Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Kolouch - Saman(resto)

+8
Kryse
kha
Sajdi
Isis
Thali
Ovcezlesa
Jehnátko
Kolouch
12 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Kolouch - Saman(resto) Empty Kolouch - Saman(resto) Mon Nov 02, 2009 10:31 pm

Kolouch

Nickname : Kolouch
Class : shaman
Race : Troll

Talent build : PVE 0/5/56
WoW hraji : 2 rok
Za tuto postavu hraji : 1 rok

Zkušenosti : Všechny 5many i 10many

Staty : ( unbuffed )
HP: 8298
Mana : 10745
Energy : 0
Rage : 0

Attack power : (bez trinketů a weapon enchantu)
Hit rating : 32
armor : 10107
crit : 9.53%
BH : 2038
BD : ?
spell penetration : 0
spell haste : 55
Defense :
dodge :
parry :
resillience : ?

IQ :
?

Stručný popis EQ:
Equip : 90% epic. PvE only
T4 (head,ramena,gaťe ,ruce)...BoJky: Chesta,wrist,waist,trinket,boty)
weapons : Bojky a shield za bojky(oba s enchantama)

Chybí ti nějaké enchanty ?
nechybí

PvE nebo PvP ?
PvE

Chybí ti nějaké gemy ?
Máš PvE nebo PvP ? A jsi ochotný změnit na PvE ?
Mám PvE - gemy mi žádné nechybí

Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? Away from

keyboard ( AfK ) guilda se rozpadla

Přoč chceš jít právě k nám ?
Ste nejlepší ;-)

Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ?
Kha,Ovcezlesa,Jehnátko

Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?
není

Profese : ALCH 375, herb 375.
sekundární : zadne Smile

věk : 24
město : Semily

Něco o mě :
?

2Kolouch - Saman(resto) Empty RE:Kolouch - Saman(resto) Mon Nov 02, 2009 11:33 pm

Jehnátko

Jehnátko

PRO neco sem snim odchodil neni lama i docela pohoda eq urcite se nam hodi

3Kolouch - Saman(resto) Empty Re: Kolouch - Saman(resto) Tue Nov 03, 2009 1:13 am

Ovcezlesa

Ovcezlesa

Jednoznacne PRO,eq ma dobrej..jinak je to kamos z mesta,takze se vsim muzu pomoct,vysvetlit apod.

4Kolouch - Saman(resto) Empty Re: Kolouch - Saman(resto) Tue Nov 03, 2009 1:33 am

Thali

Thali

PROTI...

Resto je dost, navic muj alt ma lepsi staty a nechcete mi ho moc bravat, tak nevim, proc brat zbytecne dalsiho

5Kolouch - Saman(resto) Empty Re: Kolouch - Saman(resto) Tue Nov 03, 2009 11:25 pm

Isis

Isis

24 let ? Rolling Eyes konecne mozna nekto...no nic...je prafda ze mame restaku ( aktivnych ) docela dost a jsou lepsi od tebe bohuzel, ale jedine kvuli veku bych byla motna pro...cim starsi tym mene "decko" a ty tady nesnesu kvuli jich vystupum nebo chovanim...serioznost nadovsetko...nuz ostatek musej ohodnotit ostatni...ja neutral

6Kolouch - Saman(resto) Empty Re: Kolouch - Saman(resto) Tue Nov 03, 2009 11:27 pm

Isis

Isis

thaliho si nevsimej je posledlej bejt stredem pozornosti Very Happy ale uz pracuji na tom trochu ho udrzet na uzde Rolling Eyes ze thaliku Razz

7Kolouch - Saman(resto) Empty RE:Kolouch - Saman(resto) Wed Nov 04, 2009 5:11 pm

Jehnátko

Jehnátko

co mas proti detem to ze mi je skoro 15 to sem jako decko ach jo to je osklive pritom sem hodnej Very Happy

8Kolouch - Saman(resto) Empty Re: Kolouch - Saman(resto) Wed Nov 04, 2009 7:06 pm

Thali

Thali

Isis napsal:thaliho si nevsimej je posledlej bejt stredem pozornosti Very Happy ale uz pracuji na tom trochu ho udrzet na uzde Rolling Eyes ze thaliku Razz

Jedine Isis me dokaze zkrotit Razz

Ale za svym si stojim. Heal ano, Resto shaman ne....

9Kolouch - Saman(resto) Empty Re: Kolouch - Saman(resto) Wed Nov 04, 2009 7:20 pm

Sajdi

Sajdi

Heal ano,resto shaman NE !,jsem PROTIted jsme vzali elementala jednoho a rekl bych ze z duvodu toho ze zadneho nemame,jinak bych to vratil do starych koleji a to je to,ze shamanu mame MOC ! Mad Mad What a Face What a Face cyclops cyclops

10Kolouch - Saman(resto) Empty Re: Kolouch - Saman(resto) Thu Nov 05, 2009 6:34 pm

Kolouch

tak já nevim u dénigue píšete že resto shamanu je malo at zleppsi staty.....ale tady jich je najednou moc....asi sem moc shulenej nebo ja nevim..........:-D:-D

11Kolouch - Saman(resto) Empty Re: Kolouch - Saman(resto) Thu Nov 05, 2009 7:35 pm

kha

PRO Very Happy

a neptejte se proc Very Happy

12Kolouch - Saman(resto) Empty Re: Kolouch - Saman(resto) Thu Nov 05, 2009 8:42 pm

Kryse

Kryse

Napis mi in-game na nick Kryse alebo Giniak som ochotny si ta pozret. Ocekovat eq/talenty/gemy/enchanty podla toho urcim skill a ci sa bude dat stebou pracovat.

Osobne by som nepovedal ze Resto shamanov je vela no ved uvidime zatial neutral

13Kolouch - Saman(resto) Empty Re: Kolouch - Saman(resto) Fri Nov 06, 2009 5:43 am

Drobec

Drobec

Isis napsal:24 let ? Rolling Eyes konecne mozna nekto...no nic...je prafda ze mame restaku ( aktivnych ) docela dost a jsou lepsi od tebe bohuzel, ale jedine kvuli veku bych byla motna pro...cim starsi tym mene "decko" a ty tady nesnesu kvuli jich vystupum nebo chovanim...serioznost nadovsetko...nuz ostatek musej ohodnotit ostatni...ja neutral
vek nieje všetko isis aj velký chlapci sa chovaju ako deti a nebudem radšej menovať...

14Kolouch - Saman(resto) Empty Re: Kolouch - Saman(resto) Fri Nov 06, 2009 5:47 am

Drobec

Drobec

lol a vyjadriť :-D tak resto sa hodi a nieje ich až tak vela aktývnich teda viem iba o 5 a to dvaja su alti a jeden ja off eq tak nam zostava len Tragéd a Nuclear čili som ZA (zase o jeden warovsky token menej cry) :-D

15Kolouch - Saman(resto) Empty Re: Kolouch - Saman(resto) Fri Nov 06, 2009 11:33 am

Kelinicuss

Kelinicuss

Sem stejného názoru jako ISIS, NEUTRAL

16Kolouch - Saman(resto) Empty Re: Kolouch - Saman(resto) Sat Nov 07, 2009 5:19 pm

lorain

lorain

spiše PROTI

17Kolouch - Saman(resto) Empty RE: Kolouch Tue Nov 10, 2009 2:29 pm

Quake

Quake

Ten inspect pravděpodobně neproběhl, jelikož tu nevidím konečný názor kryseho. Napiš mi in-game o inspect, provedu ho já a uvidíme.

18Kolouch - Saman(resto) Empty Re: Kolouch - Saman(resto) Tue Nov 10, 2009 3:12 pm

Kryse

Kryse

Quake ten inspect prebehol vcera.
To co som mu poradil, zmenil. Ten equip nieje bohvie co ale da sa na tom popracovat.

Ak bude mat snahu a bude aj aktivny tak myslim ze by mohol byt prinosom.

Zamna teda Ano (na skusobnu dobu)

Quake dnes o tom mozeme este pokecat na VT.

19Kolouch - Saman(resto) Empty RE: Kolouch Tue Nov 10, 2009 3:27 pm

Quake

Quake

OK, tím je vše vyřešeno a o starost míň pro mě, alespoň se mohu věnovat dál korekci pravidel. Pokud tedy inspect proběhl a jsi pro, jakož to i většina, tak to tím pádem uzavírám. Na EQ bude ještě spousty práce, takže očekávám plnou nasazenost

PŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: