Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Farramir - Lock

+17
lorain
Ljuderendann
Quake
Thali
Ciri
Boxerman
xenasvk
Jehnátko
Vesemir
Coursedone
Immortalis
Drobec
Siem
kxann
MandiaK
Monse
Farramir
21 posters

Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3  Next

Goto down  Zpráva [Strana 2 z 3]

26Farramir - Lock - Stránka 2 Empty Re: Farramir - Lock Thu Mar 25, 2010 11:55 pm

lorain

lorain

[quote="Farramir"]Vsichni co jste tu něco postly jste taky jednou začínali. A sami přece neřeknete že když si bez pomoci udeláte 70 tak hnedka máte eq co by za něco stál. Pochybuju ze ste dali 70 a uz jste chodili BT. Ale o to tu nejde. Jde o to, že já se vás ptám, kde s nynejší guildou a za stávajících podmínek můžu nabrat takovej eq abych se dostal do vašich řad. Ptám se vás proto, abych zminimalizoval kritiku low-íků. A chci vám ukázat, že pokud se člověk snaží, dosáhne čeho chce. A já chci mít takový eq abyste mě uznali za členem a ještě víc chci, aby jste viděli na vlatní oči, že chodim co je třeba a ne to co mi může nějak pomoc. Chci abyste uvěřili že nejsem ten co chce jen eq. Jak vidíte nemám dobrej eq, ale snahu a čas ho získat.

moudra slova:)

27Farramir - Lock - Stránka 2 Empty Re: Farramir - Lock Fri Mar 26, 2010 1:57 am

Boxerman

no kdyz uz jsme u toho tak teda:
jo vsichni jsme jednou zacinali,ale vsichni jsme zacinali od nuly a nedostali sme se hned do top guildy :-)
jinak info pro tebe, za arena pointy a honoty se da udelat docela solidni pve destro eq. sice se bude muset gemovat trosku hitu ale crit by jsi mel dostat na nejakych 25% a spell dmg urcite pres 1000.
mimochodem za druida jsem mel chodit areny s jednim lockem co tu zacal hrat asi pred 6tydny. dnes uz za tu dobu 6 tydnu cca ma na svem destro lokovi cca 24% crit a 800 spell dmg. takze pres pvp vede taky cesta,a to nemluvim o tom ze guardian wrist je lepsi nez vetsina wristu ktery padaj v t5 raidech :-) za repku se scryers je tusim trinket +32 hit ,za shatar 32 crit a spell dmg when used.

28Farramir - Lock - Stránka 2 Empty Re: Farramir - Lock Fri Mar 26, 2010 4:59 pm

Nui

Nui

Moje vyjádření bude trochu delší.

Všehno co chci říct mohu shrnout do citace Drobcova a Immortalisova příspěvku:

Drobec napsal:napriek low statom ma jednu drobnosť ktora ma zaujala a preto som ZA (ta drobnosť je že je to lok:-P)

Immortalis napsal:T5ky jsou stejne pro vendora, tak proc jim nenajit lepsi vyuziti? Za me PRO

Coursedone: Je sice hezké, že patříme ke špičce servru, ale main LOCKA potřebujeme a ne jednoho řekl bych. Jestli píše pravdu = HODNĚ HRAJE, SPÁT KDY CHCE, CHODIT VŠECKY RAIDY tak co víc si přát ? Myslim že vyEQuipování neni vůbec důležitá otázka (viz. Immortalisův příspěvek) a kicknout se dá vždicky každej.

Jinak musim souhlasit s každym Jehňátkovim příspěvkem.

Jen Farramire, to jak si řikal, že:
Farramir napsal:Vsichni co jste tu něco postly jste taky jednou začínali. A sami přece neřeknete že když si bez pomoci udeláte 70 tak hnedka máte eq co by za něco stál. Pochybuju ze ste dali 70 a uz jste chodili BT. Ale o to tu nejde.

tak to je sice pravda, že sme všichni něják začínali, ale taky sme se nikdo nedostali s takovym EQ co máš do takové guildy, ale dělali EQ a hráli a hráli, než nás vzali.

Je asi dost jasné, že jsem PRO

29Farramir - Lock - Stránka 2 Empty Re: Farramir - Lock Fri Mar 26, 2010 6:16 pm

Drobec

Drobec

Quaku ukonči tento spam uprimne je jasne že ho vezmeme teda ak nahodov nemaš nejaký iný nazor o čom pochybujem ...

30Farramir - Lock - Stránka 2 Empty Re: Farramir - Lock Fri Mar 26, 2010 10:15 pm

Monse

ja som sa este nevyjadril, tak mam zmiesane pocity, ale mam jeden fakticku poznamku (potom Kwuak nech ma kontaktuje)

konecny verdik, ZA na test

31Farramir - Lock - Stránka 2 Empty RE: Farramir Sat Mar 27, 2010 5:36 am

Quake

Quake

Při první naší komunikaci jsem mu poradil, co všechno má udělat pro přijetí. Zatím je můj výčet kompletní asi tak z 60%.
Hit ratingu má minimum, takže destro build nemá význam...jsou tady dvě možnosti, buďto přesocketuje všechny itemy do BD a hodí affly talenty(doporučuji já) nebo přesocketuje tak, aby dosáhl alepoň 140 hitu. -tohle je základ

Dále:
-pokud zvolíš affly variantu:
1) dodělat repku na revered se shatarem kvůli glyphu do headky a repku se scryernama
2) vyfarmit trinket ze SP(poslední boss)
3) wandku pro začátek alespoň z UB(poslední boss)
4) dodělat komplet enchynty. Koupit zmiňovaný glyph a ench do ramen, back-subtlety, chesta-6all stats,wrist(ten mas low, takže bych ho neenchantil, možna na affly bych koupil guardian a pak enchant, ruce-spell dmg, boty-na loca to je jedno, klidně i stam)
5) nechat si ušít záplatu na kalhoty -důležité
6) off hand a dager za bojky - to už bych ti odpustil, ale když už, tak alespoň ench na tu stafu jak máš(+BD -není to drahý ench)

-pokud zvolíš destro variantu:
1) dodělat repku na revered se shatarem kvůli glyphu do headky a repku se scryernama
2) vyfarmit trinket ze alcatrazu(poslední boss)
3) wandku pro začátek alespoň z UB(poslední boss)
4) dodělat komplet enchynty. Koupit zmiňovaný glyph a ench do ramen, back-subtlety, chesta-6all stats, wrist(ten mas low, takže bych ho neenchantil, vyfarmit ten z naloraka a pak ench), ruce-spell dmg, boty-na loca to je jedno, klidně i stam)
5) nechat si ušít záplatu na kalhoty -důležité
6) s tou zbraní bychom ti už nějak pomohli, ať už za boj nebo z dropu...tak či tak si nech udělat na tu, jak teď máš, ench na BD, není zas tak drahý

Tohle je takový základní výčet věcí, co by si měl udělat, abys byl alespoň trošku užitečný na nějakém tom raidu.

BTW, k tomu tvému příspěvku...ano máš pravdu, každý nějak začínal, ale nikdo z nás se nedostal do nejlepší guildy servru po doexpení 70 lvl Smile dalo to dosti práce a pokud to myslíš vážně, tak na sobě začni makat.
Nechám tuhle přihlášku ještě chvilku otevřenou.

32Farramir - Lock - Stránka 2 Empty Re: Farramir - Lock Sat Mar 27, 2010 1:46 pm

Monse

wrist ma lepsi crafteny, ak donese material, tak mu to ustopkam, to iste s enchantami

33Farramir - Lock - Stránka 2 Empty Re: Farramir - Lock Sat Mar 27, 2010 2:12 pm

kxann

kxann

na destro doporucu pvp wrist a nahrdelnik oba dva lepsi nez co muzes zatim ziskat(sam pouzivam doted)

34Farramir - Lock - Stránka 2 Empty Re: Farramir - Lock Sun Mar 28, 2010 12:18 pm

Farramir

Vetšinu požadavků jsem splnil. A část požadavků jsem nakousl. -> Viz Armory.

35Farramir - Lock - Stránka 2 Empty Re: Farramir - Lock Sun Mar 28, 2010 1:37 pm

Marci

Marci

Farramir napsal:Vetšinu požadavků jsem splnil. A část požadavků jsem nakousl. -> Viz Armory.

Tak to dokousni a PRO Smile

36Farramir - Lock - Stránka 2 Empty Re: Farramir - Lock Tue Mar 30, 2010 4:49 pm

Erasmus

Erasmus

Lock se hodi vzdycky, škoda že fly-hacker.

37Farramir - Lock - Stránka 2 Empty Re: Farramir - Lock Tue Mar 30, 2010 4:55 pm

Marci

Marci

Erasmus napsal:Lock se hodi vzdycky, škoda že fly-hacker.

Závažné obvinění... screen ?

38Farramir - Lock - Stránka 2 Empty Re: Farramir - Lock Tue Mar 30, 2010 4:57 pm

Thali

Thali

O nekom se ted bavili na worlde, ze dostal ban za fly hack.

39Farramir - Lock - Stránka 2 Empty Re: Farramir - Lock Tue Mar 30, 2010 4:59 pm

Erasmus

Erasmus

40Farramir - Lock - Stránka 2 Empty Re: Farramir - Lock Tue Mar 30, 2010 5:00 pm

Erasmus

Erasmus

neudal sem ho cimz jsem porusil pravidla serveru

41Farramir - Lock - Stránka 2 Empty Re: Farramir - Lock Tue Mar 30, 2010 5:01 pm

Erasmus

Erasmus

Marci napsal:
Erasmus napsal:Lock se hodi vzdycky, škoda že fly-hacker.

Závažné obvinění... screen ?

https://2img.net/r/ihimizer/i/farramir.jpg/

42Farramir - Lock - Stránka 2 Empty Re: Farramir - Lock Tue Mar 30, 2010 5:35 pm

Marci

Marci

Ráda bych věřila že je to bug, ale asi jsem naivní Sad Co na to pachatel ?

43Farramir - Lock - Stránka 2 Empty Re: Farramir - Lock Tue Mar 30, 2010 5:47 pm

Erasmus

Erasmus

Marci napsal:Ráda bych věřila že je to bug, ale asi jsem naivní Sad Co na to pachatel ?

rikal jsem mu ze mam screen a on at ho neuploaduju. Nedal jsem ho na forko.

44Farramir - Lock - Stránka 2 Empty Re: Farramir - Lock Tue Mar 30, 2010 6:57 pm

Farramir

Nerekl bych nic kdyby to bylo pri PvP... Nerekl bych nic kdyby to bylo pri Expeni... Nerekl bych nic kdybych bugoval. Jen jsem se nechtel bugnout. - Parkrat uz se mi stalo ze kdyz jsem leavnul grupu tak jak vite za 60s se portnete tam kde mate HS. A kdyz vas neco zabije co se stane? - nebo alespon me se tak parkrat stalo.. Ze jsem se objevil jako duch v Sh u inkeepra... (Sli po me mobky co sme tam nechali a k portu zbyvalo cca 13s...)
Prominte, ale fakt nejsem hacker. Udelal jsem tohle jednou...

45Farramir - Lock - Stránka 2 Empty Re: Farramir - Lock Tue Mar 30, 2010 7:32 pm

Ciri

Ciri

jasne a ja som lietadlo Very Happy kazdy kto ma fly hack v pc ho pouzil viac ako raz. poviem ti to co vsetkym cheaterom: sa uvedom!

46Farramir - Lock - Stránka 2 Empty Re: Farramir - Lock Tue Mar 30, 2010 8:08 pm

Farramir

Videl me snad jeste nekdo pouzit nejaky hack? Az nekoho takovyho najdes. Rekni mi

47Farramir - Lock - Stránka 2 Empty Re: Farramir - Lock Tue Mar 30, 2010 8:13 pm

Farramir

Ehm... Nechci aby to skoncilo tim ze me budete urazet ptz si budete myslet ze jsem "hacker". Vrate se prosim k tematu

48Farramir - Lock - Stránka 2 Empty Re: Farramir - Lock Wed Mar 31, 2010 12:19 am

Immortalis

Immortalis

Měním názor na NEUTRAL a vyjádřím se až se objasní tato kauza s hackem, hackera v guildě nechci... Evil or Very Mad

49Farramir - Lock - Stránka 2 Empty Re: Farramir - Lock Wed Mar 31, 2010 11:06 am

Coursedone

Coursedone

Farramir napsal:Ehm... Nechci aby to skoncilo tim ze me budete urazet ptz si budete myslet ze jsem "hacker". Vrate se prosim k tematu

A ja by som sa zasa velmi rad vratil ktomu Fly hacku

Ono nieje rozdiel kde ho pouzijes ale ci ho pouzijes
Pravidla servera hovoria jasne o absolutnom zakaze a nie moznom pouzivani pri specifickych podmienkach

Naozaj si myslis ze sme tak naivny ze ti zozereme ze namiesto toho aby si chcipol a potom sa resol si racej riskoval perma banan ???
Tak blbych je naozaj iba par ludi na serveri

Nvm preco si vzdy seci myslia ze ked tu zacnu splietat somariny a klamstva ze im to zozerieme a ani si to nepremyslia aby aspon napisali nieco doverihodne a rozumne

Nadalej jednoznacne Proti

Naposledy upravil Coursedone dne Wed Mar 31, 2010 1:32 pm, celkově upraveno 1 krát

50Farramir - Lock - Stránka 2 Empty Re: Farramir - Lock Wed Mar 31, 2010 11:49 am

galloper

galloper

aspon keby si sa nevyhovaral na hovna ! proti

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 2 z 3]

Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3  Next

Povolení tohoto fóra: