Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Nová Přihláška-Feral Druid

+4
pipatko
xenasvk
Kelinicuss
Yberion
8 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Nová Přihláška-Feral Druid Empty Nová Přihláška-Feral Druid Thu Nov 19, 2009 7:44 pm

Yberion

Yberion

Nickname :Yberion
Class : Druid
Race : Tauren

Talent build : PVE
WoW hraji : 2-3roky
Za tuto postavu hraji : 12 měsíců s přestávkama

Zkušenosti :Vše kromě Sunwellu
Staty : unbuffed v Bear
HP: 17056
Mana : -0
Energy : 0
Rage : - 0-100

armor : 31292
crit : 32,42%
BH : 0
BD : 0
spell penetration : 0
spell haste : 0
Defense : 375
dodge : 42,77%
parry :
resillience : s pvp eq 205

IQ :135

Každý class vyplňuje to svoje

Stručný popis EQ:
Equip :Full Epic,Veci za bojky,T5,T6,veci z T6 trashe

Chybí ti nějaké enchanty ?
Máš PvE nebo PvP ? A jsi ochotný změnit na PvE ?
Mám PvE - Ne, nechybí..

Chybí ti nějaké gemy ?
Máš PvE nebo PvP ? A jsi ochotný změnit na PvE ?
Mám PvE - gemy mi žádné nechybí..

Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ??RS,JJsou tam divní lidi,těď to tam začíná upadat liodi ke mně nebyli zrovna nejvlídnější...
Přoč chceš jít právě k nám ? Chtěl bych zase zažít dobrý kolektiv a ne to co jsem zažil v RS..........

Znáš někoho z DL ?S Galloperem si občas whispuji....

Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?
Vůbec ne,VNT používám denně

věk : 16
město : F-M

Něco o mě :Chodím na gymnázium a mám rád bojové sporty

2Nová Přihláška-Feral Druid Empty Re: Nová Přihláška-Feral Druid Fri Nov 20, 2009 10:47 am

Kelinicuss

Kelinicuss

Za mě NEUTRAL, svoje rozhodnutí změním až se vyjádří ostatní druidi...

3Nová Přihláška-Feral Druid Empty Re: Nová Přihláška-Feral Druid Fri Nov 20, 2009 11:27 am

xenasvk

xenasvk

staty take priemerne... nelubi sa mi, ze vobec neides do agi, mas maly crit, cize, bude nizky rage (po novom), poslabsi dodge, hp sa celkom daju, aj ked som videl podstatne lepsie s bojkovym EQ, jedine, co mas naozaj urovne T6 je armor Very Happy ale na tankovanie by to stacit malo, ja som PRO

4Nová Přihláška-Feral Druid Empty Re: Nová Přihláška-Feral Druid Fri Nov 20, 2009 11:39 am

pipatko

pipatko

Já jen nevím, že se k nám hlásí samí géniové Very Happy Když si pročítám přihlášky, tak má každý IQ hoooodně přes 120 (teď si nejsem jistý, ale hranice geniality je tuším 140 Smile ) Jinak tohle nechám na vladovi, jestli chce dalšího druida... NEUTRAL

5Nová Přihláška-Feral Druid Empty Re: Nová Přihláška-Feral Druid Fri Nov 20, 2009 12:12 pm

Thali

Thali

PRO...

Pokud ma i dmg EQ budud jeidne rad. 4ta grupa nemuze byt bez druiduv buff 5crit.

Navic, s tanky je v posledni dobe problem, nekteri nehraji, nekteri zacinaji piskovat..proste bude asi nacase rozjet tu par novych tanku Very Happy

6Nová Přihláška-Feral Druid Empty Re: Nová Přihláška-Feral Druid Sat Nov 21, 2009 2:18 pm

galloper

galloper

napis mi ingame dufam ze sa ti to cez vykend podary bo cez tyzden mam toho dost v skole tak nevem ci budem na wow

7Nová Přihláška-Feral Druid Empty RE: Yberion Wed Nov 25, 2009 8:46 pm

Quake

Quake

Na zkontaktování gallopra máš čas do pátku, poté přihlášku uzavřu.

8Nová Přihláška-Feral Druid Empty Re: Nová Přihláška-Feral Druid Thu Nov 26, 2009 1:51 pm

Yberion

Yberion

Zatím se mi vůbec nepodařilo Gallopera zastihnout :-(

9Nová Přihláška-Feral Druid Empty Re: Nová Přihláška-Feral Druid Fri Nov 27, 2009 7:51 pm

pipatko

pipatko

S tím, jak se teď spousta lidí postavila k progresu nového jádra, jsem PRO přijetí... Už bude záležet jen na něm, jestli se bude snažit...

10Nová Přihláška-Feral Druid Empty Re: Nová Přihláška-Feral Druid Fri Nov 27, 2009 7:53 pm

Hydralix

Hydralix

PRO

11Nová Přihláška-Feral Druid Empty Re: Nová Přihláška-Feral Druid Fri Nov 27, 2009 10:55 pm

Yberion

Yberion

Tak jsem konečně kontaktoval Gallopera a ještě musím doladit pár detailů a pak to bude OK Very Happy

12Nová Přihláška-Feral Druid Empty RE: Yberion Tue Dec 01, 2009 1:29 pm

Quake

Quake

Galloper mě o inspectu informoval. Změny, jenž jsi měl provést, si prý již udělal. Tanků máme aktuálně málo, takže se přikláním k pro a šanci ti dám...

PŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: