Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Angelisis - Priest

+5
Ljuderendann
Jehnátko
Mathews
Immortalis
Brunteles
9 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Angelisis - Priest Empty Angelisis - Priest Mon Jun 07, 2010 4:04 am

Brunteles

Nick: Angelisis
WoW hraji: od 18.10.2007

Class: Priest
Rasa: Elf
Main Spect: Holy

Za tuto postavu hraji: jedina 70lvl postava
Played postavy: TTP: 33 day : 22 hours , TPTL: 28 day : 16 hours
Zkušenosti: T5 : SSC 4/6 eye 2/4 ; T6 : hyjal dole prvy boss TB progres SWP iba trash a samozrejme KZ ZA a skoro vsetky HERO

Talent build: 20/41/0
http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/talents/talents.html?en&priest&5042000130500000000000035050032300150530051000000000000000000000

Armory:
http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/Armory/index.php?searchType=profile&character=Angelisis&realm=Narnias

Staty: Stam:442 Int:528 Spirit:615

HP: 7631
MANA: 10260
Bonus Heal: 2010
Mana regen: 712
Crit chance: 7.84%
Spell haste: 40

Profese: ench / tailor na max nie full treba mlatit repu
Sekundární: none

Chybí ti nějaké enchanty nebo gemy ? ee nestastie su tu goldy Wink
Je toto tvoje pravá main postava ? moja jedina 70 lvl postava
Máš nějaké ALTy ? Alty mam zatial su vsetky pod 30 lvl ine clasy ne najak extra nebavia ...
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? predosla giulda Forsaken Souls - Rozpad Guildy vid http://www.forsaken-souls.kx.cz/
Přoč chceš jít právě k nám ? 1. nemam guildu 2. hodia sa raidy
Co nám můžeš nabídnout ? pomoct ako sa bude dat v ramci mojich moznosti
Kolik hodin průměrně denně strávíš hraním wow ? min 1.5 hod/day (daily Q na isle) a potom podla nalady alebo potreby Guildy
Znáš někoho z DL ? Zatial nie ... rad by som to zmenil Smile
Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ? NP ...

Město: Valaliky (Kosice-okolie (Sk))
Věk: 24
Večerka: Podla toho ake mam nasledujuci den povinnost (zapocty pisomky a skusky v skole) inac podla situoacie ak je potrebne aj do 06:00 rana

Něco o mě: WoW je hra a hrajem ju pre zabavu a ako student si nam velmi rad najdem cas do teraz ho nebolo vela ale veci sa menia ... viem ze takyto eq sa da nazbierat za ovela kratsi cas ale ked je clovek tvrdohlavy pocuvnut dobru radu skor mohol som byt davno niekde inde ale co uz. Do predoslej guildy ma vzali priblizne koncom decembra 2009 a toto sa zatial zo mna vyklulo Smile bol by som velmi rad ak by ste ma vzali aby som mohol dalen napredovat ... okrem toho sa trosku venujem hudne hra na trubke Smile a cez lente prazdniny brigadujem ako veduci v deckych taboroch (cez leto si wow velmi nezahram Sad )

2Angelisis - Priest Empty Re: Angelisis - Priest Mon Jun 07, 2010 10:12 am

Immortalis

Immortalis

Ale ted prave jedno leto prichazi, to jdes k nam na 14 dni a pak 2 mesice offline? Jinak v Kosicich mam tetu Razz

4Angelisis - Priest Empty RE:Angelisis - Priest Mon Jun 07, 2010 12:17 pm

Jehnátko

Jehnátko

asi tak videl sem prihlasku v GoD todle se nedela PROTI lock pls

5Angelisis - Priest Empty Re: Angelisis - Priest Mon Jun 07, 2010 2:11 pm

Brunteles

Co sa tyka prihlasok k inym guildam prirovnam to ako k zivotopisu ktore posielas do roznych firiem naraz za ucelom prijatia o zamestnanie. Ak mas fakt stasie vrati sa ti viacero ponuk a mozes si vybrat najvyhodnejsiu ponuku ako tre teba tak aj pre guildu do ktorej pojdes ... ak je pre niekoho toto vazny problem tak je podla mojho nazoru je v zivote dost neskuseny a obmedzeny.
Co sa tyka toho leta a mojej nepritomnosti kazdy musi z niecoho zit a pratit ucty obetujem 36 dni v lete na to aby som mal zaplatene pripojenie k netu na cely rok ...

6Angelisis - Priest Empty RE:Angelisis - Priest Mon Jun 07, 2010 3:19 pm

Jehnátko

Jehnátko

to je mozny ze to takhle chodi v realu ale tu to bezi jinak nejdriv si podam jednu prihlasku na nejlepsi moznost pockam jak to vyjde a az potom si podavam horsi varianty....je to takhle porad a svedci to potom o cloveku co od toho chce jestli jenom kouka na eq nebo se i zajima o celek u tebe timdle si ta prvni moznost takze PROTI...navyc my jako druha varianta? coze? affraid uzij si to nekde jinde diki za cas Very Happy

7Angelisis - Priest Empty Re: Angelisis - Priest Mon Jun 07, 2010 3:49 pm

Ljuderendann

Ljuderendann

PRO, už len proto, že tým naseru jehneho Smile

včil vážne. co sa to sakra deje? za 3 dni 3 prihlášky holy priestú?
mne je vážne úplne jedno, kterého z nich si vyberete.
já bych volil variantu ich nahnat do jamy s blatem a nech si dajú zápas. a potom víťaza nabrat Smile
(aj ked teda chalani budú v (ne)výhode, lebo je tu aj jedna dzifčina..)

8Angelisis - Priest Empty Re: Angelisis - Priest Mon Jun 07, 2010 5:41 pm

Notorious

Notorious

Přoč chceš jít právě k nám ? 1. nemam guildu 2. hodia sa raidy

- tenhle přístup se mi naprosto nelíbí, pokud chceš jít do nejlepší pve guildy, tak bys měl chtít víc a ne jen proto, že zrovna teď nemáš guildu. Navíc, jak už Jehně psa,l v realu je to normální hodit si více přihlášek, tady to chodí opačně, smůla.

9Angelisis - Priest Empty Re: Angelisis - Priest Mon Jun 07, 2010 6:26 pm

Brunteles

co sa tyka prihlasok GoD zamietnute piestom maju dost - ToLH sa za dva dni ani nevyjadrily pokladam za uzavratu takze prihlaska je len TU.
jahnatko malo spamujes na worlde ze DL-ka su najlepsi ;P

Notorious prepas ze som nepohladil tvoje guildacke ego a ako dovod nevychvalil guildu do neba nebudem pokritec radsej uvediem realne dovody ... myslim ze vysledy hovoria sami za seba ...
1. nemam guildu ak chce clovek natredovat ako v hre kat aj v zvote sam zmoze len velmi velmi malo!
2. hodia sa raidy - toto znie akoby som sa nahanal sa eq ale mne je srdecne jedno co sa ide hlavne nech sa zabavym ...

10Angelisis - Priest Empty RE: Angelisis - Priest Mon Jun 07, 2010 6:30 pm

Jehnátko

Jehnátko

me se libi ale ten jeho pristup porad neco z real zivotem a hento tamto tendle pristup uz znam Very Happy

11Angelisis - Priest Empty Re: Angelisis - Priest Tue Jun 08, 2010 12:11 am

Marci

Marci

Angelisis - není to holy verze Darkisis ? Very Happy

12Angelisis - Priest Empty Re: Angelisis - Priest Tue Jun 08, 2010 3:36 pm

lorain

lorain

momentalně take mame full stav holy priestu, teďka jsme vzali dva nove, takže myslim, že nebude problem s priestama na raidu.... ale mužu se mýlit zkus mi napsat ve hře tak za 2 tydny, uvidime jak se věci maji
PROTI

13Angelisis - Priest Empty RE: Angelisis Thu Jun 10, 2010 11:25 pm

Quake

Quake

Udělal si opravdu nádherné přirovnání, ano v reálném životě si můžeš poslat životopis do více firem najednou a posléze vzít nejlepší nabídku, protože v reálném životě je poptávka na stravě firem, i když to tak často nevypadá. Kdežto tady je to naopak, já nemám zapotřebí soutěžit s jinou guildou o to, kde si vezme zelenku na vyequipování. Ty nám prakticky nic nenabízíš, jediné co, tak přijdeš a polootuješ si EQ. Právě proto si svoje členy pečlivě vybíráme a nepotřebujeme někoho, kdo jde do guildy jen kvůli grabování EQ a neumí si ani přečíst informace k přihláškám.
Průměrný EQ, malé zkušenosti, bohužel...

NEPŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: