Při první naší komunikaci jsem mu poradil, co všechno má udělat pro přijetí. Zatím je můj výčet kompletní asi tak z 60%.
Hit ratingu má minimum, takže destro build nemá význam...jsou tady dvě možnosti, buďto přesocketuje všechny itemy do BD a hodí affly talenty(doporučuji já) nebo přesocketuje tak, aby dosáhl alepoň 140 hitu.
-tohle je základDále:-pokud zvolíš affly variantu: 1) dodělat repku na revered se
shatarem kvůli glyphu do headky a repku se
scryernama 2) vyfarmit trinket ze SP(poslední boss)
3) wandku pro začátek alespoň z UB(poslední boss)
4) dodělat komplet enchynty. Koupit zmiňovaný glyph a ench do ramen, back-subtlety, chesta-6all stats,wrist(ten mas low, takže bych ho neenchantil, možna na affly bych koupil guardian a pak enchant, ruce-spell dmg, boty-na loca to je jedno, klidně i stam)
5) nechat si ušít záplatu na kalhoty
-důležité 6) off hand a dager za bojky - to už bych ti odpustil, ale když už, tak alespoň ench na tu stafu jak máš(+BD -není to drahý ench)
-pokud zvolíš destro variantu: 1) dodělat repku na revered se
shatarem kvůli glyphu do headky a repku se
scryernama 2) vyfarmit trinket ze alcatrazu(poslední boss)
3) wandku pro začátek alespoň z UB(poslední boss)
4) dodělat komplet enchynty. Koupit zmiňovaný glyph a ench do ramen, back-subtlety, chesta-6all stats, wrist(ten mas low, takže bych ho neenchantil, vyfarmit ten z naloraka a pak ench), ruce-spell dmg, boty-na loca to je jedno, klidně i stam)
5) nechat si ušít záplatu na kalhoty
-důležité 6) s tou zbraní bychom ti už nějak pomohli, ať už za boj nebo z dropu...tak či tak si nech udělat na tu, jak teď máš, ench na BD, není zas tak drahý
Tohle je takový základní výčet věcí, co by si měl udělat, abys byl alespoň trošku užitečný na nějakém tom raidu.
BTW, k tomu tvému příspěvku...ano máš pravdu, každý nějak začínal, ale nikdo z nás se nedostal do nejlepší guildy servru po doexpení 70 lvl
dalo to dosti práce a pokud to myslíš vážně, tak na sobě začni makat.
Nechám tuhle přihlášku ještě chvilku otevřenou.