Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Prihlaska Yuris

+5
Angeljakkdy
Bláto
Sajdi
xenasvk
yuris
9 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Prihlaska Yuris Empty Prihlaska Yuris Sun Jul 12, 2009 3:34 pm

yuris

Nickname : Yuris
Class : Shaman
Race : Troll
Talent build : mam 2eq resto a ele takze PvE resto jedu 0/5/56 a ele 45/5/11
WoW hraji : 3roky
Za tuto postavu hraji : krátce, jsem z jineho serveru. Postavu jsem vymenil s kamaradem od nas ptz ja jsem nechtel hrat wotlk a on zase jo Smile. Pokud myslite skusenosti s toudle class tak asi 2 roky...shaman je celkem easy class. Hral jsem do 70 uz asi za vsechny classy takze vim co od koho muzu cekat
Zkušenosti : Všechny 5many i 10many a i 25many (taktiky na bossy, s tim jde ruku v ruce znalost abilit bossu atd.)
Staty : ( unbuffed )
-------------------------------------------------------------
RESTO
HP: 8009
Mana : 9901

Hit rating : 0
armor : 9640
crit : 15 %
BH : 1874(bez trinketu a totemu)
BD : 0
spell penetration : 0
spell haste : 45
Defense : 350
resillience : s pvp eq 190
IQ :Jsem zastancem teorie ze nejde presne urcit. ALe doufam ze nemam IQ tykve jak se rika xD
------------------------------------------------------
ELE:
Bdmg: 1050
hit: 145
crit 22%
resilka:390
sry ale nechce se mi chodit do banky pro eq...stojim pred steamem Smile
Stručný popis EQ: vsechno epicke...drtiva vetsina PvE eq z raidu a zbytek craft. Jinak mam chest a shouldery S2. byl jsem prej spise ele takze ted davam dohromady resto eq. Ele mam full epic pve. a jako bonus 2 trinket insignii xD (uz pracuju na trinketu za BoJ)
weapons : na ele mace ze ZA a na resto Hand of Eternity z craftu
Chybí ti nějaké enchanty ?
Ne nic mi nechyby..vsechno kompletne naenchantovane, nasocketovane....
Máš PvE nebo PvP ? A jsi ochotný změnit na PvE ?
mam oboje...jiste ze jsem ochotny

Chybí ti nějaké gemy ?
gemy mi žádné nechybí..vsechny epicke

Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ?
Dead division...nevim..je to podle me guilda bez budoucnosti...nebyly schopni se slozit ani na KZ a kdyz uz tak nekdo mel id

Přoč chceš jít právě k nám ?
"Hodně jsem o vaší guildě slyšel a v jistých věcech tato guilda nemá
konkurenci :-P rád se přidám do takového kolektivu, jako je ten váš. " (skopirovnae ze vzoru..ale napsal bych asi taky nejake takove podlezace kecy xD)

Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ?
jen toho shamana co me odkazal na toto forum

Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?
Vůbec ne hodne to urychli raidovani Smile
Profese : JWC a ENG full

věk : 20
město : Zlin
Něco o mě : Jsem mlady švarný šuhaj ze slováckeho regionu, ktery volne chvile travi s prateli u piva a nebo doma u wowka

Dekuji za vas cas ktery jste obetovaly prectenim teto prihlasky:)

2Prihlaska Yuris Empty Re: Prihlaska Yuris Sun Jul 12, 2009 3:52 pm

yuris

nooo..tak jsem si vsiml ze mate shamiku asi dost:/ skoda no..hraju wow jen kvuli pve a zjistuju ze na serveru kde byva online prez 1000 lidi se nenajde solidni guilda ktera by me vzala:/
No kazdopadne to jeste promyslete. Mam PvE resto aj ele eq takze jsem hodne vsestrany a take nadmiru snazivy:)

3Prihlaska Yuris Empty Re: Prihlaska Yuris Mon Jul 13, 2009 3:32 am

xenasvk

xenasvk

ja som PRO ... nie kvoli resto, ale kvoli schopnemu ele equipu... navyse som s nim chvilku chodieval areny a nie je to az taka lama ako na prvy pohlad vyzera Very Happy akurat neviem, ci este hravas na twine alebo si sa nadobro vratil na og... Smile

4Prihlaska Yuris Empty Re: Prihlaska Yuris Mon Jul 13, 2009 9:59 am

Sajdi

Sajdi

Ikdyz mame shamanu moc tak jeden Ele by se hodil...viz stit z archimonda :-P uz ho nikdo nechce snad :-D jsem PRO

5Prihlaska Yuris Empty Re: Prihlaska Yuris Mon Jul 13, 2009 12:21 pm

Bláto

Bláto

A jsi pravý Yuris ?? xDD

6Prihlaska Yuris Empty Re: Prihlaska Yuris Mon Jul 13, 2009 1:35 pm

yuris

Ne jsem levna napodobenina od Vietnamcu. Nosim 2H sword v mainu a Chronicle of dark secrets v offu Very Happy
Ne ted vazne...ten Yuris ktereho ste znaly nejsem ja.kdo si precte poradne prihlasku, tak sel parit wotlk na serveru kde jsem hral ja a ja sel hrat sem ptz wotlk je podle me kktina. Udelaly sme normalne change postav. Je od nas z mesta takze se s nim znam aj osobne. Sice to byl pro me celkem nevyhodny change..na acc jsem mel 3 postavy s eq o jakem se yurisovy snad ani nesnilo, ale stratily by tim wotlkem hodnotu a ja dycky rikal ..nez se vzdat TBC tak wowko radej prestanu hrat.
Jinak zkusenosti mam i s retro raidama, diky delani legendarnich Q sme s typkama hodne spammovaly BWL, MC , Onyxii, AQ, NAxx...a reknu vam 50% TBC raidu jsou proti tem 60 celkem nuda.
Jinak co se tyka PvE, tak kdyby byla ta moznost chodim furt jen to, uz se tak tyden silene nudim v bg Sad
za lamu se nepovazuju uz mam par full pve epickych postav za sebou a to byla funkcnost bossu v lepsim stavu nez tady na narniasu Smile

7Prihlaska Yuris Empty Re: Prihlaska Yuris Mon Jul 13, 2009 1:47 pm

Angeljakkdy

Angeljakkdy

Já si myslím, že tento typek vypadá velmi solidně a rozhodně jsem PRO mu dát aspoň šanci. A ele shamanů taky zrovna moc nemáme.

8Prihlaska Yuris Empty Re: Prihlaska Yuris Mon Jul 13, 2009 3:36 pm

Nuclear

Myslím že ele shamanů je málo, eq je gd, je vidět že má i nějaké zkušenosti, sem tam jsem ho viděl i v bg kde má dmg hodně slušnej Very Happy
dal bych mu šanci, Jsem PRO

9Prihlaska Yuris Empty RE: Yuris Tue Jul 14, 2009 1:43 am

Quake

Quake

No takže bych udělal inspect a potom napsal konečný verdikt... takže mi napiš in-game...

10Prihlaska Yuris Empty Re: Prihlaska Yuris Tue Jul 14, 2009 11:05 am

Kryse

Kryse

No ako ele by som ta aj zobral ale samozrejme by som rad videl eq takze inspect urcite bude.

Dalsia vec je to ze za tu postavu hralo uz aspon 5 ludi co viem takze neviem kdo budes tentokrat ty Very Happy

Napis in game o ten inspect.

11Prihlaska Yuris Empty Re: Prihlaska Yuris Tue Jul 14, 2009 12:07 pm

yuris

Nejaky ten inspect jsem podstoupil uz vcera vecer. NEvzpominam si na jmeno, ale predstavil se mi prvni jako rogue a prelogl na resto shamana. K inspectu se vyjadril celkem kladne. Ale tak samozrejme konecne slovo je na vedeni a dalsi inspect mi problem rozhodne nedela.
Jeste bych chtel trochu poopravit ty ele staty - spell crit mam 26,7% unbufff zato hit jen 110.
Ohledne te postavy..taky uz jsem od par lidi neco takoveho slysel, ale e-mail od toho acc mam, postavy se zbavovat nechci, nemam tu menici povahu co muj kamarad( no to jsem jeste zvedavy jak doupadnou moje postavy na tom jinem serveru:D), takze vsechno kolem me vubec nevzrusuje.

12Prihlaska Yuris Empty Re: Prihlaska Yuris Tue Jul 14, 2009 6:17 pm

lorain

lorain

hej ja si myslim, ze shamanu mame v guilde az az, ja jsem PROTI

13Prihlaska Yuris Empty RE: Yuris Tue Jul 14, 2009 6:21 pm

Quake

Quake

Provedl jsme dnes kompletní inspect, na EQ bude chtít ještě hodně zapracovat...domluvili jsme se na nějakym tom postupu, dal sem mu za úkol dodělat repku s Shatarem, kvůli enchu na headku a dále jsme se domluvili na změně některých enchantů a překopání TB, jelikož tam měl pár zbitečných věcí, ale myslim že to půjde, proto mu tímto dávam šanci Smile

PŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: