Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

přihláška PowerAli

+4
Scoby
camreq
Thali
PowerAli
8 posters

Jdi na stránku : 1, 2  Next

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 2]

1přihláška PowerAli Empty přihláška PowerAli Thu Apr 16, 2009 7:03 pm

PowerAli

RUŠÍM PŘIHLÁŠKU
[center]

Naposledy upravil PowerAli dne Fri Apr 17, 2009 3:22 pm, celkově upraveno 2 krát

2přihláška PowerAli Empty Re: přihláška PowerAli Thu Apr 16, 2009 7:45 pm

Thali

Thali

Anymala jsi ted prodaval na worldu ne??

3přihláška PowerAli Empty Re: přihláška PowerAli Thu Apr 16, 2009 9:39 pm

PowerAli

rozmyslel jsem si to že bych zas neco tanknul...:-P vadí Very Happy

4přihláška PowerAli Empty Re: přihláška PowerAli Thu Apr 16, 2009 10:04 pm

camreq

svoj názor na neho som vám už povedal na VNT , skúsený hráč či už pve aj pvp , výborný ranged dmg sa vždycky hodí Smile) ja by som bol pro

5přihláška PowerAli Empty PowerALI Thu Apr 16, 2009 10:05 pm

Scoby

Hochu na tebe nemuzu rict jedno slovo si vyborny mag s pvp i pve equipem znas vsechny taktiky atd za mne urcite ANO

6přihláška PowerAli Empty Re: přihláška PowerAli Thu Apr 16, 2009 10:18 pm

Coursedone

Coursedone

staty nevidim
SD je slusny
Ale vazeny magov uz mame naozaj dost dokedy chcete preboha naberat to chcete zostavovat raid iba z magov ???

7přihláška PowerAli Empty Re: přihláška PowerAli Thu Apr 16, 2009 11:01 pm

Anonymní

Anonymní

Coursedone napsal:staty nevidim
SD je slusny
Ale vazeny magov uz mame naozaj dost dokedy chcete preboha naberat to chcete zostavovat raid iba z magov ???
Myslim to same. Ale pokud ještě jednoho tak tohoto a Už bych dal na stránky Mage nepřímáme.

8přihláška PowerAli Empty Re: přihláška PowerAli Thu Apr 16, 2009 11:02 pm

PowerAli

jak ti mám naspat staty když mage má pokaždy jiny v pve pvp v talentech jak crit tak spell damage v PVP eq s frost talentama mam bez trinketu 972 spell damage no a když nahažu pve tak to je ještě o dost vědší Cool

PS: i kdyby tak tu mám ještě Anymala kterej mi zustava okolo 40% dodge a dalši prkotiny... nikde jsem tu nenašel přesnej navod jak udělat přihlášku tak co.:-)

Naposledy upravil PowerAli dne Thu Apr 16, 2009 11:05 pm, celkově upraveno 1 krát

9přihláška PowerAli Empty Re: přihláška PowerAli Thu Apr 16, 2009 11:04 pm

xenasvk

xenasvk

za mna PRO, na raidoch s nim byvala sranda, EQ velmi seriozny, len dufam, ze bude vychadzat s vedenim, kedze skor bol PVP ladeny...

btw. coursedone, co sa tyka tych magov v raidoch, konecne to aspon zvysi vasu konkurenciu, kazdy bude chciet sa dostat, a uprednostneny budu ti z VT, prestudovanymi taktikami, a pravdepodobne podla potreby aj s lepsim EQ...

10přihláška PowerAli Empty Re: přihláška PowerAli Thu Apr 16, 2009 11:46 pm

Anonymní

Anonymní

Proti po tom co dnes rekll koulinovi ze je egojista atd choval se arogantně namachrovaně jak je nejlepši že unas jsou magove same lamky jak to da tak když si to dá tak ať knám nechodí ne ne ne ne neNE NE NE NE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11přihláška PowerAli Empty Re: přihláška PowerAli Fri Apr 17, 2009 12:08 am

PowerAli

sorry ale za Zfakem fakt nejdu chudak se musel přejmenovat aby ho tu nikdo furt nebuzeroval a jeste mi nejakej přizdisrač bude řikat že me profackuje když by se strachi posral když by me viděl mno... Quake koulin a tak jste fain ale klokanek toho vyhrabat je terno... si ještě pamatuju když jsme spolu expili jakej byl jak ho každej "miloval" sorry ale asi zustanu u pvp tohle nemam nervy abych se i kdyby s jednim malim sračem hadal. jinak to nešlo říct řikam to od srdce Surprised přeji hodně zdaru v progresu a v umístěni mezi top guildama. bye

12přihláška PowerAli Empty Re: přihláška PowerAli Fri Apr 17, 2009 2:42 am

galloper

galloper

oo som sa potesil ze si si sem hodil prohlasku Very Happy bolo by o srandu a dmg postarane keby dojdes a tuna nejaka hadka Sad(( pre mna Velke PRO aj ked asi uz to je zbytocne Sad

13přihláška PowerAli Empty Re: přihláška PowerAli Fri Apr 17, 2009 8:07 am

PowerAli

uvidim co kdo ještě napíše Gallo tebe mám rad a poslechnu tě pirat

14přihláška PowerAli Empty Re: přihláška PowerAli Fri Apr 17, 2009 12:22 pm

xenasvk

xenasvk

powerali, pls, ser na neho, ja som sa uz tiez naucil ignorovat jeho nazory ... pls, pod, ty si osobnost... uz mi chyba tvoj: Neeeeee, nech mě... (TS) Very Happy

15přihláška PowerAli Empty Re: přihláška PowerAli Fri Apr 17, 2009 1:55 pm

Thali

Thali

Jenom podotknu....
Svoje staty piste v PvE...jsme PvE guilda a PvP je ciste vase vedlejsi kolej (Pokud se chcete pochlubit pvp staty, nejsem proti, ale rozhodne uvadejte PvE)

16přihláška PowerAli Empty Re: přihláška PowerAli Fri Apr 17, 2009 2:25 pm

PowerAli

Xena neboj Quake a koulin jsou pro včera jsem s nima pokecal jen aby se tu vyjadřili ostatní... Wink

17přihláška PowerAli Empty Re: přihláška PowerAli Fri Apr 17, 2009 2:38 pm

Anonymní

Anonymní

PowerAli napsal:Xena neboj Quake a koulin jsou pro včera jsem s nima pokecal jen aby se tu vyjadřili ostatní... Wink
Divej se skoda ze mam zaraženy print screen ale tym že jsem na tebe mluvil a ty si se ukazal v pravem světle jak si celou dobu machroval a sam si řekl že naši magove su lamky a pak si koulionovi napsal že je to egojista tě do guildy nechcu konečně je tu klid a to tu taky chcu aby zustalo proto tě žádám aby si svoji přihlášku smazal.

18přihláška PowerAli Empty Re: přihláška PowerAli Fri Apr 17, 2009 2:41 pm

PowerAli

no všchny co znam u vas v guilde mi řekli že jsi hroznej blb a že tě maj v ignore navic tvuj rank mute na guild chatu odpovida sam za sebe když nic nevíš co jsem s koulinem řešil tak to je jasny co tu vubec meleš... Wink

19přihláška PowerAli Empty Re: přihláška PowerAli Fri Apr 17, 2009 2:43 pm

Anonymní

Anonymní

PowerAli napsal:sorry ale za Zfakem fakt nejdu chudak se musel přejmenovat aby ho tu nikdo furt nebuzeroval a jeste mi nejakej přizdisrač bude řikat že me profackuje když by se strachi posral když by me viděl mno... Quake koulin a tak jste fain ale klokanek toho vyhrabat je terno... si ještě pamatuju když jsme spolu expili jakej byl jak ho každej "miloval" sorry ale asi zustanu u pvp tohle nemam nervy abych se i kdyby s jednim malim sračem hadal. jinak to nešlo říct řikam to od srdce Surprised přeji hodně zdaru v progresu a v umístěni mezi top guildama. bye
A toto trpet nebudu TUTO guildu sem pomahal zakladat byl jsem ten co tu byl aj když pak liudi odchazeli jako myslím si Quake jako mag a že včera ukazal jak je namachrovanej By jste mohli mit ke mě uctu a mohli byste ho nepřímut. Ale ty si Draguleader ale ber tak ze jsem tu svama nejdyl a je celkem hnusne ze ste prestali me nazory brat na velkou vahu a spis si snich utahujete.

20přihláška PowerAli Empty RE: PowerAli Fri Apr 17, 2009 2:43 pm

Quake

Quake

Pánové,
Klokánek je výbušný, ale zkuste se zamyslet, proč z dříve kladného změnil svůj postoj na značně negativní? Nebude to třeba tím že první perlička při konzultaci, kdy jsme se snažili zjistit jeho povahu, byla nazváni Koulina egoistou, "proč ho nevezmeme, hned když má EQ daleko lepší než všichni naši mágové" a následně označil naše mágy za totální NULY a tuto jeho teorii argumentoval někdejší účasti raidu v SSC...
Problém je v tom, že tenkrát předemigovla asi tak jednoho mága od nás protože se jednalo o world raid, nehledě na to, že AoE je AoE, ale to jen tak bokem...

Chlapče, doba se mění a teď můžu s rukou na srdci říct, máme daleko lepší mágy jako jsi ty, tím nechci říkat, že máš špatný eq, ale rozhodně né takový aby se ti někdo prosil. Rozhodně se mi nelíbil tvůj postoj při komunikaci, kdy jsme se naprosto normálně, bez žádného podtextu, ptali na základní otázky(profese, zkušenosti, atd.) z kterých jsme se snažili udělat komplexní obrázek o tobě, jak z hlediska charakteru, tak o tvých zkušenostech... Kdežto ty jsi začal hodnotit a kritizovat nás... asi si trošku špatně pochopil svojí situaci... to my nechceme k tobě ale ty k nám...

Takže co ti říct závěrem, EQ není všechno a jde především o charakter, protože EQ nabereš, zato char. se většinou nezmění... takže ti doporučuju přehodnotit postavení a svoje arogantně egoistické chování(tipu " mám eq, jsem nej...vy jste nuly"), protože tady se ti nikdo neprosí...
Takže pokud budeš k nám OPRAVDU chtít, tak napiš, jinak si rači zůstaň, tam kde si...

Tohle jsem napsal, aby si tu každý udělal názor, pouze bych ještě doplnil, že se nakonec omluvil a že se jednalo o jednání v afektě...

Čekám od ostatních členů komenty, které nakonec rozhodnou, protože můj názor se po tomto incidentu změnil z PRO na neutrál, uvidíme jaký bude ostatních...

21přihláška PowerAli Empty Re: přihláška PowerAli Fri Apr 17, 2009 2:54 pm

PowerAli

no promin ale neřekl jsem že mě máte prosit o tom jsem se ani nezminil a za ty magy jsem se taky omlouval a charakter dobře nejsem hvězda ale vyhru jako je klokanek omg... šak on mi řekne že na Morogrimoj byl afk když jsme byli uprostřet boje tak jsem ho s damage předehnal tak nevim kde je problem bud keca a nebo je takovy frajer a na bossech afkuje ja se nechci ohanet on me nasral proto jsem byl takovej jakej jsem říkam zeptej te se na me lidi co me znaj z PVP skillaz nejlepe asi Xena Galloper Kryse koco Camreq možna jsem na někoho zapoměl ale každej z nas ma blby dny ne jen ja pochibuju že všichni z vas jste mylí a nejste protivni. asi takhle Klokanka mam v ignoru ten to svím chovanim jen uzemnil nevedel jsem že je u vas znám ho delši dobu i když on si me nejspíš nepamatuje a s jeho chovanim v dungu že se podiva do logu serveru a že mi da ban za to že udajne mam nabugovaneho medvěda ze ZA to promin te ale tim mě dostal jinak /ignore klokanek to už mám k vam chci s koulinem jsme si to řekli jemuý jsem se omluvil tak asi tak se rozhodněte pro a proti
bye
za případne hrubky sorry :-P pravopis mi děla problem.

22přihláška PowerAli Empty Re: přihláška PowerAli Fri Apr 17, 2009 2:56 pm

Anonymní

Anonymní

PowerAli napsal:no promin ale neřekl jsem že mě máte prosit o tom jsem se ani nezminil a za ty magy jsem se taky omlouval a charakter dobře nejsem hvězda ale vyhru jako je klokanek omg... šak on mi řekne že na Morogrimoj byl afk když jsme byli uprostřet boje tak jsem ho s damage předehnal tak nevim kde je problem bud keca a nebo je takovy frajer a na bossech afkuje ja se nechci ohanet on me nasral proto jsem byl takovej jakej jsem říkam zeptej te se na me lidi co me znaj z PVP skillaz nejlepe asi Xena Galloper Kryse koco Camreq možna jsem na někoho zapoměl ale každej z nas ma blby dny ne jen ja pochibuju že všichni z vas jste mylí a nejste protivni. asi takhle Klokanka mam v ignoru ten to svím chovanim jen uzemnil nevedel jsem že je u vas znám ho delši dobu i když on si me nejspíš nepamatuje a s jeho chovanim v dungu že se podiva do logu serveru a že mi da ban za to že udajne mam nabugovaneho medvěda ze ZA to promin te ale tim mě dostal jinak /ignore klokanek to už mám k vam chci s koulinem jsme si to řekli jemuý jsem se omluvil tak asi tak se rozhodněte pro a proti
bye
za případne hrubky sorry :-P pravopis mi děla problem.
Vcera si ukazal jak ses choval dobře ti tak chovani nezmě níš proto tě žádám aby si si smazal přihlášku

23přihláška PowerAli Empty Re: přihláška PowerAli Fri Apr 17, 2009 3:02 pm

PowerAli

Zfak ale proti tobě jde skoro celej server nemyslíš že to nebude třeba tebou ? Crying or Very sad

24přihláška PowerAli Empty RE: Fri Apr 17, 2009 3:07 pm

Quake

Quake

Myslím, že svoje rozepře si řešte soukromě, tady to nikoho nezajímá, chci tady pouze názory na potencionálního zájemce o členství... každý OT, či koment obsahujicí vulgární spřežky budu mazat....

25přihláška PowerAli Empty Re: přihláška PowerAli Fri Apr 17, 2009 3:34 pm

Anonymní

Anonymní

PowerAli napsal:Zfak ale proti tobě jde skoro celej server nemyslíš že to nebude třeba tebou ? Crying or Very sad
Tak nemužu za to že co mam na jazyku hned řeknu tak když maš pořád neco proti tak smaž už kua přihlašku

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 2]

Jdi na stránku : 1, 2  Next

Povolení tohoto fóra: