Nickname: Rhasta
WoW hraji: 4 roky s občasnými přestávkami
Class: Shaman
Race: Troll
Main Spect: Elemental (ele pojedu určitě na 80,do teď jsem měl main resto, proto mám třeba míň hit rating a naopak víc MP5 než bych měl na ele mít )
Za tuto postavu hraji: +- 2 roky s přestávkami
Played postavy: 65 dní 15 hodin
Zkušenosti: účastnil jsem se vybití full KZ,ZA,Gruul,Mag,SSC,Eye, 4/5 Hyjal, 6/9 BT, ze SWP pouze Kalecgos, jinak od bratra mam okoukaný taktiky na zbytek Hyjalu, BT a Brutalluse
Talent build: 54/7/0
-Nefunkční armory
Armory:
-Nefunkční armory
Staty: (Pouze s Water Shieldem)
HP: 8935
MANA: 10223
Bonus damage: 1164
Crit chance: 25.83%
Hit rating: 39
Mana regen: 280
Spell haste: 79
Spell penetration: 20
Resillience: 58
Profese: full Eng,min,skin
Sekundární: Fishing 215,First Aid full
Chybí ti nějaké enchanty nebo gemy ? Nechybí
Je toto tvoje pravá main postava ? Tuto postavu jsem měl vždy main
Máš nějaké ALTy ? Darkhealer(70 priest)-prakticky jsem ho jen naexpil a itemy už na něm nedělal ;p
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? Naposledy Sacred Coalition - neaktivity z důvodu přechodu na konkutenční server kvůli datadisku, posléze jsem se teď vrátil zpět na Narnias po přechodu na Wotlk.
Přoč chceš jít právě k nám ? Chtěl bych po otevření Northrendu a zpřistupnění 80 levelu chodit PvE a progressovat nové raidy s kvalitní guildou.
Co nám můžeš nabídnout ? Pomoc při raidu a zkušenosti s hraním na blizzlike Wotlk serveru
Kolik hodin průměrně denně strávíš hraním wow ? průměrně 2 hodiny, ale není mou prioritou být ve wow každý den, samozřejme, pokud je určený raid time, jsem ochotný být ve hře ;-)
Znáš někoho z DL ? Patas osobně, jinak asi nikdo...
Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ? není, případně klidně TS,Mumble...
Město: Praha
Věk: 17
Večerka: +- půlnoc
Něco o mě: Jsem normální mladej kluk, kterýho baví počítače a muzika, ve volnym čase hraju na kytaru, posloucham rock, punk, grunge... WoW není jedinou mou náplní života ;-)
WoW hraji: 4 roky s občasnými přestávkami
Class: Shaman
Race: Troll
Main Spect: Elemental (ele pojedu určitě na 80,do teď jsem měl main resto, proto mám třeba míň hit rating a naopak víc MP5 než bych měl na ele mít )
Za tuto postavu hraji: +- 2 roky s přestávkami
Played postavy: 65 dní 15 hodin
Zkušenosti: účastnil jsem se vybití full KZ,ZA,Gruul,Mag,SSC,Eye, 4/5 Hyjal, 6/9 BT, ze SWP pouze Kalecgos, jinak od bratra mam okoukaný taktiky na zbytek Hyjalu, BT a Brutalluse
Talent build: 54/7/0
-Nefunkční armory
Armory:
-Nefunkční armory
Staty: (Pouze s Water Shieldem)
HP: 8935
MANA: 10223
Bonus damage: 1164
Crit chance: 25.83%
Hit rating: 39
Mana regen: 280
Spell haste: 79
Spell penetration: 20
Resillience: 58
Profese: full Eng,min,skin
Sekundární: Fishing 215,First Aid full
Chybí ti nějaké enchanty nebo gemy ? Nechybí
Je toto tvoje pravá main postava ? Tuto postavu jsem měl vždy main
Máš nějaké ALTy ? Darkhealer(70 priest)-prakticky jsem ho jen naexpil a itemy už na něm nedělal ;p
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? Naposledy Sacred Coalition - neaktivity z důvodu přechodu na konkutenční server kvůli datadisku, posléze jsem se teď vrátil zpět na Narnias po přechodu na Wotlk.
Přoč chceš jít právě k nám ? Chtěl bych po otevření Northrendu a zpřistupnění 80 levelu chodit PvE a progressovat nové raidy s kvalitní guildou.
Co nám můžeš nabídnout ? Pomoc při raidu a zkušenosti s hraním na blizzlike Wotlk serveru
Kolik hodin průměrně denně strávíš hraním wow ? průměrně 2 hodiny, ale není mou prioritou být ve wow každý den, samozřejme, pokud je určený raid time, jsem ochotný být ve hře ;-)
Znáš někoho z DL ? Patas osobně, jinak asi nikdo...
Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ? není, případně klidně TS,Mumble...
Město: Praha
Věk: 17
Večerka: +- půlnoc
Něco o mě: Jsem normální mladej kluk, kterýho baví počítače a muzika, ve volnym čase hraju na kytaru, posloucham rock, punk, grunge... WoW není jedinou mou náplní života ;-)