Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Jericho - Bubladin Holadin Rofladin Lamadin

+16
Ljuderendann
wook
Kristof
Vesemir
Holyhand
Ormthrak
piggy
Pazur
Kira
xenasvk
Morky
Thali
Drobec
Blindie
Ovcezlesa
DIX
20 posters

Jdi na stránku : 1, 2  Next

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 2]

DIX

Nick: Jericho
Info k postave byla to moje kterou jsem dal kamaradovy ktery to vyequipoval.

Class: Paladin

Talenty?
Jelikož dávám přednost PvE tak většinou používám talenty 44/10/0.

Profese?
Prošel jsem většinu profesi, a nakonec jsem si vybral enchanting a mining vše mám full.

EQ?
Můj EQ je aktuálně dost zastarali z duvodu toho ze jsem presel s guildou na twinstar. Nejde mi o itemy ale především o prožitek ze hry.

Zkušenosti?
Wow celkove: 3 roky = 2 roky na OG, 8mesicu Twinstar, 4 mesice Drak’thul (je to na rychlo pocitane, opravdu si uz nepamatuju kde jak dlouho jsem hral)
Narnias: Zacal jsem hrat na zacatku, prosel jsem guildama Sanguineus Adamas a The Awakened Path, zde jsem prosel od normal dungu az po Hyjal.
Twinstar: Zde jsem prosel se svoji guildou (Saguineus Adamas) vsim co tam bylo takze od normal dungu po Black Temple
Narnias & Twinstar: Delal jsem GM na obou serverech. Na Narniasu pod nickem Trinix, na Twinstaru pod nicke DIX.
Drak’thul: Zde jsem hral v guilde Mosstroopers, prosel jsem pres vsechny Wotlk dungy, bouzel jsem potom skoncil u ICC (s nasi 10 mezi prvnima 20guildama na DT jsme dali 4 a 5 bosse na serveru)

Jinak dokazu hrat za jakoukoliv postavu krome roguny.

Předchozí působeni v guildach
Cas je priblizny opravdu si nepamatuju kde kdy a jak dlouho
Saugineus Adamas: 2 roky hrani
The Awakened Path: pul roku hrani
Mosstropers : Mesice hrani

Věk?
V říjnu mi bude již 22 let.

Koho v DL znáte?
Tak rozhodne kwaka, toho blazna znam uz nekolik let (nekdy si rikam jak je to mozne ze ho jeste znam xD). Dale Jehnatka (Ahoj falco :-*) a Thaliho.

Čeho chci v teto guilde dosáhnout?
Nejaky dulezite cile jiz nemam, pokud bych chtel neceho dosahnout tak to by byli az Acka na WoTLK.

Něco o sobe?
Tak jak již jsem naznačil tak mi bude 22 let, pracuji jako prodejce IT techniky v Comfor Store a.s. v Liberci. Mezi mé záliby patří přátele, alkohol, zensky... atd. vzdyt to znate. To je asi o mě vše. Kdyby někdo měl další otázky rad vám na ně odpovím.

Tak tohle nemam rad, ale kwacena proste musi otravovat.

Staty: (UNBUFFED)

HP: 8,5K
MANA: 10,1K

Bonus Heal: 2326
Mana regen: 149 MP5
Crit chance: 25,18%
Spell haste:39

Je toto tvoje pravá main postava ? Nebo jsi měl/la za main v minulosti jinou ?
Postavy na narniasu: Ralia, Mamed, Ralinka, Jericho, a mnoho dalsiho
Máš nějaké ALTy ? Pokud ano, tak vypiš jejich nicky (i ty za které už nehraješ).
Ralia,Mamed, Ralinka = Baned a smazano
Kolik hodin průměrně denně strávíš hraním wow ?
Co nejmene.

Samorejme ze mam makro: bubla -> HS !!!!

Naposledy upravil DIX dne Tue Jun 01, 2010 11:00 pm, celkově upraveno 8 krát

Ovcezlesa

Ovcezlesa

Holadin se shani,jen co je pravda..prihlaska zpracovana pekne,ale chybi mi zde odkaz na talenty ,naklikej je tedy a posli link Talent build pro sychr

Naposledy upravil Ovcezlesa dne Tue Jun 01, 2010 12:57 am, celkově upraveno 2 krát

Blindie

Blindie

pro, prehledna prihlaska kde nic nechybi a libil se mi ten proklik z nicku na armorku stylove Smile , holy paladin se neztrati a jeden by se urcite jeste uzivil. Jen me jeste zajima budes hrat jen na tomto serveru ci i na twinu respektive offik?

DIX

No aktualne nemam penize na ofik, na twin se aktualne vracet nechci, takze spis tady ale ne tak casto kuli praci

Drobec

Drobec

za 3x palabuf mam proste rad

Thali

Thali

Je to hovado, drzoun a noskill ridic, ale staty pekne a prihlaska tez. Navic, aktivni paladin snad neni (dzejny brzo spat, almighty se teprve rozjizdi).

Pro

DIX

Thali napsal:Je to hovado, drzoun a noskill ridic, ale staty pekne a prihlaska tez. Navic, aktivni paladin snad neni (dzejny brzo spat, almighty se teprve rozjizdi).

Pro

Hovado = Nejsem v zadnem pripade xD
Drznou = Na tebe? Jinak to nejde xD
Noskill ridic = vzdyt ty nepoznas ferrari od skodovky xD

Morky

To je muj Dixík cheers
Potvrzuju je to hovado, je to noskill řidič, je to ještě větší hovado, (a neumí hrát za fury warra Very Happy )
Rozhodně doporučuju jako pro, je to dobrej člověk, se smyslem pro humor (nesmí se dělat z něj Very Happy ), přínosem pro guild.

PRO

PS: Nejezděte s nim autem! Zabije Vás Very Happy

DIX

Morky napsal:To je muj Dixík cheers
Potvrzuju je to hovado, je to noskill řidič, je to ještě větší hovado, (a neumí hrát za fury warra Very Happy )
Rozhodně doporučuju jako pro, je to dobrej člověk, se smyslem pro humor (nesmí se dělat z něj Very Happy ), přínosem pro guild.

PRO

Morky Morky, ty pacholku jeden malej.... Mazej nekam na brigadu a zacni vydelavat na tricko xD

Morky

DIX napsal:

PRO

Morky Morky, ty pacholku jeden malej.... Mazej nekam na brigadu a zacni vydelavat na tricko xD

Dixi, ty votroubenej ušatej lol! za 5 hodin a 20 minut táhnu první téma z češtiny tak trochu toho soucitu Very Happy

DIX

Morky napsal:
DIX napsal:

PRO

Dixi, ty votroubenej ušatej lol! za 5 hodin a 20 minut táhnu první téma z češtiny tak trochu toho soucitu Very Happy

To mi je jedno... Mazej makat... Ne joke hele hodne stesti at si vytahnes otazky ktery chces Wink

Morky

DIX napsal:
Morky napsal:
DIX napsal:

PRO

To mi je jedno... Mazej makat... Ne joke hele hodne stesti at si vytahnes otazky ktery chces Wink

Díky moc, mam pocit že už si nic nepamatuju lol! no ale stop spam, tohle je přihláška Very Happy Exclamation

xenasvk

xenasvk

ok, stop OT chlapáci, ja som PRO a ako posledny holadin do poctu Smile

Kira

Kira

ak nemusis chodit spavat o 8 ZA co dufam nemusis ako pozeram na vek..

DIX

Kira napsal:ak nemusis chodit spavat o 8 ZA co dufam nemusis ako pozeram na vek..

No tezko muzu jit spat v 8 kdyz jsem v praci do 9 Wink

Pazur

PRO

piggy

piggy

PROTI lol! neptej se proč.. elephant

Ormthrak

Mno holypala se hodi coz voto, ale trosku bych se pozastavil nad tim, ze se vracis z prace v 9.... Raidy skladame vetsinou v 6, takze to bys asi nestihal... Tudiz bys musel hrat nato, ze by ses vratil z prace a cekal, jestli se nahodou neuvolni misto... To je uz na tobe, jestli by ti to takhle vyhovovalo. Me osobne by o treba vadilo :-)

DIX

piggy napsal:PROTI lol! neptej se proč.. elephant

Ja bych u tebe byl taky proti kdyz jsem videl tu fotku xDDDDDDDD

Ormthrak napsal:Mno holypala se hodi coz voto, ale trosku bych se pozastavil nad tim, ze se vracis z prace v 9.... Raidy skladame vetsinou v 6, takze to bys asi nestihal... Tudiz bys musel hrat nato, ze by ses vratil z prace a cekal, jestli se nahodou neuvolni misto... To je uz na tobe, jestli by ti to takhle vyhovovalo. Me osobne by o treba vadilo :-)

Hele ja uz wow nehrotim, pro me neni prioritou, to ze se nedostanu na raid me vubec netrapi. Jinak mam dlouhe a kratke tydni: coz znamena jeden tyden: Pondeli, Utery, Patek, Sobota, Nedele = volno.... 2 tyden: Streda, Ctvertek volno

20Jericho - Bubladin Holadin Rofladin Lamadin Empty BH lalatin? Wed Jun 02, 2010 3:27 pm

Holyhand

Holyhand

Prečo ideš čisto na BH, keď nemáš ani metáč na manu, či spellsurge, bez supportu v parte neprežiješ ani pár minút, to si prosím zmeň, štve ma to, inak som ZA. Razz
Nie vždy sa totiž ujde každému shamík, bo shadow priestik.

P.S.: "Mosstropers : Mesice hrani?" .... Prečo sa nepoznáme?

Vesemir

NEUTRAL...tie všetky sockety do BH ma zarážajú farao

Kristof

Neutral. Ale za to ze bol v mossoch skor za.

DIX

Holyhand & Vesemir: Pokud by jste poradne cetli tak by jste si vsimly ze jsem tu hral naposled pred rokem ne-li vic a dale ze za tuhle postavu hral muj kamarad... Takze suma sumarum: Pres rok se opravily nektere veci ktere driv nefungovali, mozna proto ted rikate co rikate, driv to bylo jinak...

Holyhand: Zalezi kdy jsi hral u Mossaku

wook

wook

Já jsem Pro. Máš nám co nabídnout hlavně ty skušenosti se hodí.
Jeden člověk na intru mě tvrdil že by si dal za paladina všecky gemy do intelu tak jsem si řekl to je ale idiot Very Happy:D ale on hraje na wotlku takže z toho ještě moc skušeností nemám Very Happy ale i tak bych je měl kombinované...

wook

wook

Dixi piggiho si nevšímej máme ho v planu zbít takže asi tak Very Happy:D

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 2]

Jdi na stránku : 1, 2  Next

Povolení tohoto fóra: