Nickname: Rebellion
WoW hraji: přes 2 roky
Class: Shaman
Race: Tauren
Main Spect: Elemental
Za tuto postavu hraji: asi 14 měsíců
Played postavy: 61 dní
Zkušenosti: na novém jádře SWP- Kalegos a Brutalus, BT- full , HS- full , SSC (vše kromě Kapra), Oko (kromě Alara a Kaela), ZA, KZ, Gruul
Talent build: 41/00/20
http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/talents/talents.html?en&shaman&5503010501001535105100000000000000000000050204301005000000000
Armory:
http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/Armory/index.php?searchType=profile&character=Rebellion&realm=Narnias
Main EQ (Ele): Head- T6, Neck- SWP pendant, Ramena- T6, Back- High King (Gruul), Chest- Sunfire Roba, Wrist- T6, Mace- Reign of Misery (Brutalus), Shield- z Archimonda, Totem- +dmg LB a ChL, Hands- SWP trash, Waist- HS, Legy- T6, Boty- Guardian , Ringy- SWP (JWC) a HS rep, Trinky- SSC Sextant a BoJ DMG
Off EQ (Resto): jsou to převážně věci co padly a nikdo je nechtěl ... Head- T6, Neck- SSOf rep, Ramena- Vashjka (na druida), Back- BT trash, Chest- T6, Wrist- Tail, Mace- BoJ, Shield- z Archimonda, Totem- +heal Healing Wave, Hands- T6, Waist- ZA, Legy- BoJ, Boty- ZA (Zul´Jin) , Ringy- BoJ a sh*t dmg s heal sockou, Trinky- Alch stone a BoJ Heal
Screen z raidu: nemám žádný použitelný
Staty (Main Ele):
HP: 9018
MANA: 10523
Bonus damage: 1133
Crit chance: 29%
Hit rating: 64 (5%)
Mana regen: 219wnc , 89wc bez Water shieldu
Spell haste: 160 (10%)
Spell penetration: 20
Resillience: v pve sice nanic, ale 27
Staty (Off Resto):
HP: 9123
MANA: 9668
Bonus Heal: 2111
Mana regen: 351wnc , 174wc (bez Water Shieldu)
Crit chance: 9%
Spell haste: 28
Profese: Alch, JWC, Tail
Sekundární: -
Chybí ti nějaké enchanty nebo gemy ? NE, ale uvažuju o resocketu
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? odchod leadrů z guildy a její následný rozpad, Eternity
Přoč chceš jít právě k nám ? TOP guilda + znám lidi z Eternity
Co nám můžeš nabídnout ? Doufám že dobrý dmg na raidu a občasný heal v off eq
Kolik hodin průměrně denně strávíš hraním wow ? 3+ , podle toho co se zrovna děje (na raidu klidně celý den)
Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ? lidi z Eternity a některé z doslechu
Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ? NE
Město: Klimkovice (okolí Ostravy)
Věk: skoro 18
Večerka: do školy musím v 6 takže celonoční progress - no problem
Něco o mě: Jsem docela pohodový student, nevadí mi nic kromě přílišné demence a slackování na raidu. Poslouchám, co se poslouchat dá. WoWko je pro mě odreagování i zábava, hraju taky na klavír.
WoW hraji: přes 2 roky
Class: Shaman
Race: Tauren
Main Spect: Elemental
Za tuto postavu hraji: asi 14 měsíců
Played postavy: 61 dní
Zkušenosti: na novém jádře SWP- Kalegos a Brutalus, BT- full , HS- full , SSC (vše kromě Kapra), Oko (kromě Alara a Kaela), ZA, KZ, Gruul
Talent build: 41/00/20
http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/talents/talents.html?en&shaman&5503010501001535105100000000000000000000050204301005000000000
Armory:
http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/Armory/index.php?searchType=profile&character=Rebellion&realm=Narnias
Main EQ (Ele): Head- T6, Neck- SWP pendant, Ramena- T6, Back- High King (Gruul), Chest- Sunfire Roba, Wrist- T6, Mace- Reign of Misery (Brutalus), Shield- z Archimonda, Totem- +dmg LB a ChL, Hands- SWP trash, Waist- HS, Legy- T6, Boty- Guardian , Ringy- SWP (JWC) a HS rep, Trinky- SSC Sextant a BoJ DMG
Off EQ (Resto): jsou to převážně věci co padly a nikdo je nechtěl ... Head- T6, Neck- SSOf rep, Ramena- Vashjka (na druida), Back- BT trash, Chest- T6, Wrist- Tail, Mace- BoJ, Shield- z Archimonda, Totem- +heal Healing Wave, Hands- T6, Waist- ZA, Legy- BoJ, Boty- ZA (Zul´Jin) , Ringy- BoJ a sh*t dmg s heal sockou, Trinky- Alch stone a BoJ Heal
Screen z raidu: nemám žádný použitelný
Staty (Main Ele):
HP: 9018
MANA: 10523
Bonus damage: 1133
Crit chance: 29%
Hit rating: 64 (5%)
Mana regen: 219wnc , 89wc bez Water shieldu
Spell haste: 160 (10%)
Spell penetration: 20
Resillience: v pve sice nanic, ale 27
Staty (Off Resto):
HP: 9123
MANA: 9668
Bonus Heal: 2111
Mana regen: 351wnc , 174wc (bez Water Shieldu)
Crit chance: 9%
Spell haste: 28
Profese: Alch, JWC, Tail
Sekundární: -
Chybí ti nějaké enchanty nebo gemy ? NE, ale uvažuju o resocketu
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? odchod leadrů z guildy a její následný rozpad, Eternity
Přoč chceš jít právě k nám ? TOP guilda + znám lidi z Eternity
Co nám můžeš nabídnout ? Doufám že dobrý dmg na raidu a občasný heal v off eq
Kolik hodin průměrně denně strávíš hraním wow ? 3+ , podle toho co se zrovna děje (na raidu klidně celý den)
Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ? lidi z Eternity a některé z doslechu
Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ? NE
Město: Klimkovice (okolí Ostravy)
Věk: skoro 18
Večerka: do školy musím v 6 takže celonoční progress - no problem
Něco o mě: Jsem docela pohodový student, nevadí mi nic kromě přílišné demence a slackování na raidu. Poslouchám, co se poslouchat dá. WoWko je pro mě odreagování i zábava, hraju taky na klavír.
Naposledy upravil Rebellion dne Wed May 05, 2010 7:15 pm, celkově upraveno 1 krát