undead mage
tanenty menim podla potreby- pvp frost, pve arcane/fire
stats:
pvp: 10,3k HP, 918+DB, 11500many, 402 ressillience
pve: 7,9k HP, 1180+DB, 11400many, 30.00%+ crit chance
equip: full pve okem legov
full pvp okem ringov na ktorych sa pracuje
profesie: spellfire tailoring full
enchanting full
bol som v guilde pvp skillaz ako spoluzakladatel, guilda vsak po odchode urcitych clenov stratila na funkcnosti a asi sa pomaly rozpadne, memntalne nema ziadnu cinnost a preto som si vybral vasu guildu u ktorej si myslim ze ma velmi dobry progress a medzi hordackymi guildamy velnmi rychlo napreduje
skusenosti: wow-ko hram cez 2 roky. poznam da as povedat vsetky 5 man dungy, KZ, ZA, Hyjal. BT som na narniase este nebol
info: mam18 rokov som z novej dubnice na slovensku, momentalne maturujem a nemozem sa wowku venovat zrovna cely den ale vzdy si najdem cas
tanenty menim podla potreby- pvp frost, pve arcane/fire
stats:
pvp: 10,3k HP, 918+DB, 11500many, 402 ressillience
pve: 7,9k HP, 1180+DB, 11400many, 30.00%+ crit chance
equip: full pve okem legov
full pvp okem ringov na ktorych sa pracuje
profesie: spellfire tailoring full
enchanting full
bol som v guilde pvp skillaz ako spoluzakladatel, guilda vsak po odchode urcitych clenov stratila na funkcnosti a asi sa pomaly rozpadne, memntalne nema ziadnu cinnost a preto som si vybral vasu guildu u ktorej si myslim ze ma velmi dobry progress a medzi hordackymi guildamy velnmi rychlo napreduje
skusenosti: wow-ko hram cez 2 roky. poznam da as povedat vsetky 5 man dungy, KZ, ZA, Hyjal. BT som na narniase este nebol
info: mam18 rokov som z novej dubnice na slovensku, momentalne maturujem a nemozem sa wowku venovat zrovna cely den ale vzdy si najdem cas