Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Rhasta - Shaman (opraveno)

+7
Ashmaster
Tasartir
xenasvk
lorain
Quake
Sajdi
Rhasta
11 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Rhasta - Shaman (opraveno) Empty Rhasta - Shaman (opraveno) Sun May 31, 2009 9:51 pm

Rhasta

Nickname : Rhasta
class : Shaman
Race : Troll

talenty : PVE 0/9/52
WoW hraji : pres 3 roky
Za tuto postavu hraji : +-18 mesicu s prestavkama

Zkušenosti : Z predchozich guild hero dungy, kara, ZA, SSC, The Eye, necely Hyjal, a BT pouze trash. (Tohle mam odchozeno za jinou postavu, proto abyste se nedivili, ze na shamanovi nemam takovej pve equip...)

Jen chci rict, ze equip mam spis na pvp, ale kdyz nahodim co nejvice pve veci co mam tak mam staty takovyhle ->

Staty : ( unbuffed )
HP: 9559
Mana : 11080
Energy : -
Rage : -

Attack power : -
Hit rating : -
armor : 11368
Spell crit : 15.15%
BD : 792
BH : 2019
spell penetration : 0
spell haste : 0
Defense : 350
dodge : 8.31%
parry : 0
resillience : s pvp eq 323
Mana regen : 271

IQ :

Equip : Full epic az back-ten je modry. Asi tak 3/5 pvp eq. Snažím se nabrat PvE
equip, hlavne na vetsi mana regen... : Jinak main hand- vengeful mace na heal, merc. stit na heal
Dle potřeby Wink

Chybí ti nějaké enchanty ?

PvE nebo PvP ? A jsi ochotný změnit na PvE ?-
PvE - enchanty mi nechybi

Chybí ti nějaké gemy ?

PvE nebo PvP ? A jsi ochotný změnit na PvE ?
PvE - gemy mi nechybi

Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? Momentalne jsem v PvP gilde, ale predchozi PvE gilda byla Beast of Twilight (rozpadla se, konkretne odesla na jiny server...)

Přoč chceš jít právě k nám ?
Chtel bych odejit do PvE guildy a zase zacit zit pve zivot... ;p Jinak z vasi guildy mi prijdou sympaticti nekteri clenove a vidim ze jste se slusne rozjeli a mate zkusene cleny...

Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ?
Cheetah

Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?
Ventrilo nebo TS, neni problem oboji

Nepovinné údaje

Profese : restartovy, snazim se ted naskillit eng a popripade jwc, Eng zatim 230
sekundární : Fishing 206

Něco o mě :

věk : 16
město : Praha

Naposledy upravil Rhasta dne Mon Jun 01, 2009 6:01 pm, celkově upraveno 2 krát

2Rhasta - Shaman (opraveno) Empty Re: Rhasta - Shaman (opraveno) Sun May 31, 2009 11:45 pm

Sajdi

Sajdi

Rozhodne PROTI ...s takovym BH moc nenadelas !!! Treba ho hodne zvysit....na Raidy co ja vim ma mit shaman BH 2150 rikal GuMídek:-P

3Rhasta - Shaman (opraveno) Empty RE: Rhasta Mon Jun 01, 2009 4:13 am

Quake

Quake

I přes ten low BH, bych se ti podíval na zoubek a třeba i poradil, whipspni mi in-game, snad budu mit čas...

4Rhasta - Shaman (opraveno) Empty Re: Rhasta - Shaman (opraveno) Mon Jun 01, 2009 4:27 am

lorain

lorain

shamanu je nu nas moc a healy mame kvalitini, pokud tvrdi ze je to low BH tak za me PROTI

5Rhasta - Shaman (opraveno) Empty Re: Rhasta - Shaman (opraveno) Mon Jun 01, 2009 8:31 am

xenasvk

xenasvk

mno, podla mna to nie je low BH, mame v podstate 3 resto shamikov a to hanza, tasartira a nucleara...

v pripade, ze si aktivny a nevadi ti, ze sa nedostanes na kazdy raid, bol by som PRO

6Rhasta - Shaman (opraveno) Empty Re: Rhasta - Shaman (opraveno) Mon Jun 01, 2009 3:19 pm

Tasartir

za
1.
by mezajimalo jak mas udelalny PVE talenty s 0/9/52 protze PVE talenty mas 0/5/56
2.
stakovim BH neuhealujes ani kara
3.
by me zajimalo jak muezs mti bez buffu 11 800 many to mam ja hanz nuclear ale pochybuju ze ty jo stakovim eq
4.
jestli si full epic ta knemas vsechno do Resta jelikoz 792 Bonus Healingu je tak na RATE eq
5.
cituji "Jinak main hand- vengeful mace na heal, merc. stit na heal" pokud se nepletu tak venge dava asi 440Bh a stit 66BH Very Happy takze moje otazka jakto ze mas tak malý BH kdyz mas takovy eq Very Happy

setčeno a podtrženo Proti

7Rhasta - Shaman (opraveno) Empty Re: Rhasta - Shaman (opraveno) Mon Jun 01, 2009 3:22 pm

xenasvk

xenasvk

chlapci, myslite si, ze ma BH 780? :DDD a BD 2050? :DDD netraposte, ma to vymenene Razz

8Rhasta - Shaman (opraveno) Empty Re: Rhasta - Shaman (opraveno) Mon Jun 01, 2009 3:54 pm

Ashmaster

Ashmaster

ne asi,ma to jen vymeneny Very Happy

9Rhasta - Shaman (opraveno) Empty Re: Rhasta - Shaman (opraveno) Mon Jun 01, 2009 5:20 pm

Rhasta

Omlouvam se za chybu, Bonus heal mam 2019 a pro Tasartir, kdyz se ptas na manu, tak ji nemam 11800, ale 11080 jak je psano nahore... muzes se podivat pokud neveris a ''stakovim BH neuhealujes ani kara'' s 2019 mi prijde ze kara se healovat v pohode da...
Rhasta

10Rhasta - Shaman (opraveno) Empty Re: Rhasta - Shaman (opraveno) Tue Jun 02, 2009 12:44 am

Sajdi

Sajdi

Furt jsem PROTI :-D zacina mi to byt podezrele ..shamanu je kopa

11Rhasta - Shaman (opraveno) Empty RE: Rhasta - Shaman (opraveno) Tue Jun 02, 2009 8:55 am

Jehnátko

Jehnátko

no nevim opravdu shamanu je kotel ale jinak cg skifule uz mas avatar Very Happy

12Rhasta - Shaman (opraveno) Empty Re: Rhasta - Shaman (opraveno) Tue Jun 02, 2009 9:22 am

Sajdi

Sajdi

To vis ti lepsi :-D clown

13Rhasta - Shaman (opraveno) Empty Re: Rhasta - Shaman (opraveno) Tue Jun 02, 2009 11:13 am

Tasartir

to se ti omlouvma , myslel sjem ze jsi se prespsal a napsal tu 0 navic a ze to melo byt 219 ale to je jedno stejne se muj nazor nemeni a ty talenty mi asi nevysvetlis co ?

14Rhasta - Shaman (opraveno) Empty Re:rhaasta Tue Jun 02, 2009 1:04 pm

saveme

saveme

Ja som Proti dôvod prozaicky tych shamanov mame tolko ze s nimi mozme vytapetovat cestu od og az po sc vzdusnou ciarou ....sice je to heal ale heal mame kvalitny aj tak a aj resto shamanov mame proste dalsi neni treba mozno uzavriet prihlasky shamanov by nebol az taky zly napad co vy na to ..? Shocked

15Rhasta - Shaman (opraveno) Empty RE: Rhasta Wed Jun 03, 2009 12:53 am

Quake

Quake

Doplňující otázečka:
Do kolika můžeš být ve všední den online?

16Rhasta - Shaman (opraveno) Empty Re: Rhasta - Shaman (opraveno) Wed Jun 03, 2009 3:47 pm

moonshine

moonshine

ten BH by OK ...ale podla mna healu mame dost ... ja som PROTI

17Rhasta - Shaman (opraveno) Empty Re: Rhasta - Shaman (opraveno) Wed Jun 03, 2009 8:59 pm

Kryse

Kryse

Budem sa opakovat ale shamanov mame si myslim naozaj hafo a healerov uz vonkoncom.Equip nic extra... pochybujem ze by si sa dostal na raid casto takze za mna PROTI

18Rhasta - Shaman (opraveno) Empty RE: Rhasta Fri Jun 05, 2009 2:46 pm

Quake

Quake

No, přihlášku už tu máš dost dlouho, takže by to chtělo nějaký ten závěr. Dlouho jsem uvažoval co s tebou, zhodnotil všechny pro a proti a nakonec jsem se přiklonil k proti, a to z pár prostých důvodů 1. ten BH by chtěl ještě přecejenom přikořenit, já s offEQ mám 2300. 2. nenapsal jsi sem žádnou odpověd na můj dotaz 3. náš CM shamanů je proti a ten k tomů má určitě dalších x-důvodů...takže bohužel

NEPŘIJAT

P.S. Zkus vytáhnout trošku tan BH pomocí itemů za BoJ, když už se k lepším věcem nemůžeš dostat, a podej přihlášku příště...Myslím že není problém dostat ten BH na 2200+

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: