Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Přihláška Mág Speedrflash

+3
Immortalis
Kelinicuss
speedrflash
7 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Přihláška Mág Speedrflash Empty Přihláška Mág Speedrflash Sun Dec 13, 2009 9:56 pm

speedrflash

Nickname : Speedrflash
Class : Mage
Race : Blood Elf

WoW hram : 3 roky
Za tuto postavu hram : 36 měsíců/ 38 dní
Zkusenosti : Karazhan 3, Grull-full,SSC 1
Talent build : PVP Arcane 41 / Fire 20
Staty : s PVP EQ ale i PVE T4 není úplný

Health/HP: BH 864/ 10200
Mana/MP: MR 159/ 9800

Bonus Damage: 994 vše splnuji jak v arcane tak i fire - vše je uváděné bez buffů
Hit Rating: 84 -
Crit Rating: 27,46 -
Haste Rating: 40
Mana regen: 159

Stručný popis EQ:

Stav enchantov - full
Prečo si odišiel z minulej guildy a aká guilda to bola ?Odešel jsem protože se málo chodily raidy.Byla to Sargeras
Prečo chceš íst práve k nám ? Chci neustále chodit raidy
Je pre teba problém používat VT? není používám ho pořád
Kolko casu stravis denne pri wow a v akych casovych intervaloch?5 hod denně,ale kdyby se chodily raidy tak 8 denně
Do kedy hravas , kedy mas vecierku ? Večerku mám ve 2 hod ráno

Profesie:Ench, Tail, Alche - všechno full
Sekundárne: First Aid - full
Vek: 22
Mesto: Chomutov

2Přihláška Mág Speedrflash Empty Re: Přihláška Mág Speedrflash Mon Dec 14, 2009 3:02 pm

Kelinicuss

Kelinicuss

Pokud máš takový BD v arca talentech tak to je hodně slabé, hit a crit také hodně slabý, jde vidět,že to je převážně pvp equip. Za mě PROTI Twisted Evil
Teď při progresování BT a Hyjalu potřeba hodně dobré dmg...

3Přihláška Mág Speedrflash Empty Re: Přihláška Mág Speedrflash Mon Dec 14, 2009 5:21 pm

Immortalis

Immortalis

Za 3 roky hrani teto postavy mas tyhle staty? Nejak se mi tomu nechce verit, pac s eq za BOJ bys mel uplne jiny crit i BD. Jinak vek i doba hrani v pohode. Zapracuj jeste na eq a zkus to znova, tot muj nazor. Do te doby PROTI

4Přihláška Mág Speedrflash Empty Re: Přihláška Mág Speedrflash Mon Dec 14, 2009 6:02 pm

xenasvk

xenasvk

uz si u nas bol, ak sa nemylim, ale dostal si kick za neaktivitu...

5Přihláška Mág Speedrflash Empty Re: Přihláška Mág Speedrflash Mon Dec 14, 2009 6:38 pm

pipatko

pipatko

No nevim, za 36 měsíců 38 dní played mi přijde dost slabé... to mám já víc za 4 měsíce Smile spíš se sem pokus dostat maina to by bylo v pohodě Smile

6Přihláška Mág Speedrflash Empty Re: Přihláška Mág Speedrflash Thu Dec 17, 2009 7:15 pm

Coursedone

Coursedone

speedrflash napsal:

Bonus Damage: 994 vše splnuji jak v arcane tak i fire
Hit Rating: 84
Crit Rating: 27,46
Haste Rating: 40
Mana regen: 159

Aby sme sa rozumeli vo vzorovej prihlaske niesu kriteria pre automaticky inv do gildy
To su len naozaj ale naozaj iba minimalne poziadavky na podanie prihlasky aby nebola hned vymazana a spon sme sa snou zaoberali - odfiltrovanie zeleniek

Dalej mi neni jasne ci ides ARC fire(BD) alebo deep fire(crit) a ci to je PVP alebo PVE EQ ale ono to je v tvojom pripade v podstate jedno
Co sa tyka tvojich statov tak jednoznacne hlboko LOW
Setko tu uz bolo viac menej povedane svoju sancu unas si dostal a nevyuzil ju takze z mojej strany je to vybavena zalezitost (nehovoriac otom ze je v gilde dostatok o dost kvalitnejsich magov ci uz po tranke EQ alebo skilu)

Dale neni co riesit Proti

7Přihláška Mág Speedrflash Empty RE: Speedrflash Tue Dec 22, 2009 4:19 am

Quake

Quake

Ten EQ moc na přijetí není. Magu je ted dostatek, jediné plus vidím v tvém věku a s tím spojenou dobou raidování, ale to v tuto chvíli bohužel stačit nebude. Jestli máš zájem tak harvi bojky s worldem a nakup nějaké věci za boj, pak to zkus znovu.

NEPŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: