Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Monse - priestik - damaaaz

+10
Marci
Coursedone
Drobec
Siem
Immortalis
psychaz
Lhikan
pipatko
Sajdi
Monse
14 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Monse - priestik - damaaaz Empty Monse - priestik - damaaaz Wed Dec 23, 2009 1:42 am

Monse

Nick : Monse
Class : Priestik
Race : Undead

Talent build : hlavne teda shadow (lebo je t0P) - vid inspect
WoW hraji : rekreacne - 1.5 roka
Za tuto postavu hram : furt, odkedy som zacal

EXP: ATM out of date, takze nevim co medzicasom pokazili

Staty : ( unbuffed )
HP: 8k+
Mana : 10.5k+

BH : ~2k
BD : ~1.2k
hit: cap
resillience : nevedem

IQ :

Divna otazka. Hral som sachy aktivne, 4 liga, ale uz je to hodne spatne.

Stručný popis EQ:

Hlavne teda cloth, lebo v kozi sa potim. Preferujem bavlnu, dobre sa to nosi, ak nemaju, tak zoberem aj ovcie runo.

Chybí ti nějaké enchanty?
Tak ked davaju zoberem ze (ono ten enchanting niekde vyskill treba), ale v opacnom pripade staci.

Chybí ti nějaké gemy?
Vid o mne.

Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla?

Hafo kruto dlhe story. Jedine na vt.

Přoč chceš jít právě k nám?

Toz, troska este DPS, pripadne aj zatankovat, pred odchodom do dochodku.

Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho?

Ermm, no, hadam ano.

Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo )?

Jop.

Profese: kyticky, flasticky a handricky
sekundární: FA nemam

věk: 22
město: TT

Něco o mě:

Vecny student a socka slovenskeho skolstva, 3 rocnik. Aktivne som hraval sach, kazdopadne, kazdy kto si trufa, tak moze vyhrat epik suter u mna podla vyberu, ak zremizuje, vyhra su 3. Pri prehre 1 mne spat Razz

Zaluby:

Fotbalek, hokej,... sport v bedne. Sem-tam obcas pohlavim par deuclandakov v CSS. Znova plati to iste. Kto ma da 2x15 na ajmke, 3 sutre za vyhru, 1 za remizku a 1 mne spat za prehru.

2Monse - priestik - damaaaz Empty Re: Monse - priestik - damaaaz Wed Dec 23, 2009 1:48 am

Sajdi

Sajdi

Jsem PRO...zkusenosti,vek,na VT byl v poho

3Monse - priestik - damaaaz Empty Re: Monse - priestik - damaaaz Wed Dec 23, 2009 2:31 am

pipatko

pipatko

Další normální, kdo nenapsal IQ Very Happy
Jinak sice tankovat neumí, za shadow je lamka, v holy jsem ho neviděl, ale jsem PRO Very Happy

4Monse - priestik - damaaaz Empty Re: Monse - priestik - damaaaz Wed Dec 23, 2009 2:48 am

Lhikan

Lhikan

PRO PRO nemusim ani psat duwod proste je dobrej Smile

5Monse - priestik - damaaaz Empty Monse Wed Dec 23, 2009 7:56 pm

psychaz

psychaz

Starej dobrej Monse, čus kámo, jednoznačně PRO, jeden z nej Priestu na serveru (zkus mi udelat ostudu :-) , v pohodě týpek

6Monse - priestik - damaaaz Empty Re: Monse - priestik - damaaaz Thu Dec 24, 2009 12:16 am

Immortalis

Immortalis

Tak takhle odflaklou prihlasku jsem jeste nevidel. Jako heal s nim mam spatne zkusenosti kdy v BT na trash farme misto healovani tanku inspectoval lidi ktery ho pravem servali za "lama skill" pac i pres to jaky mel eq (hodne dobry) byl nekde na konci... Jedine co mu slo na vybornou bylo nasirani lidi kolem a navazeni se. Co dodat... Dale proc prijmat cloveka co hraje "Toz, troska este DPS, pripadne aj zatankovat, pred odchodom do dochodku."? Berme lidi kteri tu chteji hrat stabilne a ne jen "rekreacne". DMG je v guilde vic nez je zdravo a nepotrebujem nekoho kdo se obcas logne....
Za me jednoznacne PROTI Evil or Very Mad

7Monse - priestik - damaaaz Empty Re: Monse - priestik - damaaaz Thu Dec 24, 2009 12:28 am

Monse

BT trash som nebol +/- 3/4 roka a to si tu este ani nehral pokial viem, cize evidentne si ma mylis s niekym a ta prihlaska je formulovana inym stylom, nie pre ludi, co ma vobec nepoznaju.

8Monse - priestik - damaaaz Empty Re: Monse - priestik - damaaaz Thu Dec 24, 2009 12:33 am

Siem

Siem

PRO SPriest je pro me srdcovka a rad bych kdyby konecne byl na raidech alespon jeden staly Very Happy

9Monse - priestik - damaaaz Empty Re: Monse - priestik - damaaaz Thu Dec 24, 2009 12:34 am

Drobec

Drobec

hh Immortalis tu bol zaručene skôr ako ty len ho možno poznaš pod iním nikom

10Monse - priestik - damaaaz Empty Re: Monse - priestik - damaaaz Thu Dec 24, 2009 12:36 am

Monse

Tak to je mozne, ale poznat ho nepoznam, resp. sa nepriznal. Pretoze si pamatam, ako v zhruba v aprili, mozno maji, rozbiehal tohto huntu, mal tam nejake T4ky, tak preto.

11Monse - priestik - damaaaz Empty Re: Monse - priestik - damaaaz Thu Dec 24, 2009 12:42 am

Coursedone

Coursedone

Monse napsal:BT trash som nebol +/- 3/4 roka a to si tu este ani nehral pokial viem, cize evidentne si ma mylis s niekym a ta prihlaska je formulovana inym stylom, nie pre ludi, co ma vobec nepoznaju.

Tak to ta asi sklamem ale potom vobec netusim preco to sem pises kedze ta pavdepodobne vecina ludi nepozna, toto je naozaj blby argument skus sa nad tym zamysliet.
Prihlaska je naozaj ponata divne
Osobne by ma zaujimalo kde konkretne do trnavy chodis v TT su totiz fakticky 2 VS (Trnavska a UCM) a MTF.

12Monse - priestik - damaaaz Empty Re: Monse - priestik - damaaaz Thu Dec 24, 2009 12:44 am

Marci

Marci

Monse napsal:BT trash som nebol +/- 3/4 roka a to si tu este ani nehral pokial viem, cize evidentne si ma mylis s niekym a ta prihlaska je formulovana inym stylom, nie pre ludi, co ma vobec nepoznaju.

Ale vyjadřovat se k tobě budou i lidi co tě neznají, takže by bylo vhodné myslet také na ně.
Jinak, heal by se hodil, protože já zrovna posila nejsem Smile, ale NEUTRAL

13Monse - priestik - damaaaz Empty Re: Monse - priestik - damaaaz Thu Dec 24, 2009 12:46 am

Monse

Coursedone napsal:Prihlaska je naozaj ponata divne
Osobne by ma zaujimalo kde konkretne do trnavy chodis v TT su totiz fakticky 2 VS (Trnavska a UCM) a MTF.

mozeme na vt hodit rec

14Monse - priestik - damaaaz Empty Re: Monse - priestik - damaaaz Thu Dec 24, 2009 9:34 am

xenasvk

xenasvk

no, neviem, z prihlasky viem dohromady len to, ze mas 2000bh a 1200 bd... toz zatial som skor proti... Smile

15Monse - priestik - damaaaz Empty Re: Monse - priestik - damaaaz Thu Dec 24, 2009 12:52 pm

Notorious

Notorious

S Monsem sem byla v ZA, v pohodě týpek a když už nic jinýho, tak bude aspon nějaká baterka na manu Very Happy já sem PRO

16Monse - priestik - damaaaz Empty Re: Monse - priestik - damaaaz Thu Dec 24, 2009 9:27 pm

Monse

xenasvk napsal:no, neviem, z prihlasky viem dohromady len to, ze mas 2000bh a 1200 bd... toz zatial som skor proti... Smile

hehe a co viac treba Razz a jo baterka bude, ale mam taky pocit, ze quake si ju privlastni a zevraj nikomu neda @

17Monse - priestik - damaaaz Empty Re: Monse - priestik - damaaaz Fri Dec 25, 2009 2:20 am

xenasvk

xenasvk

monse, neideo staty, ide o to, co s tym dokazes vycarovat Smile

18Monse - priestik - damaaaz Empty Re: Monse - priestik - damaaaz Fri Dec 25, 2009 5:44 am

Monse

Pamatam si situacie, kedy sme davali concil na 3-4 healy od 50%, lebo "roguna" (dovody, co to zapricinilo rozoberat nebudem). Pointa je v tom, ze to bola skutocne holy magia Razz a islo o kazdu MP5.

Co sa tyka dps, tak odhadujem, ze nic lepsie atm nezozenies Arrow . Minimalne odporucam zajst zajtra ZA vecer a budes mat problem minut manu.

19Monse - priestik - damaaaz Empty Re: Monse - priestik - damaaaz Fri Dec 25, 2009 4:19 pm

lorain

lorain

PRO

20Monse - priestik - damaaaz Empty RE: Monse Sun Dec 27, 2009 1:02 pm

Quake

Quake

Už vyřešeno, jen to dodatečně uzavírám i tady. V pohodě člověk, dobrý EQ, už s námi zašel i pár raidů a vše bylo v naprostém pořádku...

PŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: