Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Prihláška mage Mathews

+11
Immortalis
Kryse
Sajdi
galloper
Thali
Coursedone
pipatko
Blind3rr
Jehnátko
xenasvk
Mathews
15 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Prihláška mage Mathews Empty Prihláška mage Mathews Tue Dec 22, 2009 7:33 pm

Mathews

nick : Mathews
class: Mage
race : Blood Elf
wow drtím: 2 roky
za túto postavu hrám: od začiatku teda 24 mesiacov, played mam 106 dni

zkusenosti: za tie 2 roky mam problém si spomenut si, ktorý boss mi chyba, ale všetkych som uz dal dole!!! Smile dúfam Smile ze s vami budem pokracovat, jedine A´lar mi chyba, lebo ked som ho daval tak este som nemal na neho q a bol bugnuty Sad SWP som bol, ale bossa som nedal este ani jedneho Sad

talent build: dlho som mal pompyro, teraz mam 34/27/0, mozem byt aj pomfrost, ale najblizsie by som si chcel ak opravia magovi regen many full arca s haste equipom/ ten mam spolu so zapnutym trinketom okolo 583haste, ale este tam nemam gemy a ench Sad

staty : vsetko pišem UNBUFFED mp- 11 006 hp- 8283
BD-1100 + trinkety ked sa zapnu
hit rating mam okolo tej 80 Smile
crit rating na fire-33,53% na ostatne mam momentalne 27,53%
haste rating mam v tomto equipe 48 Smile ale ja nosim vsetko v bagloch a menim to podla danej situácie
mana regen mam 350 za 5 sec non cast a 4 za 5 sec v caste

PVP mám všetko okrem ramien a zbraní areny už moc nehravam, ale keby som s niejakym skillom dal vyssi rating
tak by som bol rád Smile HP mám : 11 633 mana buffnuta : 11 696 ostatné sa mi uz nechce pisať aj tak to nebudete
posudzovať Smile
equip : mám full t4, t5 a 3x t6 pár veci co som ziskal nedavno nemám na ne ench a gemy ale to nemam v hlavnom
PVE equipe!!! su to uz pre mna take doplnky ale obmienam sety, zase podla situácie, napr. T4 sa hodí na
tankovanie atd..... mam ešte SR,AR,FR equip
dôvod odchodu z mojej byvalej guildy- fuha je to nadlho!!! bol som tam 2 roky a dost ma sklamali a teraz som videl
na ich forku, ze ma niektory obvinili zo totalnych blbosti, je mi to luto, ze som z tade aj leavol, lebo
to bola moja 1. a jedina guilda za 2 roky, ale dost starych hracov tam uz nehra. Sad teda som sa rozhodol,
ze budem hladat novy a priatelskejsi kolektív, kde sa dodrzuju dane pravidla atd.... inac vsetko som to uz
vysvetloval vasemu GuMakovi....
niekoho z Vás urcite poznam a vy poznate asi aj mna Smile moja stara guilda bola GoD, takze uz vidim ako budete
vytvarat vselijake konspiracne teorie Smile ale neee na vasu guildu som nikdy nic nemal ani s nikym / aspon
dufam/ ak ma chcete spoznat, tak rad pridem medzi vas....
VT.... mno mal som to raz spustene, lebo mi sme pouzivali TS, takze budem si musiet aj tak nejake aj addony
postahovat, ale problem mi to urcite nerobi Smile
mno toto je dobra otazka Smile zo zaciatku to bolo az fanaticke a teraz je to stredavo oblacno. rodicia robia
v zahranicii, ale kazde 2 tyzdne som pod dozorom a potom 2 tyzdne volna Smile takze si viete predstavit co asi
robim cez to volno Smile vecierku nemam vacsinou zaspim na klavesnici Smile ale ked uz tak okolo tej 01:00-03:00
asi, to zalezi ci ma este zmysel byt online Smile
profesie: všetko 375 alchemy, tailor., ENG.
fishing mam okolo 170 nebavi ma ostatne sú full
vek : 22
mesto : okolie Zlatých Moraviec / Calex City Smile / takze zapadne Slovensko
niečo o mne? Smile fúha to vám nestačí tento sloh? Smile povedal by som to takto : ako sa ľudia ku mne správajú, tak ja ku
nim! takže, ak ma prijimete dufám, že nikto ma nema v ignore a ak hej tak mu povedzte nech si ma vytiahne Smile
THE END..... Smile

2Prihláška mage Mathews Empty Re: Prihláška mage Mathews Tue Dec 22, 2009 9:15 pm

xenasvk

xenasvk

Nuž, s týmto starým harcovníkom som už nejeden dung prešiel. Nikdy s ním neboli žiadne problémy. Mal nadhľad aj nad rivalským chovaním guíld, takže som jednoznačne PRO. Equip riešiť netreba.
P.S.: Akurát ma mrzí, že ma nespomenul medzi ľuďmi, ktorých pozná Smile

3Prihláška mage Mathews Empty RE:Prihláška mage Mathews Tue Dec 22, 2009 9:39 pm

Jehnátko

Jehnátko

slisel,videl,neco prosel,hlavni slovo ma course,PRO

4Prihláška mage Mathews Empty Re: Prihláška mage Mathews Tue Dec 22, 2009 10:04 pm

Mathews

xenasvk napsal:Nuž, s týmto starým harcovníkom som už nejeden dung prešiel. Nikdy s ním neboli žiadne problémy. Mal nadhľad aj nad rivalským chovaním guíld, takže som jednoznačne PRO. Equip riešiť netreba.
P.S.: Akurát ma mrzí, že ma nespomenul medzi ľuďmi, ktorých pozná Smile

hehe Smile sry xena Smile moc nekukam co kto ma napisane pod nickom, ale ako sa chova Smile fakt som nevedel, ze si tu, ale prijemne ma to potesilo Smile

Naposledy upravil Mathews dne Fri Dec 25, 2009 5:17 am, celkově upraveno 1 krát

5Prihláška mage Mathews Empty Re: Prihláška mage Mathews Tue Dec 22, 2009 11:23 pm

Blind3rr

Blind3rr

vypadá docela rozumně, za mě PRO

6Prihláška mage Mathews Empty Re: Prihláška mage Mathews Wed Dec 23, 2009 2:25 am

pipatko

pipatko

BEREM, už protože tam nenapsal IQ Very Happy

7Prihláška mage Mathews Empty Re: Prihláška mage Mathews Wed Dec 23, 2009 3:38 pm

Coursedone

Coursedone

Celkom zaujimavo rozpracovana prihlaska dal si si stym zjavne dost roboty len pre druhy krat tam nechaj aj nadpisy a otazky zo vzorovej prihlasky - je to potom prehladnejse DDD

EQ naozaj asi riesit netreba, predpokladam ze aj skill je na viac nez dostatocnej urovni, a kedze sa za teba zarucil Jehne a teta Xena tak otazka charakteru je tiez aspon pre mna v tejto chvili dostatocne zodpovedana

Jediny problem nastava vo chvili ked sa poziem na pocet magov v gilde ale potom si spomeniem na cerajsi Hyjal.
Magov je sice dost ale mam taky pocit ze mi nejak zeniveli DDD
Asi by im prospelo torcha konkurencie ked bude v gilde dost natolko kvalitnych magov ze ani najlepsie equipnuty nebudu mat istu ucast na raide bez snahy.
Vo svetle tychto novych skutocnosti som viac menej za.
Pokial si dobre pametam tak mi o tebe hovoril keli a vcelku v dobrom svetle co je pre mna cekom potesitelne ze sa nespravas arogantne k horsie eq hracom (magom)a co to aj poradis ked sa ta niekto opyta. Naviac budeme moct ako gilda konecne gildovne bez kecov niektorych clenov zmerat sily
- God - BL - DL(best DDD) na co sa uz aj celkom tesim takze bez dalsich okolkov a natahovania som ZA aj ked este by som si ta chcel obzriet len tak cisto zo zvedavosti DDD - whisp me in game

8Prihláška mage Mathews Empty Re: Prihláška mage Mathews Wed Dec 23, 2009 3:46 pm

Thali

Thali

I ja si ho pamatuji ze ZG, kde sumonnoval bosse, aby mohl menit v ryby misto v ovce Very Happy.

EQ Mel uz vte dobe dobry, skillem nebude lampa.

Magu je mozna v offline listu dost, ale aktinich tak na pomezi. Odesel Lill, Haabo moc nehraje, cili by se hodil nejaky. Spis je prebytek shamanu Very Happy

PRO

9Prihláška mage Mathews Empty Re: Prihláška mage Mathews Wed Dec 23, 2009 4:01 pm

galloper

galloper

tak tohoto cloveka poznam velmi dmlho, presli sme spolu kopec dungov nikdy som od neho nezazil zle spravanie vzdy rad pomohol a je to najvacsi namotanec na mountov, eq snad ani netreba riesit este si pamatam ked v arka resist eq nicil addov ked sme asi po 5-ty krat wipli na druhom bossovi v mgt , takze ochota a rozum tu urco su. Bez dalsich omaciek pro

10Prihláška mage Mathews Empty Re: Prihláška mage Mathews Wed Dec 23, 2009 4:49 pm

Sajdi

Sajdi

Jsem PRO...jeste taky Lidlike uz to Pve taky moc nechodi takze mag by se opravdu hodil Smile a vypada jako v poho typek

11Prihláška mage Mathews Empty Re: Prihláška mage Mathews Wed Dec 23, 2009 7:12 pm

Kryse

Kryse

pozname sa uz dlho a presli sme spolu kopec dungov Smile vzdy sme dobre pokecali a wipovat do rana mu problem nerobi. Hravat moze dlho equip ma fajn a na vt je tez komunikativny. Skratk rad by som ho u nas v guilde privital takze som jednoznacne ZA.

ps: tento clovek ma najviac mountov na narniase:D

12Prihláška mage Mathews Empty Re: Prihláška mage Mathews Thu Dec 24, 2009 12:19 am

Immortalis

Immortalis

Tohoto clovicka znam jeste z TAP, skvelej DMG ale hlavne super clovek co mi vzdy pomohl a byl v pohode. Za me PRO, vcera to bylo videt i v tom Hyjalu...

13Prihláška mage Mathews Empty Re: Prihláška mage Mathews Thu Dec 24, 2009 12:35 am

Drobec

Drobec

ZA

14Prihláška mage Mathews Empty Re: Prihláška mage Mathews Fri Dec 25, 2009 4:21 pm

lorain

lorain

pro

15Prihláška mage Mathews Empty Re: Prihláška mage Mathews Sat Dec 26, 2009 1:48 pm

Marci

Marci

O TAP jsem toho hodně slyšela Smile PRO

16Prihláška mage Mathews Empty RE: Mathews Sun Dec 27, 2009 1:11 pm

Quake

Quake

Inspect a pokec proběhl. Good EQ, bohaté zkušenosti, takže nevidím jediný důvod, nedat mu šanci se u nás na raidu ukázat...

PŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: