1.Osobní info
Jméno : Dominik Mrvik
Věk : 18
MMO Zkušenosti : WoW,AoC,Warhammer
neco o sobě : Jsem trochu zavislak co se tyka mmo ale precijen wow je wow hral jsem dlouhou dobu na offiku je to uz pet let mam odprogressovano MC cele za paladina flashspam potom mam Cele BC odprogressovane az po SWP kde sme skoncili na Twinech a pote se prestalo protoze prisel patch s talentama s wotlk a lidi uz na progresss nemeli naladu to jsem absolvoval s rogunou.Dale jsem progressoval s magem a resto shamanem vsechny tydle tri classy umim a znam celej jejich theorycraft na 100%. Po vstupu do wotlk nase guilda transerovala na server BurningBlade kde jsme se chopili progressu jako TOP guilda na serveru sme zacali s HC progressem od 6 do 12 pres vsedni dny a od 4 do 12 o vejkendu sme progressovali aby sme se dostali na top spot a povedlo se cele ToC sme v progressu vedli a IC take ja prestal hrat na offiku cca pred mesicem protoze uz jsem tempo ktere je bylo nasazeno nestihal a rozhodl jsem ze si odpocinu a zacnu hrat na freecku bo uz jsem proste ani nemel zase tolik penez si to porad platit a proto jsem tu a pisu prihlasku
jeste k pvp 3x titul gladiator a to v sezone s3 s4 a potom ve wotlk v sezone s7
2.Postava :
Nick : Trylies
Class : Rogue
Rasa : Undead
Původní majitel : Ja
Předešlé Guildy : Hosi od bobri reky (mam tam par kamosu tak proto jsem to expil tam)
Krátce o mé postave : Expim ji od stredy v kuse dneska dingngu 70 takze si equip asi muzete predstavit jinak rogue hraju 3 roky + pak ty alty a jine postavy co jsem mel proste skoro 6 let wowa
3.Raidovani :
Vyčištěné Instance :
Pre BC
(ano)Zul'Gurub
(ano)Ruins of Ahn'Qiraj (AQ20)
(ano)Molten Core
(po draky)Blackwing Lair
(ano)Temple of Ahn'Qiraj (AQ40)
(Plague a Horseman wing)Naxxramas Old
The Burning Crusade :
(ano)Karazhan
(ano)Gruul's Lair
(ano)Magtheridon's Lair
(ano)Serpentshrine Cavern
(ano)The Eye
(ano)Mount Hyjal
(ano)Black Temple
(po Twiny)Sunwell Plateau
Wrath of the Lich King (10/25):
(ano)/(ano) Naxxramas
(ano)/(ano) The Obsidian Sanctum
(ano)/(ano) Eye of the Eternity
(ano)/(ano) The Vault of Achavron
(ano)/(ano) Ulduar
(ano)/(ano) Coliseum normal
(ano)/(ano) Coliseum heroic
Čas, ve kterém jsem dostupný pro raid : Skoro kazdy den ale v Pondeli Stredy a Patek od 9 az treningy
Nějaké WWS/WoL, kterými by ste se chtěli pochlubit ? zatim neni treba ale casem to rozjedu .))
Poznámky k nevycistenym instancim : jak jsem psal nahore Swp jsem nestihl protoze prisel patch skoda ale tady to muzem dohnat
TS/VT samožrejmost
Dostupnost na raid : Po,St,P od 9 jinak vsechny ostatni dny od 6-7 do kolika bude raid
Staty jsem nevypisoval jak jsem psal expim to od stredy takze nema cenu vypisovat
4.Proč ?, Co ?
Proč jste si vybrali Darklords ? Chci se co nejdriv zapojit do progressu a bejt prinosem pro raid tak doufam ze se podari
Proč by jsme vas měli přijmout ? Nechci se chlubit ale mam spoustu zkusenosti a urcite rad se vsim poradim a pomuzu
Co očekáváte od Dark Lords ? Dobrou partu nakej ten progress znate to
Jaké jsou vaše in-game cile ? Vsecko sundat
Proč máš talenty, gemy a enchanty pro svůj spec, právě takto ? Zrvona expim a jedu pvp aby alici neprudili ale pak je combat jasnej
Proč jste každý den online ? Co jineho skola je nuda
Myslíte si, že je vaše postava kompletni ? Tak urcite zatim ne a ma daleko ale to se dozene
Myslíte si, že je zde prostor pro sebe-zlepseni ? To je snad vzdycky a taky doufam ze se jeste neco priucim
Máš screen svého UI? Jaké používás addony ? Addony jsem schanel na 2.4.3 z cursu dlouho ale mam takove zaklady jako omen,xperl,recount,sct,bartneder proste classica
Požívás makra/keybindy? Da se hrat beztoho ?
5.Technické údaje
Jak jsi na tom s PC a FPS? 60fps stabilne
Jaký máš typ připojení a jeho kvalita? 8mb od o2 ale nebylo na vyber
Jméno : Dominik Mrvik
Věk : 18
MMO Zkušenosti : WoW,AoC,Warhammer
neco o sobě : Jsem trochu zavislak co se tyka mmo ale precijen wow je wow hral jsem dlouhou dobu na offiku je to uz pet let mam odprogressovano MC cele za paladina flashspam potom mam Cele BC odprogressovane az po SWP kde sme skoncili na Twinech a pote se prestalo protoze prisel patch s talentama s wotlk a lidi uz na progresss nemeli naladu to jsem absolvoval s rogunou.Dale jsem progressoval s magem a resto shamanem vsechny tydle tri classy umim a znam celej jejich theorycraft na 100%. Po vstupu do wotlk nase guilda transerovala na server BurningBlade kde jsme se chopili progressu jako TOP guilda na serveru
jeste k pvp 3x titul gladiator a to v sezone s3 s4 a potom ve wotlk v sezone s7
2.Postava :
Nick : Trylies
Class : Rogue
Rasa : Undead
Původní majitel : Ja
Předešlé Guildy : Hosi od bobri reky (mam tam par kamosu tak proto jsem to expil tam)
Krátce o mé postave : Expim ji od stredy v kuse dneska dingngu 70 takze si equip asi muzete predstavit jinak rogue hraju 3 roky + pak ty alty a jine postavy co jsem mel proste skoro 6 let wowa
3.Raidovani :
Vyčištěné Instance :
Pre BC
(ano)Zul'Gurub
(ano)Ruins of Ahn'Qiraj (AQ20)
(ano)Molten Core
(po draky)Blackwing Lair
(ano)Temple of Ahn'Qiraj (AQ40)
(Plague a Horseman wing)Naxxramas Old
The Burning Crusade :
(ano)Karazhan
(ano)Gruul's Lair
(ano)Magtheridon's Lair
(ano)Serpentshrine Cavern
(ano)The Eye
(ano)Mount Hyjal
(ano)Black Temple
(po Twiny)Sunwell Plateau
Wrath of the Lich King (10/25):
(ano)/(ano) Naxxramas
(ano)/(ano) The Obsidian Sanctum
(ano)/(ano) Eye of the Eternity
(ano)/(ano) The Vault of Achavron
(ano)/(ano) Ulduar
(ano)/(ano) Coliseum normal
(ano)/(ano) Coliseum heroic
Čas, ve kterém jsem dostupný pro raid : Skoro kazdy den ale v Pondeli Stredy a Patek od 9 az treningy
Nějaké WWS/WoL, kterými by ste se chtěli pochlubit ? zatim neni treba ale casem to rozjedu .))
Poznámky k nevycistenym instancim : jak jsem psal nahore Swp jsem nestihl protoze prisel patch skoda ale tady to muzem dohnat
TS/VT samožrejmost
Dostupnost na raid : Po,St,P od 9 jinak vsechny ostatni dny od 6-7 do kolika bude raid
Staty jsem nevypisoval jak jsem psal expim to od stredy takze nema cenu vypisovat
4.Proč ?, Co ?
Proč jste si vybrali Darklords ? Chci se co nejdriv zapojit do progressu a bejt prinosem pro raid tak doufam ze se podari
Proč by jsme vas měli přijmout ? Nechci se chlubit ale mam spoustu zkusenosti a urcite rad se vsim poradim a pomuzu
Co očekáváte od Dark Lords ? Dobrou partu nakej ten progress znate to
Jaké jsou vaše in-game cile ? Vsecko sundat
Proč máš talenty, gemy a enchanty pro svůj spec, právě takto ? Zrvona expim a jedu pvp aby alici neprudili ale pak je combat jasnej
Proč jste každý den online ? Co jineho skola je nuda
Myslíte si, že je vaše postava kompletni ? Tak urcite zatim ne a ma daleko ale to se dozene
Myslíte si, že je zde prostor pro sebe-zlepseni ? To je snad vzdycky a taky doufam ze se jeste neco priucim
Máš screen svého UI? Jaké používás addony ? Addony jsem schanel na 2.4.3 z cursu dlouho ale mam takove zaklady jako omen,xperl,recount,sct,bartneder proste classica
Požívás makra/keybindy? Da se hrat beztoho ?
5.Technické údaje
Jak jsi na tom s PC a FPS? 60fps stabilne
Jaký máš typ připojení a jeho kvalita? 8mb od o2 ale nebylo na vyber