Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

sniffcheaf-undead mage

+2
Ciri
sniff
6 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1sniffcheaf-undead mage Empty sniffcheaf-undead mage Sat Jul 25, 2009 5:10 pm

sniff

Nickname : sniffcheaf
Class : Mage
Race : undead

WoW hram : hraval som WC 3 a od kedy vislo WOW hram len to Smile takze cca 3 roky
Za tuto postavu hram : rok,30 dni played

Zkusenosti : no takze skusenosti - 25 many offi skusenosti vratane SWP full,a potom tie hovadinky ako KZ,heroici to snad poznam naspamet,az na ZA:ktomu pododtknem-ako viete ZA je closed asi uz rok na narniasi,na offi ma to nejak nezaujima ptz tam chodim iba 25ky vzhladom na eq

Talent build : PVP frost zmenim talenty urco na arca fire alebo deep fire

Staty : 10 6oo HP 111o mana

Bonus Damage: ------->(arc-fire)-1150
Hit Rating: -------------->20- ohladom mojho eq sa rozpisem dole(je to zle ja viem Sad)
Crit Rating: ------------->28 per.
Haste Rating:15
Mana regen:160
Resillience:470
A teraz ohladom mojho eq:Odkedy hram na narne som sa zameral na vilucne PVP hranie ptz PVE casti venujem pozornost na offi,viem ako to na freeckach chodi,co boss to bug,a tak bi ma to moc nebavilo...Po dlhom case PVP na narne som sa rozhodol ze to mozem predsa len skusit.Viem ze mam PVP eq len ma zato nezakopte pod zem.Pve eq nemam preto ptz nemam nato ani gildu co bi dala aspon KZ:( a tie hero dungy -tam padaju veci na destroy:) horsie ako PVP veci co mam...Ako som raz prechadadzal KZkom zistil som ze pve eq je dobry,jasne Smile,ale ako som dmgoval, aj s mojimi 4 brutalmi sa da vela uhrat a niekedy je ten dmg vacsi ako bi ste cakali.Ohladom hit ratingu : vsimam si vela ako sa chova ten moj PVPeq a stale nemozem pochopit co mate na tom hitu take dolezite,bossovia mi to ressistovali raz za pol hodku a to nehovorim o stalom crite nad 3700 s vlastnymi buffmi.A preto vas chcem poprosit abi ste mi dali sancu tu na narne pochodit nejake tie lepsie dungy.Dakujem za pochopenie.

Stručný popis EQ:
Equip :No secki tie naj veci za honor -guardy a tak...

Stav enchantov ak nejake chybaju tak ake ?
Mam vsetko co potrebujem ,sam si virabam

Stav gemov ak nejake chybaju tak ake ?
Vsetki mam

Prečo si odišiel/la z minulej guildy a aká guilda to bola ?
Este som neodiesiel ale sak to poznate to je nejaka low gilda ani neviem ako ju nazvat:)

Prečo chceš íst práve k nám ?
No vsimol som si ze ste dobra gilda,kamarat mi radil ze ak sa sem dostanem budem spokojny

Poznáš niekoho z DL ? Pokial ano, tak koho ?
Lorain,dewon tod vse

Je pre teba problém používat VT ( ventrilo ) ?
Samozrejme ze nie

Kolko casu stravis denne pri wow a v akych casovych intervaloch ?
dost vela hlavne cez prazdniny ale hravam skor od 7 vecer az dokim nezaspin na klavesnici tod 4 rano Smile

Do kedy hravas , kedy mas vecierku ?
Uz som uviedol Smile

Profesie: FA full, ench full
Vek: 16
Mesto: Nitra

Nieco o tebe: no comment Very Happy

2sniffcheaf-undead mage Empty Re: sniffcheaf-undead mage Sat Jul 25, 2009 11:21 pm

Ciri

Ciri

PROTI
1. hras na ofi aj na narniase naraz, aspon tak som to pochopil
2. mas len pvp eq
3. toto beries len ako skusku, teda ak ta to nebude bavit je mozne ze o tyzden odides, tak preco by sme ta mali brat?
4,5,6... nechce sa mi teraz rozmyslat pre co vsetko som proti, ale je toho dost Wink

3sniffcheaf-undead mage Empty Re: sniffcheaf-undead mage Sat Jul 25, 2009 11:37 pm

sniff

1.hram prevazne tu, na offi dam jeden raid za tyzden max 2
2.Ked som videl tie prihlasky magov co ste prijali,jeden total low eq a druhy pvp ako ja,tak preco bi som nemohol ist do vasej gildy aj ja ....
3.neberem to ako skusku,je tam napisane ze to mozem skusit a to neznamena ze to budem hned leavovat
4.je to tvoj nazor beriem ho ....

4sniffcheaf-undead mage Empty Re: sniffcheaf-undead mage Sun Jul 26, 2009 3:47 pm

Coursedone

Coursedone

Fu ha Ciri si zasa v KO mode DDDD
Ale v podstate mas pravdu len ak dovolis tak rozvediem trocha bod 3 DDD

Vseobecne niesom zrovna nadseny pvp, a celkovo nemam rad ked si pvp hraci zrazu zmyslia ze chcu chodit aj pve a hned sa knam hlasia mysliac ze nad brutaly neni ako keby sme ich boli povinny zobrat ked uz sme zobrali tam toho ...
Teraz ma napada otazka preco to pvp hraci najprv neskusia u najakej "horsej" gildy ale hlasia sa hned knam ??? Vyzerame ako prva pomoc pvp hracov ??? Ale to len tak pomimo

Doteraz si chodil pvp, kde je zaruka ze ako hovori Ciri ta tak isto neprestane bavit pve,
toto nieje ofik tu vela veci nefunguje, pokazdej oprave sa volaco obycajne zosere
a je dost pravdepodobne ze ta to prestane bavit po par prvych nezdaroch lebo si naviknuty na ofik

Naviac podla mna nas vecina pvp hracov asi vnima ako lahku cestu k EQ kedze uz maju setko z pvp chcu si "doplnit zbierku"

Mozno sa v tebe mylim ale proste treba ukazat jasny smer nechcem tu magov ktorych budem musiet prosit aby leavli BG a isli na raid lebo ich potrebujeme

Co sa tyka mnou prijatych pvp hracov tak to bolo po dost dlhej rozprave a kazdy jeden znich dokazal ze to mysli s pve naozaj vazne

5sniffcheaf-undead mage Empty Re: sniffcheaf-undead mage Sun Jul 26, 2009 8:05 pm

sniff

Na 100% zarucim ze ak ma niekto bude pytak-pod KZ,nejaki raid alebo nieco gildovne,okamzite odlozim moju cinnost a nastupim.Ohladom toho ako si hovoril ze mam skusit nejaku inu gildu...A ako prosimta?Ktomu som sa uz vyjadril,bud je to sama tzv. dmnce alebo nedaju ani KZ a neviznaju sa ani v konovi...

6sniffcheaf-undead mage Empty Re: sniffcheaf-undead mage Sun Jul 26, 2009 9:30 pm

Coursedone

Coursedone

To stym skusenim inej gildy sa ani tk netykalo priamo teba to bolo take moje zamyslene okienko
Ale co sa tyka toho zaujmu pve tak to uz hej
pravdou je ze nemozeme zasa brat kazdeho pvp hraca ktory si mysli ze na to ma a ze by mal dostat sancu, pre mna su priorita hlavne pve hraci
no nvm co stebou osobne by som mozno rad videl vyjadrenia od ostatnych magov ako sa ktomu stavaju

7sniffcheaf-undead mage Empty Re: sniffcheaf-undead mage Sun Jul 26, 2009 10:08 pm

lorain

lorain

tak coursy pokud te zajima nazor CM... tak ja jsem urcite pro:)

znam ho a opravdu ma zajem chodit pve, je spolehlivy a cilevědomí, dmg se vždycky hodi a eq neni problem nabrat.... sak vis jak to chodi:D

a porad existuje rank recruit, kde se hrac testuje co dokaze a co vydžíRazz

8sniffcheaf-undead mage Empty Re: sniffcheaf-undead mage Mon Jul 27, 2009 8:25 am

xenasvk

xenasvk

ja som skor neutral, ale na skusku by som zobral... aspon sa ukaze charakter hraca, na to, aby ziskal EQ predsa potrebuje DKP... bez toho sa k nemu nedostane... az tak cierne by som to zase nevidel...

9sniffcheaf-undead mage Empty Re: sniffcheaf-undead mage Mon Jul 27, 2009 9:29 am

Coursedone

Coursedone

No dobre tak skusime hodit nejaky ten pokec + trocha si ta omrknem

Tak som si ta omrkol DDD

Klasika - full pvp 4x brutal co nieje na zahodenie
Staty niesu zle az na ten hit DDD
Ale po dlhom dumani by so to nakoniec spravil takto :
Skus nejak slusne skombinovat pvp a pve eq a uvidis ze dostanes zaujimave staty
Do tyzdna by si to mal mat hotove ak mas naozaj taky evidentny zaujem o pve a potom sa znova ohlas

10sniffcheaf-undead mage Empty Re: sniffcheaf-undead mage Wed Jul 29, 2009 7:00 pm

sniff

No,ak je tam problem v tom hit ratingu,co si osobne myslim ze radsej vecsi crit
a BD je lepsie,nevidim problem preco by som nemohol vstupit,ptz ten pve eq ani
nemam moznost nabrat v takej gilde ako som.Rozmyslal som o badgoch,ak to tak
myslis,lebo ina cesta niet...Dalej podotknem ze to bude nadlhsie stymi badgami,ptz
kvalitne veci ma budu stat okolo 70 az 100 badgov co vlastne mozem postupne zbierat
aj u vas pri robeni daily a chodeni zo zaciatku nejake tie 10 many...Ako som uz
tebe pisal,nemusim chodit hned 25ky,staci mi tam davat Kz a ZA popripade Gruula na
badge a nejaki ten pve eq.Tymto chcem poprosit aby ste sa nadomnou zlutovali a zobrali
ptz inu cestu do pve nevidim,ako som pisal ja mam chut aj odhodlanie,ale slusnu
gildu ako vy zatial nie a preto chcem aby sa to zmenilo.Rad sa zoznamim aj s rankom
rekrut ak inak nedate xD.dakujem

11sniffcheaf-undead mage Empty Re: sniffcheaf-undead mage Wed Jul 29, 2009 8:36 pm

Coursedone

Coursedone

Tu nejde ani tak o staty ako oto ze nikde neni zaruka ze si nadsenec pve a nehnevaj sa ale reci sa hovoria a chlieb sa je takze ak mas vazny zaujem chodit raidy a prave s touto gildou musis preto nieco spravit a dokazat ze to myslis z pve vazne a zohnat si nejake tie pve trinkety prstene - proste aspon pve doplnky

12sniffcheaf-undead mage Empty Re: sniffcheaf-undead mage Fri Jul 31, 2009 10:15 am

xenasvk

xenasvk

krajsie ako coursed by som to nenapisal ani ja sam, ked prejavis zaujem, mozme sa bavit...

13sniffcheaf-undead mage Empty RE: Sniffcheaf Mon Aug 03, 2009 1:30 pm

Quake

Quake

Konzultoval jsme tuto přihlášku s CM a prý chtěl po tobě dokázat, že máš o PvE opravdový zájem, takže ti zadal pár základních úkolů z pohledu EQ...zájem u tebe nezaregistroval, takže bych to uzavřel, hráče, kterého z hodiny na hodinu napadne "teď začnu chodit PvE" a je to přitom jen chvilkový záchvat, opravdu nepotřebujem...kdyby si to myslel vážně tak se alespoň trošku snažíš...

NEPŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: