Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Martty/ Destro lock

+9
lorain
Vesemir
kxann
Kristof
Drobec
Boxerman
galloper
Ovcezlesa
Martty
13 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Martty/ Destro lock Empty Martty/ Destro lock Sat May 15, 2010 4:14 pm

Martty

Nickname: Martty
WoW hraji: 4,5 roku
Class: Warlock
Race: Undead
Main Spect: Destro
Za tuto postavu hraji: 7 mesiacov
Played postavy: 29days

Zkušenosti:T5+ SSC 5/6 Tk 2/4 BT 5/9 HS 4/5 SWP 1/9

Talent build: 00/21/40
http://vipdb.blackbone.cz/module/talents/talents.html?en&warlock&0000000000000000000002050030133210100000000555000512200510001350
voji post
Armory: Nejde mi zobraziť stránku OG.Cz tak porposím niekoho ochotného, aby mi v tomto pomohol, inak equip T5+,

Staty: (UNBUFFED)

HP: 8519
MANA:9578

Bonus damage: 1079 shadow
Crit chance: 29,83
Hit rating: 178
Mana regen: 179
Spell haste: 49
Spell penetration: 5
Resillience: 0

Profese: Tailoring, engeneering, mining
Sekundární: cooking low

Chybí ti nějaké enchanty nebo gemy ? head ench z shatar repky
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? Resurrection sickness...rozpadáva sa mi pred očami, bola to super guilda, pár ľudí, ktorí si somnou rozumeli odišli alebo skončili,...
Přoč chceš jít právě k nám ? Jedna z najlepších guild na servri, raidy pravidelne, budme úprimný aj toho veľa dávate...
Co nám můžeš nabídnout: Skvelé DPS, možnosť výroby vecí z tailoringu, engeneeringu,...
Kolik hodin průměrně denně strávíš hraním wow: 2-3, podľa raidov
Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ? Prasak, Blindie, pindos,...ak som niekoho zabudol tak sry
Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo )Vôbec vžiadny

Město: Námestovo
Věk: 17
Večerka: (do kdy můžeš raidovat) 22:30 +-

Něco o mě: Som chlapec z námestova, mám rád srandu, pivo, dobrý pokec vo WoW, farmenie Twisted Evil , súťažne hrávam futbal,...rád pomáham a dám, si poradiť...

2Martty/ Destro lock Empty Re: Martty/ Destro lock Sat May 15, 2010 5:37 pm

Ovcezlesa

Ovcezlesa

Maam takovy pocit ze jsi neci ALT

3Martty/ Destro lock Empty Re: Martty/ Destro lock Sat May 15, 2010 7:20 pm

galloper

galloper

to co mas prosimta za talent build??? by moj slepy dedek lepsie naklikal na nahodu...

4Martty/ Destro lock Empty Re: Martty/ Destro lock Sat May 15, 2010 8:56 pm

Martty

Nie nie ovcezlesa Very Happy nejsom ničí alt Smile .... galloper, vravím, rád si dám poradiť alebo zmeniť...mne sa zatial na tomto talent builde hralo dobre, budem len rád, ak mi nejaký dobrý poradíš....(:

5Martty/ Destro lock Empty Re: Martty/ Destro lock Sat May 15, 2010 11:44 pm

Boxerman

NO tak u tebe me zarazila opravdu jedna vec,diky ktere nevim co si myslet o tvem iq:)
podivej se na NECK a na CLOAK.abych to usnadnil: neck:fire dmg. back: shadow dmg. vic to snad komentovat nemusim
na T5 raidy myslim ze locky mame,a clovek ktery si eq slozi tak jako ty,podle me proste nemuze byt dost dobry na to aby pobral taktiky na tezsi bose. PROTI

ps. taky jsem si vzpomnel na martyho,je to rdruid z godu,nic moc heal,ale vypada to ze to asi nebude jeden clovek..

6Martty/ Destro lock Empty Re: Martty/ Destro lock Sun May 16, 2010 4:18 am

Drobec

Drobec

no mam zeleneho čerstvo doexpeneho loka ale poviem ti jak som dal 1x destro TB tak som to tak nepo... jeko ty :-D PROTI

7Martty/ Destro lock Empty Re: Martty/ Destro lock Sun May 16, 2010 11:26 am

Martty

S tým neckom...nejde tu o firespelldmg...tu ide o ten critical rating, ktorý som ešte nemal možnosť nahradiť iným neckom.,,,,,Smile

8Martty/ Destro lock Empty Re: Martty/ Destro lock Sun May 16, 2010 1:06 pm

galloper

galloper

zaujimave dat si fire dmgovy neck koli spel critu ale do talentov si das racej zlepsene fire spelly, ako si tam dat backlash, ktory ti pridava 3 percenta critu k vsetkym spellom...staci otvorit oci a citat co ten talent robi

9Martty/ Destro lock Empty Re: Martty/ Destro lock Sun May 16, 2010 1:38 pm

Kristof

PROTI , dovody tu uz boli povedane.

10Martty/ Destro lock Empty Re: Martty/ Destro lock Sun May 16, 2010 2:42 pm

Martty

galloper....musím protestovať backlash pridá 3 percentá kritu k všetkym spellom len vtedy, keĎ procne=dostaneš fyzickú dmg a ono sa ti to aktivuje, aktivuje sa to raz za uhorský rok+dmg je z dlhodobého hľadiska o dosť slabší ako tie "zlepšené" fire spelly....ale však OK Smile ja sa nehádam...

11Martty/ Destro lock Empty Re: Martty/ Destro lock Sun May 16, 2010 3:05 pm

kxann

kxann

nn backslash ti t 3% pridava porad -.-

12Martty/ Destro lock Empty Re: Martty/ Destro lock Sun May 16, 2010 3:10 pm

Martty

Tak buĎ mám bugnutú postavu alebo som imbecil Very Happy

13Martty/ Destro lock Empty Re: Martty/ Destro lock Sun May 16, 2010 3:31 pm

Boxerman

promin,ale nekoho kdo si neumi napocitat 1+1 ze je dva..neboli mit zaraz shadow a fire dmg o tvem skilu neco svedci,ja bych nekoho takoveho v gilde nechtel. znamena to ze o sve klase vicemene nic nevis.a to ze nemas ani backlash to jen potvrzuje..

14Martty/ Destro lock Empty Re: Martty/ Destro lock Sun May 16, 2010 4:49 pm

Vesemir

PROTI

15Martty/ Destro lock Empty Re: Martty/ Destro lock Sun May 16, 2010 10:40 pm

lorain

lorain

poznal sem ho ve hře a strasně sem se divil.... jakože absolutně žadny enchanty, absolutně nevěděl o co goo, ja jsem jednoznačně PROTI

16Martty/ Destro lock Empty Re: Martty/ Destro lock Mon May 17, 2010 11:54 am

Martty

lorain kedy? Very Happy vžiadne enchanty?...prepáč ale ranil si ma Very Happy

17Martty/ Destro lock Empty Re: Martty/ Destro lock Tue May 18, 2010 12:21 am

Blindie

Blindie

prihlaska uz je tu pekne dlouho a ja se vzdycky podivam na zacatek a nevidim tam odkaz na armory , takze nic moc hlavne o equipu furt nevim teda, za me proti.

18Martty/ Destro lock Empty Re: Martty/ Destro lock Tue May 18, 2010 1:45 am

Cocus

Blindie napsal:prihlaska uz je tu pekne dlouho a ja se vzdycky podivam na zacatek a nevidim tam odkaz na armory , takze nic moc hlavne o equipu furt nevim teda, za me proti.

mozna by nebylo od veci trochu cist, jen nebuzerovat a stat se tim ochotnym a ten link na armory sem za nej dat...

... http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/Armory/index.php?searchType=profile&character=Martty&realm=Narnias

19Martty/ Destro lock Empty Re: Martty/ Destro lock Tue May 18, 2010 8:44 am

Ovcezlesa

Ovcezlesa

Bylo my vysvetleno ze puvodni majitel teto postavy odesel na Twin,jinak kdyz koukam na aromory chybi ti dost enchantu nez jen do headky...eq jinak slusny..ale i tak sem Proti

..pochybuju i o jeho skilu za tuto postavu

20Martty/ Destro lock Empty Re: Martty/ Destro lock Tue May 18, 2010 11:14 am

xenasvk

xenasvk

no com som videl na armory, tak do gildy sa moc nehodi, okrem scryers nie je jedina repka na exalted, polka eq je pvp, nemaxnute profesie, ak to nie je alt, je to velmi slaby main... takze za mna PROTI

21Martty/ Destro lock Empty RE: Martty Tue May 18, 2010 12:07 pm

Quake

Quake

Předpokládám, že EQ co máš aktuálně na sobě, nebude ten, se kterým se hlásíš. Ale myslím, že tohle není až tak podstatné jako to, že nejsi pravý majitel postavy a navíc jsi měl otevřenou přihlášku současně i u další guildy, což tady nemáme rádi. Bohužel...

NEPŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: