Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Loydtea - Rogue

5 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Loydtea - Rogue Empty Loydtea - Rogue Sun Jan 24, 2010 7:43 pm

Loydtea

Nickname : Loydtea
Class : Rogue
Race : Blood Elf

Talent build : PVE 20/41/0
WoW hraji : 3-4roky
Za tuto postavu hraji : 1.5 měsíce s přestávkama( za postavu Loydtea, za rugunu jako celkove dýl)

Zkušenosti : Všechny 5many i 10many a i 25many - nejenom trash

Staty : ( unbuffed )
HP: 9334
Mana : -
Energy : 100
Rage : -

Attack power : 1951 (bez trinketů a weapon enchantu)
Hit rating : 242
armor : 4162
crit : 30.01%
Defense : 350

IQ: Dočasně dostačující Very Happy

Stručný popis EQ:
Full epic.Full pve eq az na chestu (s4) celkem na urovni T5.
Nářadí: Talon of azshara + Tracker's blade

Chybí ti nějaké enchanty ?
Máš PvE nebo PvP ? A jsi ochotný změnit na PvE ?
Mám PvE - nechybí.

Chybí ti nějaké gemy ?
Máš PvE nebo PvP ? A jsi ochotný změnit na PvE ?
Mám PvE - gemy mi žádné nechybí.

Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? Tears of lost heroes - pomalý ale jistý rozpad.

Přoč chceš jít právě k nám ?
Hodně jsem o vaší guildě slyšel a v jistých věcech tato guilda nemá
konkurenci.Rád se přidám do takového kolektivu, jako je ten váš.

Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ?
Ehm znal ale zapoměl jsem nick xD

Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?
Není

Profese : Ench 352, herb 375, alch 375.
sekundární : FA 375

věk : 14 (toho si nevšímejte Smile)
město : Praha

aby jste se nemuseli ptát, na Pc muzu byt cca do 23:00+/-.

2Loydtea - Rogue Empty Re: Loydtea - Rogue Sun Jan 24, 2010 8:36 pm

Monse

vsetko pekne, az na ten played, ktory je divne formulovany, troska skus objasnit. Podla mna to zavana vymenou charov. Vek 14, nvm.no.

3Loydtea - Rogue Empty Re: Loydtea - Rogue Sun Jan 24, 2010 8:40 pm

Loydtea

nevymenuju Smile Played : 36 days 16 hours.Na svem rogunkovy jsem si udelal vše já Smile

4Loydtea - Rogue Empty RE:Loydtea - Rogue Sun Jan 24, 2010 9:10 pm

Jehnátko

Jehnátko

takze klasicky rogun docela pekne staty az na ten hit na kterem se da ale zamakat dobrym socketem treba Smile jinak ale ted o prijeti roguny nepremyslim mame jich ted dost aktivnich uvidime casem jak to stim bude bohuzel ale za mne PROTI na raid by si se dostaval velice tezko a malo

5Loydtea - Rogue Empty Re: Loydtea - Rogue Sun Jan 24, 2010 9:12 pm

Loydtea

ok díky Smile Tak az by vam chybela nebo by se hodila roguna , tak se ozvěte Smile.

6Loydtea - Rogue Empty Re: Loydtea - Rogue Mon Jan 25, 2010 1:41 am

pipatko

pipatko

NO tak o té aktivitě rogun dost pochybuju... Zrovna Jehňátko je jeden z těch, jehož aktivita se teď rapidně zhoršila (nevím, jestli je to dočasné nebo trvalé), ale aby na essencích kickoval Kvejk jako ele shaman, tak to mi přijde divné, když máme tolik aktivních rogun... PRO

7Loydtea - Rogue Empty RE:Loydtea - Rogue Mon Jan 25, 2010 2:38 am

Jehnátko

Jehnátko

aha tak sry ze sem mel jeden vikend pro sebe no mam tady nabehano vyc nez ty a nasobeno 3x a roguny mame 3 na raidu jsou dve a kazdy hned picuje je tu moc rogun na t6 raidy uz se mezi nima delaj rozdili a to ze jeden vikend byl horsi nic nemeni

8Loydtea - Rogue Empty Re: Loydtea - Rogue Mon Jan 25, 2010 9:11 am

Monse

Ono sa to da robit aj tak, ze proste vzdy si vyberies, ktora roguna pojde, resp. sa dohodnete medzi sebou. Vdzy je lepsie, ked mas z coho vyberat, ako kebyze nas ide 15 na trash a v 15 dojdeme k bossovi a potom sa to rozpusti.

No a myslim si, ze rogunu s lepsimi hadrami v sucasnosti ani nezozenies, pretoze ani kde ten EQ nema kde zobrat, nakolko ostatne guildy na tokenovych bossov jednoducho nemaju. Treba brat ohlad aj na taketo veci.

Co sa ceni (minimalne u mna), je slusna a proptna spatna vazba od hraca, ktora vacsine chyba, resp. sa urazia.

Cize why not, na skusku.

9Loydtea - Rogue Empty RE:Loydtea - Rogue Mon Jan 25, 2010 3:16 pm

Jehnátko

Jehnátko

eq urovne t5-t6 u nas neni problem behem tydne dvou jedna vec......ale monse takhle to nefunguje nemuzu nekomu urcovat ty pudes sem a ty zas sem nejsme ve skolce kde si rozdelujem zidle k obedu tobe by se taky nelibilo aby ti nekdo urcoval dobu hrani a na jaky raid pudes a na jaky ne todle jsou dospely lidi ne 14-lety deti(nic osobniho) Smile je to sice pekne co rikas ale jak uz sem psal roguna neni priest ktery muze jit za holy nebo shadow a pri nejhorsim i do napul disca na spirit 2 roguny na raidu jsou moc a na vyber je porad a proc potom prichazet o zabehnuteho hrace ktery tu je dlouho kvuli novackovy? zbytecny tady ti nikdo cekat na lavicce nebude kdyby se uvolnilo misto tak budis ale bohuzelja vim jak to vypada z rogunama treba pipatko si stezuje ale ten o rogune vy jenom tam kde je potreba a to je najentus a esence tod vse a to ze byl jeden vikend tezsi kdyz je plesova sezona a podobne to nic nemeni na mim nazoru a to ze vy tady vypisujete nesmysli tohodle cloveka jenom vyc zamota do neceho coz neni vubec pravda a muze byt maximalne vyc zmaten

10Loydtea - Rogue Empty Re: Loydtea - Rogue Mon Jan 25, 2010 3:33 pm

pipatko

pipatko

Netvrdím, že o roguně vím všechno... Ale sám jsi na začátku napsal, že má docela pěkný staty...
Je vidět, že jsi toho v poslední době moc neodchodil, protože by tě taky štvalo, chodit trash ve 20 lidech a pak čekat jestli ještě někdo dorazí... Prostě můj názor je, že aktivní hráč navíc, ať už roguna (které máme 3 celkem, o ostatních se ani nedá mluvit), nebo někdo jiný se prostě hodí...
A jen tak mezi námi: uznávám, jsi v guildě déle než já, proto toho máš asi i více odchozeno... Ale podle mě si nikdo na mojí aktivitu/neaktivitu nemůže štěžovat...

11Loydtea - Rogue Empty Re: Loydtea - Rogue Wed Jan 27, 2010 7:16 pm

Quake

Quake

#10 Ano pípatko, je třeba aktivní, ale možná tak do 21 hod...do 23 tak o výkendu nebo o prázdninách. Pochybuji, že ho rodiče nechají u PC do 23 hod, když donede ve škole kouli Very Happy

Tady není co řešit, čekám, že se jehně zase sebere a začne hrát aktivně. A když né, tak stejně jeho místo nebudu zaplňovat rogunou sice s průměrným EQ ale nízkým věkem. Skill a EQ jsou otázka měsíce, ale za měsíc mu nebude 18 aby si mohl doma určovat pravidla...mám hold špatné zkušenosti s takto mladými hráči a myslím, že by guildě nebyl přínosem a nejspíš by dopadl jako ixal a jemu podobný. Bohužel, zkus to u jiné guildy, která má, pro tebe výhodněji, sestavený kalendář raidování.

NEPŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: