Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Přihláška TheBazina

+2
xenasvk
bazina
6 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Přihláška TheBazina Empty Přihláška TheBazina Sun May 03, 2009 11:58 am

bazina

Nickname : TheBazina
class : Druid
Race : Tauren

talenty : ressto
WoW hraji : 2+ roky
Za tuto postavu hraji : played něco kolem 30 dní
Zkušenosti : nějaké jsou
Staty : ( unbuffed )
HP: 11k
Mana : -10K
Energy : -
Rage : -

Uvávím pouze ressto epic tankovací epic mám slabší pouze 22k armoru a 15k hp
Attack power :
Hit rating :
armor : 3600
crit :
BH : 1600
BD : 0
spell penetration : 0
spell haste : 0
Defense :
dodge :
parry :
resillience : 340

Equip : full S2 a 2x S4..klame to že jsem pvp ale neměl jsem guildu na to abys si zíkal nějaký slušný pve epic

Proč si odešel z minulé guildy a jaká guilda to byla ? All stars
Malo se chodí dungy a raidy skoro vůbec

Znáš někoho z DL ?
JJ

Nepovinné údaje

Profese : Ench 375, skining 375, LW 375.
sekundární : cooking 375

Něco o mě :

věk : 19
město : CV

2Přihláška TheBazina Empty Re: Přihláška TheBazina Sun May 03, 2009 12:14 pm

xenasvk

xenasvk

mno resto druid by si docela sikol, ale ten EQ... hm.... PVP je pre deti... Very Happy ale neva, aj tak som PRO, lebo resto druida treba...

3Přihláška TheBazina Empty Re: Přihláška TheBazina Sun May 03, 2009 12:28 pm

Blind3rr

Blind3rr

ano, resto druid by se hodil, ale otazka je jestli takovej co ma pouze S2/S4 ktera nema zadnej spirit a ma teda hrozne low mana regen Smile

ale jsem asi taky spis PRO

4Přihláška TheBazina Empty .. Sun May 03, 2009 1:08 pm

bazina

všechno bude:D:D..jen jsem neměl šanci získat pve ressto epic byl jsem v guilde kde se raidy nechodí..a jsem resto teprve 3 tejdny:D

5Přihláška TheBazina Empty RE: TheBazina Sun May 03, 2009 1:23 pm

Quake

Quake

Co to jsou za odpovědi?

Zkušenosti : nějaké jsou
Znáš někoho z DL ?
JJ
Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?
->Bez odpovědi

Tvůj EQ není nijak oslňující, tak nevím, kde mám hledat klady, když na takovéto zásadní otázky neodpovíš.
Pro mě to je odfláknutá přihláška

6Přihláška TheBazina Empty Re: Přihláška TheBazina Sun May 03, 2009 4:58 pm

galloper

galloper

Mno sice myslim ze resto druid by sa aj hodil ale na druhu stranu full pvp 1600bh manaregen (neuviedol si) ale predpokladam tak 300+ co je na raid podla mna nedostacujuce...myslim ze veci za boj a kara eq neni taky problem nazberat aj v gilde co nechodi raidy...Za mna nie

7Přihláška TheBazina Empty Re: Přihláška TheBazina Sun May 03, 2009 10:49 pm

bazina

ventilo není problém ani TS2 oboje mám oboje využívám..teda neměl jsem příležitost..za další je těžký získat pve epic když nemám guildu..měl jsem Tunderbirds..jsem i jejím zakladatelém..za tu dobu jsem si získal dmg a tank epic..po zabanování kolegy a neschody s novým GuM jsem od nich odešel a později přešel na ressto talenty a jiným způsobem než chodít bg a areny jsem neměl šanci získat epic..jo jinak ke zkušenostem umím tankovat dankoval jsem kde jaký raid a uspěšně hraji přez dva roky ale denně..a jesli někoho znám z guildy tak je to hunter Royo...takovýhle otázky se dají vyřešit ingame nejsou tak podstatný pokud je zájem pokud ne tak co na tom změní odpovědi na to jesli někoho z guildy znám nebo ne..ale co neřeším..bud jo nebo ne okecávat to už nebudu

8Přihláška TheBazina Empty Re: Přihláška TheBazina Sun May 03, 2009 11:20 pm

Koulin

Koulin

:-) trochu si rejpnu .. ale zřejmě tím Epic .. si celou dobu
myslel equip .. ono je to takové dost podobné Smile význam je ale dost odlišný.
epic = epický => v tétó hře.. fialový item Smile

Pokud si tankoval "kde jaký raid" jak si řekl .. tak už jen podle těch statů co si psal, tak bych to typoval na 10man a nebo maximálně asi jen trash Smile a nebo si musel mít zatraceně dobrý healery Smile ale to teď není podstatné . feralů máme celkem dostačující počet a ty bych sem teď netahal.

"takovýhle otázky se dají vyřešit ingame"
Ano .. tyto otázky se opravdu dají vyřešit in-game .. ale když si vemu .. že za týden si sem hodí cca 10-15lidí přihlášku .. a každého by se na to vedení mělo ptát .. ... tak za chvíli v tom bude mít vedení bordel .. navíc takhle si to tu může přečíst každý a ne pouze někdo in-game ..
Ono přece jenom nějaký ten důvod to asi má .. když tady ta vzorová přihláška je Smile

Tvojí výhodou je, že resto druidů v této guildě zatím není mnoho a tak i přes tvůj equip máš možnost se zde uchytit. Já ovšem nejsem žádný znalec resto druidů abych pravdu řekl .. i přes to ale ty staty nejsou žádný zázrak že ? Smile

Moje poslední otázka .. jak si na tom s enchanty ? Máš všechny enchanty na BH ? Dokáží podstatně zvýšit čislo BH ..

Zbytek už nechám na Blinderrovi a ostatních druidech .. GL

9Přihláška TheBazina Empty Re: Přihláška TheBazina Mon May 04, 2009 10:08 am

Blind3rr

Blind3rr

no pořádně jsem se rozmýšlel, a fakt sem se nemohl rozhodnout, ale vlastně si mi s rozhodováním pomohl tímhle:

ale jak vidím tady tu buzeraci tak se mi ani do guildy nechce

takže PROTI

10Přihláška TheBazina Empty RE: TheBazina Mon May 04, 2009 11:37 am

Quake

Quake

Takže, jak již napsal koulin, ty otázky tam nejsou jen tak pro nic za nic, na každou přihlášku se koukáme komplexně a dozvědět se, jaký máš eq není naší jedinou prioritou. Snažíme si taky nastínit tvojí povahu a k tomu nám taky přispějí již zmiňované otázky.
Hodně se stává, že výsledné pro a proti jsou v poměru 50:50 a potom rozhodne maličkost jako jestli umíš používat VT nebo info od tvých kamarádů...
Snad ti došlo, co se ti snažím říct, takže to dál už rozebírat nebudu. Tvůj eq je je na poměry guildy podprůměrný. Doporučuji sehant alespoň základní pve eq z heroicu a 10r, což je poměrně jednoduché a zkusit to znovu...Můj názor je pořád PROTI a jelikož změnil názor i CM

NEPŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: