Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Přihláška-Warrcze

+10
Kelinicuss
Jehnátko
piggy
Drobec
Hanz
Kristof
Thali
Sajdi
Isis
bliss
14 posters

Jdi na stránku : Previous  1, 2

Goto down  Zpráva [Strana 2 z 2]

26Přihláška-Warrcze - Stránka 2 Empty Re: Přihláška-Warrcze Wed Nov 11, 2009 12:04 pm

Drobec

Drobec

Pisal si že zajtra pojdeš MGT ale ja som ti písal MT to jest mana tomb pod Shatrahom no skor keby si dorobil repku z tralmarom tam je nejaký epik sa mi vidí že axe
toto je ona https://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/Aowow/?item=29165
a toto je svord z MT https://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/Aowow/?item=28400

27Přihláška-Warrcze - Stránka 2 Empty Re: Přihláška-Warrcze Wed Nov 11, 2009 4:40 pm

bliss

vsak ju pujdu i MT ale zda se mi z pada lepis sword za kalea v mgt

28Přihláška-Warrcze - Stránka 2 Empty Re: Přihláška-Warrcze Wed Nov 11, 2009 9:11 pm

bliss

akorat ma ten sword dropp 11% Sad

29Přihláška-Warrcze - Stránka 2 Empty Re: Přihláška-Warrcze Thu Nov 12, 2009 12:01 am

bliss

prosimvás potřeboval bych už vědět jestli mě vemete nebo ne...

30Přihláška-Warrcze - Stránka 2 Empty Re: Přihláška-Warrcze Thu Nov 12, 2009 10:35 pm

Thali

Thali

Warry tanky mame, ikdyz by se dalsi hodil...otazka je skill.

Nase CMka prihlasky probiraji na srazech, cili bud jeste chvili trpelivy

31Přihláška-Warrcze - Stránka 2 Empty Re: Přihláška-Warrcze Thu Nov 12, 2009 11:20 pm

bliss

Dobře,tak ja tedy počkám podle me skill neni problem taktiky se neni problem naučit pro mě.Rad si kdyžtak necham poradit co delam blbe at to muzu vylepsit Wink

32Přihláška-Warrcze - Stránka 2 Empty Re: Přihláška-Warrcze Sat Nov 14, 2009 12:38 am

bliss

Bohužel v sobotu asi ani v neděli nebudu na počítači přes víken si skládám nového kompa Wink

33Přihláška-Warrcze - Stránka 2 Empty RE: Warrcze Sat Nov 14, 2009 3:53 pm

Quake

Quake

Ten EQ je spíše podprůměrný, skillem taky neoplýváš. Takže co s tebou? nějaký ten tank by se ještě hodil, ale na lepší úrovni. Pokud máš zájem tak vytáhni defense na 550, HP alespoň na 14,5k a ostatní staty úměrně a zkus to kdyžtak za nějaký ten pátek znovu. Bohužel

NEPŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 2 z 2]

Jdi na stránku : Previous  1, 2

Povolení tohoto fóra: