[b]Nickname : AKA
Class : warr protect
Race : taurenik
Talent build : PVE 17/3/41
WoW hraji : 3+
Za tuto postavu hraji : played time 66 dni
Zkušenosti : all 5 man,10 man, OKO iba astra, BT 1 boss, hyjal som nebol,SSC fantom morogrim,SWp trah
na zbytok taktiky neovladam ale rychlo sa ucim staci vysvetlit
Staty : ( unbuffed )
HP: 14 400
Mana :0
Energy : 0
Rage : 0
Hit rating : 81
armor : 17 000
crit : skoro 10 %
BH : 0
BD : 0
spell penetration : 0
spell haste : 0
Defense : 537
dodge :30,81%
parry :20.61%
block: 20.40%
resillience : pvp nechodim len sem tam arenky z nudy
IQ : 119 ale bol robeny davno ked sa mi rozchadzali rodicia
Stručný popis EQ:
Equip : ruky chesta ramena legy T4 stit grull, prsten kara bojky , trinket moroes ZA , feet kara ,hlava ZA ,neck SSC, bracer KZ,waist bojky
setrim si bojky na Chestu a legy a chodim si po trinket do mgt ale este nepadol
weapons : mace s ssc morogrim
Chybí ti nějaké enchanty ?
Máš PvE nebo PvP ? A jsi ochotný změnit na PvE ?
mam vsetky enchy na pve
Chybí ti nějaké gemy ?
gemy ma all epicke mam splneni socket bonus na all eqp mam 10 def, 10 dogde a 15 stamku ale neviem ci za ten dodge nieje lepsie agi rad si neham poradit
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ?
Light lords momentalne. Zacali sa utvarat skupinky a niektory ludia sa nemaju radi medzi sebou a zacali sa hadat strasne a dnes zacali leftovat G ako kolektiv super
Přoč chceš jít právě k nám ?
Dobra guilda a rad by som sa naucil novym veciam
Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ?
mozno thali ak si ma pamata ale inak nikoho
Je pro tebe problém používat VT:
nie v pohode
Profese : alch herb ench fulll
sekundární : FA 375
věk : 21
město : Dolny Kubin , Slovakia
Něco o mě : som momentalne 5 mesiacov po mature(mal som 5 rocnu strednu ) nemam pracu tak si snazim nejaku najst ale sa nedari,mam holku ktoru mam rad a je mi prednejsia ako wow neviem zaluby hokej,futbal atd
hram tak vacsinou od 14:00 zalezi ako vstanem alebo ci sa mi ce vecierka no problem pc moj za moje love takze nik ma nevyhodi, a hravam tak do 1,2 rana ako sa mi aj do 5 ak ked sa mi nece spat(to nieej zavislost trpim nespavostou/
aktiva nieje problem neafkujem na raidoch len ked mi pride zenska zo skoly tak som tu troska pomenej, a mam jeden problem este
mam problemy zo srdcom takze niekedy mi byva pekne zle tak nemam 100 % vykon v wow alebo tam niesom ale vzdy sa vopred ospravedlnim chodi to na mna nahle a hocikedy tak 2x do mesiaca tak ak by ste ma nahodov zobrali tak sa za to vopred osparvedlnujem
a na zaver vie mze po tej poslednej prihlaske som to pekne pokazil ale to som mal haluze zo zenskou ale teraz je to v pohode nieso mnaladovy clovek ani nervak rad sa ucim nove veci a taktiky chapem dobree staci vysvetlit a je to v poho
Diky za odpoved nech je akakolvek s pozdravom AKA(real name MARCEL) CAUTE
Class : warr protect
Race : taurenik
Talent build : PVE 17/3/41
WoW hraji : 3+
Za tuto postavu hraji : played time 66 dni
Zkušenosti : all 5 man,10 man, OKO iba astra, BT 1 boss, hyjal som nebol,SSC fantom morogrim,SWp trah
na zbytok taktiky neovladam ale rychlo sa ucim staci vysvetlit
Staty : ( unbuffed )
HP: 14 400
Mana :0
Energy : 0
Rage : 0
Hit rating : 81
armor : 17 000
crit : skoro 10 %
BH : 0
BD : 0
spell penetration : 0
spell haste : 0
Defense : 537
dodge :30,81%
parry :20.61%
block: 20.40%
resillience : pvp nechodim len sem tam arenky z nudy
IQ : 119 ale bol robeny davno ked sa mi rozchadzali rodicia
Stručný popis EQ:
Equip : ruky chesta ramena legy T4 stit grull, prsten kara bojky , trinket moroes ZA , feet kara ,hlava ZA ,neck SSC, bracer KZ,waist bojky
setrim si bojky na Chestu a legy a chodim si po trinket do mgt ale este nepadol
weapons : mace s ssc morogrim
Chybí ti nějaké enchanty ?
mam vsetky enchy na pve
Chybí ti nějaké gemy ?
gemy ma all epicke mam splneni socket bonus na all eqp mam 10 def, 10 dogde a 15 stamku ale neviem ci za ten dodge nieje lepsie agi rad si neham poradit
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ?
Light lords momentalne. Zacali sa utvarat skupinky a niektory ludia sa nemaju radi medzi sebou a zacali sa hadat strasne a dnes zacali leftovat G ako kolektiv super
Přoč chceš jít právě k nám ?
Dobra guilda a rad by som sa naucil novym veciam
Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ?
mozno thali ak si ma pamata ale inak nikoho
Je pro tebe problém používat VT:
nie v pohode
Profese : alch herb ench fulll
sekundární : FA 375
věk : 21
město : Dolny Kubin , Slovakia
Něco o mě : som momentalne 5 mesiacov po mature(mal som 5 rocnu strednu ) nemam pracu tak si snazim nejaku najst ale sa nedari,mam holku ktoru mam rad a je mi prednejsia ako wow neviem zaluby hokej,futbal atd
hram tak vacsinou od 14:00 zalezi ako vstanem alebo ci sa mi ce vecierka no problem pc moj za moje love takze nik ma nevyhodi, a hravam tak do 1,2 rana ako sa mi aj do 5 ak ked sa mi nece spat(to nieej zavislost trpim nespavostou/
aktiva nieje problem neafkujem na raidoch len ked mi pride zenska zo skoly tak som tu troska pomenej, a mam jeden problem este
mam problemy zo srdcom takze niekedy mi byva pekne zle tak nemam 100 % vykon v wow alebo tam niesom ale vzdy sa vopred ospravedlnim chodi to na mna nahle a hocikedy tak 2x do mesiaca tak ak by ste ma nahodov zobrali tak sa za to vopred osparvedlnujem
a na zaver vie mze po tej poslednej prihlaske som to pekne pokazil ale to som mal haluze zo zenskou ale teraz je to v pohode nieso mnaladovy clovek ani nervak rad sa ucim nove veci a taktiky chapem dobree staci vysvetlit a je to v poho
Diky za odpoved nech je akakolvek s pozdravom AKA(real name MARCEL) CAUTE