Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Fargo enha saman

+10
Notorious
Jehnátko
Monse
Frittol
piggy
Sajdi
disciple
Quake
Drobec
Zlisen
14 posters

Jdi na stránku : Previous  1, 2

Goto down  Zpráva [Strana 2 z 2]

26Fargo enha saman - Stránka 2 Empty RE: All Sat Mar 27, 2010 6:06 pm

Quake

Quake

Na tohle můžu napsat jediné /rofl

Původně jsem to chtěl promazat, ale hádka třech dětí, o tom, kdo má větší autíčko, mě dost pobavila Very Happy To co máte mezi sebou s hráči z guildy, kterou si leavnum, mi je celkem jedno, ale určitě mi není jedno, že si současně podáš přihlášku do X guild a čekáš co z toho ti vyjde je nepřípustné, alespoň ve světě WoW.

Druhej /rofl musim ovšem hodit na guildu TOLH, která používá naši vzorovou přihlášku Very Happy což mě také dost pobavilo...bóóóže, děti, děti Very Happy co tak se příště zeptat ? Very Happy

Závěrem bych rád poprosil lidi mimo guildu, aby se nevyjadřovali k přihláškám, pokud to nebude nezbytně nutné. Pokud máte nějaké připomínky či dopňující informace k přihláškám, tak pište přímo mě in-game.

27Fargo enha saman - Stránka 2 Empty Re: Fargo enha saman Sat Mar 27, 2010 7:05 pm

Sajdi

Sajdi

Končný rozhodnutí je PROTI nebudu čekat na TB ani ringy vůbec nic,ty vole tohle by přineslo dalšího cementa do počtu který by tu dlouho nevydržel,hádat se už na forku atd atd...ubohé Smile

28Fargo enha saman - Stránka 2 Empty RE:Fargo enha saman Sat Mar 27, 2010 8:33 pm

Jehnátko

Jehnátko

DPC jaky kokotkove tu porad spamuji ....kdyz od nas odejde clovek a ma u vas prihlasku taky mu tam nikdo nevypisuje porad nejaky hovna ma prihlasku u nas tak nechte se vyjadrovat lidi od nas a ne porad nejaky hovna na todle nemam naladu spam spam spam a pomluvy na jednu stranu a obracene na todle neni nikdo zvedavi...jinak k prihlasce nevym jeden cement by se hodil na skousku bych byl neutral kdyz tak kick je mozny kdykoli Smile

29Fargo enha saman - Stránka 2 Empty Re: Fargo enha saman Sat Mar 27, 2010 9:10 pm

Notorious

Notorious

No, já sem nadruhou stranu ráda, že to sem vypsali, udělala sem si o něm pěknej obrázek. Skoro mě až přesvědčil jak tu plakal a prosil Very Happy No k věci. Meleš akorát hovna a začínáš se v tom zamotávat, to bych radši neměla na raidu žádnýho cementa než tuhle vyžírku Smile Stejně jako tvůj alt pro mě zůstaneš jen Zlýmsnem -----> PROTI

30Fargo enha saman - Stránka 2 Empty Re: Fargo enha saman Sat Mar 27, 2010 10:27 pm

Monse

ja im tiez mam za dobre, ze sa ozvali, z povodneho -[-------+---]+ sa dostal niekam na -[--+--------]+ , cize pohoda

31Fargo enha saman - Stránka 2 Empty Re: Fargo enha saman Sat Mar 27, 2010 10:31 pm

Ciri

Ciri

tvojho maina aj alta mam v ignore a tam si davam iba lamy alebo psychicky labilnych ludi, cize PROTI

32Fargo enha saman - Stránka 2 Empty Re: Fargo enha saman Sat Mar 27, 2010 11:42 pm

Immortalis

Immortalis

PROTI - priste rekni narovinu pravdu a nebrusli tu v nejakych imaginarnich realitach... Evil or Very Mad

33Fargo enha saman - Stránka 2 Empty Re: Fargo enha saman Sun Mar 28, 2010 8:23 am

xenasvk

xenasvk

fargo Very Happy

mozno ma beries ako naj kamarata, ale pre mna budes stale len noob Very Happy si typ ludi, akych nemam rad Very Happy

to, ze si raz tankoval KZ s altom a boli sme na VT len mi dvaja medzi nami nevytvorilo ziaden zvlastny vztah, ty si sa uz len chopil prilezitosti a rozmyslal si, ako toho vyuzit...

si obycajna socka, co nema vo svete wow robit ine ako PvP, tam si pre EQ musis svoje aj oddriet... ty si predstavujes vyexpit 48,577 postav a sikovno sikovno ich poequipovat... nie som vobec proti equipovaniu altov, ale nie equpovat zelenky na raidoch... kazdy jeden alt sa ma pravo dostat na raid len v pripade, ze uz dosiahol uroven T6 sposobom bez toho, aby na raide bol...

teraz sa vratim k prihlaske a nie k tebe ako osobe...

PROTI, PROTI a este raz PROTI... demencia, sranie si do huby, nemal by som chut ta pocuvat na raidoch.... a mimo raidov uz duplom...

P.s.: chalanom z ToLH dakujem za prispevky, dost pomoze linkovanie a porovnanie Smile

34Fargo enha saman - Stránka 2 Empty Re: Fargo enha saman Sun Mar 28, 2010 1:34 pm

Marci

Marci

My jsme ti někdy nadávali ? Jak píšeš v přihlášce k TOLH ? Další přihlášku už ani nezkoušej nebo ti OPRAVDU vynadáme. PROTI

35Fargo enha saman - Stránka 2 Empty RE: Fargo Sun Mar 28, 2010 5:13 pm

Quake

Quake

Jak jsem už jednou napsal, nezajímaly by mě až tak pomluvy z guildy, kterou si leavnul, i přes ně bych ti šanci dal. Rozhodně ale nebudu přijímat člověka, který sám neví, co chce a nejde mu ani tak o guildu jako o huntění EQ. Prostě ve světě WoW to nefunguje stylem "podám si přihlášku do 5-ti guild a počkám si, kde mi to vyjde a pak se rozhodnu" to rozhodnutí musí přijít jako první. Takže bohužel

NEPŘIJAT

P.S. Nenadávej teď na lidi, z ostatních guild co tě tu pomluvili, můžeš nadávat pouze a jen na sebe.

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 2 z 2]

Jdi na stránku : Previous  1, 2

Povolení tohoto fóra: