Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

mage Bygos

+2
Jehnátko
sloty
6 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1mage Bygos Empty mage Bygos Mon Jun 07, 2010 6:25 pm

sloty

Nickname Bygos
WoW hraji: cca 4 roky
Class: Mage
Race: Undead
Main Spect: Fire
Za tuto postavu hraji: cca 2 roky
Played postavy: 150 day,

Zkušenosti: od T4,T5,T6

Armory: jsou tam pvp cos nechapu proc ((
http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/Armory/index.php?searchType=profile&character=Bygos&realm=Narnias

( jinak 3x T6

Staty:
Bonus damage: 1161
Crit chance: 25.87%
Hit rating: 127
Mana regen: 332
Spell haste:
Spell penetration:
Resillience: 0

Profese: alch tailoring enhc:// all full //

Chybí ti nějaké enchanty nebo gemy ?: ne
Je toto tvoje pravá main postava ? : jop
Máš nějaké ALTy ? jj restro samana full pve ( assakura )

Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? : RS duvod mala laktivita raidovani

Přoč chceš jít právě k nám ? : zhanim PVE guildu kde se neustale neco prekonava

Co nám můžeš nabídnout ? prevzne sam sebe:P humor a neco zmejch profesy

Kolik hodin průměrně denně strávíš hraním wow ? : 24 hod

Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ?: znam tu hodne lidi ale nekoukam kdo z jake guildy je urcite by se nekdo nasel:P

Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ? : urcite ne

Město:Bruntal
Věk: 32
Večerka: do 10,00 to spim:D pak od nevidim do nevidim:P

Něco o mě: asi to ze mam rad rizky a bramborovou kasi

2mage Bygos Empty RE:mage Bygos Tue Jun 08, 2010 12:23 am

Jehnátko

Jehnátko

ted si prej sel do enrage? jak to muzes vysvetlit?

3mage Bygos Empty Re: mage Bygos Tue Jun 08, 2010 10:02 am

Mcprasak

Na tohohle hráče mám svůj názor, jeho chování kolikkrát nechápu. Navíc co já vím, tak ten char měl asi 100 majitelů. nicméně jeho vulgární chování cojsem od něj né jednou vyslýchal.
I když mágy potřebujem, jemu dávám PROTI

4mage Bygos Empty Re: mage Bygos Tue Jun 08, 2010 12:08 pm

Ljuderendann

Ljuderendann

Mcprasak napsal:Na tohohle hráče mám svůj názor, jeho chování kolikkrát nechápu. Navíc co já vím, tak ten char měl asi 100 majitelů. nicméně jeho vulgární chování cojsem od něj né jednou vyslýchal.
I když mágy potřebujem, jemu dávám PROTI
možeš to trochu rozvést? lebo normálne bych byl asi pro..

5mage Bygos Empty Re: mage Bygos Tue Jun 08, 2010 1:39 pm

Vesemir

Odišiel z RS,potom prešiel k TOLH a hned na to k enrage...strieda guildy rychlejšie ako ponožky PROTI

6mage Bygos Empty Re: mage Bygos Tue Jun 08, 2010 2:19 pm

Mcprasak

To Ljurde:- dám například - Téhdy, když byl ještě původní majitel na mágovi..jsme byli kámoši, ten ael přestal hrát a mága dal ani nevím komu...jedou jsem napsal na bygose čau jak je...a nový majitel ON mi odpověděl"co chceš?", co bych chtěl, jsi to ty ne Nizáde? (Nizad => bývalý majitel) a on mi na to napsal "ne nejsem, vůbec se neznáme tak táhni do pi**. potom například když jsem prodával brýlky z swp..on mi napsal že je koupí..poslal sjem COD s cenou na které jsme se dohodli, následovalo ale to, že on jen zdržoval brýlky v poště a když jsem konečně dokázal ho zase přistihnout online.,..napsal m že žádné brýle nechce at jdu do pí** jako předtím...takovýchhle příběhů co se týká jeho bylo víc
zkráceně:
Arogantní
Střídá guildy víc než ponožky
Není to pravý majitel

7mage Bygos Empty Re: mage Bygos Tue Jun 08, 2010 2:25 pm

Ljuderendann

Ljuderendann

ok. takže jestli k temu Bygos nemá nejaké opravdu dobré vysvetlení, tak proti..

8mage Bygos Empty Re: mage Bygos Wed Jun 09, 2010 11:09 am

sloty

Mcprasak: cs chlape sry co se tyce nejakech brylich trochu spatnej vtip jestli mame nejake rozpory mezi sebou tak to pls aspon uved na spravnou miru:P nebudu to tu rozepisovat myslim si ze to je mezi nama ale jinak si me pobavil:P

Vesemir: jj byl jsem v RS delsi dobu proto jsem se nesnazil nekde usadit delalo mi problem si zvyknout v jine gulde

Jehnátko: cs prvni jsem si u vas dal prihlasku pak se nejak ozvali a skusil jsem to pokat to tu dobre dopadne nevim jak se rozhodnu. ale nadruhou stranu je to dobra guilda takze zustavam tam jinak dik

Ljuderendann:cs kdopak mel bygose jeste krome me a puvodniho majitele?Very Happy co co se tyce vulgarity urcite tyhle ty pekne slovicka nepouzivam ten kdo me zna vy ze pouze vtipkuji ale urcite ne vulgarne Razz

9mage Bygos Empty RE: Bygos Wed Jun 09, 2010 4:22 pm

Quake

Quake

EQ dostačující, ale chování odpovídající 15-ti letému a ne 32. Chlape, jestli ti je opravdu 32, tak by bylo na čase dospět a ne se takhle chovat. To, že jsi lhal v přihlášce a ani jsi se nesvěřil s tím, že nejsi pravý majitel postavy už ani vytahovat nebudu. Myslím, že naší guildě by si s takovýmto chováním a přístup nebyl přínosem, bohužel...

NEPŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: