Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Prihlaška clemens balance

+2
galloper
clemens
6 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Prihlaška clemens balance Empty Prihlaška clemens balance Mon Sep 14, 2009 6:43 pm

clemens

Nickname : Clemens
Class : Druid
Race : Taurenisko:P
Talent build : PVE 45/0/16
WoW hraji : asi 2a pol roka
Za tuto postavu hraji : played time 22dni a hram ju tak pol roka asi:)
Zkušenosti : Všechny hera vsetky, KZ full,oko,SSC len to co sme dali a s guildou Legend of War asi moc nie ved to poznate,grula clear black temple akurat najentus nic viac sme nedavali takze BT taktiky moc neviem.
Staty : ( unbuffed )
HP: 9002
Mana : -9050
Energy : -
Rage : -

Attack power : - (bez trinketů a weapon enchantu)
Hit rating : -
armor : 2280normalna forma, moonkin 10822 i ked podla mna nepodstatne:)
crit :spell critt 23,66 v moonkin forme 243crit rating
BH : 1132
BD : 1040
spell penetration : 28,a spell hit rating 64,
spell haste : 0
Defense : 350
dodge :2,96
parry :
resillience : s pvp eq netusim mam akurat brutal ruky a par s2 PVP ma nebavi

IQ :

Každý class vyplňuje to svoje Wink

Stručný popis EQ:
Equip : Full epic. veci za 100boj,mace hyjal thrash, T5 head,S4ruky Snažím se nabrat T5,T6
weapons : hammer of judgment hyjal thrash

Chybí ti nějaké enchanty ? mam chyba mi na legoch zaplata iba tusim
Máš PvE nebo PvP ? A jsi ochotný změnit na PvE ?
Mám PvE - nie pvp ma nebavi
Chybí ti nějaké gemy ? hej nemam full sutre ani za boj ani z BT
Máš PvE nebo PvP ? A jsi ochotný změnit na PvE ?
Mám PvE -
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? Legend of War v guilde sa mi pacilo ale skoro nic sme nedavali v poslednej dobe,a myslim ze sa asi ta guilda rozpadne a leavol som takze by som rad siel ku vam kedze sa o vas hovori ze ste naj guilda na servery a paci sa mi ze ste dost casto raidovali aj cez prazky.

myslim ze mate dobry kolektiv i ked na quake-a dost ludi nadava aspon zistim ci je naozaj taky ako sa o nom hovori ale dufam ze nie.dufam ze zapadnem do kolektivu a ze byva na ventrile s vami zabava

Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ?
no par ludi mozno ale nechce sa mi to tu rozpisovat
Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?
rad si pokecam a pri raidoch je VT nevyhnutne

Profese :
sekundární :
věk : 21
město :Trenčín

Něco o mě aktivny hrač wow ak mate nejake otazky tak mi wispnite na clemens alebo na alta babatko (holy palach)

2Prihlaška clemens balance Empty Re: Prihlaška clemens balance Tue Sep 15, 2009 3:00 am

galloper

galloper

Heh trenčín, tak to aby som dosiel na osobny inspect Very Happy kedze byvam v ndca Razz mno tak dnes som si ta len tak zrychlene pozrel...ale bude to chcet este jeden poriadny inspect , hlavne koli tomu hitu 63 je velmi malo, s tym budes na bossoch moc missovat a stratis tak vela dmgu...ale na druhej strane mozno by sa nam aj aktivna sovicka hodila Smile spelldmgeri budu len radi... este som sa chcel spytat, mas nejaky offequip?
Ked budem online -> whisp me a poriesime to, zatial by som chcel pocut nazor ostatnych Smile

3Prihlaška clemens balance Empty Re: Prihlaška clemens balance Tue Sep 15, 2009 10:24 am

Coursedone

Coursedone

Presne tak galo crit sa vzdycky zide a kedze vecinou byva online iba jeden balance druid tak este by sa nasiel priestor
Otazka sa skor toci okolo EQ ten hit by sa mozno patrilo vytiahnut
Ale na T5 raide typu SSC by sa uz niekde schoval
Vek je tiez prijatelny
Skor by ma este zaujimalo dokedy tak hravas WOWko lebo niekedy sa nam raid celkm slusne natiahne

4Prihlaška clemens balance Empty Re: Prihlaška clemens balance Tue Sep 15, 2009 12:10 pm

stred123

No nvm kolik veci mas na heal ? urcite nemas full balance EQ a mas Hrözne malo hitu ja nvm at se skusi vyjadrit ASH

5Prihlaška clemens balance Empty Re: Prihlaška clemens balance Tue Sep 15, 2009 3:04 pm

Ashmaster

Ashmaster

proc se musim vyjadrovat ja?Very Happy...ale tak dobre.....malo hitu to bych trochu zvedl a jak rekl stred urcite nemas full baůance eq kdyz mas vic BH jak BD :Dsice si myslim ze dve sovicky na raid jsou tak akorat ale zezacatku na ty T5 raidy by ses uricte nekam vesel...nwm no ....vzal bych ho na zkousku....takze jsem PRO

6Prihlaška clemens balance Empty Re: Prihlaška clemens balance Tue Sep 15, 2009 4:55 pm

galloper

galloper

Vsetko doriesene , clemens zobraty na skusku, hit uz zvacsil..uvidime snahu , PLS LOCK Smile

7Prihlaška clemens balance Empty RE: Clemens Fri Sep 25, 2009 10:45 am

Quake

Quake

Neosvědčil se, navíc se po opuštění guildy zachoval jako dítě

NEPŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: