Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Jasmiinka - Fire mage

+8
lorain
Thali
Drederiq
Unbeliever
Blindie
Ljuderendann
Vesemir
Jasmiinka
12 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Jasmiinka - Fire mage Empty Jasmiinka - Fire mage Sun Jun 13, 2010 10:57 pm

Jasmiinka

Nickname: Jasmiinka
WoW hraji: už skoro 2 roky

Class: Mage
Race: Blood Elf
Main Spect: Fire
Za tuto postavu hraji: asi třičtvrtě roku
Played postavy: 17 dní, 7 hodin
Zkušenosti: 5 many všechny, KZ, ZA full clear, Gruul (i tankování Kroshe), oko - Astra, Hyjal - první boss a trash, BT - najentus a trash, SWP trash a ráda se přiučím cokoliv nového Smile)

Talent build: 2/48/11
http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/talents/talents.html?en&mage&2000000000000000000000050520231230333005312502033020010000000000000

Armory: http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/Armory/index.php?searchType=profile&character=Jasmiinka&realm=Narnias

Staty: (UNBUFFED)

HP: 7513
MANA: 9746

Bonus damage: 1011 (unbuffed ve fire, aj když armory ukazuje něco jiného, je to tak Smile
Crit chance: 29,26 - fire
Hit rating: 133
Mana regen: 254
Spell haste: 30
Spell penetration: 30
Resillience: 0, pvp mě nebaví

Profese: Herbalism, Alchemy, Tailoring, vše full
Sekundární: FA (full), Cooking (full), Fishing (kolem 270)

Chybí ti nějaké enchanty nebo gemy? Snažila jsem se si pořídit nejlepší mě zatím dostupné gemy a enche, pokud nebude něco v pořádku, nemám problém si to co nejdříve upravit, přijmu ráda jakoukoliv radu Smile
Je toto tvoje pravá main postava? Nebo jsi měla za main v minulosti jinou? Jasmiinka je můj main. Mage mě baví ze všech class nejvíc a moc ráda se naučím něčemu novému, co jsem doposud neměla možnost poznat. Aj na wotlk se těším, že bude konečně něco novějšího.
Máš nějaké ALTy ? Pokud ano, tak vypiš jejich nicky (i ty za které už nehraješ). Ještě hraju za holy priesta Irissu (BH 2015, mana regen 503, full epic až na wandku Smile, mam i equip na dmg ale nejde mi to moc dobře, moooc mě s priestem baví healovat).
Proč si odešela z minulé guildy a jaká guilda to byla? Byla to Templairs of Blood, guilda se rozpadá, měla jsem zde hodně přátel, ale po oznámení wotlku odešli na jiné servery a už se nedá ani pořádně něco poskládat.
Přoč chceš jít právě k nám? Tak mám zde pár kamarádů, kteří mi hodně pomohli a chci být s nima a hrát společně s nimi. Také chci jít kvůli novým událostem, chci poznat něco nového ve WoW, na co jsem se ještě neměla šanci dostat. Také jste podle mě nejlepší gilda u hordy (alianci neumím posoudit Very Happy). Se svým přítelem jsme si řekli, že to alespoň zkusíme:)
Co nám můžeš nabídnout? Jsem chápající a rozumná bytost, tudíž se mnou lidé nemají skoro žádné problémy. A také nemám problém komukoliv pomoct Smile
Kolik hodin průměrně denně strávíš hraním wow? No nedělá mi problém tu být třeba celý den Very Happy
Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho? No je jich víc, možná na někoho zapomenu, ale v první řadě je to Vesemir (který mě přesvědčil, ať to u vás zkusím a hrozně moc mi ve všem pomohl), Zip (Drederiq, Dano, atd. - má těch charů moc Very Happy) - už sme se aj jednou potkali a sranda byla veliká Very Happy, Thali, který bývá kůsek ode mě přes kopeček Very Happy a teď už mě nikdo nenapadá, ale určitě vás bude víc Smile
Je pro tebe problém požívat VT ( ventrilo )? Zatím mám zkušenosti pouze s TS a Mumble, ale myslím nebude problém si to zařídit Smile

Město: Vlkoš (u Kyjova)
Věk: skoro 19 Smile
Večerka: neexistuje Very Happy ale tak aj spat potřebuju, každopádně si řídím večerku sama, dyť už su velká holka xD

Něco o mě: Takže, jsem děvče žijící na Jižní Moravě. Jsem komunikativní, skoro vždy veselá a mám moc ráda muziku. Ve volném čase hrávám převážně WoW, hraju na klavír, čtu, vařím nebo se věnuji příteli Smile Teď mám po maturitě a prázdninuju Very Happy Po mega dlúhých prázdninách jdu do Brna na výšku Smile

2Jasmiinka - Fire mage Empty Re: Jasmiinka - Fire mage Sun Jun 13, 2010 11:20 pm

Vesemir

Hmmm...osobne si myslim že miesto pre jednoho mága by sa určite našlo.Naviac neviem či je toto len chvíľkové alebo čo sa deje ale v čase skladania raidu nás dnes bolo 20 online,a o vikende tie raidy akože vóbec teraz cez leto už...mága hrá už dlhšiu dobu,played je malý to je fakt ale zabudla spomenúť že predtým mala ešte jednoho mága.Bude tu aj na wotlku a naviac je to super kamoška takže neostáva mi dať nič iné ako

PRO Very Happy

3Jasmiinka - Fire mage Empty Re: Jasmiinka - Fire mage Sun Jun 13, 2010 11:21 pm

Ljuderendann

Ljuderendann

pyro je ti nanic. doporučil bych rači dragon breath. v PVE je skoro tak zbytečný jak pyro, ale do PVP je užitečnejší..

Tady nemám žádné námitky. Až tu nahodia wotlk, s vysokú pravdepodobnosťú tu končím, tak ju kludne naberte..

4Jasmiinka - Fire mage Empty Re: Jasmiinka - Fire mage Mon Jun 14, 2010 1:46 am

Blindie

Blindie

equip mi prijde podobny jako ma Rhonin , nevim jake jsme mu dali podminky na prijeti ale tu bych to videl podobne, legy za boj jsou urcite lepsi jak T4. jeste by me zajimalo ci s pritelem hrajete i zvlast ci jen spolecne. jestli by treba jeden netrucoval kdyz se nedostane na raid ten druhy atd kdybychom vas vzali oba, coz asi jina moznost neni( ci je prihlaska platna i kdyz nevememe pritele?)
Edit: to same plati i v obracenem gardu pro Unbelievera

Naposledy upravil Blindie dne Mon Jun 14, 2010 1:53 am, celkově upraveno 2 krát (Reason for editing : Unbeliever+jsme)

5Jasmiinka - Fire mage Empty Re: Jasmiinka - Fire mage Mon Jun 14, 2010 10:12 am

Ljuderendann

Ljuderendann

ked sem sa naposledy vyjadroval k roninovi, tak ešte enbylo známe co a jak s wotlkem. včil už samozrejme nejsu proti, tak galo, možeš tlačit Razz

6Jasmiinka - Fire mage Empty Re: Jasmiinka - Fire mage Mon Jun 14, 2010 2:35 pm

Unbeliever

Blindie napsal:jeste by me zajimalo ci s pritelem hrajete i zvlast ci jen spolecne. jestli by treba jeden netrucoval kdyz se nedostane na raid ten druhy atd kdybychom vas vzali oba, coz asi jina moznost neni( ci je prihlaska platna i kdyz nevememe pritele?)
takze pokial by sa jeden z nas dostal na nejaky ten raid a druhy nie tak to nie je ziadna pohroma - nemusime hrat stale spolu, ja si na tom zalezat nedavam a co sa tyka prihlasok tak sme sa o tom bavili a rozhodli sa ze chceme byt spolu v jednej guilde.

7Jasmiinka - Fire mage Empty Re: Jasmiinka - Fire mage Mon Jun 14, 2010 2:41 pm

Jasmiinka

Unbeliever napsal:
Blindie napsal:jeste by me zajimalo ci s pritelem hrajete i zvlast ci jen spolecne. jestli by treba jeden netrucoval kdyz se nedostane na raid ten druhy atd kdybychom vas vzali oba, coz asi jina moznost neni( ci je prihlaska platna i kdyz nevememe pritele?)
takze pokial by sa jeden z nas dostal na nejaky ten raid a druhy nie tak to nie je ziadna pohroma - nemusime hrat stale spolu, ja si na tom zalezat nedavam a co sa tyka prihlasok tak sme sa o tom bavili a rozhodli sa ze chceme byt spolu v jednej guilde.

Souhlasím s tím. Za sebe nemám problém s tím, že by se jeden dostal na raid a druhý ne. Nudit se určitě nebudu a času na sebe už máme dost, tak to beru vpohode Smile A přihlášku podáváme spolu, doufám, že to nebude velká komplikace Smile

8Jasmiinka - Fire mage Empty Re: Jasmiinka - Fire mage Mon Jun 14, 2010 6:58 pm

Drederiq

Very Happy Jasmínka, no konečne vas to napadlo dat se k nejlepšim... Cool
PRO

9Jasmiinka - Fire mage Empty Re: Jasmiinka - Fire mage Mon Jun 14, 2010 7:57 pm

Thali

Thali

Cus prcku, tak jak jinak nez pro ze Very Happy lidi se budou hodit, navic lide s chuti hrat.

10Jasmiinka - Fire mage Empty Re: Jasmiinka - Fire mage Tue Jun 15, 2010 1:41 pm

lorain

lorain

má chuť hrát a učit se, bydlí kousek odeměSmile je to speel dmg, ja jsem taky pro

11Jasmiinka - Fire mage Empty Re: Jasmiinka - Fire mage Tue Jun 15, 2010 7:22 pm

wook

wook

Já to vidím jak brácha chce poznat nové dungi ve wowku a učit. A samozdřemě bydlí kousek odemě a jestly tě vezmou do Brna na VŠ tak budem studovat ve stejném městě Smile já jsem PRO.

12Jasmiinka - Fire mage Empty Re: Jasmiinka - Fire mage Tue Jun 15, 2010 7:35 pm

Unbeliever

hej aj ja idem na vysku do Brna Very Happy ked sa na to prihliada tak nesetrite hlasmi Very Happy

13Jasmiinka - Fire mage Empty Re: Jasmiinka - Fire mage Tue Jun 15, 2010 7:36 pm

Jasmiinka

wook napsal:Já to vidím jak brácha chce poznat nové dungi ve wowku a učit. A samozdřemě bydlí kousek odemě a jestly tě vezmou do Brna na VŠ tak budem studovat ve stejném městě Smile já jsem PRO.
tak to se moc tesim, v Brne uz su dokonce zapsana a se tam uvidime Very Happy

14Jasmiinka - Fire mage Empty Re: Jasmiinka - Fire mage Tue Jun 15, 2010 7:41 pm

wook

wook

Jasmiinka napsal:
wook napsal:Já to vidím jak brácha chce poznat nové dungi ve wowku a učit. A samozdřemě bydlí kousek odemě a jestly tě vezmou do Brna na VŠ tak budem studovat ve stejném městě Smile já jsem PRO.
tak to se moc tesim, v Brne uz su dokonce zapsana a se tam uvidime Very Happy

To snad ano a na jakou jdeš na masaryčku? Klidně můžem zajít pokecat aji s tvojím přítelem. Smile

15Jasmiinka - Fire mage Empty Re: Jasmiinka - Fire mage Tue Jun 15, 2010 7:44 pm

wook

wook

Unbeliever napsal:hej aj ja idem na vysku do Brna Very Happy ked sa na to prihliada tak nesetrite hlasmi Very Happy

Já na to nepřihlížím jen to zmiňuji :--)

16Jasmiinka - Fire mage Empty Re: Jasmiinka - Fire mage Tue Jun 15, 2010 10:08 pm

Mathews

PRO
fakt aktivnych magov je coraz menej a s prichodom Wotlku sa moze stav este znizit...
minimalne na skusku....este by si mohla pozmenit par ench/back,wrist,boty/a dat na chest ench.... tak GL...

17Jasmiinka - Fire mage Empty Re: Jasmiinka - Fire mage Wed Jun 16, 2010 12:31 am

Coursedone

Coursedone

Mathews napsal:
fakt aktivnych magov je coraz menej a s prichodom Wotlku sa moze stav este znizit...

Nielen ze moze ale on sa aj znizi

TB celkom v poriadku az na to pyro

EQ - jednoznacne low ale nvm ci sa oplati v takejto situacii (mesiac pred nahodenim wotlku) nejak bazirovat na eq

Mozno trocha zamrzi ta uroven skilu s tym magom ale aj to sa da dohnat navyse svarnu dievcinu by som medzi moje rady konecne aj ja rad privital

Som tu iba na skok a do konca tyzdna nebudem mat ani pristup k PC takze sa tu neukazem

V podstate cokolvek ine pisat je zbytocne lebo nahanat niekoho mesiac pred nahodenim wotlku sa mi zda bezpredmetne navyse kiknut sa da vzdy

Medzera medzi magmi stale je a nejaky ten mag by sa hodil len nvm ci tento nieje len predsa troska moc neskuseny

Toto nechavam ako konecny verdikt na kvakovi nech sam zvazi co je pre gildu lepsie

Odomna dostavas Neutral

18Jasmiinka - Fire mage Empty Re: Jasmiinka - Fire mage Wed Jun 16, 2010 5:02 pm

Jasmiinka

Za mage hraju od te doby, co hraju wowko. Jak rikal Vesemir, mela jsem jeste pred tymto magem jeste mage Jasmin, kterou mi ale ukradli. Chyby, ktere k tomu vedli uz nikdy nezopakuju, protoze jsem se z nich radne poucila. Za mage mam v pve myslim dost zkusenosti a dokazu ho ovladat, nenechte se prosim odradit nizkym played timem na teto postave. Vic uz ji myslim nedokazu equipnout. Zkousim to u vas, kde si myslim, ze me to bude bavit a poznam taky neco noveho Smile

19Jasmiinka - Fire mage Empty RE: Jasmiinka Fri Jun 18, 2010 1:19 am

Quake

Quake

Po poradě vedení guildy jsme se nakonec rozhodli kladně. Bude tu za týden wotlk a s tím spojené expení, které někteří naši členové veteráni nezvládnou tak rychle pro nedostatek času, proto bych otevřel dveře pár novým lidem a jen čas ukáže, jak se v naší guildě po nasazení wotlku uchytí Smile

PŘIJATa

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: