Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Přihláška - Badboy

+4
kxann
Sajdi
Immortalis
Badboy
8 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Přihláška - Badboy Empty Přihláška - Badboy Fri Jan 15, 2010 9:52 pm

Badboy

Nickname : Badboy
Class : Rogue
Race : Undead

Talent build : PVE 17/3/41
WoW hraji : zhruba 3 roky
Za tuto postavu hraji : něco málo přes rok.../played 35 days 15 hours 50 min.

Zkušenosti : Všechny 5many i 10many + trashe ( BT, SWP, SSC,..)

Staty : ( unbuffed )
HP: 12144
Mana : -
Energy : 110
Rage : -

Attack power : 1830 (bez trinketů a weapon enchantu)
Hit rating : 155
armor : 4550
crit : 36.17%
BH : 0
BD : 0
spell penetration : 0
spell haste : 0
Defense : 350
dodge : 33.70%
parry : 5%
resillience : s pvp eq 450

Stručný popis EQ:
Equip : Full PVP epic - 4/S4 + S2 + všechny guard doplňky. zhruba 1/2 pve eq. Snažím se nabrat PvE...
weapons : 2 merciless sword + thrown SWP ring a neck taky SWP

Chybí ti nějaké enchanty ? Ne
Máš PvE nebo PvP ? PvP, ale můžu předělat na PvE
A jsi ochotný změnit na PvE ? Ano

Chybí ti nějaké gemy ? Ne
Máš PvE nebo PvP ? PvP, ale můžu předělat na PvE
A jsi ochotný změnit na PvE ? Ano

Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? Lost Souls - důvod nechodili nic jiného než 5man dungy + občas kara a i to byl problém složit;)

Přoč chceš jít právě k nám ?
Hodně jsem o vaší guildě slyšel a v jistých věcech tato guilda nemá
konkurenci :-P rád se přidám do takového kolektivu, jako je ten váš + hledám slušnou PvE guildu, protože mě už PvP omrzelo a chtěl bych si zajít nějaky ten 25man a nejen trashe a hera;-)

Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ? Pouze ze hry, že jsem byl párkrát nějaký hero nebo Kz jinak ne

Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?
Ani ne

Profese : Ench 375, Jwc 375, Alch 375.
sekundární : FA 375, Cook 150, Fish 130.

věk : 18
město : Chomutov

Něco o mě : WoW hraju rád a poměrně často;) Jen mám menší problém, že studuju v Německu a přes týden se k tomu moc často nedostanu, ale o víkendu jsem tu skoro pořád, takže pokud to není nějaký velký problém...?

2Přihláška - Badboy Empty Re: Přihláška - Badboy Fri Jan 15, 2010 10:46 pm

Immortalis

Immortalis

Prvne si uvedom ze se hlasis do PVE guildy jenz patri mezi nej u Hordy a to by myslim prozatim stacilo. Co tu pises popis eq, to nikoho nezajima, to uplatnis tak v Pikachu Powa nebo jinych PVP guildach, ale tady rozhodne ne. Totalne nedostacujici eq, naprosto nevhodne (PVP) gemy, enchanty...
Mimo jine raidujeme nejen o vikendech a nepotrebujem kouli na nohu do raidu na vikend...
Za me PROTI Evil or Very Mad

3Přihláška - Badboy Empty Re: Přihláška - Badboy Fri Jan 15, 2010 11:08 pm

Badboy

Psal jsem, že mám PvP eq, ale PvE mám taky...Mám T4 handy, neck SWP, ring SWP, boty BoJ, thrown SWP + mám okolo 100 Bojek, tak si můžu kdyžtak něco dokoupit... to je zhruba ta polovina PvE EQ co jsem myslel...

4Přihláška - Badboy Empty Re: Přihláška - Badboy Fri Jan 15, 2010 11:13 pm

Immortalis

Immortalis

Ale hlasis se do PVE guildy s PVP eq a BOJkama a par kouskama eq? To si delas legraci nebo to fakt myslis vazne? Az budes mit FULL PVE eq, enchanty a gemy tak to zkus znova. S timto nejsi prinosem.

5Přihláška - Badboy Empty Re: Přihláška - Badboy Fri Jan 15, 2010 11:22 pm

Badboy

pár kouskama? Když to dám dohromady, tak mám polovinu PvE a polovinu PvP a co jsem viděl několik lidí z vaší guildy, tak taky nebyli full PvE epici...

6Přihláška - Badboy Empty Re: Přihláška - Badboy Fri Jan 15, 2010 11:33 pm

Immortalis

Immortalis

Mno jsem zvedav co napise CM rogun, ale v progressu bys rozhodne prinosem nebyl. Uvedom si laskave ze se hlasis do predni PVE guildy a chces se tu protlacit PVP eq? Ja osobne se v rogunach nevyznam ale vim ze polovina PVE eq neni dostacujici pro prijeti. Jinak za 100 BOJ si koupis gate a co pak? Pujdes do BT s T4 rukama? Nebo v S4? Ostatne co to resim... Svuj nazor jsem napsal a uvidime nazor ostatnich a predevsim vedeni.

7Přihláška - Badboy Empty Re: Přihláška - Badboy Sat Jan 16, 2010 12:03 am

Sajdi

Sajdi

PROTI... pokud vidis nekoho od nas kdo nema full Pve eq tak chodi treba BGcka..ale jinak uz si nepamatuju ze by u nas nekdo chodil raidy s S2/S3/S4 ...Navic bych rekl ze jako roguna mas dost malo hitu

8Přihláška - Badboy Empty Re: Přihláška - Badboy Sat Jan 16, 2010 12:46 am

kxann

kxann

Badboy napsal:pár kouskama? Když to dám dohromady, tak mám polovinu PvE a polovinu PvP a co jsem viděl několik lidí z vaší guildy, tak taky nebyli full PvE epici...
to byl asi muj alt lvl 40..sorry no na ten lvl se epicy spatne schanej Embarassed

9Přihláška - Badboy Empty Badboy Sat Jan 16, 2010 1:57 am

psychaz

psychaz

chomutov je jedne + co ode mne mas.

Talent build : PVE 17/3/41 - To je trochu mimo mísu

sorry ale mas LOW staty a rogun mame dost

A jak rika Immortalis , hlasis se do nejlepsi guildy na serveru a nemas na to ani equip ani staty

10Přihláška - Badboy Empty Re: Přihláška - Badboy Sat Jan 16, 2010 2:24 am

lorain

lorain

PROTI

11Přihláška - Badboy Empty RE:Přihláška - Badboy Sat Jan 16, 2010 3:04 am

Jehnátko

Jehnátko

tak pro zacatek mas pve talentbuild ktery je pvp kdyz pises k nemu staty tak v pve talenbuildu mas tak 1500-1600 ap coz je nedostacujici potom low hit zdaleka nemas polovinu pve eq polovina pve eq je kdyz mas treba s4 swordy a ruce coz se da jeste prezit todle ne a jeste se tady ohranicujes necim cemu jak vidim vubec nerozumis znudeniho pvp hrace nepotrebujem skus to v nejaky horsi guilde ted nabiraj RS a spojena guilda eternity nebo jak se jmenuje tam bys mel mozna sanci prijeti k nam to nestaci a kdyz moc chces jit knam tak ap aspon na 1900 v pve combat talentbuildu minimum 290-300 hit a jeste nejaky skill v pve coz taky chyby takze secteno a podrzeno PROTI

12Přihláška - Badboy Empty RE: Badboy Sat Jan 16, 2010 2:25 pm

Quake

Quake

EQ lehký podprůměr, zkušenosti minimální, rogun máme aktuálně dost aktivních. Doporučil bych ti to zkusit u jedné z horších guildy, kde nabereš alespoň nějaký ten EQ a zkušenosti. Neodsuzuji PvP EQ, ale u nějakých class je prostě nanic...viz. roguna, kde potřebuješ kupu hitu. Další věc, když už se chceš hlásit do top PvE guildy, tak "ochota" měnit enchanty a gemy ti moc nepomůže, bejt tebou tak přesoketím ten EQ rovnou do PvE a pak teprve podávám přihlášku. Za aktuálního stavu rogun bych staty na přijetí viděl kolem 1900 AP (s PvE talenty, ne jak máš ty) a 200+ hitu.

NEPŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: