RUŠÍM PŘIHLÁŠKU
[center]
[center]
Naposledy upravil PowerAli dne Fri Apr 17, 2009 3:22 pm, celkově upraveno 2 krát
Naposledy upravil PowerAli dne Fri Apr 17, 2009 3:22 pm, celkově upraveno 2 krát
Myslim to same. Ale pokud ještě jednoho tak tohoto a Už bych dal na stránky Mage nepřímáme.Coursedone napsal:staty nevidim
SD je slusny
Ale vazeny magov uz mame naozaj dost dokedy chcete preboha naberat to chcete zostavovat raid iba z magov ???
Naposledy upravil PowerAli dne Thu Apr 16, 2009 11:05 pm, celkově upraveno 1 krát
Divej se skoda ze mam zaraženy print screen ale tym že jsem na tebe mluvil a ty si se ukazal v pravem světle jak si celou dobu machroval a sam si řekl že naši magove su lamky a pak si koulionovi napsal že je to egojista tě do guildy nechcu konečně je tu klid a to tu taky chcu aby zustalo proto tě žádám aby si svoji přihlášku smazal.PowerAli napsal:Xena neboj Quake a koulin jsou pro včera jsem s nima pokecal jen aby se tu vyjadřili ostatní...
A toto trpet nebudu TUTO guildu sem pomahal zakladat byl jsem ten co tu byl aj když pak liudi odchazeli jako myslím si Quake jako mag a že včera ukazal jak je namachrovanej By jste mohli mit ke mě uctu a mohli byste ho nepřímut. Ale ty si Draguleader ale ber tak ze jsem tu svama nejdyl a je celkem hnusne ze ste prestali me nazory brat na velkou vahu a spis si snich utahujete.PowerAli napsal:sorry ale za Zfakem fakt nejdu chudak se musel přejmenovat aby ho tu nikdo furt nebuzeroval a jeste mi nejakej přizdisrač bude řikat že me profackuje když by se strachi posral když by me viděl mno... Quake koulin a tak jste fain ale klokanek toho vyhrabat je terno... si ještě pamatuju když jsme spolu expili jakej byl jak ho každej "miloval" sorry ale asi zustanu u pvp tohle nemam nervy abych se i kdyby s jednim malim sračem hadal. jinak to nešlo říct řikam to od srdce přeji hodně zdaru v progresu a v umístěni mezi top guildama. bye
Vcera si ukazal jak ses choval dobře ti tak chovani nezmě níš proto tě žádám aby si si smazal přihláškuPowerAli napsal:no promin ale neřekl jsem že mě máte prosit o tom jsem se ani nezminil a za ty magy jsem se taky omlouval a charakter dobře nejsem hvězda ale vyhru jako je klokanek omg... šak on mi řekne že na Morogrimoj byl afk když jsme byli uprostřet boje tak jsem ho s damage předehnal tak nevim kde je problem bud keca a nebo je takovy frajer a na bossech afkuje ja se nechci ohanet on me nasral proto jsem byl takovej jakej jsem říkam zeptej te se na me lidi co me znaj z PVP skillaz nejlepe asi Xena Galloper Kryse koco Camreq možna jsem na někoho zapoměl ale každej z nas ma blby dny ne jen ja pochibuju že všichni z vas jste mylí a nejste protivni. asi takhle Klokanka mam v ignoru ten to svím chovanim jen uzemnil nevedel jsem že je u vas znám ho delši dobu i když on si me nejspíš nepamatuje a s jeho chovanim v dungu že se podiva do logu serveru a že mi da ban za to že udajne mam nabugovaneho medvěda ze ZA to promin te ale tim mě dostal jinak /ignore klokanek to už mám k vam chci s koulinem jsme si to řekli jemuý jsem se omluvil tak asi tak se rozhodněte pro a proti
bye
za případne hrubky sorry :-P pravopis mi děla problem.
Tak nemužu za to že co mam na jazyku hned řeknu tak když maš pořád neco proti tak smaž už kua přihlaškuPowerAli napsal:Zfak ale proti tobě jde skoro celej server nemyslíš že to nebude třeba tebou ?
Jdi na stránku : 1, 2
Similar topics
Povolení tohoto fóra: