Nickname : sniffcheaf
Class : Mage
Race : undead
WoW hram : hraval som WC 3 a od kedy vislo WOW hram len to takze cca 3 roky
Za tuto postavu hram : rok,30 dni played
Zkusenosti : no takze skusenosti - 25 many offi skusenosti vratane SWP full,a potom tie hovadinky ako KZ,heroici to snad poznam naspamet,az na ZA:ktomu pododtknem-ako viete ZA je closed asi uz rok na narniasi,na offi ma to nejak nezaujima ptz tam chodim iba 25ky vzhladom na eq
Talent build : PVP frost zmenim talenty urco na arca fire alebo deep fire
Staty : 10 6oo HP 111o mana
Bonus Damage: ------->(arc-fire)-1150
Hit Rating: -------------->20- ohladom mojho eq sa rozpisem dole(je to zle ja viem )
Crit Rating: ------------->28 per.
Haste Rating:15
Mana regen:160
Resillience:470
A teraz ohladom mojho eq:Odkedy hram na narne som sa zameral na vilucne PVP hranie ptz PVE casti venujem pozornost na offi,viem ako to na freeckach chodi,co boss to bug,a tak bi ma to moc nebavilo...Po dlhom case PVP na narne som sa rozhodol ze to mozem predsa len skusit.Viem ze mam PVP eq len ma zato nezakopte pod zem.Pve eq nemam preto ptz nemam nato ani gildu co bi dala aspon KZ:( a tie hero dungy -tam padaju veci na destroy:) horsie ako PVP veci co mam...Ako som raz prechadadzal KZkom zistil som ze pve eq je dobry,jasne ,ale ako som dmgoval, aj s mojimi 4 brutalmi sa da vela uhrat a niekedy je ten dmg vacsi ako bi ste cakali.Ohladom hit ratingu : vsimam si vela ako sa chova ten moj PVPeq a stale nemozem pochopit co mate na tom hitu take dolezite,bossovia mi to ressistovali raz za pol hodku a to nehovorim o stalom crite nad 3700 s vlastnymi buffmi.A preto vas chcem poprosit abi ste mi dali sancu tu na narne pochodit nejake tie lepsie dungy.Dakujem za pochopenie.
Stručný popis EQ:
Equip :No secki tie naj veci za honor -guardy a tak...
Stav enchantov ak nejake chybaju tak ake ?
Mam vsetko co potrebujem ,sam si virabam
Stav gemov ak nejake chybaju tak ake ?
Vsetki mam
Prečo si odišiel/la z minulej guildy a aká guilda to bola ?
Este som neodiesiel ale sak to poznate to je nejaka low gilda ani neviem ako ju nazvat:)
Prečo chceš íst práve k nám ?
No vsimol som si ze ste dobra gilda,kamarat mi radil ze ak sa sem dostanem budem spokojny
Poznáš niekoho z DL ? Pokial ano, tak koho ?
Lorain,dewon tod vse
Je pre teba problém používat VT ( ventrilo ) ?
Samozrejme ze nie
Kolko casu stravis denne pri wow a v akych casovych intervaloch ?
dost vela hlavne cez prazdniny ale hravam skor od 7 vecer az dokim nezaspin na klavesnici tod 4 rano
Do kedy hravas , kedy mas vecierku ?
Uz som uviedol
Profesie: FA full, ench full
Vek: 16
Mesto: Nitra
Nieco o tebe: no comment
Class : Mage
Race : undead
WoW hram : hraval som WC 3 a od kedy vislo WOW hram len to takze cca 3 roky
Za tuto postavu hram : rok,30 dni played
Zkusenosti : no takze skusenosti - 25 many offi skusenosti vratane SWP full,a potom tie hovadinky ako KZ,heroici to snad poznam naspamet,az na ZA:ktomu pododtknem-ako viete ZA je closed asi uz rok na narniasi,na offi ma to nejak nezaujima ptz tam chodim iba 25ky vzhladom na eq
Talent build : PVP frost zmenim talenty urco na arca fire alebo deep fire
Staty : 10 6oo HP 111o mana
Bonus Damage: ------->(arc-fire)-1150
Hit Rating: -------------->20- ohladom mojho eq sa rozpisem dole(je to zle ja viem )
Crit Rating: ------------->28 per.
Haste Rating:15
Mana regen:160
Resillience:470
A teraz ohladom mojho eq:Odkedy hram na narne som sa zameral na vilucne PVP hranie ptz PVE casti venujem pozornost na offi,viem ako to na freeckach chodi,co boss to bug,a tak bi ma to moc nebavilo...Po dlhom case PVP na narne som sa rozhodol ze to mozem predsa len skusit.Viem ze mam PVP eq len ma zato nezakopte pod zem.Pve eq nemam preto ptz nemam nato ani gildu co bi dala aspon KZ:( a tie hero dungy -tam padaju veci na destroy:) horsie ako PVP veci co mam...Ako som raz prechadadzal KZkom zistil som ze pve eq je dobry,jasne ,ale ako som dmgoval, aj s mojimi 4 brutalmi sa da vela uhrat a niekedy je ten dmg vacsi ako bi ste cakali.Ohladom hit ratingu : vsimam si vela ako sa chova ten moj PVPeq a stale nemozem pochopit co mate na tom hitu take dolezite,bossovia mi to ressistovali raz za pol hodku a to nehovorim o stalom crite nad 3700 s vlastnymi buffmi.A preto vas chcem poprosit abi ste mi dali sancu tu na narne pochodit nejake tie lepsie dungy.Dakujem za pochopenie.
Stručný popis EQ:
Equip :No secki tie naj veci za honor -guardy a tak...
Stav enchantov ak nejake chybaju tak ake ?
Mam vsetko co potrebujem ,sam si virabam
Stav gemov ak nejake chybaju tak ake ?
Vsetki mam
Prečo si odišiel/la z minulej guildy a aká guilda to bola ?
Este som neodiesiel ale sak to poznate to je nejaka low gilda ani neviem ako ju nazvat:)
Prečo chceš íst práve k nám ?
No vsimol som si ze ste dobra gilda,kamarat mi radil ze ak sa sem dostanem budem spokojny
Poznáš niekoho z DL ? Pokial ano, tak koho ?
Lorain,dewon tod vse
Je pre teba problém používat VT ( ventrilo ) ?
Samozrejme ze nie
Kolko casu stravis denne pri wow a v akych casovych intervaloch ?
dost vela hlavne cez prazdniny ale hravam skor od 7 vecer az dokim nezaspin na klavesnici tod 4 rano
Do kedy hravas , kedy mas vecierku ?
Uz som uviedol
Profesie: FA full, ench full
Vek: 16
Mesto: Nitra
Nieco o tebe: no comment