Nickname : Rhasta
class : Shaman
Race : Troll
talenty : PVE 0/9/52
WoW hraji : pres 3 roky
Za tuto postavu hraji : +-18 mesicu s prestavkama
Zkušenosti : Z predchozich guild hero dungy, kara, ZA, SSC, The Eye, necely Hyjal, a BT pouze trash. (Tohle mam odchozeno za jinou postavu, proto abyste se nedivili, ze na shamanovi nemam takovej pve equip...)
Jen chci rict, ze equip mam spis na pvp, ale kdyz nahodim co nejvice pve veci co mam tak mam staty takovyhle ->
Staty : ( unbuffed )
HP: 9559
Mana : 11080
Energy : -
Rage : -
Attack power : -
Hit rating : -
armor : 11368
Spell crit : 15.15%
BD : 792
BH : 2019
spell penetration : 0
spell haste : 0
Defense : 350
dodge : 8.31%
parry : 0
resillience : s pvp eq 323
Mana regen : 271
IQ :
Equip : Full epic az back-ten je modry. Asi tak 3/5 pvp eq. Snažím se nabrat PvE
equip, hlavne na vetsi mana regen... : Jinak main hand- vengeful mace na heal, merc. stit na heal
Dle potřeby Wink
Chybí ti nějaké enchanty ?
PvE nebo PvP ? A jsi ochotný změnit na PvE ?-
PvE - enchanty mi nechybi
Chybí ti nějaké gemy ?
PvE nebo PvP ? A jsi ochotný změnit na PvE ?
PvE - gemy mi nechybi
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? Momentalne jsem v PvP gilde, ale predchozi PvE gilda byla Beast of Twilight (rozpadla se, konkretne odesla na jiny server...)
Přoč chceš jít právě k nám ?
Chtel bych odejit do PvE guildy a zase zacit zit pve zivot... ;p Jinak z vasi guildy mi prijdou sympaticti nekteri clenove a vidim ze jste se slusne rozjeli a mate zkusene cleny...
Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ?
Cheetah
Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?
Ventrilo nebo TS, neni problem oboji
Nepovinné údaje
Profese : restartovy, snazim se ted naskillit eng a popripade jwc, Eng zatim 230
sekundární : Fishing 206
Něco o mě :
věk : 16
město : Praha
class : Shaman
Race : Troll
talenty : PVE 0/9/52
WoW hraji : pres 3 roky
Za tuto postavu hraji : +-18 mesicu s prestavkama
Zkušenosti : Z predchozich guild hero dungy, kara, ZA, SSC, The Eye, necely Hyjal, a BT pouze trash. (Tohle mam odchozeno za jinou postavu, proto abyste se nedivili, ze na shamanovi nemam takovej pve equip...)
Jen chci rict, ze equip mam spis na pvp, ale kdyz nahodim co nejvice pve veci co mam tak mam staty takovyhle ->
Staty : ( unbuffed )
HP: 9559
Mana : 11080
Energy : -
Rage : -
Attack power : -
Hit rating : -
armor : 11368
Spell crit : 15.15%
BD : 792
BH : 2019
spell penetration : 0
spell haste : 0
Defense : 350
dodge : 8.31%
parry : 0
resillience : s pvp eq 323
Mana regen : 271
IQ :
Equip : Full epic az back-ten je modry. Asi tak 3/5 pvp eq. Snažím se nabrat PvE
equip, hlavne na vetsi mana regen... : Jinak main hand- vengeful mace na heal, merc. stit na heal
Dle potřeby Wink
Chybí ti nějaké enchanty ?
PvE nebo PvP ? A jsi ochotný změnit na PvE ?-
PvE - enchanty mi nechybi
Chybí ti nějaké gemy ?
PvE nebo PvP ? A jsi ochotný změnit na PvE ?
PvE - gemy mi nechybi
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? Momentalne jsem v PvP gilde, ale predchozi PvE gilda byla Beast of Twilight (rozpadla se, konkretne odesla na jiny server...)
Přoč chceš jít právě k nám ?
Chtel bych odejit do PvE guildy a zase zacit zit pve zivot... ;p Jinak z vasi guildy mi prijdou sympaticti nekteri clenove a vidim ze jste se slusne rozjeli a mate zkusene cleny...
Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ?
Cheetah
Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?
Ventrilo nebo TS, neni problem oboji
Nepovinné údaje
Profese : restartovy, snazim se ted naskillit eng a popripade jwc, Eng zatim 230
sekundární : Fishing 206
Něco o mě :
věk : 16
město : Praha
Naposledy upravil Rhasta dne Mon Jun 01, 2009 6:01 pm, celkově upraveno 2 krát