Nick: Jericho
Info k postave byla to moje kterou jsem dal kamaradovy ktery to vyequipoval.
Class: Paladin
Talenty?
Jelikož dávám přednost PvE tak většinou používám talenty 44/10/0.
Profese?
Prošel jsem většinu profesi, a nakonec jsem si vybral enchanting a mining vše mám full.
EQ?
Můj EQ je aktuálně dost zastarali z duvodu toho ze jsem presel s guildou na twinstar. Nejde mi o itemy ale především o prožitek ze hry.
Zkušenosti?
Wow celkove: 3 roky = 2 roky na OG, 8mesicu Twinstar, 4 mesice Drak’thul (je to na rychlo pocitane, opravdu si uz nepamatuju kde jak dlouho jsem hral)
Narnias: Zacal jsem hrat na zacatku, prosel jsem guildama Sanguineus Adamas a The Awakened Path, zde jsem prosel od normal dungu az po Hyjal.
Twinstar: Zde jsem prosel se svoji guildou (Saguineus Adamas) vsim co tam bylo takze od normal dungu po Black Temple
Narnias & Twinstar: Delal jsem GM na obou serverech. Na Narniasu pod nickem Trinix, na Twinstaru pod nicke DIX.
Drak’thul: Zde jsem hral v guilde Mosstroopers, prosel jsem pres vsechny Wotlk dungy, bouzel jsem potom skoncil u ICC (s nasi 10 mezi prvnima 20guildama na DT jsme dali 4 a 5 bosse na serveru)
Jinak dokazu hrat za jakoukoliv postavu krome roguny.
Předchozí působeni v guildach
Cas je priblizny opravdu si nepamatuju kde kdy a jak dlouho
Saugineus Adamas: 2 roky hrani
The Awakened Path: pul roku hrani
Mosstropers : Mesice hrani
Věk?
V říjnu mi bude již 22 let.
Koho v DL znáte?
Tak rozhodne kwaka, toho blazna znam uz nekolik let (nekdy si rikam jak je to mozne ze ho jeste znam xD). Dale Jehnatka (Ahoj falco :-*) a Thaliho.
Čeho chci v teto guilde dosáhnout?
Nejaky dulezite cile jiz nemam, pokud bych chtel neceho dosahnout tak to by byli az Acka na WoTLK.
Něco o sobe?
Tak jak již jsem naznačil tak mi bude 22 let, pracuji jako prodejce IT techniky v Comfor Store a.s. v Liberci. Mezi mé záliby patří přátele, alkohol, zensky... atd. vzdyt to znate. To je asi o mě vše. Kdyby někdo měl další otázky rad vám na ně odpovím.
Tak tohle nemam rad, ale kwacena proste musi otravovat.
Staty: (UNBUFFED)
HP: 8,5K
MANA: 10,1K
Bonus Heal: 2326
Mana regen: 149 MP5
Crit chance: 25,18%
Spell haste:39
Je toto tvoje pravá main postava ? Nebo jsi měl/la za main v minulosti jinou ?
Postavy na narniasu: Ralia, Mamed, Ralinka, Jericho, a mnoho dalsiho
Máš nějaké ALTy ? Pokud ano, tak vypiš jejich nicky (i ty za které už nehraješ).
Ralia,Mamed, Ralinka = Baned a smazano
Kolik hodin průměrně denně strávíš hraním wow ?
Co nejmene.
Samorejme ze mam makro: bubla -> HS !!!!
Info k postave byla to moje kterou jsem dal kamaradovy ktery to vyequipoval.
Class: Paladin
Talenty?
Jelikož dávám přednost PvE tak většinou používám talenty 44/10/0.
Profese?
Prošel jsem většinu profesi, a nakonec jsem si vybral enchanting a mining vše mám full.
EQ?
Můj EQ je aktuálně dost zastarali z duvodu toho ze jsem presel s guildou na twinstar. Nejde mi o itemy ale především o prožitek ze hry.
Zkušenosti?
Wow celkove: 3 roky = 2 roky na OG, 8mesicu Twinstar, 4 mesice Drak’thul (je to na rychlo pocitane, opravdu si uz nepamatuju kde jak dlouho jsem hral)
Narnias: Zacal jsem hrat na zacatku, prosel jsem guildama Sanguineus Adamas a The Awakened Path, zde jsem prosel od normal dungu az po Hyjal.
Twinstar: Zde jsem prosel se svoji guildou (Saguineus Adamas) vsim co tam bylo takze od normal dungu po Black Temple
Narnias & Twinstar: Delal jsem GM na obou serverech. Na Narniasu pod nickem Trinix, na Twinstaru pod nicke DIX.
Drak’thul: Zde jsem hral v guilde Mosstroopers, prosel jsem pres vsechny Wotlk dungy, bouzel jsem potom skoncil u ICC (s nasi 10 mezi prvnima 20guildama na DT jsme dali 4 a 5 bosse na serveru)
Jinak dokazu hrat za jakoukoliv postavu krome roguny.
Předchozí působeni v guildach
Cas je priblizny opravdu si nepamatuju kde kdy a jak dlouho
Saugineus Adamas: 2 roky hrani
The Awakened Path: pul roku hrani
Mosstropers : Mesice hrani
Věk?
V říjnu mi bude již 22 let.
Koho v DL znáte?
Tak rozhodne kwaka, toho blazna znam uz nekolik let (nekdy si rikam jak je to mozne ze ho jeste znam xD). Dale Jehnatka (Ahoj falco :-*) a Thaliho.
Čeho chci v teto guilde dosáhnout?
Nejaky dulezite cile jiz nemam, pokud bych chtel neceho dosahnout tak to by byli az Acka na WoTLK.
Něco o sobe?
Tak jak již jsem naznačil tak mi bude 22 let, pracuji jako prodejce IT techniky v Comfor Store a.s. v Liberci. Mezi mé záliby patří přátele, alkohol, zensky... atd. vzdyt to znate. To je asi o mě vše. Kdyby někdo měl další otázky rad vám na ně odpovím.
Tak tohle nemam rad, ale kwacena proste musi otravovat.
Staty: (UNBUFFED)
HP: 8,5K
MANA: 10,1K
Bonus Heal: 2326
Mana regen: 149 MP5
Crit chance: 25,18%
Spell haste:39
Je toto tvoje pravá main postava ? Nebo jsi měl/la za main v minulosti jinou ?
Postavy na narniasu: Ralia, Mamed, Ralinka, Jericho, a mnoho dalsiho
Máš nějaké ALTy ? Pokud ano, tak vypiš jejich nicky (i ty za které už nehraješ).
Ralia,Mamed, Ralinka = Baned a smazano
Kolik hodin průměrně denně strávíš hraním wow ?
Co nejmene.
Samorejme ze mam makro: bubla -> HS !!!!
Naposledy upravil DIX dne Tue Jun 01, 2010 11:00 pm, celkově upraveno 8 krát