Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Prihlaska-Naamaah

+3
Kryse
Manhunt
Naamaah
7 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Prihlaska-Naamaah Empty Prihlaska-Naamaah Thu May 14, 2009 11:54 pm

Naamaah

Naamaah

Nick: Naamaah
class: Shaman
Race: Tauren

Talenty:PvE 44/4/13(elemental)
WoW hraji:od te doby co vyslo v prodeji
za tuto postavu hraji: asi rok

zkusenosti:prosel sem vsechny dostupne dungy a raidy od normal WoW po WOTLK a mel sem vsechny postavy od 1 do 70 lvl

Staty:
HP:9081
Mana:10678
Energy:-
rage:-

BD:885 bez potionu a totemu
BH:1019
crit:17,18% bez totemu
haste rating:38
hit rating:66
mana regen:206

Equip: Skoro full epic az na trinkety a totem... nemam nic do PvP vsechno je PvE
weapons:Mace z Hyjal trash a stit z BT Trash

Chybi ti neake enchanty?
no urcite bych neake enchanty este potreboval... nemam enchantnute vsechno... ale rekl bych ze to vydrzim i tak jak to mam ted... :-)

Chybi ti neake gemy?
Gemu mam dost...

Byl sem v guildach:Moon Fighters,AoD,GoD-MF se rozpadly,AoD taky a kdyz sem byl v GoD tak sem si potreboval dat pauzu od WoW... takze sem to leavl...

Znam od vas: Lhikana,Koulina mozna je jich vic...

Chcu k vam protoze: verim ze uz ted ste 3 nejlepsi hordacka PvE guilda a verim tomu ze se dostanete i na vyssi "level" :-)

Vt: Neni problem...

2Prihlaska-Naamaah Empty Re: Prihlaska-Naamaah Fri May 15, 2009 12:23 am

Manhunt

Manhunt

nemas ten bonus heal a dmg nejak pomatenej? predpokladam ze jsi to otocil. A pokud jsi elemental tak jsem urcite pro, protože v guilde žádnýho ele šhamana nemáme.

3Prihlaska-Naamaah Empty Re: Prihlaska-Naamaah Fri May 15, 2009 1:42 am

Kryse

Kryse

No ten BD sa mi nezda bohvie aky, (teda pokial ako Manhunt podotkol si si ho nezamenil za BH), a este dodam ze shamanov mame naozaj hafo
.
Na druhej strane pises ze mas skusenosti z raidov takze to berem ako + a Ele shamika mame len jedneho(Quaka) pokial viem.

Urcite by to chcelo inspect a vyjadrenie Quaka este. Myslim ze ele by sa nam hodil takze som za.

4Prihlaska-Naamaah Empty Re: Prihlaska-Naamaah Fri May 15, 2009 9:46 am

Thali

Thali

I na me pusobi vpoho...mozna se pletu, ale byl aj v TB chvili. Jen by me zajimal vek.

A otazka je, jestli se ele shamanu hodi vic do raidu a celkove..urcite jeste jeden do zasoby ano. Zalezi jake ma staty...jak nebude quake proti, nevidel bych duvod ho nevzit

5Prihlaska-Naamaah Empty Re: Prihlaska-Naamaah Fri May 15, 2009 12:11 pm

Lhikan

Lhikan

tak Naamaah je v poho umí snad za každou classu a za Shamana co jsem ho viděl umí teda dobře sice máme hodně shamanu ale ELE máme jen jednoho a myslím že by se ještě jeden hodil.znám ho už dlouho jak z WoWka tak i real života Smile a byli jsme spolu i v pár G. VT by pro něho neměl bejt problem ale používá ho asik jako já Very Happy takže za mě PRO.A Thali je mu 15jako mě bo jsme narození ve stejnej rok den a měsíc jen já jsem o pár hodin starší ale nejde to poznat Very Happy

6Prihlaska-Naamaah Empty Re: Prihlaska-Naamaah Fri May 15, 2009 12:36 pm

Sajdi

Sajdi

Co to..BH a BD ...trocha je v tom bordel ...ale jako Shaman rikam PROTI Mame mrdu shamanu ...sice vetsinou cementu ale ajj tak jich je moc .... Uz tak tu ma kazdy shaman MEEEEGAAAAA konkurenci Very Happy lol! lol!

7Prihlaska-Naamaah Empty RE-Naamaah Fri May 15, 2009 2:37 pm

Quake

Quake

Mno, sice jsem ho pořádně neinspectoval, jen mu myší přejel EQ a to jsem to ani nečet Very Happy takže by to chtělo důkladně inspectnout...jinak nevim o jakym zmatku mluvíte, prostě tam napsal svuj BD a BH, takže to vypovídá o nějakých částech resto EQ, taky pochybuji, že by měl BD větší jak 1k, už jen s toho mého 3sec inspectu kdyz jsem podle obrazku zahledl nějaky ty věci z heroicu, kara a za bojky, to, kolik částí resto eq měl, jsem si nevšim, říkam dal jsem inspect kouknul na obrázky a přijmul port do SSC Smile takže si ho důkládně inspectnu a budu chytřejší Smile...napiš mi tedy in-game

8Prihlaska-Naamaah Empty RE: Naamaah Sat May 16, 2009 1:43 pm

Quake

Quake

Včera jsme ho vzali na resskill pár bosů v BT, snažil se co jeho EQ dovolil Very Happy...každopádně po tom, co jsem ho před raidem inspectnul, jsem se zhrozil a přemýšlel, jestli ho tam vůbec vzít Very Happy ... talent build chce totálně překopat, z těch čísel co jsi napsal do přihlášky jsem myslel že to jedeš do hitu, ale ty tam máš zbytečně zazděné talent pointy v nepotřebných blbostech... s tím ti pomůžu, jakož ti budu muset pomoct s totálním překopáním enchantů a gemů... takže mi písni in-game až se objevíš online, snad budu mít čas a vrhnem se na to Smile
Když to shrnu, ele šamika máme jen jednoho a to mě, takže bych ho vzal, uvidíme jak si povede...

PŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: