Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Halfman - priest

+7
xenasvk
Ljuderendann
Immortalis
Kira
Blindie
galloper
halfman
11 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Halfman - priest Empty Halfman - priest Thu Jun 03, 2010 7:33 pm

halfman

Nickname: Halfman
WoW hraji: 3 roky

Class: Priest
Race: Undead
Main Spect: Holy
Za tuto postavu hraji: cca 1,5 roku
Played postavy:

Zkušenosti:Tak v TBC asi všechny...z toho většinu na Drak'thulu...jinak na swp všechny zatím zabité (krome Felmysta a Lezbiček.

Talent build: 19/42/0
http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/talents/talents.html?en&priest&5042000130400000000000035400032302150530051000000000000000000000

Armory: http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/Armory/index.php?searchType=profile&character=Halfman&realm=Narnias

Screen z raidu: škoda že už nemám screeny z offi:)...tak sem přiložím třeba FK Kaleca no;) https://2img.net/r/ihimizer/i/wowscrnshot122509222950.jpg/

Staty: (UNBUFFED)

HP: 8371
MANA: 10110

Bonus Heal: 2327
Mana regen: 681
Crit chance: 8,4%
Spell haste: 68 (+ skoro porad haste z trinketu z BM...+320)

Profese: Tailoring 375
Sekundární: Enchanting 375

Chybí ti nějaké enchanty nebo gemy ?
NE
Je toto tvoje pravá main postava ? Nebo jsi měl/la za main v minulosti jinou ?
hrál jsem na Sargu než jsem šel na offik..to jsem měl asi 30ku huntera:))...pak jsem získal Halfmana
Máš nějaké ALTy ? Pokud ano, tak vypiš jejich nicky (i ty za které už nehraješ).
Half, Osprey, Onemanshow, Headshoot, Brave, Anchim, Amanthul - všechno 70ky uroveň +-T5
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ?
Eternity...po odchodu asi před 3 měsíci jsem Narnias opustil...teď bych se chtěl znovu vrátit k raidování...
Přoč chceš jít právě k nám ?
Jste jedna z lepších guild + znám odsud dost lidí
Co nám můžeš nabídnout ?
BRAIN ON!...+ naky heal mozna
Kolik hodin průměrně denně strávíš hraním wow ?
jak mi škola a sport dovolí...jelikož je teď po sezóně tak cca 4 hodinky...jestli je co dělat
Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ?

Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?
absolutly not
Město: Petřvald (blízko Ostravy:))
Věk: 18
Večerka: 0:00...jestli neusnu tak déle

Něco o mě: Jsem normální venkovský týpek s mozkem:)...jinak mám rád sport (závodně hraju Badminton...btw. dost dobře:D)...studuji Gymnázium v Orlové...jestli moji přihlášku zamitnete, zlobit se nebudu:)a kdyžtak řekněte co nějak více nabíráte a já zkusím třeba štěstí s jinou postavou...Wink

2Halfman - priest Empty Re: Halfman - priest Thu Jun 03, 2010 7:36 pm

halfman

zapoměl jsem played: 74 days, 16 hours:P... z DL znám hodně lidí...přecejenom hraju zde už delší dobu...vypisovat je všechny nebudu:)

3Halfman - priest Empty Re: Halfman - priest Thu Jun 03, 2010 7:57 pm

galloper

galloper

pls hod na seba dnes pred odlogovanim pve gear, nech to tam rano vidime Smile

4Halfman - priest Empty Re: Halfman - priest Thu Jun 03, 2010 8:11 pm

Blindie

Blindie

pro, ma kvalitni heal equip i shadow equip(znam jeho equip z RS, Empire, Eternity), healovat za priesta umi myslim ze se u nas neztrati Smile

5Halfman - priest Empty Re: Halfman - priest Thu Jun 03, 2010 8:12 pm

Kira

Kira

ou badmniton Very Happy ako dlho ho hras? Razz

6Halfman - priest Empty Re: Halfman - priest Thu Jun 03, 2010 8:27 pm

halfman

Jo PvE equip je nasazeny asi od 5ti hodin co...badminton hraju cca 8 let:) zatim:)

7Halfman - priest Empty Re: Halfman - priest Thu Jun 03, 2010 8:33 pm

halfman

halfman napsal:Jo PvE equip je nasazeny asi od 5ti hodin co...badminton hraju cca 8 let:) zatim:)
no tyjo hovno:D...uz 10 vlastne:)...uz dva roky rikam ze to hraju 8 let:)...sry:))

8Halfman - priest Empty Re: Halfman - priest Thu Jun 03, 2010 8:41 pm

Kira

Kira

celkom dlho.. ja som tiez hravala len som si dodrbala koleno pri tom tak uz nehravam :/
jo btw neutral bo ak zobereme gweny asi bude uz priestov dost..

9Halfman - priest Empty Re: Halfman - priest Fri Jun 04, 2010 10:55 am

Immortalis

Immortalis

eq velice pekny i kdyz nevim proc mas ten modrej trinket. Btw na co screeny z offi? hlasis se na narniase, tak je to (aspon me celkem jedno). Reknu to narovinu, nelibi se mi ze jsi prestal a ted zase zacinas, kdy zase skoncis? az naberes full eq? Dal bych prednost Gweny a pokud se neosvedci tak potom bych se vracel k teto prihlasce. Prozatim NEUTRAL Question

10Halfman - priest Empty Re: Halfman - priest Fri Jun 04, 2010 11:09 am

Ljuderendann

Ljuderendann

Immortalis napsal:nelibi se mi ze jsi prestal a ted zase zacinas, kdy zase skoncis? az naberes full eq?
no a co že prestal? Je snad PC hra nejakú povinnosťú? spadnú 4 boingy len proto, že nekdo prestane hrát?
a keby hned aj skončil jak nabere EQ.. od teho tý DKP snad sú, ne?

ináč k prihláške samotnej nemám žádný názor, je mi úplne jedno, či sa veme gweny, lebo tento..

11Halfman - priest Empty Re: Halfman - priest Fri Jun 04, 2010 11:11 am

Immortalis

Immortalis

Ljude, ale ja jsem mu nedal PROTI, ja rikam ze jsem spise pro druheho priesta na zkousku s tim ze tuto prihlasku bych jeste neuzaviral Razz

12Halfman - priest Empty Re: Halfman - priest Fri Jun 04, 2010 11:23 am

xenasvk

xenasvk

ked by som sa mal rozhodnut pre jedneho priesta, rozhodne by to bol halfman, ma omnoho lepsi EQ ako gweny, navyse ma aj skusenosti z raidov.... PRO

13Halfman - priest Empty Re: Halfman - priest Fri Jun 04, 2010 11:27 am

Ljuderendann

Ljuderendann

Immortalis napsal:Ljude, ale ja jsem mu nedal PROTI, ja rikam ze jsem spise pro druheho priesta na zkousku s tim ze tuto prihlasku bych jeste neuzaviral Razz
ja vim. ja len tak pro porádek, že ked nekdo prestal hrát a po časy zase začne, tak to neni žádné minus..

14Halfman - priest Empty Re: Halfman - priest Fri Jun 04, 2010 12:59 pm

Siem

Siem

tak jestli se rozhoudnout mezi t6 priest se skusenostmi nebo t4-like priest bez skusenosti myslim ze vim koho bych radsi Twisted Evil
Takze davam PRO

/ps pokud si puvodni Osprey z Mossu ze sargu tak by sme se meli krapet znat Surprised

15Halfman - priest Empty Re: Halfman - priest Fri Jun 04, 2010 1:17 pm

Mcprasak

Rád bych napsal svůj názor, ale neumim číst:(
za mě PRO...vždy jsme si s niím rozuměl:O

16Halfman - priest Empty Re: Halfman - priest Fri Jun 04, 2010 2:32 pm

lorain

lorain

takže, eq maš solidni, zkusenosti taky večerka v pohodě
napiš mi ve hře, dame malou řeč

17Halfman - priest Empty Re: Halfman - priest Fri Jun 04, 2010 3:26 pm

halfman

Immortalis napsal:eq velice pekny i kdyz nevim proc mas ten modrej trinket. Btw na co screeny z offi? hlasis se na narniase, tak je to (aspon me celkem jedno). Reknu to narovinu, nelibi se mi ze jsi prestal a ted zase zacinas, kdy zase skoncis? az naberes full eq? Dal bych prednost Gweny a pokud se neosvedci tak potom bych se vracel k teto prihlasce. Prozatim NEUTRAL Question

Nelíbí se ti, že jsem si dal pauzu v počítačové hře?Very Happy jak asi mnoho lidí ví, WoW je droga...a jen ti silní jedinci s ní umí chvíli přestat:)...navíc rozpadla se guilda, měl jsem méně času jelikož byl konec sezóny a byly největší turnaje...nevím proč bych měl nabírat equip a zase skončit:)...chcu raidovat...equipujte si klidne alty a mě nedavejte nic:D me je to fu(c)k...prostě když už jsem se zase odhodlal si zahrát wow na narniasu, tak chcu raidovat co nejvíc to půjde:) nic vic:)

18Halfman - priest Empty Re: Halfman - priest Fri Jun 04, 2010 3:28 pm

halfman

Siem napsal:tak jestli se rozhoudnout mezi t6 priest se skusenostmi nebo t4-like priest bez skusenosti myslim ze vim koho bych radsi Twisted Evil
Takze davam PRO

/ps pokud si puvodni Osprey z Mossu ze sargu tak by sme se meli krapet znat Surprised

Musím tě zklamat:) bohužel Osprey nejsem:)...od Ospreye jsem dostal Halfmana + jeho chary:) ale můžu ti ho pozdravovat jestli chcešRazz

19Halfman - priest Empty Re: Halfman - priest Sun Jun 06, 2010 10:54 am

Immortalis

Immortalis

halfman napsal:
Immortalis napsal:eq velice pekny i kdyz nevim proc mas ten modrej trinket. Btw na co screeny z offi? hlasis se na narniase, tak je to (aspon me celkem jedno). Reknu to narovinu, nelibi se mi ze jsi prestal a ted zase zacinas, kdy zase skoncis? az naberes full eq? Dal bych prednost Gweny a pokud se neosvedci tak potom bych se vracel k teto prihlasce. Prozatim NEUTRAL Question

Nelíbí se ti, že jsem si dal pauzu v počítačové hře?Very Happy jak asi mnoho lidí ví, WoW je droga...a jen ti silní jedinci s ní umí chvíli přestat:)...navíc rozpadla se guilda, měl jsem méně času jelikož byl konec sezóny a byly největší turnaje...nevím proč bych měl nabírat equip a zase skončit:)...chcu raidovat...equipujte si klidne alty a mě nedavejte nic:D me je to fu(c)k...prostě když už jsem se zase odhodlal si zahrát wow na narniasu, tak chcu raidovat co nejvíc to půjde:) nic vic:)

Pokud mluvis o zavislosti, sam ted nemam cas moc na wow kvuli moji firme a vis co? neumiram... Takze mi mluv o zavislosti a podobny pohadky Razz

20Halfman - priest Empty Re: Halfman - priest Sun Jun 06, 2010 10:58 am

Kira

Kira

Immortalis napsal:
To je moc pekny ze chces raidovat, ale kam se s timto eq dostanes? do SSC? do TK mozna? Btw o ktere guilde co se rozpadla to mluvis? SC? tak ti pokud vim porad raidujou a konkretne SSC a TK chodej celkem pravidelne. U nas je SWP a BT treba jinej eq a skill abys tam mel misto. Jinak pokud mluvis o zavislosti, sam ted nemam cas moc na wow kvuli moji firme a vis co? neumiram... Takze mi mluv o zavislosti a podobny pohadky Razz
Preco do ssc? ved eq ma dostacujuci aj na swp aspon by sa tam nemusel stale trepat drobcov alt.
/este ma napadla otazka budes tu hrat aj po prechode na wotlk?

Naposledy upravil Kira dne Sun Jun 06, 2010 11:03 am, celkově upraveno 1 krát

21Halfman - priest Empty Re: Halfman - priest Sun Jun 06, 2010 11:02 am

Immortalis

Immortalis

Kirus, to bylo na toho locka z SC, pak jsem to opravil, moje chyba, jsem nespal Laughing

22Halfman - priest Empty Re: Halfman - priest Mon Jun 07, 2010 2:14 am

lorain

lorain

takze nakonec sem se rozhodnul PRO eq ma valice solidni a večerka je v poradku

23Halfman - priest Empty RE: Halfman Tue Jun 08, 2010 12:25 am

Quake

Quake

EQ dostačujíci, priestů na raidu ubylo a na dveře klepe wotlk, takže po rozmluvě s CM ti šanci dáme. Uvidíme, jak se nám vybarvíš...

PŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: