Quake nieje online ? neepomýlil si si server :-D
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na
www.darklords.n-art.cz/forum
Join the forum, it's quick and easy
Jdi na stránku : 1, 2
Naposledy upravil Quake dne Mon Apr 19, 2010 12:48 am, celkově upraveno 1 krát (Reason for editing : písmenka "u" a "i" jsou hold na klávese vedle sebe)
v pve nefungujeMonse napsal:preco by to nemalo mat vplyv, ako skusat som to neskusal, ale nebolo by odveci
Quake napsal:Drobče pochop, že když má někdo low EQ, tak i když danou classu potřebujeme, nenechám se uchvátit nějakým 3denním snažením. Dyť ještě nic ze zadaných věcí neudělal. Ba dokonce nemá ani hotové Q z první série -> agi na boty. Tak co mám uzavírat? Ano můžu to uzavřít tak leda nepřijat a arrivederci nebo mu dám ještě chvilku času. Tak prosím neuspěchávejte uzavírání přihlášek, může to tak leda uškodit, ne pomoct.
Requirements:
1. ench na boty - agi
2. trinket za bojky (AP+useAP, 41 boj)
3. ring za bojky (60 boj)
4. vyfarmit trinket z BM
5. vyfarmit libral z BF (pokud splní alespoň první 4 body, tak odpustim)
Doporučuji BoJky farmit ve zmiňovaných dungeonech (BM a BF), kde tím pádem můžeš zabít dvě mouchy jednou ranou.
P.S. Jaký je tvůj aktuální stav BoJek?
Omlouvám se ti, ale pokud neumíš jednat na rovinu ty s námi, tak nemám jediný důvod zahlazovat tvé zacházení s alty. Zdali je o tvém počínaní obeznámena guilda GoD řešit nebudu, každopádně pokud jsi chtěl aby se to nikdo nedozvěděl, tak jsi mi měl před podáním přihlášky napsat in-game whispem nebo mě informovat PM zprávou před tím, než se to ke mě dostalo z jiného zdroje. Ty jsi prostě nic nedělal a čekal, že ti to projde. Takovéto chování opravdu nesnáším. Bohužel...Trajdulka napsal:
Zdravím....
Asi takhle: ta postava je dávno zavřená minulost.
Jde o postavu na které sám nehraju a na kterou jsem se nehodlal už více připojit...
Tudíž:
jestli chcete retard-paladina tak otázka má smysl, ostatně za palacha mě to baví víc a soudím že mi to i jde lépe než za mága.
takže: jestli mě nechcete tak prosím, vymaž muj topic a neřeš to a jestli jo, tak aspoń vymaž svuj příspěvek prosím, nechci aby ty dvě postavy byly nějak spojovány.
Alespoň tohle pro mne udělej.
Jistě mě chápeš, jestli ne tak můžu vysvětlit cos nepochopil....tohle je asi tak ode mě. Zařiď se jak sám uznáš za vhodné.
Jdi na stránku : 1, 2
Similar topics
Povolení tohoto fóra: