Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Prihlaska Ketch

+5
Koulin
deadtray
Thali
Quake
Ketch
9 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Prihlaska Ketch Empty Prihlaska Ketch Tue Apr 14, 2009 8:13 pm

Ketch

Ketch

Nickname : Ketch
class : Pala (holy)
Race : Blood elf

talenty : 41,20,0
WoW hraji : 1,5 roka
Za tuto postavu hraji : ani nwm Sad

Zkušenosti : Všechny 5many i 10many a i 25many okrem Eye

Staty : ( unbuffed )
HP: 9707
Mana : 10593

armor : 15100
crit chance 19,86 ....holy 24,86
BH : 1452
BD : 726
spell haste : 0 Sad
Defense : 356
dodge : 4,05
parry : 5,23

Equip : skoro full okrem trinkov waistu a necku

Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? Lebo stale Pvp a ked sa ma ist dung nesu ludia

Přoč chceš jít právě k nám ?
Rad by som chodil dungy lebo PVP uz ma moc nebavi Sad

Profese : 375mining , 130ench
sekundární : fish 1 , cok 1 , Fa 1 Sad

věk : 14
město : Lipany Smile

2Prihlaska Ketch Empty RE: Ketch Wed Apr 15, 2009 3:03 pm

Quake

Quake

Tady opravdu nevím co napsat Sad je vidět, že jsi se za krátkou chvilku dokázal o dost zlepšit Smile ale pořád to není finální... ale dost k eq, druhá věc je, že healu máme opravdu hodně, a holadinu jakbysmet... Zase na druhou stranu ti dávám veliké plus za tvé odhodlání a snahu. Je vidět že o naší guildu máš veliký zájem Smile ... Opravdu nevím co s tebou, můj postoj je neutrální, nechám vyjádření na ostatních Smile

3Prihlaska Ketch Empty Re: Prihlaska Ketch Wed Apr 15, 2009 4:02 pm

Thali

Thali

ASi je blbost,aby se retalentl na tankadina,co? A EQ bychom mu pomohli dobrat
Nebude mit chut, EQ, naladu a asi ani nasu guilda nebude chtit?!

4Prihlaska Ketch Empty ... Wed Apr 15, 2009 4:16 pm

Ketch

Ketch

ehm ja to retalentnem Smile Twisted Evil

5Prihlaska Ketch Empty Re: Prihlaska Ketch Wed Apr 15, 2009 4:17 pm

deadtray

deadtray

hele jestli je nekdo kdo ma o nasi gildu zajem a ani eq neni moc na zahodzeni a neni to nenja lootak a spamer kktin ja som proto abychom ho vzali je to jen muj nazor netvrdim ze to musi byt ale nwm neni to zas uplne ze by chtel je asi tak 65%pro 35 %PROTI ale spis pro je to jako friendly v repke heh Very Happy Very Happy

6Prihlaska Ketch Empty Re: Prihlaska Ketch Wed Apr 15, 2009 4:22 pm

Thali

Thali

Jeste nepredelavej talenty....Ja jen podotkl, ze tankadin by se hodil vic, jak holy pala...
Zalezi , jakse vyjadri ostatni...

7Prihlaska Ketch Empty Re: Prihlaska Ketch Wed Apr 15, 2009 5:09 pm

Anonymní

Anonymní

deadtray napsal:hele jestli je nekdo kdo ma o nasi gildu zajem a ani eq neni moc na zahodzeni a neni to nenja lootak a spamer kktin ja som proto abychom ho vzali je to jen muj nazor netvrdim ze to musi byt ale nwm neni to zas uplne ze by chtel je asi tak 65%pro 35 %PROTI ale spis pro je to jako friendly v repke heh Very Happy Very Happy
Divejte když se tak snaží a dělá tak proč né ja bych ho bral všemi 8 Very Happy ne 10 Very Happy Proto souhlasim tady s D

8Prihlaska Ketch Empty Re: Prihlaska Ketch Wed Apr 15, 2009 6:01 pm

Koulin

Koulin

Jak dlouho to může být ?
10 dní ?
asi zhruba tak nějak .. co jsem tě s Anthealií inspectnul a
měl si snad 1306BH .. docela low eq .. apod ..
Zajímalo by mě, jestli už máš heal enchanty na sobě
( ruce, kalhoty, weapon, wrist a snad ještě heada )
no ... ohledne toho protecta ...
Eq by se nabral .. to joo .. ale jde taky o skill a zkusenosti. Pokud byl až doposud zvyklý jen na heal .. a s
protectem nemá vůbec žádné zkušenosti a nemá pro to ani "cit
v rukou" .. pak nevím, jestli by to byla zrovna moudrá volba.. když už to umí za heala.
Každý si odpovězte sám .. jestli je lepší mizerný tank .. nebo dobrý heal.

Ale třeba mu to s protectem půjde :-) Question

je pravda, že holy pala je v guildě opravdu hodně.
a konkurence by byla opravdu drtivá. Ale i přes to se do
raidu občas nesežene ani 1, ale to je většinou jen vyjmečné.

Takže pokud chceš, tak já bych proti nebyl, protože si myslím, že zas tak špatný nejsi .. a možná máš na to se mezi ostatními paladiny probojovat, ale připrav se na to, že téměř všichni mají lepší equip ..

Koulín by byl PRO

9Prihlaska Ketch Empty Re: Prihlaska Ketch Wed Apr 15, 2009 6:08 pm

Thali

Thali

Jj, jen doplnim, ze stim tankem jsem myslel, pokud to za nej umi ( v textu je zmineno, ze by nemel chut atd...)
Btw ja bych byl PRO
Pokazde kdyz jsem byl dung s Holy palachem ,tak je antha a galaxis :-) (Jeste Ronin, ale to je alt a Alpinis nevim na co je zameren)...3-4 Holy palachova neni zas tak moc

10Prihlaska Ketch Empty Re: Prihlaska Ketch Wed Apr 15, 2009 6:13 pm

Koulin

Koulin

určitě si ještě nějaké vynechal Smile
nemám možnost teď jít in-game .. ale na Luckyho si zapomněl minimálně a Alpinis je retri pala Smile

11Prihlaska Ketch Empty Re: Prihlaska Ketch Wed Apr 15, 2009 9:49 pm

lorain

lorain

healu už guilde je opravdu dost, a pořad se příbýrají další, s takovou bude zachvilku přehealováno:) ale to si myslím já, pač sem taky heal a mam taky možna trochu strach o své místo:D:D ne ja bych byl PRO heal sem heal tak, sak se ten bos pujde znova, na tom zas tak moc nesejde, kdo zrovna jde, hlavně at se berou doří a schopní lidé, ktrří tu postavu ovládají a mají v tom ten koulinovský "cit" Very Happy

12Prihlaska Ketch Empty Re: Prihlaska Ketch Wed Apr 15, 2009 11:16 pm

Skull

Když bych přeskočil věci o zkušenostech...ty se ziskaj....a equipu ten se taky ziska...tak musim říct, že za poslední 2 nebo 3 raidy v grupě moc palachů healu ani tankadinů nevidel....Myslim si, že bys e Holy pala každopádně hodil...jsem PRO

13Prihlaska Ketch Empty RE: Ketch Thu Apr 16, 2009 1:38 pm

Quake

Quake

Napiš mi ještě in-game, zkouknu, co jsi vylepšil na eq a pak napíšu můj konečný názor...

14Prihlaska Ketch Empty Re: Prihlaska Ketch Thu Apr 16, 2009 1:50 pm

Blind3rr

Blind3rr

holy paladinů je dost, ale je pravda že v poslední době jich zase tolik aktivních není, navíc je vidět že o vstup máš opravdu zájem

taky si myslím že nějaký ten základní eq nebude problém dobrat v kara apod.

jsem PRO

15Prihlaska Ketch Empty Re: Prihlaska Ketch Thu Apr 16, 2009 2:15 pm

deadtray

deadtray

podle men kdyz ma fakt takovej zajem a jako tankadin by se nam moch docela hodit ja bych ho vzal teda jestli mu fakt zalezi na miste v teto nasi gilde Very Happy

16Prihlaska Ketch Empty Re: Prihlaska Ketch Thu Apr 16, 2009 3:47 pm

Koulin

Koulin

hlavně at se berou doří a schopní lidé, ktrří tu postavu ovládají a mají v tom ten koulinovský "cit"

Loraine :-D nevim jestli si chceš šplhnout, nebo si ze mě dělat prdel Very Happy ale dík Smile

Jinak ke Ketchovi už jsem se snad vyjádřil dostatečně, takže já budu rád, když se probojuje mezi těma našema kancema v guildě Wink

17Prihlaska Ketch Empty RE: Ketch Thu Apr 16, 2009 10:45 pm

Quake

Quake

Tak po dnešnim inspectu bych se s tebou domluvil o změně 3 itemu, a to: headka, back a jeden prstýnek...
Když nabereš tyto 3 itemy do healu to bude další min 100 BH a potom bych tě vzal Smile co ty na to? Smile

18Prihlaska Ketch Empty Re: Prihlaska Ketch Thu Apr 16, 2009 11:09 pm

Koulin

Koulin

Já bych k tomu přidal další podmínky .. a to ještě waist ..
potom reputace .. aby sis mohl hodit enchanty na .. headku ..
a shouldery .. .. z ench jeste potreba na legy .. weapon .. shield ..
hands .. na wristech myslim ze mas ..

a pokud tyto věci splníš .. tak legy+66BH .. weapon+81BH .. handy
asi +35BH .. wristy +30BH .. a na shield třeba intel .. misto te
tvoji stamky .. popripadne spirit.

19Prihlaska Ketch Empty Re: Prihlaska Ketch Fri Apr 17, 2009 2:28 am

Quake

Quake

S tim enchantimgem to složité nebude, horši budou ty repky ale není to nic složitého... kdyz na tom všem pořádně zapracuješ, tak to máš hnedka Smile

20Prihlaska Ketch Empty Re: Prihlaska Ketch Sat Apr 18, 2009 3:28 am

Coursedone

Coursedone

deadtray napsal:podle men kdyz ma fakt takovej zajem a jako tankadin by se nam moch docela hodit ja bych ho vzal teda jestli mu fakt zalezi na miste v teto nasi gilde Very Happy
Velmi dobra poznamka tankadinov mame naozaj alarmujuci nedostatok a navyse jeden holy palach navyse nikdy nie je na skodu ale momentalne ma aj tak opantala myslienka noveho tankadina co ty nato hosane si ochotny retalent ???

21Prihlaska Ketch Empty RE: Cursedone Sat Apr 18, 2009 4:42 am

Quake

Quake

no, o tom už řeč byla, a s tím, jak se k tomu vyjádřil koulin, naprosto souhlasím, tenhle človíček ať si dodělá svuj heal eq a retalent na tanka může spíš někdo z náších řad(protže to jsou již zkušení palachové Smile )

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: