Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Satech - Mage

+4
Stormx
Hydralix
xenasvk
Satech
8 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Satech - Mage Empty Satech - Mage Fri Jun 05, 2009 6:36 pm

Satech

Dobrý den,

talenty - 34/27/0 ... sem ochotný změnit podle potřeby guildy
Toto byla moje první postava na Wow = s ní sme začínal, ale postupem času jsem měnil severy, ale nakonec sem se zase
vratil. Na narnias nic nemá.

class : Mage
Race : Blood Elf
WoW hraji : 2-3 roky
Za tuto postavu hraji : 14 měsíců s přestávkama

Staty : ( unbuffed )
HP: 9403
Mana : 9941

armor : 2139
crit : 31.84%
BD : 789
spell penetration : 48
spell haste : 14
resillience : s pvp eq 351

Equip : Mám PvP Equip(full), no totiž v mé situaci se nedá nic moc dělat, když jste v neschopné Guildě jako já tak vám nic jiného nezbude než apsoň dělat PvP-chdoit BG a Areny. Mám všechno s2 až na Wandku ta je s4. V guildách, ve kterých jsem byl tak se chdodily Dungeony, ale vetšinou jenom normaly nebo Hero. Chodil sem KZ nebo ZA, ale to je z jiných serverů.

Chybí ti nějaké enchanty ? Enchanty mám, ale jen na Staffce tam mi to příde nejrozumější, protže mám s2 set tak zbytečný do toh odavat enchy, když vím že brzy budu mít jiny.... myslím s3 a s4(Rád bych kdyby jsem měl PvE věci tam bych na Enchatingu rozhodně nešetřil.

PvE nebo PvP ? - Bohužel jsem PvP ... PvP je to docela nuda --- PvE jupí beru všema deseti. Jsem ochotný udělat cokoli.

Proč si odešel/la - Přišel jsem zpátky na tento server tak před půl rokem a první guilda byla Unifaction Horde nebo tak nějak. Důvod, psalo se poďte to a to, tam a tam ale oni ignorovaly chvili sem tam pobil, ale pak sem přešel do Tears of Lost Heroes .. je tam pár dobrých lídí, ale zbytek stojí za nic. Chodí se dungy, ale to je jen par lídí. Takže nuda.

Přoč chceš jít právě k nám ? - Byl jsem u vás než jsem přešel na jiný server. Jste super guilda se super kolektivem.

Znáš někoho z DL ? - Bohužel ne. Pouze od viděni prohodime s pár lidma slovo, ale hrál u vás Anarchi to je usper kluk a muj kamoš.. může te se ho poptat.

Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?
Bez problému.

Nepovinné údaje:

Profese: Mining 375, Tailoring 372(dodělávám), Enge 155(dělám)

Věk: 19

2Satech - Mage Empty Re: Satech - Mage Sat Jun 06, 2009 9:50 am

xenasvk

xenasvk

magov mame dost a to yvssich kvalit, jedine, co je v poho je tvoj vek... no neviem, ale zda sa mi, ze magov mame uz aj tak nad hlavu... za mna skorej PROTI...

3Satech - Mage Empty Re: Satech - Mage Sat Jun 06, 2009 11:07 am

Hydralix

Hydralix

tj uz aj mna sere ze mame tolko magov takze PROTI

4Satech - Mage Empty Prihlaska Sat Jun 06, 2009 1:01 pm

Stormx

Stormx

Tak to mate pravdu magov mame dost navyse maga v s2 uz nepotrebujeme
Ak uz vezmeme dalsieho maga tak to bude musiet byt kvalita

PROTI

5Satech - Mage Empty Re: Satech - Mage Tue Jun 09, 2009 10:55 am

Tasartir

magu je dostatek , sice mi zlobi sitm ze nedavaj skroo intelect ale mame jich opravdu dostatek a eq taky neams zrovna nejlepsi Smile ja jsem PROTI

6Satech - Mage Empty Re: Satech - Mage Tue Jun 09, 2009 3:39 pm

lorain

lorain

... sice mi zlobi sitm ze nedavaj skroo intelect ...
jn kolikrat se o nej musime doprosovat:D ale k tobe, magu mame hodne a o hodne vyšich kvalit než si ty... za me proti

7Satech - Mage Empty Re: Satech - Mage Tue Jun 09, 2009 6:01 pm

galloper

galloper

Jednoznacne uzavreta prihlaska...ale rada pre teba: nevyhovarat sa na neschopnost guildy...hero poskladas aj na worlde a veci za BoJ su t5+ ... Cool

8Satech - Mage Empty RE: Satech Tue Jun 09, 2009 9:52 pm

Quake

Quake

No, slyšel jsem o tebou vedeném rozhovoru se stormem, prý ti něco málo poradil a domluvili jste se, že až dobereš nějaký ten EQ tak si podáš přihlášku znovu...takže prozatím

NEPŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: