Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Gantrithor - holy paladin

+16
Tasartir
Drobec
Boxerman
Siem
Destinny
MandiaK
Ljuderendann
wook
lorain
Vesemir
Thali
xenasvk
Kira
Drederiq
schono
devastathor
20 posters

Jdi na stránku : Previous  1, 2

Goto down  Zpráva [Strana 2 z 2]

26Gantrithor - holy paladin - Stránka 2 Empty Re: Gantrithor - holy paladin Sat Apr 24, 2010 3:27 pm

Monse

este poobede to tam bolo, vsak vidno, kedy je posledny edit

27Gantrithor - holy paladin - Stránka 2 Empty RE: Gantrithor Mon Apr 26, 2010 11:45 am

Quake

Quake

Máš dva dny na vysvětlení změněného postu, který dříve obsahoval úplně jinou a poměrně podstatnou informaci.

28Gantrithor - holy paladin - Stránka 2 Empty Re: Gantrithor - holy paladin Tue Apr 27, 2010 10:39 pm

devastathor

devastathor

No ok takze nechcel som vas zatahovat do svojho osobneho zivota a stalo sa par... veci. A dajme tomu ze som na chvilu neuvazoval triezvo a so zdravym rozumom... a ak som vam sposobil dake problemy tak sa chcem ospravedlnit za to zdrzovanie a pokusim sa aby sa to uz viackrat neopakovalo. Neutral (zaujem stale trva)

29Gantrithor - holy paladin - Stránka 2 Empty RE:Gantrithor - holy paladin Tue Apr 27, 2010 11:02 pm

Jehnátko

Jehnátko

no pohoda chapu kazdy ma obcas temne chvilki nekdo vyc nekdo min Very Happy jestli zajem trva tak si myslim ze jako postava neni marnej a tu sanci bych mu dal za mne PRO Very Happy

30Gantrithor - holy paladin - Stránka 2 Empty Re: Gantrithor - holy paladin Tue Apr 27, 2010 11:25 pm

Thali

Thali

PROTI....asi by se ti nelibilo v guilde, kde kill Illidana trval 33 hodin, ze?

31Gantrithor - holy paladin - Stránka 2 Empty RE: Devastathor Fri Apr 30, 2010 1:04 pm

Quake

Quake

Tvůj EQ je na hranici akceptovatelnosti. Tvůj skil, podle toho co píšeš, taktéž, takže nechápu tvé výroky na worldu. Znáš bosse v BT, včetně illidana, možná tak z obrázků a ty se budeš posmívat někomu, kdo to dává. Ano, dali jsme BT a vypsalo to nesmyslný čas, ale to proto, že jsme s BT začali po resetu ve středu, mezitím dali HS, SWP a BT dokončili až v neděli a jelikož jsme v raidu nechali alty tak timer prostě běžel dál. Stačí si logicky spočítat, že pokud by to byla pravda, tak my jsme museli v tom BT strávit každý den minimálně 8 hodin, což je trošku nesmysl. Předpokládám, že v guildě, co dává BT v takovémto čase, být zřejmě nechceš, takže adios.

NEPŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 2 z 2]

Jdi na stránku : Previous  1, 2

Povolení tohoto fóra: