Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Xantha - holadin

+3
Vesemir
Monse
Xantha
7 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Xantha - holadin Empty Xantha - holadin Thu Apr 15, 2010 7:46 pm

Xantha

Nickname: Xantha
WoW hraji: skoro 2 roky

Class: Paladin
Race: Blood Elf
Main Spect: Holy
Za tuto postavu hraji: 6 měsíců ( pak jsem nějaký čas nemohl hrát, osobní důvody ) a teď zase hraji
Played postavy: 19 days

Zkušenosti: Tempest Keep, Black Temple ( 3 bosové ), Zul'Aman, SSC, MGT, a pak takové ty malé dungy jako auchidnoun atd.. hero i normal

Talent build: 47/14/00
http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/talents/talents.html?en&paladin&0554302250013253105150305100000000000000000000000000000000000000

Armory: http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/Armory/index.php?searchType=profile&character=Xantha&realm=Narnias

Staty: když jsem úplně bez buffů a tím myslím i bez pala aur ->

HP: 9667
MANA: 10923

Bonus Heal: 1549
Mana regen: 169
Crit chance: 18.86% a holy 23.86%
Spell haste: 0 :-(

Profese: Blacksmithing, Jewelcrafting
Sekundární: Minning

Chybí ti nějaké enchanty nebo gemy ?
Spíš ne, mám toho dost. :-)

Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ?
Resurrection Siccknes -> přestal jsem hrát a když jsem se přihlásil už jsem tam nebyl, asi mě vyhodili.

Přoč chceš jít právě k nám ?
Protože mi přijedete jako nejlepší volba pokud chci jet PvE a nasbírat equip.

Co nám můžeš nabídnout ?
Myslím si, že můžu nabídnout poměrně slušný heal, pomoc a popřípadě radu :-)

Kolik hodin průměrně denně strávíš hraním wow ?
Tak 3 hodiny, záleží podle školy.

Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ?
neznám, akorát Jehnátko mně odkázal na fórum ať si podám přihlášku.

Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?
Rozhodně není.

Město: Železná u Berouna ( kousek od Prahy )
Věk: v řijínu mi bude 17
Večerka: tak cca do 23.00 :-)

Něco o mě:
Jsem normální 16-ti letej kluk, kterej nedělá machry, je rád za každou radu od zkušenějších a vypjaté situace se snažím urovnat co nejlepší cestou ( hádky atd. ). WoW mě baví, je to fajn oddechovka s fajn lidma.

2Xantha - holadin Empty Re: Xantha - holadin Thu Apr 15, 2010 9:28 pm

Monse

hmm, skoda, ze si eXorcise nespomenul a mam pocit, ze si bol jeden z tych menej aktivnych

3Xantha - holadin Empty Re: Xantha - holadin Thu Apr 15, 2010 10:14 pm

Xantha

Byl jsem jeden z min aktivnich, protoze v eXorcise jsem byl az kdyz jsem v podstate koncil s wow .. proto jsem s wowkem na par mesicu seknul kvuli skole a taky kvuli par osobnim duvodum o kterejch bych se nerad rozepisoval. Neberte to nejak osobne nebo tak.

4Xantha - holadin Empty Re: Xantha - holadin Fri Apr 16, 2010 5:03 pm

Vesemir

PROTI,holadin by sa aj zišiel ale ten eq je low...

5Xantha - holadin Empty Re: Xantha - holadin Fri Apr 16, 2010 5:15 pm

Tasartir

Taky mi bude 17let v říjnu(27)Very Happy , ale jako holadin by se hodil eq je sice PVP spíše ale pokud bys byl aktivní tak eq nabereš hned takže já bych ti šanci dal PRO

6Xantha - holadin Empty Re: Xantha - holadin Fri Apr 16, 2010 5:28 pm

Xantha

mno zapomněl jsem uvést že díky guildě eXorcise ( speciálně pro Monse ;-) ) jsem nabral i nějaký PvE eq ( který mám v báglu ) třeba t4 rukavice atd. hodím sem odkazy ať vidíte co to je .. mám na tom i gemy atd. takže ->
Justicar Gloves http://www.wowhead.com/item=29065
Hex Lord's Voodoo Pauldrons http://www.wowhead.com/item=33464
Mask of Introspection http://www.wowhead.com/item=33327

7Xantha - holadin Empty Re: Xantha - holadin Fri Apr 16, 2010 6:00 pm

galloper

galloper

Eq je skutocne low, nevravim ze by sa nedal rychlo nabrat, to by som aj uznal, ale ked som sa pozrel na tie talenty, v zivote som sice holadina nehral ale to aby si mal miesto improvnuteho bowu a concentration aury zvyseny dmg zo sealu mi nepride ako skilled tb, to znamena ze svoj char asi dostatocne neovladas, takze preto davam proti

8Xantha - holadin Empty Re: Xantha - holadin Sat Apr 17, 2010 7:55 am

xenasvk

xenasvk

no ja davam PROTI z dovodu tvojej nizkej aktivity... guilda sice palachov potrebuje, ale neaktivny su zbytocny... keby mas eq t6 urovne, tvoja neaktivita by az tak nevadila, ale kto nema EQ, potrebuje byt aktivny... pre guildu by si vonkoncom nebol prinosom, prepac...

9Xantha - holadin Empty RE: Xantha Sat Apr 17, 2010 4:18 pm

Quake

Quake

Hmm, takže ty sekneš v WoW pak se zase rozhodneš hrát, tak jdeš do exorcise, tam pobereš nějaké itemy, pak zase sekneš s WoW, zase si to rozmyslíš, tak jdeš do RS, tam se ti pro změnu za neaktivitu nedostane žádného itemu, jen kicku, takže zase s WoW končíš a nakonec zase WoW hraješ a chceš k nám... co čekáš? Že tě přijmeme s otevřenou náručí aby si s tím, co lootneš třeba dvě, tři T6, zase seknul? diť je to k smíchu, sám nevíš, co chceš. Když opomenu, že toho palacha nejspíš vůbec neovládáš, tak si s tímhle přístupem stejně na špatné adrese, nesnáším lidi co si lootnou dva, tři itemy a pak se už neukáží, rači ty itemy věnuji altům či vendorovi, než takovýmto hráčům, je mi líto...

NEPŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: