Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Alexandreia - přihláška

+4
DeWon
galloper
xenasvk
Alexandreia
8 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Alexandreia - přihláška Empty Alexandreia - přihláška Wed Apr 08, 2009 8:21 pm

Alexandreia

Nick: Alexandreia

Race: Blood elf paladin

Talenty: 41/11/9 holy. Mam 7x epic 10,2k many 7k hp BH zatim jen 1300 mana regen 200 Mam i nějaký dmg eq ale slabý asi 4x epic jen.

Wow hraji: asi 1 rok tady tahle postava played 14 dni kdysi sem hral za palacha Avan ale smazali mi ho.

Zkusenosti: všechny normal i heroic dungy krom MGT tam sem jestě ani nebyl xD. Kara, ZA, SSC a TK
Kdysi sem byl v TAP tak sem nake ty 25man byl no

Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ?: byl jsem v terrorblades ale byla tam nuda nebavilo me to nemam cas sedet u wowka kazdy den x hodin tak bych se chtel bavit na domluvenych raidech apod..

Jinak jeste sem napisu ze je mi 19 let a TS nebo VT neni problem kdyztak...

2Alexandreia - přihláška Empty Re: Alexandreia - přihláška Thu Apr 09, 2009 9:33 am

xenasvk

xenasvk

no neviem, ten BH sa mi zda byt dost nizky, trosku EQ a bolo by to fajn.. postoj neutralny Smile ani PRO ani PROTI

3Alexandreia - přihláška Empty Re: Alexandreia - přihláška Thu Apr 09, 2009 2:46 pm

galloper

galloper

No staty zatial nic moc, ale ak si bol naozaj u TAP tak v tom vidim vela skusenosti... Ale asi by bolo lepsie najprv prejst nejake to kara , nabrat eq a pak hodit znovu prihlasku Cool

4Alexandreia - přihláška Empty Re: Alexandreia - přihláška Thu Apr 09, 2009 5:03 pm

DeWon

DeWon

ZATIAL skor NE ako ANO , skus zabehnut naky ten kara ako uz bolo spomenute Smile

5Alexandreia - přihláška Empty Re: Alexandreia - přihláška Fri Apr 10, 2009 11:06 am

Koulin

Koulin

1. otázka Smile Máš na wow čas ? Nebo přijdeš třeba jen obden na
hoďku ?

2. otázka Smile Máš jen 14dní v played, ale říkal si že si měl už
předtím nějakého pala. Myslíš si, že paladinovo schopnosti umíš
kvalitně využívat ?

3. otázka Smile Jsi ochotný se nechat inspectnout a nechat si popřípadně
poradit co je potřeba zlepšit ? A my alespoň uvidíme jak na tom jsi ..
Kdyžtak /w Koulin in-game

Jinak co se statu tyce, tak ty je potreba nejak vyhnat nahoru Smile
1300BH na 25many si myslim ze jeste moc nestaci .. na trash ano,
ale u bosse by mohl byt problem. Ale tak eq se da vzdycky zmenit ..
horsi je to s charakterem cloveka .. ten se meni blbe :-)

Já jsem z 60% Pro a z 40% proti Smile
ale před invitem by to chtělo ten eq rapidně zlepšit

Good luck Smile

6Alexandreia - přihláška Empty Re: Alexandreia - přihláška Fri Apr 10, 2009 12:37 pm

Alexandreia

1 - na wow mam cas ve hre sem kazdy den jinak sem v práci od 6 do 2 nejvic casu mam v patek a sobotu pokud nejsem s pritelkyni nebo nejdu chlastat Very Happy Ale domluvene raidy pod urcite nejsou problem.

2 - Ano mel uz sem jednoho paladina který mel +- 30 dni played smazali ho za neaktivni acc a myslim si ze paladina dokazu kvaline vyuzivat ve wow nehraju zadne jine chary .

3 - samozřejmě

7Alexandreia - přihláška Empty RE: Alexandreia Fri Apr 10, 2009 12:42 pm

Quake

Quake

newim newim, ja sem s palatem prošel snad zatim jen 2x kara a mam BH 1400 :/ počkáme si ještě na inspect Smile

8Alexandreia - přihláška Empty Re: Alexandreia - přihláška Fri Apr 10, 2009 12:43 pm

Alexandreia

Jj byl sem kara asi 5x uz ale kdyz mate stesti jak ja... mam z kara jen T4 ruce a shozuldery pro priesta ... xD

9Alexandreia - přihláška Empty Re:Alexandreia Fri Apr 10, 2009 2:22 pm

saveme

saveme

Zobrať na skúšku ak sa ukaze ze sa bude snažiť získať eq farmit BOJ a podobne tak zostane, .....ak bude neaktivna a ukaze sa len vtedy ked sa pojde nieco vacsie kick teeeda PRO Exclamation

10Alexandreia - přihláška Empty Re: Alexandreia - přihláška Fri Apr 10, 2009 4:22 pm

anthealia

anthealia

muj nazor sem ti rekl lol!

11Alexandreia - přihláška Empty Re: Alexandreia - přihláška Sat Apr 11, 2009 11:39 am

Koulin

Koulin

S Antem jsme si ho včera inspectli .. a domluvili jsme se spolu na
tom, že pokud si nabere ještě nějaký eq .. tak se nám znovu ozve ..
my ho opět inspectnem a uvidíme jak na tom bude. Já bych byl zatím
PRO .. ale jde o to, že s tímto eq ho do guildy vzít nemůžeme
Smile chce to ještě něco málo vylepšit Smile

12Alexandreia - přihláška Empty RE: Alexandreia Sun Apr 12, 2009 12:48 pm

Quake

Quake

OK, takže jestli jsem to pochopil, tak ještě nabere trošku lepší eq a pak ho inspecnete znovu. Takže jsi to pak už vyřešte soukromně, pokud bude mít opravdu dobrý eq tak ho klidně naberte bez další přihlášky...

zatím NEPŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: