 o vejkendu sme progressovali aby sme se dostali na top spot a povedlo se cele ToC sme v progressu vedli a IC take ja prestal hrat na offiku cca pred mesicem protoze uz jsem tempo ktere je bylo nasazeno nestihal a rozhodl jsem ze si odpocinu a zacnu hrat na freecku bo uz jsem proste ani nemel zase tolik penez si to porad platit a proto jsem tu a pisu prihlasku Smile
jeste k pvp 3x titul gladiator a to v sezone s3 s4 a potom ve wotlk v sezone s7

2.Postava :
Nick : Trylies
Class : Rogue
Rasa : Undead
Původní majitel : Ja
Předešlé Guildy : Hosi od bobri reky (mam tam par kamosu tak proto jsem to expil tam)
Krátce o mé postave : Expim ji od stredy v kuse dneska dingngu 70 takze si equip asi muzete predstavit Very Happy jinak rogue hraju 3 roky + pak ty alty a jine postavy co jsem mel proste skoro 6 let wowa Smile

3.Raidovani :
Vyčištěné Instance :
Pre BC
(ano)Zul'Gurub
(ano)Ruins of Ahn'Qiraj (AQ20)
(ano)Molten Core
(po draky)Blackwing Lair
(ano)Temple of Ahn'Qiraj (AQ40)
(Plague a Horseman wing)Naxxramas Old

The Burning Crusade :
(ano)Karazhan
(ano)Gruul's Lair
(ano)Magtheridon's Lair
(ano)Serpentshrine Cavern
(ano)The Eye
(ano)Mount Hyjal
(ano)Black Temple
(po Twiny)Sunwell Plateau

Wrath of the Lich King (10/25):
(ano)/(ano) Naxxramas
(ano)/(ano) The Obsidian Sanctum
(ano)/(ano) Eye of the Eternity
(ano)/(ano) The Vault of Achavron
(ano)/(ano) Ulduar
(ano)/(ano) Coliseum normal
(ano)/(ano) Coliseum heroic

Čas, ve kterém jsem dostupný pro raid : Skoro kazdy den ale v Pondeli Stredy a Patek od 9 az treningy
Nějaké WWS/WoL, kterými by ste se chtěli pochlubit ? zatim neni treba ale casem to rozjedu .))
Poznámky k nevycistenym instancim : jak jsem psal nahore Swp jsem nestihl protoze prisel patch skoda ale tady to muzem dohnat
TS/VT samožrejmost
Dostupnost na raid : Po,St,P od 9 jinak vsechny ostatni dny od 6-7 do kolika bude raid Smile
Staty jsem nevypisoval jak jsem psal expim to od stredy takze nema cenu vypisovat
4.Proč ?, Co ?
Proč jste si vybrali Darklords ? Chci se co nejdriv zapojit do progressu a bejt prinosem pro raid tak doufam ze se podari Smile
Proč by jsme vas měli přijmout ? Nechci se chlubit ale mam spoustu zkusenosti a urcite rad se vsim poradim a pomuzu
Co očekáváte od Dark Lords ? Dobrou partu nakej ten progress znate to Smile
Jaké jsou vaše in-game cile ? Vsecko sundat Smile
Proč máš talenty, gemy a enchanty pro svůj spec, právě takto ? Zrvona expim a jedu pvp aby alici neprudili ale pak je combat jasnej
Proč jste každý den online ? Co jineho skola je nuda Smile
Myslíte si, že je vaše postava kompletni ? Tak urcite zatim ne a ma daleko ale to se dozene
Myslíte si, že je zde prostor pro sebe-zlepseni ? To je snad vzdycky a taky doufam ze se jeste neco priucim
Máš screen svého UI? Jaké používás addony ? Addony jsem schanel na 2.4.3 z cursu dlouho ale mam takove zaklady jako omen,xperl,recount,sct,bartneder proste classica
Požívás makra/keybindy? Da se hrat beztoho ?

5.Technické údaje
Jak jsi na tom s PC a FPS? 60fps stabilne
Jaký máš typ připojení a jeho kvalita? 8mb od o2 ale nebylo na vyber Very Happy

2Trylies - Rogue Empty RE:Trylies - Rogue Sun Apr 25, 2010 10:23 pm

Jehnátko

Jehnátko

eq nebudu to rozebirat jak vidim spolehas na to ze muzes guilde nabidnout neco vyc nez jenom eq ale skusenosti a to ostatni si doberu potom ...nevim nevim myslim ze rogunu je zatim full stav .....a navic todle jako je na ty postave hodne prace zadny repky nic takze nevim za mne neutral jenom kvuli tomu ze ma zkusenosti z ofiku ale jinak PROTI jelikoz toho potrebuje hodne dodelat a na ty zaklady nepotrebuje guildu takovych urovni

3Trylies - Rogue Empty Re: Trylies - Rogue Sun Apr 25, 2010 10:26 pm

piggy

piggy

nwm Dark lord mi neprijde jako guilda kam by se invovali lidi co nejsou ani 70 lvl xD nejdřív si sežen aspon t4 - t5 eq a pak by se dalo onečem bavit zamě PROTI

4Trylies - Rogue Empty Trylies Sun Apr 25, 2010 10:29 pm

psychaz

psychaz

nejdriv koukni sem a jestli tam najdes neco o Rogue tak dej vedet, do ty doby si sezen equip aspon za BoJ

https://darklords.catsboard.com/pihlasky-k-guild-f1/informace-t632.htm

prijdes mi jako namachrovanej typek co prisel z officu a mysli si ze tady z neho nekdo padne na zadek,
podle me je to hodne velka drzost si s takovou postavou davat prihlasku do TOP Guldy na serveruPROTI

a to sem si ani nevsiml ze mas 68 lvl , no to je neskutecna drzost

Naposledy upravil psychaz dne Sun Apr 25, 2010 11:35 pm, celkově upraveno 1 krát

5Trylies - Rogue Empty Re: Trylies - Rogue Sun Apr 25, 2010 10:31 pm

piggy

piggy

aspo kdyby mel tyvole 70 a nejake veci z hera ale toto ma proste pobavilo.... drzost xDD

6Trylies - Rogue Empty Re: Trylies - Rogue Sun Apr 25, 2010 10:40 pm

Trylies

Prosim rozhodne to nebylo mysleno jako nake machrovani urcite chapu co jste napsali a pocital jsem stim takze se omlouvam proste jsem to chtel zkusit psal jsem si s piggym a vsecko je jasne Smile takze se jeste omlouvam jestli jsem vas urazil rozhodne to neberte ve zlem a diky za precteni a reakce mejte se gl@hf

7Trylies - Rogue Empty Re: Trylies - Rogue Sun Apr 25, 2010 11:07 pm

piggy

piggy

ale chápeš že já nemam žádne slovo v guild? Very Happy já oničom nerozhoduju jen se vyjádřim

8Trylies - Rogue Empty Re: Trylies - Rogue Mon Apr 26, 2010 8:07 pm

Destinny

Chtěl by jsem dát PRO za ten progres ve WOTLK, ale nevim - já jsem na tom byl s přihláškou skoro stejně ale už jsem byl 70 Smile a trocha equipu už byla - zachránilo mě to , že mám zkušenosti a vim jak mačkat Smile - takže já pro ted dávám NEUTRAL a napíšu ti ve hře, a uvidíme kolik toho o roguovy víš, pokud jste byla TOP guilda píšeš o tempu tak jsi asi musel jet, ja tyhle guildy zažil 3 - a pokud jsem se tam chtěl udržet tak jsem musel makat a všetko čítat/učit se - takže by jsi na tom měl být podobně - takže ti napíšem v té hře a uvidí se
a zároveň nevím, zda by pro tebe bylo místo, brali jsme tedko Mcprasaka a ten mačkat umí a hledá co by dál vylepšil ... tak nevim chlapče

9Trylies - Rogue Empty Re: Trylies - Rogue Mon Apr 26, 2010 10:23 pm

lorain

lorain

PRO

10Trylies - Rogue Empty Re: Trylies - Rogue Tue Apr 27, 2010 5:22 am

xenasvk

xenasvk

rogunov je dost, na to, aby si mohol prejst dalej, musel by si zaujat aj inymi vecami ako je stranovy sloh Smile

11Trylies - Rogue Empty RE: Trylies Wed Apr 28, 2010 1:11 pm

Quake

Quake

Napiš mi in-game, chtěl bych před uzavřením přihlášky prohodit pár slov.

12Trylies - Rogue Empty RE: Trylies Sat May 08, 2010 6:03 pm

Quake

Quake

Žádná reakce, žádný EQ, možná trošku skillu, ale to je atak asi jediné plus. Navíc meleeček máme prostě moc. Bohužel...

NEPŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: