Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Aschilos-Hunter

+7
Quake
Jehnátko
Koulin
Blind3rr
DeWon
Sajdi
aischilos
11 posters

Jdi na stránku : 1, 2  Next

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 2]

1Aschilos-Hunter Empty Aschilos-Hunter Tue May 19, 2009 9:34 am

aischilos

Nickname: Aschilos
Class: Hunter
Race: Blood elf

Talenty: PVP 5/41/15 (ale určitě jsem schopen, po případném příjmutí do vaší guildy, jít do PVE)

World of Warcraft hraji: něco přes 5 let

Za tuto postavu hraji: 18 měsíců (s přestávkami)

Zkušenosti: Všechny od 5 manu po 25 many

Staty: unbuffet
HP: 11212
Mana: 6598
Energy: -
Rage: -

Attack power: 1676
Hit rating: 98
Armor: 5612
Crit chance: 24.87%
Bonus heal: -
Bonus dmg: -
Spell penetration: -
Spell Haste: -
Defense: 350
Dodge: 11.63%
Parry: 10%
Resilence: 230

Eqip: mám PVP eqip, až na pár itemů ze ZA a Kara. Ale snažím se nabrat další PVE věci ( to PVP je zatím jen dočasné)
Weapon: Vengeful Gladiator's Waraxe, Ancient Amani Longbow

Enchanty: Určitě mi enchanty chybí
Gemy: Taky mi chybí

Proč jsi odešel/a z předchozí guildy: Nebyli schopni poskládat lidi ani na Kara, ani hero dungy.
V jaké guildě jsi byl?: Unification Horde

Proč chci právě k vám?: Hodně jsem toho o vás slyšel a pár vašich lidí jsem potkal v BG a chci se jim nejméně vyrovnat. A taky jsem si jist, že pokaď mě příjmete jsem schopný poměrně rychle nabrat eq.

Znáš někoho z DL?
Až na pár styků v BG neznám nikoho.

Je pro tebe problém používat ventrilo?
Určitě to jako problém nevidím.

Profese: Skining, Leather working
Sekundární: First aid

Věk: 17
Město Opava

2Aschilos-Hunter Empty Re: Aschilos-Hunter Tue May 19, 2009 3:02 pm

Sajdi

Sajdi

Alee Opava..kousek ode me :-P ...ale mas maly crit rek bych....navic ses PvP vic.....Za me PROTI promin

JA ODPOVED MENIT NEBUDU !!

A ete dotaz..ma tady moje slovo aspon minimalni vahu?, :-D

Naposledy upravil Skiful dne Wed May 20, 2009 12:18 am, celkově upraveno 4 krát

3Aschilos-Hunter Empty Oprava Tue May 19, 2009 3:09 pm

aischilos

sorry menší oprava překlikl jsem se nemám krit 24.87%, ale 26.87%......já vím není to o moc víc, ale i to může pomoct v rozhodování Smile ....jo a další oprava sockety mi už nechybí dosehnával jsem si zbytek

4Aschilos-Hunter Empty Re: Aschilos-Hunter Tue May 19, 2009 3:31 pm

aischilos

njn jsem PVP no, ale to jen proto, že jsem ještě nedostal příležitost, a tak to zkouším tady...vím jdu moc vysoko.

5Aschilos-Hunter Empty Re: Aschilos-Hunter Tue May 19, 2009 3:45 pm

aischilos

a za další. já nepotřebuju chodit hned BT a Hyjal to by mě ani nenapadlo Smile samozžejmě prvňo se vyeqipovat v oku ssc třeba grull atd.

6Aschilos-Hunter Empty Re: Aschilos-Hunter Tue May 19, 2009 5:40 pm

DeWon

DeWon

Skiful mimochodom u huntera pri PvE nejde o crit ale o Attack power Smile takze tu nepis hovadiny :)Hunterov mame len asi styroch a to neje vela. Staty mas celkom dobre az na tie PvP veci ale inak je to v poho ,co najskor to vymen ak chces neco v dungu udmgovat. Ja som ZA prijatie.

7Aschilos-Hunter Empty Re: Aschilos-Hunter Tue May 19, 2009 6:11 pm

aischilos

díky moc 1:1 jsem napnutý jak kšandy Smile

8Aschilos-Hunter Empty Re: Aschilos-Hunter Tue May 19, 2009 6:59 pm

Blind3rr

Blind3rr

1:1 to určitě neni, dewonovo slovo má co se hunterů týče mnohem větší váhu, než slovo Skifula... Wink
jinak já jsem taky spíš PRO

9Aschilos-Hunter Empty Re: Aschilos-Hunter Tue May 19, 2009 7:07 pm

aischilos

paráda už jsem klidnější konečně budu moct v klidu spát, pokaď se někdo s větším slovem nerozhodně pro opak Smile

10Aschilos-Hunter Empty Re: Aschilos-Hunter Tue May 19, 2009 9:28 pm

Koulin

Koulin

hmm tak za me urcite ne .. sorry .. ale jako tohlee .. to
fakt ne ..

Smile no kdyz ses tak napjatej tak jsem si zahral na svini chvilku ..
nenene Smile ja jsem urcite pro .. staty nejsou uplne nejhorsi ..
hunteru je opravdu malo a ja bych tady nejakeho new rád uvítal,
pokud na to má .. chtelo by to ale urcite jeste to trochu dohnat!
a minimalne alespon enchanty a gemy vsechny doplnit ..

11Aschilos-Hunter Empty Re: Aschilos-Hunter Tue May 19, 2009 9:31 pm

aischilos

kurnik tohle mi nedělej Very Happy no ještě abych nebyl napjatý, jak jsem slyšel od pár známých jak je těžký se sem dostat Smile

12Aschilos-Hunter Empty Re: Aschilos-Hunter Tue May 19, 2009 9:47 pm

DeWon

DeWon

Snazime sa udrzat si nejaku uroven Smile a ktomu mame dost vela clenov takze naberame omnoho obozrentnejsie ako niekedy Smile

13Aschilos-Hunter Empty Re: Aschilos-Hunter Tue May 19, 2009 9:59 pm

aischilos

jj tak to má být vidím to na minulé guildě nabírali kohokoliv a potom poskládali tak dvakrát týdně na sethek normal Very Happy ...... a jednou dokonce dali Curatora v KZ, ale k druhému bossovi se nedostali Very Happy

Naposledy upravil aischilos dne Tue May 19, 2009 10:51 pm, celkově upraveno 1 krát

14Aschilos-Hunter Empty Re: Aschilos-Hunter Tue May 19, 2009 10:14 pm

aischilos

jo a doufám, že si nemyslíte, že těch 18 měsíců hraju celkově za hunta myslel jsem tím za tenhle char....jinak za hunta hraju třetím rokem

15Aschilos-Hunter Empty RE:Aschilos Tue May 19, 2009 10:58 pm

Jehnátko

Jehnátko

no ty staty nevim zalezi jak se stim dmg poperes v raidu ale stoho co sem cetl (cetl sem vsechno Cool )
si myslim ze bys ses snazil navic jak je znamo hunteru moc nemame a nikdo nevi jaky dmg budes v pve jeste si nedostal asi poradnou prilezitost ja bych byl PRO Very Happy

16Aschilos-Hunter Empty Re: Aschilos-Hunter Tue May 19, 2009 11:15 pm

aischilos

dzenky barzo vypadá to parádně, ale quake to ještě může zvrátit, doufám že ne....nechám se překvapit Smile

17Aschilos-Hunter Empty RE: Aischilos Wed May 20, 2009 2:54 am

Quake

Quake

Provedl bych ještě důkladný inspect, jakožto bych byl rád o vypsání statů s PvE talent buildem, protože zmiňovaný AP a crit mi přijde spíše průměrný...

18Aschilos-Hunter Empty Re: Aschilos-Hunter Wed May 20, 2009 9:12 am

aischilos

a mohl by mi prosímvás někdo pomoct s těma PVE talentama? vždycky jsem faral na PVP talenty, takže sice trochu tuším co bych měl dát, ale potřeboval bych trochu helfnout

19Aschilos-Hunter Empty Re: Aschilos-Hunter Wed May 20, 2009 12:32 pm

xenasvk

xenasvk

s PvE talentbuildom ti pomoze Kanaja Smile whispni mu ingame Smile

20Aschilos-Hunter Empty Re: Aschilos-Hunter Wed May 20, 2009 5:03 pm

Kryse

Kryse

Kedze Kanaja nebude aktivny asi 2 mesace ako vravel, urcite bude moznost aj ineho Hunta naekvipovat Very Happy Very Happy Very Happy Ako Kanaja vravi: "co nemam dajte mne a co mam dajte tez pre istotu mne!.. ved on ma lepsie" Very Happy:D

Za mna PRE

21Aschilos-Hunter Empty Re: Aschilos-Hunter Wed May 20, 2009 5:05 pm

xenasvk

xenasvk

Kryse napsal:Kedze Kanaja nebude aktivny asi 2 mesace ako vravel, urcite bude moznost aj ineho Hunta naekvipovat Very Happy Very Happy Very Happy Ako Kanaja vravi: "co nemam dajte mne a co mam dajte tez pre istotu mne!.. ved on ma lepsie" Very Happy:D

Za mna PRE

looool Very Happy kanaja bude 2 mesiace OFFline? Very Happy zeby dovod na oslavu? Very Happy konecne chvilu pokoj od dristov typu:

A(Kanaja): " Co mi tam pada? Padaju mi tam shouldery."
B: "To nie su shouldery na hunta ale na ele shamika."
A: "Ak padnu, portnete mi sem alta?"
B: " Nie."
A: " JAj, pomylil som sa, myslel som tie bracery na huntera."

Very Happy:D:D

A este nech nie som OT, tak ja som PRO avsak rad by som sa zucastnil inspectu a pomaly zmiernil tempo v naberani clenov... Aspon kym nebudu obsadene vsetky CM miesta...

22Aschilos-Hunter Empty RE:Aschilos Wed May 20, 2009 5:10 pm

Jehnátko

Jehnátko

nebud zla xena on za to nemuze Surprised je to sice castecna uleva ale zase na druhou stranu bez maskota neni guilda Very Happy

23Aschilos-Hunter Empty Re: Aschilos-Hunter Wed May 20, 2009 5:15 pm

Thali

Thali

Ach jo....Kanaj bude offf 2 mesice? :-(

ja bych na jeho pocets nebral uz zadny hunteri, at mu ukazem ,jak si ho vazime :-D

Jinak ,pokud je pravda ze bude off,nabral bych dalsiho huntera, ale kvalitniho.Kanaja mel opravdu solidni dmg (2x vetsi jak Assmearse napr). V hunterech se moc nevyznam, takze bych ten inspect nehcal na quakovi, popriade Dewoonovi, kdyz Douky nemuze

24Aschilos-Hunter Empty Re: Aschilos-Hunter Wed May 20, 2009 5:54 pm

aischilos

takže kolik lidí mě bude inspectovat?

25Aschilos-Hunter Empty 50% na 50% Thu May 21, 2009 2:35 am

Nui

Nui

Za mě chci jen apelovat na lidi co budou rozhodovat o přijmutí toho a ostatní hráčů, protože já do toho jakožto Priest co nikdy nehrál za Huntra nemam co kecat:

,,Neberte každého jen tak jen proto, že toho callásu je zrovna trochu míň a ani když jsou průměrní (nechceme a snad ani nejsme přece průměrná guilda Smile ). Samozřejmě pokud je daného classu málo a vlastně třeba ani Huntera, co by sme si mohli equipovat nemáme, tak to jo. To OuKey, ale pokud máme pár lidí toho classu a nejsou zrovna dvakrát equiplí, ale chodí raidy, tak nač brát průměrné lidi, co stejně budem muset equipovat s ostatníma Smile"

Neznam stav Huntrů u nás, takže spíš jen říkám takovej svuj obecnej názor, aby sme zbytečně nenabírali lidi a ti pak čekali v OG, páč raidy sou plné a naně prostě nevyzbylo místo Smile Až se informuju o stavu Hunteré, budou mé názory k věci ještě víc než teď Very Happy (i když si myslim, že fakt je, že moc Huntrů u nás teda neni - těch co by chodili raidy Smile takže pokud jich tu fakt moc neni sem PRO, ale pokud je naraidu akorát přesně ideální počet Huntrů, tak co, aspoň se equipnou a nač brát nové Huntery, když naši chodí. To bych byl PROTI

Takže ti co sou v obraze, mohou sami s tohoto vydedukovat jestli sem pro nebo proti (což sám nevim páč nejsem v obraze se stavem Hunterů)

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 2]

Jdi na stránku : 1, 2  Next

Povolení tohoto fóra: