Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

prihlaska- ghostrider

+3
lorain
Quake
misokosik
7 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1prihlaska- ghostrider Empty prihlaska- ghostrider Tue Apr 14, 2009 11:42 am

misokosik

misokosik

undead mage
tanenty menim podla potreby
- pvp frost, pve arcane/fire

stats:

pvp: 10,3k HP, 918+DB, 11500many, 402 ressillience
pve: 7,9k HP, 1180+DB, 11400many, 30.00%+ crit chance

equip: full pve okem legov
full pvp okem ringov na ktorych sa pracuje

profesie: spellfire tailoring full
enchanting full

bol som v guilde pvp skillaz ako spoluzakladatel, guilda vsak po odchode urcitych clenov stratila na funkcnosti a asi sa pomaly rozpadne, memntalne nema ziadnu cinnost a preto som si vybral vasu guildu u ktorej si myslim ze ma velmi dobry progress a medzi hordackymi guildamy velnmi rychlo napreduje

skusenosti: wow-ko hram cez 2 roky. poznam da as povedat vsetky 5 man dungy, KZ, ZA, Hyjal. BT som na narniase este nebol Very Happy

info: mam18 rokov som z novej dubnice na slovensku, momentalne maturujem a nemozem sa wowku venovat zrovna cely den ale vzdy si najdem cas Very Happy

2prihlaska- ghostrider Empty RE: Ghostrider Tue Apr 14, 2009 12:29 pm

Quake

Quake

Podle vypsaných statů to vypadá dobře, ale rád bych inspect in-game:) jinak jsem zatim PRO , DMG potřebujem Smile . Jediná věc, která mě zaráží, že s pvp eq máš víc many jak v pve Question Smile

3prihlaska- ghostrider Empty Re: prihlaska- ghostrider Tue Apr 14, 2009 12:32 pm

lorain

lorain

rekl bych že je to dobry mag, i kdyz se v nich moc neviznam, tak pve i pvp eq ok:) ja sem urcite PRO magy potrebujem, kolikrak v raidech hledame sebehoršiho maga na plošnak

4prihlaska- ghostrider Empty oprava Tue Apr 14, 2009 12:38 pm

misokosik

misokosik

Quake napsal:Podle vypsaných statů to vypadá dobře, ale rád bych inspect in-game:) jinak jsem zatim PRO , DMG potřebujem Smile . Jediná věc, která mě zaráží, že s pvp eq máš víc many jak v pve Question Smile

sry many mam este menej na pve mam 11300 a a hp 7,7k HP a je to preto ze mam na pve vyrobeny spellfire set ktory pridavy vysoky DB ale ma menej statov na HP a manu. inak je to celkom v pohode na BD odkazem vytiahnut 1400+ ak chces poslem screen. pre inspect v pohode whispni cez hru, pridem sa ti ukazat.

5prihlaska- ghostrider Empty Re: prihlaska- ghostrider Tue Apr 14, 2009 12:56 pm

deadtray

deadtray

Ja som sice lock a kdyby padlo tneco tak bys mi to mozna i sebral bo mi to mame lock mage hunt ale sem PRO v magoch se celkom vyznam casto hravam za kamosovho a umi to kritovat ja sem PRO PRO Very Happy

6prihlaska- ghostrider Empty Re: prihlaska- ghostrider Tue Apr 14, 2009 1:24 pm

xenasvk

xenasvk

PRO PRO PRO kamos a skillovany, overpowered EQ... urcite vhodny na raidy

7prihlaska- ghostrider Empty Re: prihlaska- ghostrider Tue Apr 14, 2009 2:35 pm

Thali

Thali

Souhlasim.EQ slusny, zkusenosti taky a prihlaska pekne vyplnena...PRO

8prihlaska- ghostrider Empty Re: prihlaska- ghostrider Tue Apr 14, 2009 4:20 pm

Coursedone

Coursedone

Na pocet magov sa uz racej ani nepozeram pretoze ich je viac nez zdravy pocet a zda sa ze toto cislo bude aj nadalej za zahadnych okolnosti stupat takze je uz zbytocne pisat ze je magov dostatok
Co sa tyka spominaneho maga tak staty celkom ujdu
tu skor nastava otazka ci bude chodit raidy alebo ako dalsi zasa skysne v bg
to co pise v prihlaske je sice pekne ale to uz seci pozname - reci sa hovoria a chlieb sa je
mna by zaujimalo ci je dotycny ochotny obetovat bg koli raidu
pvp hracov mame prebytok teda nie ze by sme ich potrebovali

9prihlaska- ghostrider Empty RE: Cursedone Tue Apr 14, 2009 5:15 pm

Quake

Quake

No jediný kdo tu zatim tvrdil, že mágu máme plný počet byl klokanek, nevím, zda si usoudil z jeho komentu o přebytku mágů, ale rozhodně se jedná o mylnou informaci... Mágů máme v porovnání s ostatními classy pomělně málo, a i s pohledu DMG je potřeba další členy...
Před chvilkou jsme provedl konzultaci a inspect tohoto hráče...myslím, že se jedná o dobrý dmg, a rozhodně se uplatní Smile

PŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: