Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

zadost o prijeti hunter Asassyn

+5
Hudiny
Siem
Thali
Drobec
wayne
9 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1zadost o prijeti hunter Asassyn Empty zadost o prijeti hunter Asassyn Wed Aug 05, 2009 11:05 pm

wayne

Nickname : Asassyn
Class : hunter
Race : elf

Talent build : pvp( (neco malo pve )
WoW hraji : 2,5 roku
Za tuto postavu hraji : cca 9 mesicu

Zkušenosti : vsechny 10 many, vse co tu funguje 25 many

Staty : ( unbuffed )
HP: 12917
Mana : 7003
Energy :
Rage : -

Attack power : 1773 (bez trinketů a weapon enchantu)
Hit rating : 49
armor : 7270
crit : 27.93%
BH : 0
BD : 0
spell penetration : 0
spell haste : 0
Defense : 350
dodge :
parry :
resillience : s pvp eq 342

IQ : netusim:P

Stručný popis EQ:
Equip :Full epic pvp( snazim se nabrat co nejrychleji pve

Chybí ti nějaké enchanty ?
mam pvp a nechyby

Chybí ti nějaké gemy ?
Máš PvE nebo PvP ? A jsi ochotný změnit na PvE ?
mam pvp a samozdrejme ze jsem ochotnej zmenit eq na pve

Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ?
SA odesli na twinstar pak jsou to skousel v mensich guildach ale asi to byla ma chyba mozna jsem je srovnaval ze SA( a hlavne mam rad neustalou akci coz jsem zatim nemel to stesi poznat v guildach kde jsem byl

Přoč chceš jít právě k nám ?
nez jsem se odhodlal si kvam dat prihlasku zjistoval jsem si co jaka guilda dela ste nocni guilda cos me vihovuje mate neutale akce a myslim si ze prisobe stojite ( aspon doufam )Razz

Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ?
jop docela dost lidi ale jen z dungu

Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?
naopak dokazu byt nanem 24 hod Very Happy

Profese : eng 190
minimg 177

věk : 27
město : Jesen

Něco o mě :Razz no na wow poste nedam dopustit dokazu uneho prosedet 24 hod(( bohu zel:D
pritelkyne tvride ze wow radim na prvni misto:Very Happy ( nechapu ji ale budis Razz

2zadost o prijeti hunter Asassyn Empty Re: zadost o prijeti hunter Asassyn Thu Aug 06, 2009 9:26 am

Drobec

Drobec

AP a crit maš na hranici ale stači no ten hit je strašne lov ja mam v gmg eq okolo 100 +3% hit z talentov a aj tak je 40% ran mis no ak popracuješ s hitom aspon 150 tak budem za zatial som proti

3zadost o prijeti hunter Asassyn Empty Re: zadost o prijeti hunter Asassyn Thu Aug 06, 2009 9:49 am

Thali

Thali

Jestli mlvuis o svem drobcovi, tak talent na 3% hitu nejde.

4zadost o prijeti hunter Asassyn Empty Re: zadost o prijeti hunter Asassyn Thu Aug 06, 2009 10:39 am

Drobec

Drobec

a piče a ja tam mam zakaždím utopene 3 talenty neva aspom teraz ich lepšie využijem dik

5zadost o prijeti hunter Asassyn Empty Re: zadost o prijeti hunter Asassyn Thu Aug 06, 2009 8:23 pm

Siem

Siem

Drobec hunter je na tom co se tyce hitu uplne jinak nez warrior xD huntr ma cap mam ten dojem 120 ale minimalne tech 60by mel mit. Ale k prihlasce lidi s pvp equipem urcite nepotrebujem a nabirat ti equip od toho tu myslim ze nejsme. Na statech je znat pvp za me PROTI

6zadost o prijeti hunter Asassyn Empty Re: zadost o prijeti hunter Asassyn Thu Aug 06, 2009 8:34 pm

Hudiny

Taky si myslim ze uz mame dost lidi na to aby jsme brali lidi s pvp eq.
Pro hraje urcite vek ale jeste bych upozornil ze moc nocni guilda nejsme raidy se skladaji vetsinou od 17:00
Ale tak ja jsem neutral nechame to na huntach:D

7zadost o prijeti hunter Asassyn Empty Re: zadost o prijeti hunter Asassyn Fri Aug 07, 2009 4:35 am

Kryse

Kryse

V statoch sa moc neviznam tzakze nebudem hodnotit equip.

Plusom je vsak to ze moze byt online dlho do noci co sa urcite hodi. Pises ze na VT mozes byt furt , dufam ze si aj komunikativny:)

Netusim ako su na tom nasi Hunteri, ohladne equipu by mali posudit oni.

Za mna zatial Pre,,zalezi co povedia Hunteri.

8zadost o prijeti hunter Asassyn Empty Re: zadost o prijeti hunter Asassyn Fri Aug 07, 2009 4:56 pm

stred123

PROTI Na hunta mam dost LoW EQ hlavne Hit.

9zadost o prijeti hunter Asassyn Empty Re: zadost o prijeti hunter Asassyn Sun Aug 09, 2009 10:03 pm

Kanaja

Kanaja

podla mna tie staty ak su v BM talentoch neni to bohvie co a ak si mm alebo survi tak su to podpriemerne staty hit je uplne low zatial som PROTI

10zadost o prijeti hunter Asassyn Empty RE: Asassyn Wed Aug 12, 2009 1:09 am

Quake

Quake

Tady je to zase na mrtvém bodě...hele, napiš mi in-game, provedem nějaký ten inspectík a uvidíme co se dá dělat...

11zadost o prijeti hunter Asassyn Empty RE: Asassyn Mon Aug 17, 2009 1:18 pm

Quake

Quake

Nezaznamenal jsem žádnou reakci, navíc je tvůj EQ průměrný a aktivních huntrů máme poměrně dost, takže bohužel...

NEPŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: