Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Přihláška Mág Speedrflash

+10
wook
psychaz
lorain
galloper
Immortalis
dJn3o
Drobec
xenasvk
Ciri
speedrflash
14 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Přihláška Mág Speedrflash Empty Přihláška Mág Speedrflash Tue Feb 23, 2010 9:15 pm

speedrflash

Nickname : Speedrflash
Class : Mage
Race : Blood Elf

WoW hram : 3 roky
Za tuto postavu hram : 36 měsíců/ 38 dní
Zkusenosti : Karazhan full, Grull-full,SSC 1
Talent build : PVP Arcane 41 / Fire 20
Staty : s PVE EQ, ale mám i PVP EQ skoro všechny rutály kromě Shoulders a Staff

Health/HP: BH 918 / 9093
Mana/MP: MR 161/ 9911

Bonus Damage: 1050 vše splnuji jak v arcane tak i fire
Hit Rating: 91
Crit Rating: 30,20
Haste Rating: 120
Mana regen: 161

Stručný popis EQ:

Stav enchantov - full
Prečo si odišiel z minulej guildy a aká guilda to bola ?Odešel jsem protože se málo chodily raidy.Byla to Sargeras
Prečo chceš íst práve k nám ? Chci neustále chodit raidy
Je pre teba problém používat VT? není používám ho pořád
Kolko casu stravis denne pri wow a v akych casovych intervaloch?5 hod denně,ale kdyby se chodily raidy tak 8 denně
Do kedy hravas , kedy mas vecierku ? Večerku mám ve 2 hod ráno

Profesie:Ench, Tail, Alche - všechno full
Sekundárne: First Aid - full
Vek: 22
Mesto: Chomutov

2Přihláška Mág Speedrflash Empty Re: Přihláška Mág Speedrflash Tue Feb 23, 2010 10:14 pm

Ciri

Ciri

PROTI, nema ani zmysel komentovat..

3Přihláška Mág Speedrflash Empty Re: Přihláška Mág Speedrflash Tue Feb 23, 2010 10:14 pm

xenasvk

xenasvk

PROTI, nema ani zmysel komentovat Very Happy

4Přihláška Mág Speedrflash Empty Re: Přihláška Mág Speedrflash Tue Feb 23, 2010 11:15 pm

Drobec

Drobec

ja okomentujem :-D
tak za prve to že maš brutaly je sice pekne a aj ten TB na pvp može byť dobrý ale... sme pve gilda /kiss

5Přihláška Mág Speedrflash Empty Re: Přihláška Mág Speedrflash Wed Feb 24, 2010 1:28 am

dJn3o

dJn3o

PROTI
1. dětinský chovaní co občas zahlídnu /say
2. PVP do PVE guildy vůbec netahej

6Přihláška Mág Speedrflash Empty Re: Přihláška Mág Speedrflash Wed Feb 24, 2010 6:58 am

Immortalis

Immortalis

Nespletl jsis guildu kam pises prihlasku? Nebo to je vtip? Ja jsem se docela zasmal Laughing
PROTI Evil or Very Mad

7Přihláška Mág Speedrflash Empty Re: Přihláška Mág Speedrflash Wed Feb 24, 2010 5:35 pm

galloper

galloper

Pvpckar a naviac ked hras 5 hodin denne akoto ze za 36 mesiacov mas 38 dni online ...tj.1+h / mesiac Very Happy to mi nejak nesedi, naviac za 3 roky neposkladat poriadny eq...diky ale nie proti

8Přihláška Mág Speedrflash Empty Re: Přihláška Mág Speedrflash Thu Feb 25, 2010 12:36 am

lorain

lorain

no asi nehraje kazdy den:D
ale i ja jsem spiše PROTI

9Přihláška Mág Speedrflash Empty Speedrflash Thu Feb 25, 2010 10:16 am

psychaz

psychaz

Dal sem s nim řeč a připadá mi v pohodě. Quake s Coursedonem mu řekli co má na equipu změnit což splnil,talenty může taky předělat a staty na přijetí má v pohodě, šanci bych mu dal. I přes jeho ne příliš výborný equip sem spíše PRO

10Přihláška Mág Speedrflash Empty Re: Přihláška Mág Speedrflash Thu Feb 25, 2010 1:02 pm

wook

wook

Tak lepší by bylo kdybys napsal PVE veci a ne vypisoval PVP Very Happy
Zatim sem neutral

11Přihláška Mág Speedrflash Empty RE: Speedrflash Thu Feb 25, 2010 3:19 pm

Quake

Quake

Tady to bude na Cursem. Něco málo jsem mu poradil, staty od minulé přihlášky malinko zlepšil. Ja sem neutrál...

12Přihláška Mág Speedrflash Empty Re: Přihláška Mág Speedrflash Fri Feb 26, 2010 2:49 am

Coursedone

Coursedone

Hm...Co stebou
Armory je som zistil velmi zaludna vecicka
Konkretne tato cast D
Armory Speedrflash

Bral som to ale samozrejme s rezervou a poprosil by som keby si odlogol s PVE eq aby sa aktualizovalo Armory a mohli si inspect spravit seci zainteresovany

Od nasho minuleho rozhovoru sa eq zlepsil to sa musi nechat ale este si (aspon podla armory zatial) na pol ceste
1- penetration ???
2- hit - pokial budes haste misilkar tam sa uz da o niecom uvazovat ale ako arc-fire je to naozaj minimum z minima
3- ako som ti uz povedal skus zvazit kupu niektorych veci za bojky
4- niekedy by som si ta potom popripade trocha preveril co stym magom vlastne v PVE dokazes ale setko pekne poporiadku
V prvom rade jednoznacne chcem vidiet PVE eq teda ak to co teraz pozeram - (vecinou stale pvp) veci nie je sucastne aj pve eq
Bud si zabespecis ze sa ti adekvatne aktualizuje armory s pve eq alebo si dohodneme stretko ale upozornujem ze idem tento vikend domov a budem dost vytazeny takze vela casu nebudem mat

13Přihláška Mág Speedrflash Empty Re: Přihláška Mág Speedrflash Fri Feb 26, 2010 6:33 pm

Notorious

Notorious

Červená je krásná barva - PROTI

14Přihláška Mág Speedrflash Empty RE:Přihláška Mág Speedrflash Sun Feb 28, 2010 3:14 am

Jehnátko

Jehnátko

ja sme PROTI uz u nas byl absolutne zadna pve aktivita nezajem nevym proc mu davat uz v poradi tak 4 sanci kdyz mel cas to zmenit kdyz byl v guilde

15Přihláška Mág Speedrflash Empty Re: Přihláška Mág Speedrflash Sun Feb 28, 2010 5:18 pm

dJn3o

dJn3o

Speedrflash nemusíš mi psát PMky o tom co mě kdo má rád.
Raději se starej o svoji přihlášku místo pomlouvání lidí v guildě.
opět PROTI

16Přihláška Mág Speedrflash Empty RE: Speedrflash Sat Mar 06, 2010 11:50 pm

Quake

Quake

kontaktuj Coursedone a domluv si s nim procházku v ZA...

17Přihláška Mág Speedrflash Empty Re: Přihláška Mág Speedrflash Tue Mar 09, 2010 7:30 pm

Coursedone

Coursedone

Odporucam niekedy stredu alebo vo svrtok piatok totiz pravdepodobne odchadzam na chatu na vikend a pochopitelne nie v hodinach raidu najlepsie niekedy okolo 15 00

18Přihláška Mág Speedrflash Empty Re: Přihláška Mág Speedrflash Tue Mar 16, 2010 2:08 am

Coursedone

Coursedone

Tak nvm boli dni ked prakticky nemal sancu ma nezastihnut ty sa chces do gildy dostat ty si ma musis vyhladat ja ta nahanat nemienim pokial ty nato kasles tak ja nemam co dodat
Mas cas do piatku aby si si somnou dohodol to ZA a uvidime co vtebe je pokial nie tak >>>

19Přihláška Mág Speedrflash Empty Re: Přihláška Mág Speedrflash Sat Mar 20, 2010 2:02 pm

Coursedone

Coursedone

Tak previerka prebehla a tu su vysledky:

V grupe sme boli Ja speed. a 3 samani
To znamena na kazdom bosovi totemov neurekom a vecinou aj 3x BL
Ani v jednom pripade si neprekrocil hranicu 1K dps
Je pravda ze si nato tlacil a hadzal si arc power akonahle si dobehol CD ale v pripade bosa musis cakat na BL
Musis sa naucit spravne vyuzivat burst dmg
Dalej to jednoznacne chce pve trinkety zacni stym za badge
A posledna a najvaznejsia vec - TB
3 talenty vo Fireblaste su dost stratene
kedze si Arc fire dost by sa tam zisiel nastackovany scorch v ktorom mas iba 1 talent

Na zhrnutie mas este dost veci z pvp a troska chaoticky TB ale mozno niesi uplne beznadejny ale chce to na tej postave este zamakat

Zatial NIE

20Přihláška Mág Speedrflash Empty RE: Speedrflash Sat Mar 20, 2010 2:42 pm

Quake

Quake

Takže myslím, že tu není co dál dodat. WoW není jen o EQ, ale také o tom, jak za postavu umíš hrát. Mág s tvým EQ by měl dávat DPS daleko vyšší, než je 1k. Jestli chceš, zůstaň v kontaktu s coursem a nech si od něj poradit. Zatím jsi pro nás nepoužitelný, bohužel...

NEPŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: