Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Dorango-Hunter

+8
Notorious
Jehnátko
Ljuderendann
Thali
Siem
Immortalis
piggy
Dorango
12 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Dorango-Hunter Empty Dorango-Hunter Thu May 27, 2010 12:35 am

Dorango

Nickname: Dorango
WoW hraji: 3roky
Class: Hunter
Race: Tauren
Main Spect: MM,Survival
Za tuto postavu hraji: 6mesicu
Played postavy: 24 dní 0 hodin
Zkušenosti:Kara , Zul Aman
Talent build: XX/31/30 http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/talents/talents.html?en&hunter&0000000000000000000000555001005013230100033303002300302300500000
Armory: http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/Armory/index.php?searchType=profile&character=Dorango&realm=Narnias
Screen z raidu:
Staty: (UNBUFFED)
HP:9870
MANA:6058
Attack power:1290
Crit chance:16.76
Hit rating:25
Haste:0
Armor ignore:0
Resillience:46
Profese:mining
Sekundární:FA
Chybí ti nějaké enchanty nebo gemy ? :Zatím ne
Je toto tvoje pravá main postava ? Nebo jsi měl/la za main v minulosti jinou ? :Tuto postavu mi venoval kamarad tet jeto muj main
Máš nějaké ALTy ? Pokud ano, tak vypiš jejich nicky (i ty za které už nehraješ).: Dorangoo,Zannus
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ?: mala aktivita na pve
Přoč chceš jít právě k nám ? : ste nej guilda chdite dobrydungy a ne zady macky
Co nám můžeš nabídnout ?:aktivitu a prispivani věci do gb
Kolik hodin průměrně denně strávíš hraním wow ?:pokud nemam skolu tak klidne i cely den pokud sem ve skole tak vecer a o vykendu moc nehraju
Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ?:Immortalis,Piggy,Thali,Jehnatko,Patuliatko
Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ? : Moc s tim neumim ale zaucim se
Město:Kostelec na Hane
Věk:16
Večerka: 1rano
Něco o mě:spolehliva,hodna,aktivni

2Dorango-Hunter Empty Re: Dorango-Hunter Thu May 27, 2010 1:00 am

piggy

piggy

achjo holka co stebou já vim že si hodná holka ochotná a ráda pomužeš..aaale kdyby si aspon mela ty trinkety co se daju bežne sehnat jeden za Q a druhy z BM normal a nejaky ten eq za bojky 1200 AP je fakt žalostne.. ale zase na druhou stranu holka Very Happy jenže myslím si že by si se stejne nikam nedostala max do ZA a t4 raidu a nato mužeš mít zatím jinou guildu.. dodelej LW s engineringem až to dodeláš tak si sežen ty plánky a máš 2 itemy lepší jak t6 hned...

3Dorango-Hunter Empty Re: Dorango-Hunter Thu May 27, 2010 1:01 am

Immortalis

Immortalis

Sice ma staty dost low ale vzal bych ji s podminkou dodelani eq a postupnym zapojenim do raidu jak by bylo misto. Krome toho dalsi holcina na VT by zvedla naladu a myslim ze nejen me.
PS: Marci? kdy mas narozky? Koupim Ti mikrak Razz Smile

4Dorango-Hunter Empty Re: Dorango-Hunter Thu May 27, 2010 1:27 am

Siem

Siem

nebudu zly Surprised i kdyz me to dost laka takze:
Mno jak jiste vis jsme guilda ktera momentalne ma cas akorat na te t6 raidy a hodne vymecne se jde nejaky t5-. Tudiz s tvym equipem by ses u nas nedostal prakticky nikam.
nebudu komentovat vyplnene polozky byly by to jen negativa....
takze ti doporucuji podej si prihlasku nekam kde proste muzes nabrat nejaky adekvatni equip + zkusenosti pac u nas bys takto spise trpela Twisted Evil
Je mi ponekud zvlastni ze kdyz hrajes wow 3roky tak mas projite jen kara a ZA ale co uz za me musim PROTI.

5Dorango-Hunter Empty Re: Dorango-Hunter Thu May 27, 2010 10:02 am

Thali

Thali

Sidi nas!!! Very Happy

Uvedla, ze me zna a ja ji neznam!! Celkove moc zen na serveru neznam a pochybuji, ze by jsi byla Meri, Jasmin, Kira, Notorice, Marci, Kata, Kata II, Maja, Violin, Pavla (viv)

6Dorango-Hunter Empty Re: Dorango-Hunter Thu May 27, 2010 11:45 am

Ljuderendann

Ljuderendann

ale šak hunterú máme strašlivo príšerne málo. jednoznačne PRO. konečne sa sem nejaký hlásí. vubec nevadí, že má polovicu EQ zelenú.. šak to doequipuje v BT a SWP. aj tak tam máme problém zehnat ludí..

7Dorango-Hunter Empty RE:Dorango-Hunter Thu May 27, 2010 1:04 pm

Jehnátko

Jehnátko

nevim odkad me zna a doufam ze sem se nezapsal spatne.....ale jsem PRO......hoka doufam normalni ne jak kira notorka nebo marci se hodi vzdy Very Happy

8Dorango-Hunter Empty Re: Dorango-Hunter Thu May 27, 2010 1:51 pm

Notorious

Notorious

za 1. Thali -.- Notorka né Notořice
za 2. Jehně, bejt normální je nuda Razz
za 3. Proti, už tak sou problémy dostat se na raid, navíc equip low, zkušenosti low. Nebudu tu dávat někomu PRO jen kvůli tomu, že je to holka, jako např nadrženec Jehně Smile, protože potřebujem, když už, zkušený lidi s dobrym equipem. (ani to ted nepotřebujem, jelikož je dost aktivních členů) Na to, že hraješ wow 3 roky a za tuhle postavu 6 měsíců, sis nestihla dodělat ani profky a Tvé znalosti sahaj jen do 10-man raidu Smile Už mi stačily Vivien a Leynka.... skill jak moje bába, ale hlavně, že to sou holky.

9Dorango-Hunter Empty Re: Dorango-Hunter Thu May 27, 2010 2:24 pm

Thali

Thali

Notorious napsal:za 1. Thali -.- Notorka né Notořice
za 3. Proti, už tak sou problémy dostat se na raid, navíc equip low, zkušenosti low. Nebudu tu dávat někomu PRO jen kvůli tomu, že je to holka, jako např nadrženec Jehně Smile, protože potřebujem, když už, zkušený lidi s dobrym equipem. (ani to ted nepotřebujem, jelikož je dost aktivních členů) Na to, že hraješ wow 3 roky a za tuhle postavu 6 měsíců, sis nestihla dodělat ani profky a Tvé znalosti sahaj jen do 10-man raidu Smile Už mi stačily Vivien a Leynka.... skill jak moje bába, ale hlavně, že to sou holky.

ahodou, Vivien i leynka jsou pekne baby, tak necchapu ,cco ti vadi Very Happy Zarlis? Very Happy
Ja cchcci v prvni rade vedet, kdo to je, pac podle mne to ani neni zenska, jen dalsi z vtipu.

10Dorango-Hunter Empty Re: Dorango-Hunter Thu May 27, 2010 2:28 pm

Notorious

Notorious

Thali napsal:

ahodou, Vivien i leynka jsou pekne baby, tak necchapu ,cco ti vadi Very Happy Zarlis? Very Happy
Ja cchcci v prvni rade vedet, kdo to je, pac podle mne to ani neni zenska, jen dalsi z vtipu.

V první řadě chci do guildy schopný lidi, toto není o žárlivosti Razz

11Dorango-Hunter Empty Re: Dorango-Hunter Thu May 27, 2010 2:35 pm

Thali

Thali

Notorious napsal:
Thali napsal:

V první řadě chci do guildy schopný lidi, toto není o žárlivosti Razz

To bys uz ted musela pulku lidi vykickovat Very Happy Sak nevim ,co resime. Jasne ze jsem proti, pokud to neni nejaka moje bejvalka, ale tu bych si sem i tak protlacil.

P.S Zmen si fotku na foru Razz

12Dorango-Hunter Empty Re: Dorango-Hunter Thu May 27, 2010 2:38 pm

Rhoninsk

Rhoninsk

Viem že ma do toho nič ale ako za to že to je baba ? a ten equip ?? notorka má pravdu veru a ked mne dáva niekto flame že som green a ludí je milion na raid a tuto povie že " to sa doequipuje aj tak je málo ludí " WTF ?

13Dorango-Hunter Empty Re: Dorango-Hunter Thu May 27, 2010 2:54 pm

Vesemir

No,si baba,to je +,ale na druhu stranu low eq,divny talent build,a navyše bola by si ďalší človek ktorý by zaberal miesto v melee grupe takže PROTI Shocked

14Dorango-Hunter Empty Re: Dorango-Hunter Thu May 27, 2010 4:56 pm

Yberion

Yberion

Rhoninsk napsal:Viem že ma do toho nič ale ako za to že to je baba ? a ten equip ?? notorka má pravdu veru a ked mne dáva niekto flame že som green a ludí je milion na raid a tuto povie že " to sa doequipuje aj tak je málo ludí " WTF ?

Ještě nejsi ani člen a už nám tu kritizuješ lidi Laughing .....ale máš pravdu
PROTI

15Dorango-Hunter Empty RE: Dorango Sun May 30, 2010 1:59 pm

Quake

Quake

EQ je hodně slabý, budeš muset začít u jedné z horších guild, kde pobereš alespoň základní EQ, případně nějaké zkušenost a potom to kdyžtak zkusit znovu. S tím, čím disponuješ, by ses u nás na raidy nedostávala, takže by to pro tebe nebyla žádná zábava. Bohužel...

NEPŘIJATa

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: