Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Balance druid - Slunko

+6
stred123
Ashmaster
Angeljakkdy
Ciri
xenasvk
Slunko
10 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Balance druid - Slunko Empty Balance druid - Slunko Mon Jul 20, 2009 11:49 pm

Slunko

Nickname : Slunko
Class : Druid
Race : Tauren

Talent build : PVE 13/41/7
WoW hraji : 4-5 let
Za tuto postavu hraji : 6 mesicu

Zkušenosti : heroicy, kara, grul, maghteridon, eye, ssc, hyjal,

Staty : ( unbuffed )
HP: 8330
Mana : 8585
Energy : -
Rage : -

Attack power :
Hit rating :
armor :
crit : spell 24.58%
BH : 0
BD : 801
spell penetration : 10
spell haste : 0
Defense :
dodge :
parry :
resillience : s pvp eq 186

IQ : ;-)

Stručný popis EQ:
Equip : eq za bojky, z kara, z profesi, z 25m trashu, 3/4 epick
weapons : The bringer of death

Chybí ti nějaké enchanty ?
Máš PvE nebo PvP ? A jsi ochotný změnit na PvE ?
Mám PvE a chybi mi akorat +6 all stats na chest, ale zatim na to nemuzu najit enchantera Sad

Chybí ti nějaké gemy ?
Máš PvE nebo PvP ? A jsi ochotný změnit na PvE ?
Mám PvE a nechybi mi zadny

Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? zatim jsem v guilde Legends of War ktera se pomalu ale jiste rozpada, obcas je nejaky to kara ale to je vsechno

Přoč chceš jít právě k nám ?
no uz bych chtel konecne zazit nejaky dobry PvE a poznat novy lidi od vas Smile

Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ? Neznam nikoho a chci to zmenit Smile

Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?
Vubec ne Smile popr. mam TS Smile

Profese : Skin 375 / Alch 375 / Herb 390
sekundární : zadny zatim Smile

věk : 17
město : Chomutov

Něco o mě : rad se bavim u wow ale taky jezdim treba na kole ( street ) a snowboardu, neodolam vychlazeny 12ce Twisted Evil a nejaky pekny buchte Smile)

pokud muzu dodat tak jestli budete davat proti jenom kvuli eq tak to berte tak ze eq se da s dobrou guildou jako ste vy nasbirat do par dni Wink

2Balance druid - Slunko Empty Re: Balance druid - Slunko Tue Jul 21, 2009 4:46 am

xenasvk

xenasvk

si si isty tym talent buildom? Very Happy

3Balance druid - Slunko Empty Re: Balance druid - Slunko Tue Jul 21, 2009 11:14 am

Ciri

Ciri

podla mna este prilis low, uz len ta zbran... skus este ponaberat nejaky ten eq. a s tym talent buildom si sa asi ozaj riadne sekol ;-)

4Balance druid - Slunko Empty Re: Balance druid - Slunko Tue Jul 21, 2009 12:11 pm

Angeljakkdy

Angeljakkdy

Ale jezdí na snowboardu Very Happy

5Balance druid - Slunko Empty Re: Balance druid - Slunko Tue Jul 21, 2009 1:24 pm

Slunko

pardon talent build sem zapomel prepsat asi xDD ma bejt 45/0/16

6Balance druid - Slunko Empty Re: Balance druid - Slunko Tue Jul 21, 2009 1:28 pm

Ashmaster

Ashmaster

nebudu se radsi vyjadrovat k TB,navic tam nevidim spell hit rating,ale to BD je podle me celkem low a v guilde uz mam balance druidu tak akorat bych rekl takze spis PROTI

7Balance druid - Slunko Empty Re: Balance druid - Slunko Tue Jul 21, 2009 9:34 pm

stred123

jak říka Ash maš malej BD a nemaš uvedený Hit Proti Ale Cryt je Pěkný to maš z Momkinem nebo bez Momkina?

8Balance druid - Slunko Empty Re: Balance druid - Slunko Tue Jul 21, 2009 10:27 pm

Slunko

s moonkinem, ale eq mi jde rychlo nahoru takze kdybyste mi dali tejden tak je to hned lepsi Smile

9Balance druid - Slunko Empty Re: Balance druid - Slunko Wed Jul 22, 2009 1:25 am

galloper

galloper

No takze patril by sa spravit inspect, tak ak ces napis in game galloper , ale poznal som majitela acc, este davno, ale myslim ze eq neni dostacujuci a tiez nemam rad menene acc Razz

10Balance druid - Slunko Empty Re: Balance druid - Slunko Wed Jul 22, 2009 2:10 am

Slunko

ok napisu ti ve hre, este mam v planu vyrobit pasek poradnej ale to bude este na tejden Smile nez dogrindim ty veci ktery potrebuju

11Balance druid - Slunko Empty Re: Balance druid - Slunko Fri Jul 24, 2009 10:06 pm

anthealia

anthealia

nvm jak u druida ale s holy palem mam vic bd jak ty..... a o docela dost Xd nic proti... bounce

12Balance druid - Slunko Empty Re: Balance druid - Slunko Sat Jul 25, 2009 9:44 pm

lorain

lorain

zasadne PROTI, tady se neni o cem bavit...

13Balance druid - Slunko Empty Re: Balance druid - Slunko Sun Jul 26, 2009 2:39 am

galloper

galloper

Takze po inspecte som nazor nezmenil zatial moc low equip nedostacujuci na 25man raidy ani nie full epik, dalsia vec meneny acc, sice nehadzem vsetkych do jedneho vreca ale zvacsa taketo acc sa dalej menia a menia...aj ked to mozno neni tvoj pripad ale tak ci tak ak naberes nejaky ten eq mozes skusit znovu proti

14Balance druid - Slunko Empty RE: Slunko Sun Jul 26, 2009 3:03 am

Quake

Quake

EQ spíše průměrný, navíc nemám rád acc, který putují od člověka k čkověku po celém servru...zlepši EQ a podej přihlášku za pár týdnu, alespoň nám ukážeš, že sme se mýlili a s přijetím nebude problém...ale zatim

NEPŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: