Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

ERASMUS - PRIEST

+9
Notorious
galloper
Marci
Drobec
Immortalis
Drederiq
lorain
Monse
Erasmus
13 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1ERASMUS - PRIEST Empty ERASMUS - PRIEST Fri Mar 19, 2010 7:40 pm

Erasmus

Erasmus

Nickname: ERASMUS
WoW hraji: cca 3 roky

Class: Priest
Race: Blood Elf
Main Spect: HOLY
Za tuto postavu hraji: cca 4 měsíce.
Played postavy: 21 dní 21 hodin

Zkušenosti:
5 - man heroic = ( vše v Auchindon, Coilfang Reservoir, Hellfire Citadel, Caverns of Time. Nemám ale repku u SHA´TAR - pilně na ní pracuji.)

10 - man = KZ, ZA.

25 - man = Sunwell Plateau - pouze TRASH
Black Temple - pouze TRASH
Gruul´s Lair (před novým jádrem)
Hyjal Summit (před novým jádrem)

Talent build: 20/41/0

http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/talents/talents.html?en&priest&5042000030000000000000035050032300150530051000000000000000000000

Armory:

http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/Armory/index.php?searchType=profile&charPage=sheet&character=Erasmus&realm=Narnias

Staty: (UNBUFFED)

HP: 7251
MANA: 9945

Bonus Heal: 1857
Mana regen: 560
Crit chance: 7,58%
Spell haste: 0

Profese: Tailoring (mooncloth) 375, Enchanting 285 (pouze na surky), Skining 375
Sekundární: Cooking - skillím

Chybí ti nějaké enchanty nebo gemy ?

enchant - shoulder (delam repku)

Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ?

Pasivita hráčů - LostSoul

Přoč chceš jít právě k nám ?

Byl jsem s několika členy ZA 19.3.. A líbila se mi profesioanlita hráčů.

Co nám můžeš nabídnout ?

Chuť podílet se na progressu. Aktivitu. Chuť se učit a zlepšovat.

Kolik hodin průměrně denně strávíš hraním wow?

Pracuji jako technik v třísměném pracovním provozu. Denně trávím u WoW cca 4-5 H.

Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ?

Pouze ze ZA.

Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?

Ne, naopak

Město: Jince (okres Příbram - Středočeský Kraj)
Věk: 20
Večerka: Záleží na směně

2ERASMUS - PRIEST Empty Re: ERASMUS - PRIEST Fri Mar 19, 2010 8:13 pm

Monse

a dam aspon vyskusatZA, co budeme... mozno este jeden spirit buffeeer by bodol

3ERASMUS - PRIEST Empty Re: ERASMUS - PRIEST Fri Mar 19, 2010 10:57 pm

lorain

lorain

tak v posledni době jsme nabrali docela dost pristu, i když jejich aktivita neni buh vi jaka... no viš co ja bych ti šanci dal, se předvést, napiš mi in game na nick lorain nebo esencej.... nevim kde zrovna budu online... dame řeč

4ERASMUS - PRIEST Empty Re: ERASMUS - PRIEST Sat Mar 20, 2010 1:55 am

Drederiq

350 za token, to na dlouho neni vis jak Razz

5ERASMUS - PRIEST Empty Re: ERASMUS - PRIEST Sat Mar 20, 2010 3:25 am

Immortalis

Immortalis

Tak to by me zajimalo co bys rikal kdyby jsme tam nebyli za alty Laughing Ale k prihlasce: healu je podle me malo i kdyz Tvuj eq neni zrovna nejak super, myslim ze dost by se dalo zlepsit za BOJky a jako heal nebudes mit problem sehnat partu na nejake to hero. Uvidime jestli budou zmeny a pak se vyjadrim. Basketball

6ERASMUS - PRIEST Empty Re: ERASMUS - PRIEST Sat Mar 20, 2010 4:35 am

Drobec

Drobec

nu tak ja to nevidím až tak zle sice v tomto eq strašne low staty ale stafka ZA a chesta ZA nek ZA ruky BoJ a budeš mať 2k BH a 750 regen (cca tak ma nemusíte hneť opravovať) čo by už bolo v poho teda zatial neutral a ZA s tebov kedykolvek skočim

7ERASMUS - PRIEST Empty Re: ERASMUS - PRIEST Sat Mar 20, 2010 2:37 pm

Marci

Marci

Priestů je sice dost, ale aktivita slabší a ten spirit buffer by se fakt hodil. Equip bych zas tak neřešila, stačí jedno SSC Smile. Velké plus ode mě, je to krajan (Hořovice jsou co by kamenem dohodil Smile) + věk. Ale měl bys vědět že raidy začínají kolem 19:00 a končí mezi 23:00 a půlnocí (skutečné časy tu radši ani zmiňovat nebudu) a to i ve všední den. Proto bych ráda kdybys upřesnil ten směnný provoz (kde vlastně pracuješ ?), zatím NEUTRAL

8ERASMUS - PRIEST Empty Re: ERASMUS - PRIEST Sun Mar 21, 2010 6:26 am

galloper

galloper

Mno bol som s tebou spominane ZA, odmysliet si nejake tie statistiky, pacilo sa mi ako ovladal svoju class, vedel co kedy mackat a to je to najhlavnejsie dispelly, healoval efektivne ne bezhlavy spam coh, mal som s toho fajn pocit, dufam ze sa nejak nemylim, dnes doplnil eq o ruky za boj , ench v botach zmeneny, mam aj pocit ze by dokazal pochopit taktiku na prvy krat Razz Naviac dospely clovek, cize ak mu vyde smena myslim ze na raide vydrzi...ja to vidim na pro to tak z ludskeho hladiska skor ako z equipoveho , to nech uz posudi lorain Smile

9ERASMUS - PRIEST Empty Re: ERASMUS - PRIEST Sun Mar 21, 2010 1:08 pm

Erasmus

Erasmus

galloper napsal:Mno bol som s tebou spominane ZA, odmysliet si nejake tie statistiky, pacilo sa mi ako ovladal svoju class, vedel co kedy mackat a to je to najhlavnejsie dispelly, healoval efektivne ne bezhlavy spam coh, mal som s toho fajn pocit, dufam ze sa nejak nemylim, dnes doplnil eq o ruky za boj , ench v botach zmeneny, mam aj pocit ze by dokazal pochopit taktiku na prvy krat Razz Naviac dospely clovek, cize ak mu vyde smena myslim ze na raide vydrzi...ja to vidim na pro to tak z ludskeho hladiska skor ako z equipoveho , to nech uz posudi lorain Smile

děkuji GALLO

10ERASMUS - PRIEST Empty Re: ERASMUS - PRIEST Sun Mar 21, 2010 1:33 pm

Notorious

Notorious

Taktéž sem s ním byla ZA a zdál se mi naprosto v pohodě, equip by potřeboval sice malinko doladit, ale na tom už pracuje. Nechal si poradit, změnil pár enchantu, farmí bojky a sem ochotná po skončení id Za znovu zajít. Navíc mi byl od prvního pohledu sympatickej, dávám ZA Very Happy

11ERASMUS - PRIEST Empty Re: ERASMUS - PRIEST Sun Mar 21, 2010 1:33 pm

dJn3o

dJn3o

další úchyl co má BE female? :-D
co se týče přihlášky ... pokud je to jak Gallo říká tak PRO

12ERASMUS - PRIEST Empty Re: ERASMUS - PRIEST Sun Mar 21, 2010 1:56 pm

Marci

Marci

Erasmus napsal:
galloper napsal:Mno bol som s tebou spominane ZA, odmysliet si nejake tie statistiky, pacilo sa mi ako ovladal svoju class, vedel co kedy mackat a to je to najhlavnejsie dispelly, healoval efektivne ne bezhlavy spam coh, mal som s toho fajn pocit, dufam ze sa nejak nemylim, dnes doplnil eq o ruky za boj , ench v botach zmeneny, mam aj pocit ze by dokazal pochopit taktiku na prvy krat Razz Naviac dospely clovek, cize ak mu vyde smena myslim ze na raide vydrzi...ja to vidim na pro to tak z ludskeho hladiska skor ako z equipoveho , to nech uz posudi lorain Smile

děkuji GALLO

Neříkej mu Gallo, nebo z toho Vladova PRO bude PROTI Smile
Takže kde pracuješ ? Třeba to znám...

13ERASMUS - PRIEST Empty Re: ERASMUS - PRIEST Sun Mar 21, 2010 2:19 pm

Thali

Thali

PRO

14ERASMUS - PRIEST Empty Re: ERASMUS - PRIEST Sun Mar 21, 2010 2:40 pm

Erasmus

Erasmus

Marci napsal:
Erasmus napsal:

děkuji GALLO

Neříkej mu Gallo, nebo z toho Vladova PRO bude PROTI Smile
Takže kde pracuješ ? Třeba to znám...

Č, znáš kostal? dělám tam teď technika pc.

15ERASMUS - PRIEST Empty Re: ERASMUS - PRIEST Sun Mar 21, 2010 3:50 pm

Drobec

Drobec

ale ten spam coh je proste top ja neviem čo proti tomu mate ved jedna dve inervačky to vždy vyriešia :-D

16ERASMUS - PRIEST Empty Re: ERASMUS - PRIEST Sun Mar 21, 2010 3:51 pm

Marci

Marci

Tak to neznám, doma v Hořovicích jsem už dlouho nebyla a v Jincích ještě déle Smile.
Hele a ty směny máš jak ? Já jen aby jsme pak nezjistili, že :
1) musíš jít spát protože máš zítra ranní
2) přijdeš pozdě protože máš odpolední
3) už musíš jít, protože máš noční

Ale pravděpodobně budeš hrát i v pracovní době, uhodla jsem ? Smile

17ERASMUS - PRIEST Empty Re: ERASMUS - PRIEST Sun Mar 21, 2010 3:56 pm

Vesemir

PRO,priest sa hodi,co tu citam tak usudzujem ze sa v priestovi vyzna a keby sme mali v guilde dalsieho cloveka co by pochopil taktiku na prvy krat bolo by to super albino

18ERASMUS - PRIEST Empty Re: ERASMUS - PRIEST Mon Mar 22, 2010 2:49 pm

Erasmus

Erasmus

Zdar, od doby co hraju tady na Narniasu se chci dostat mezi elitu hráčů. Teď když mám alespoň hmatatelnou šanci přiřadit svůj char mezi TO NEJ na serveru, stěžuje mi to práce a můj hloupý tří-směnný provoz. Přemýšlel jsem nad řešením. Jak zkloubit WoW a práci. Nechci dostat po několika dnech KICK. Teď to neberte tak že Vám chci nějak pozměňovat Váš již zaběhlý a funkční systém. Napadlo mě stát se EXTERNÍM ČLENEM. Kdykoli to bude z mé strany možné půjdu s Vámi a odhealuji Vám jakýkoli dung na který mám. Během tohoto období si najdu jinou práci která mě nebude časově omezovat a zároveň se pokusím dostat na eq hranici Vámi nabíraných členů. Tzn STAFF z oka, CHEST z Nalorakka a NECK za repku.
Opravdu rád bych se podílel na progressu a patřil do Vaší guildy.

Lok'tar ogar ERASMUS

19ERASMUS - PRIEST Empty RE: Erasmus Mon Mar 22, 2010 4:56 pm

Quake

Quake

"externí člen" je nesmysl, myslím, že nejleší bude, když tu vypíšeš jak teda budeš mít čas. Není přece podmínkou učastnit se 100% raidů...takže to sem napiš nebo kontaktuj CM in-game a prober to s nim...

20ERASMUS - PRIEST Empty Re: ERASMUS - PRIEST Mon Mar 22, 2010 9:58 pm

lorain

lorain

takže, už jsem to s nim probyral a pohoda, takže ja jsem PRO

21ERASMUS - PRIEST Empty RE: Erasmus Sun Mar 28, 2010 5:18 pm

Quake

Quake

Jaj, na uzavření téhle přihlášky jsem úplně zapomněl Very Happy promiň Smile ...
Takže, EQ průměr, většina je pro, včetně CM, takže bych ti šanci dal, uvidíme co v tobě je...

PŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: