Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Unmage-fire mage

+4
Ciri
Drobec
Vesemir
unmage
8 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Unmage-fire mage Empty Unmage-fire mage Sat May 22, 2010 5:06 pm

unmage

Nickname: unmage
WoW hraji: priblizne 4 roky

Class: mage
Race: Undead
Main Spect: Fire
Za tuto postavu hraji: 1 rok a asi 2 mesiace
Played postavy:21 dní 0 hodin

Zkušenosti:KZ,ZA,HS,boj eq

Talent build: 14/44/3
http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/talents/talents.html?en&mage&2300052000000000000000050510230230333005312500030000000000000000000

Armory: http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/Armory/index.php?searchType=profile&character=Unmage&realm=Narnias
Screen z raidu: (nepovinný)
uploadovat screeny můžete třeba na: http://imageshack.us/
(obsah screenu je jen na vás, může zachycovat vaše DPS, dosažený BD, největší crit, prostě cokoli...přesto, že se jedná o nepovinný údaj, může dosti ovlivnit přijetí)

Staty: (UNBUFFED)

HP:7403
MANA:9056

Bonus damage:1132-fire,1081-arcane,859-zvysok
Crit chance:29%-fire,20%-ostatne
Hit rating:32
Mana regen:200
Spell haste:101
Spell penetration:45
Resillience:36

Profese:alchemy-375,herbalism-375,tailoring-375
Sekundární:first aid, fishing

Chybí ti nějaké enchanty nebo gemy ?nie mam vsetko co mi treba
Je toto tvoje pravá main postava ? Nebo jsi měl/la za main v minulosti jinou ?Trochu som hral za Petiko,Deadrain
Máš nějaké ALTy ? Pokud ano, tak vypiš jejich nicky (i ty za které už nehraješ).Ako vravim-Petiko,Deadrain,
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ?myslim ze som bol Dark Lords, dovod odchodu bolo ucenie sa do skoly
Přoč chceš jít právě k nám ? tato guilda poskytuje kvalitu a seriozny pristup a to je to co hladam
Co nám můžeš nabídnout ? moj cas straveny na raidoch a moje zrucnosti v PvE smere
Kolik hodin průměrně denně strávíš hraním wow ? cez prazdniny aj 6 hodin denne, mozno aj viac
Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ?nikoho Smile
Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ? neni, dokonca viem aj hovorit do mikrofonu

Město: Trebisov,vychod slovenska, tam kde konci svet
Věk:19
Večerka: unlimited

Něco o mě:prave som dokoncil gymko a chcel by som sa trochu venovat hraniu.zase niesom ziadny zavislak ze presedim cely den pri pc,ale boli aj take casy Smile

2Unmage-fire mage Empty Re: Unmage-fire mage Sat May 22, 2010 9:52 pm

Vesemir

Talenty sa mi zdajú divné...a navyše viem o tom že si k nám bude onedlho podávať prihlášku ďalší mág,ktorého by som v guilde uvítal viac.

NEUTRAL

3Unmage-fire mage Empty Re: Unmage-fire mage Sat May 22, 2010 11:18 pm

Drobec

Drobec

doporučujem tieto talenty ak chceš isť fire lebo tie tvoje som moc nepochopil
http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/talents/talents.html?en&mage&0000000000000000000000050520010220333005202502035303013000010000000
zatial si počkam na vyjadrenie CM magov predbežne som neutral

4Unmage-fire mage Empty Re: Unmage-fire mage Sun May 23, 2010 3:34 am

Vesemir

Co to je za hybrid build?Very Happy

5Unmage-fire mage Empty Re: Unmage-fire mage Sun May 23, 2010 4:32 am

Ciri

Ciri

drobec drobec, nesnaz sa radit v niecom v com sa riadne nevyznas Very Happy ten jeden icy veins navyse nestoji za premrhanie dolezitych talentov vo fire na ktorych v konecnom dosledku stratis o dost viac dmg... to vyzera ako talenty na plosnenie trashu blizzardom, ale neviem na co je ti potom zvyseny crit frost kuziel ked nepouzivas ziadne co by ti mohlo critnut. bod v improved scorch je dost citelny ked o tretinu viac casu musis venovat scorchovaniu. tiez combustion spravi svoje a pyromaniac taktiez dolezity. cize neviem kde si to nabral ale ja k warrom nepisem lebo neviem o nich dost aby som radil tak skus to iste ;-)

inak k prihlaske, som NEUTRAL, ale skor proti, pochodil som s nim v minulosti nejake tie dungy a aj v pvp som ho uz neraz videl a nijak ma nezaujal skillom. ovladanie classy sa da uz len z talentov vidiet ze nie je prave uzasne.
moj nazor je vsak nepodstatny kedze na raidovanie jednoducho nemam vobec cas a tak neviem aka je situacia

sry ze som sa rozpisal, ale nejak neviem este zaspat a nikde sa nic nedeje Smile

6Unmage-fire mage Empty Re: Unmage-fire mage Mon May 24, 2010 1:09 am

galloper

galloper

Je toto tvoje pravá main postava ? Nebo jsi měl/la za main v minulosti jinou ?Trochu som hral za Petiko,Deadrain
Máš nějaké ALTy ? Pokud ano, tak vypiš jejich nicky (i ty za které už nehraješ).Ako vravim-Petiko,Deadrain,

tak toto som nejak moc nepochopil, cize ty si vlastne petiko,deadrain a chces ist k nam ted pre zmenu za maga hovorim spravne? Smile

7Unmage-fire mage Empty Re: Unmage-fire mage Mon May 24, 2010 1:29 am

unmage

Vysvetlim to, Peti a Dead su chary za ktore hraje bracho a ja som ich pouzival iba tak. Teraz za ne velmi nehram, venujem sa predovsetkym magovi.Ma slaby eq ktory si pyta zmenu.
Tie 2 postavy sluzia ako banka , farma na goldy a dokopy mam na obitroch charoch vsetky second profesie a vacsinu hlavnych profesii.
Tot vsetko

8Unmage-fire mage Empty Re: Unmage-fire mage Mon May 24, 2010 3:11 am

Drobec

Drobec

Ciri napsal:drobec drobec, nesnaz sa radit v niecom v com sa riadne nevyznas Very Happy ten jeden icy veins navyse nestoji za premrhanie dolezitych talentov vo fire na ktorych v konecnom dosledku stratis o dost viac dmg... to vyzera ako talenty na plosnenie trashu blizzardom, ale neviem na co je ti potom zvyseny crit frost kuziel ked nepouzivas ziadne co by ti mohlo critnut. bod v improved scorch je dost citelny ked o tretinu viac casu musis venovat scorchovaniu. tiez combustion spravi svoje a pyromaniac taktiez dolezity. cize neviem kde si to nabral ale ja k warrom nepisem lebo neviem o nich dost aby som radil tak skus to iste ;-)
ciri ale ked vezmeš do uvahy že skorčuje niekto druhý tak ziskaš 2x iceveins len na ukor 1% critu a combustion je by som povedal skoro k ničomu lebo stači dať 3x crit a je po nom ale je tzo len ako vravýš nazor wara no stejne si myslim že tieto talenty su použitelnejšie ako jeho pôvodné a tie veci vo froste no niekam sa to musi dať a ten blizard je ako bonuc na ilika netreba isť retal :-D

9Unmage-fire mage Empty Re: Unmage-fire mage Mon May 24, 2010 9:11 am

Mcprasak

Ten hit dost low:)...na fire si tov ytáhni na cca 150...plus nevydím důvod, máš např sunfire robu..a v ní rare gem...tu chestu snad už nevyměníš, tak nevidím důvod tam házet rare gemy:)...za mě NEUTRAL

10Unmage-fire mage Empty Re: Unmage-fire mage Mon May 24, 2010 9:44 am

Mcprasak

BTW, Clearcasting ve Firu je zbytečný, díky Talentu Mater of Elements ve firu když trocha vytáhneš crit na cca 30-35% tak o manui nemůžeš přijít+ dostaneš víc dmg z více Ignite..takže bych to viděl...resoketuj na Epic gemy...alespon v těch lepších ěvcech
-zaměn trocha ty talenty..já jezdím fire takto
www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/talents/talents.html?en&mage&2000000000000000000000050523210230333005312502030023010000000000000

11Unmage-fire mage Empty Re: Unmage-fire mage Mon May 24, 2010 10:48 am

Ljuderendann

Ljuderendann

Drobec napsal:
ciri ale ked vezmeš do uvahy že skorčuje niekto druhý..
jó? a povíš mi kdo?
improved blizard teoreticky netreba ani na ilika. len by sa manďo lebo siem mneli víc snažit nechcípat..
Prakticky to vypadá tak, že iba pomože pri demonoch, lebo ich zachytí 2, ked sa podarí aj 3 naráz.. Já se svojím slow chytnu iba jedného..
platí co rekel ciri. neraď v nečem co sám nevíš..

všehovšudy su proti, protože EQ neni nijak úchvatný, co sem čítal o neco víš, skill také neni oslňujúci, proste taký jemne podprúmner až max prúmner..

já a curse teraz máme skúškové, nevím teda jak curse, já moc aktívny nebudu, ale to budú iba cca 2 mesiace.
Si myslím, že dalšího mága proste netreba a ked už nekoho nasilu chcete, tak bych radil nekoho lepšího..

12Unmage-fire mage Empty RE: Unmage Mon May 24, 2010 12:16 pm

Quake

Quake

Na mě je tohle moc zamotaný románek, máte s údajným bráchou x-postav a hrajete za ně oba. A výsledek toho byl, že postava petiko i deadrain byli u nás v guildě současně jako maini a ani jeden nakonec nebyl aktivní.
- Nelze, aby za jednu main postavu hráli dva lidi (1 člověk = 1 main postava)
- Není možné, aby za někoho main postavu hrál někdo jiný mimo guildu.
- Předpokládám, že důvod tvojí neaktivity za předešlé dvě main postavy byl pravě tenhle mage.
- Předešle porušování pravidel v guildě a zatajování skutečností.

Takže to nějak shrnu. Mimo to, že si svým počínáním v minulosti porušil několikanásobně guildovní pravidla a obě zmiňované postavy byly vyhozeny za neaktivitu, tak postavu, s kterou se k nám aktuálně hlásíš, neovládáš. Její EQ není na špatné úrovni, ale equipovat dalšího alta, ti naše guilda nehodlá.

NEPŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: