Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Farramir - Lock

+17
lorain
Ljuderendann
Quake
Thali
Ciri
Boxerman
xenasvk
Jehnátko
Vesemir
Coursedone
Immortalis
Drobec
Siem
kxann
MandiaK
Monse
Farramir
21 posters

Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3

Goto down  Zpráva [Strana 3 z 3]

51Farramir - Lock - Stránka 3 Empty Re: Farramir - Lock Wed Mar 31, 2010 4:56 pm

Marci

Marci

Není mi jasné, proč hned mluvíš o urážení. Dotkl se tě někdo z nás nějak ?
Co se týče hackování, Course to definoval jasně. Navíc na několika posledních raidech jsme byli pod dozorem GM. O problémy tohoto druhu nestojíme, takže ač nerada, teď už PROTI.

52Farramir - Lock - Stránka 3 Empty Re: Farramir - Lock Wed Mar 31, 2010 5:11 pm

xenasvk

xenasvk

tiez som PROTI, haxory nemaju miesto v gilde ako je nasa...

53Farramir - Lock - Stránka 3 Empty RE: Farramir - Lock Wed Mar 31, 2010 5:16 pm

Jehnátko

Jehnátko

nevym jak rek curse je to dost blbe hackovat jenom kvuli tomu aby neumrel za me porad PRO az mi nekdo normalni nebo GM rekne nebo uvidim vystrahu popripade ban za hack tak ano je to hacker ale takhle to si muzu jak nekdo lita udelat screen na kazdyho a ani o tom ten clovek nemusi vedet a jeste od cloveka ktreyho ani neznam Smile sice rika ze ho pouzil coz je nepripustne ae chtel si to skusit no ať kamenem hodí ten, kdo nikdy neuškodil Question

Naposledy upravil Jehnátko dne Wed Mar 31, 2010 5:21 pm, celkově upraveno 1 krát

54Farramir - Lock - Stránka 3 Empty Re: Farramir - Lock Wed Mar 31, 2010 5:21 pm

kxann

kxann

tak ban asi nedostane protoze Erasmus neni svine a na forum to nejspis neda( ja bych asi dal(uprimne nesnasim bugery a hackery vseho druhu)),a taky chci rict ze hackovat se proste nema ani kdyby sis sel pro banany =) a jinak Jehne ten screen je myslim celkem uveritelnej a to neberu v potaz tu pip vymluvu co tady vymejsli Very Happy

55Farramir - Lock - Stránka 3 Empty Re: Farramir - Lock Wed Mar 31, 2010 5:53 pm

Thali

Thali

PROTI

Shoduji se s Coursem

56Farramir - Lock - Stránka 3 Empty RE: Farramir Thu Apr 01, 2010 2:54 pm

Quake

Quake

Hm, takže ty máš v PC multi hack, buh ví jak dlouhou dobu a použil si ho až teď poprvé a naposledy Very Happy přijde mi to naprosto nelogické, protože:

1. Proč máš v PC jen tak hacky, které si v životě nepoužil?
Na to jsem našel jen jedinou rozumnou odpověď, zřejmě si obdařen silou předpovídat budoucnost a věděl si, že přijde okamžik, když budeš potřebovat do vzduchu, kvuli 5 elitkam v dungeoně, aby tě nezabili, když se budeš odportovat.

2. Je velice zajímavé, jak si byl schopen použít hack v takové kraťoulinké chvilce, když na tebe běželi elitky a ty si měl posledních pár sekund do portu, přitom si, jak píšeš, nikdy dříve tento hack nepoužil.
Takže buďto si nejchytřejší člověk na zemi, nebo ses právě totálně zamotal do svých vlastních lží.

Myslím, že b) je správně. Nepotřebuju další důkazy o tom, kolikrát si použil v minulosti fly hack, protože je mi jasné, že to bylo hodně-krát. Je mi jedno, jestli budeš tvrdit, že už to v životě neuděláš a že jsi ho smazal. Já říkám "jednou hacker, pořád hacker".
Tvůj EQ je mizerný, přesto by si šanci dostal, protože aktivních locků máme teď málo, ale nebudu EQuipovat člověka co si to nezaslouží. Dostal si od nás spoustu rad, takže už víš, jakým směrem se z hlediska EQ ubírat a myslím, že si najdeš nějakou dobrou guildu rychle, naše to bohužel už nebude.

NEPŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 3 z 3]

Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3

Povolení tohoto fóra: