Nickname : Sitti
Class : Rogue
Race : Blood Elf
Talent build : PVE 13/41/7
WoW hraji : 1-2 roky
Za tuto postavu hraji : 6 měsíců s pauzami
Zkušenosti : Všechny 5many i 10many a i 25many - nejenom trash
Staty : ( unbuffed ) - PVE ekvip
HP: 9300
Energy : 110
Rage : -
Attack power : 1800+ (bez trinketů a weapon enchantu)
Hit rating : 262
armor : 3607
crit : 29.01%
BH : 0
BD : 0
spell penetration : 0
spell haste : 0
Defense : 350
dodge :
parry :
resillience : s pvp eq 357
IQ : 138 (asi )
popis EQ:
Equip : Full epic. 1/2 pvp , snažím se nabrat i pve ale štěstí mi zatím moc nepřálo snažím se nabrat při každé příležitosti ...
weapons : merciless sword s moongosem, offhanda mersileska. Nebo daggerka z Lady Vash + dyka z Prince Malchezara
Dle potřeby guildy
Echanty a gemy si vždycky seženu neni problém. PVE věci mi ještě nějaké chybí ale nabíram je poměrně rychle.
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? LoW-měl jsem neschody s nabíráním lidí do raidu a s dost lidma sme si zrovna nepadli do oka...
Přoč chceš jít právě k nám ?
Vaše guilda je jedna z top guild na serveru a má velký progress všech bossů a chtěl bych též zkusit wowko na profesionální urovni. Mám rád i lidi kteřá mezi sebou mají dobrý kolektiv a člověk se mezi nimi cítí dobře.
Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ? (Quake mam od něj moongose a další lidi možná od nějakého toho pokecu)
Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?
Vůbec ne rád si pokecam
Profese : LW 360, Skin 375, mining 350.
sekundární : Cook 190, Fish 140.
věk : 16
město : Prčice
Něco o mě : rád se učím nové věci
Class : Rogue
Race : Blood Elf
Talent build : PVE 13/41/7
WoW hraji : 1-2 roky
Za tuto postavu hraji : 6 měsíců s pauzami
Zkušenosti : Všechny 5many i 10many a i 25many - nejenom trash
Staty : ( unbuffed ) - PVE ekvip
HP: 9300
Energy : 110
Rage : -
Attack power : 1800+ (bez trinketů a weapon enchantu)
Hit rating : 262
armor : 3607
crit : 29.01%
BH : 0
BD : 0
spell penetration : 0
spell haste : 0
Defense : 350
dodge :
parry :
resillience : s pvp eq 357
IQ : 138 (asi )
popis EQ:
Equip : Full epic. 1/2 pvp , snažím se nabrat i pve ale štěstí mi zatím moc nepřálo snažím se nabrat při každé příležitosti ...
weapons : merciless sword s moongosem, offhanda mersileska. Nebo daggerka z Lady Vash + dyka z Prince Malchezara
Dle potřeby guildy
Echanty a gemy si vždycky seženu neni problém. PVE věci mi ještě nějaké chybí ale nabíram je poměrně rychle.
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? LoW-měl jsem neschody s nabíráním lidí do raidu a s dost lidma sme si zrovna nepadli do oka...
Přoč chceš jít právě k nám ?
Vaše guilda je jedna z top guild na serveru a má velký progress všech bossů a chtěl bych též zkusit wowko na profesionální urovni. Mám rád i lidi kteřá mezi sebou mají dobrý kolektiv a člověk se mezi nimi cítí dobře.
Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ? (Quake mam od něj moongose a další lidi možná od nějakého toho pokecu)
Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?
Vůbec ne rád si pokecam
Profese : LW 360, Skin 375, mining 350.
sekundární : Cook 190, Fish 140.
věk : 16
město : Prčice
Něco o mě : rád se učím nové věci
Naposledy upravil Sitti dne Fri Jul 10, 2009 5:53 pm, celkově upraveno 4 krát (Reason for editing : špatná rasa + špatné jméno+zvýšil sem hit+nové věci)