Hm, takže ty máš v PC multi hack, buh ví jak dlouhou dobu a použil si ho až teď poprvé a naposledy
přijde mi to naprosto nelogické, protože:
1. Proč máš v PC jen tak hacky, které si v životě nepoužil?
Na to jsem našel jen jedinou rozumnou odpověď, zřejmě si obdařen silou předpovídat budoucnost a věděl si, že přijde okamžik, když budeš potřebovat do vzduchu, kvuli 5 elitkam v dungeoně, aby tě nezabili, když se budeš odportovat.
2. Je velice zajímavé, jak si byl schopen použít hack v takové kraťoulinké chvilce, když na tebe běželi elitky a ty si měl posledních pár sekund do portu, přitom si, jak píšeš, nikdy dříve tento hack nepoužil.
Takže buďto si nejchytřejší člověk na zemi, nebo ses právě totálně zamotal do svých vlastních lží.
Myslím, že b) je správně. Nepotřebuju další důkazy o tom, kolikrát si použil v minulosti fly hack, protože je mi jasné, že to bylo hodně-krát. Je mi jedno, jestli budeš tvrdit, že už to v životě neuděláš a že jsi ho smazal. Já říkám "jednou hacker, pořád hacker".
Tvůj EQ je mizerný, přesto by si šanci dostal, protože aktivních locků máme teď málo, ale nebudu EQuipovat člověka co si to nezaslouží. Dostal si od nás spoustu rad, takže už víš, jakým směrem se z hlediska EQ ubírat a myslím, že si najdeš nějakou dobrou guildu rychle, naše to bohužel už nebude.
NEPŘIJAT