Kritiku znesies? Tak to myslim, ze ti teda poviem, na com si... DK sa zide, urcite ano... Ty si velmi pokrocil za ten cas, odkedy si podal prvu prihlasku. Myslim, ze z teba urcite moze byt dobry hrac. Lenze povahovou strankou si u par ludi nepresiel, pretoze si trosku vlezprdelka, aspon teda na mna a par dalsich to tak posobi a zatial ani jeden z takychto ludi u nas dlho neostal. Vacsina z nich si k nam prisla po EQ, a ked ho mala, zacal si pustat hubu na spacir, ohovarat gildu, ktora mu viacmenej dala vsetko a presiel ku konkurencnej gilde. Nehovorim, ze v tvojom pripade to tak musi skoncit, ale ked uz mas na starosti vedenie gildy skoro 2 roky, vela veciam sa priucis a poznas iste typy ludi. Neber si to v zlom, niekedy je menej viac. Najma na niektorych vonkoncom neurobil dojem krok s tym, ze vyexpil som DK, podla potrieb gildy, tak ma prijmite. Najvacsia skuska, ktorou si mal prejst ako tank bola UP hero, kde si neudrzal ani chvilku plosne aggro. Ako dmg si schopny, ale ako tank, co ma tankovat raidy t8+ sa este mas skutocne co ucit. Preto je tvoja prihlaska otvorena tak dlho, nechceme prijat nejakeho somarika co ma vidinu EQ s nie najlepsimi umyslami. Nechavali sme ta, nech sa vykrystalizujes do svojej celkovej podoby. Ja som aj napriek tomu vsetkemu stale PRE prijatie, ale ako dmgera a nie ako tanka. Prechod na tanka by bol mozny az v dalekej buducnosti (osvedcenim sa na nizsich raidoch, dozbieranim tank. EQ, atd.). Dufam, ze po precitani tohoto postu to uz Quake skutocne uzavrie, pretoze to rozhodne nie je priamy pristup k prijimaniu cloveka do gildy. Su to dva zabite mesiace pre teba, co si uz pravdepodobne mohol posobit bud u GoDov alebo RS, co tiez nie su zle gildy. Nech sa rozhodne ako chce, dufam, ze hned nezanevries na DL. Chem byt len uprimny, aby si vedel, na com si.
Ospravedlnujem sa za slohovku, ale vazne uz prisiel cas konat...